• header

3e februari 2010

Hallå allihopa! ♥

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Hade en jättemysig kväll igår med vänner. När någon mår dåligt så är det bäst att hitta på något roligt så att man kommer på andra tankar, så vi käkade pizza och spelade olika spel. Vi spelade “Vem vill bli miljonär” och vi lyckades bli snuskigt rika allihopa. Tack vare google, hehe ;-)

Idag är det dags att göra sig fin igen! Vid halv fem ska jag sminkas inför Stora Bloggpriset och innan det har jag ett par saker som ska göras. Jag är lite nervös inför prisutdelningen då jag är nominerad men jag vet själv att jag inte har någon chans mot Elin Kling eller Stockholm Streetstyle, att bara vara nominerad tillsammans med dem är en stor ära!

Nu ska jag ta en dusch. Puss och kram ♥

 
Hos the boys igår

54 Comments

Lisa

Hejsan kenza! Skulle jag kunna få be dig om en tjänst? det är såhär att min lillasyster Linnea fyller 12 idag ( 3 februari )och jag vet att hon gillar din blogg och dig väldigt mycket ;) det skulle vara så fint om du kunde bara slänga in ett grattis i ett inlägg :DD

Ha det bra Kenza, och sköt om dig <33
Kram / Lisa

Reply
S

Tycker att det passar dig bättre nu när du har fått lite mer kött på benen.

Lycka till ikväll :3

Reply
Linnéa

Äsch, det skulle inte förvåna mig om du vinner ärligt talat! Och om du inte gör det så är du ändå en vinnare!

Reply
Klara

HAHAHA! knappen hade blivit en utmärkt superhjälte.
tänk bara honom i latex och trikå-catsuit och kalsonger utanpå!

Reply
Mary

Det här har egentligen inte med blogginlägget att göra, men väl med bloggen. Jag undrar hur stort intresset vore för ett interaktivt radioprogram om bloggar? Vill få lite feedback till ett högskoleprojekt som pågår som just nu.

Reply
Anonymous

Alltså du passar så sjukt bra med lite mer fett på benen :D Skiiitsnygg !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*