• header

4e februari 2010

Hej allihopa! ♥

Jag började min dag med besök hos min tandreglerare. Det var lite jobbigt att kliva upp ur sängen efter alldeles för få timmars sömn men nu har jag piggnat till. Kom hem för en stund sedan till mina morgontrötta vänner så jag satte igång och började sjunga en knäpp morgonsång på tyska. Väldigt högt. De har vant sig vid mina härliga morgonsånger (minns ni kastrullerna? haha…..) så de klev upp utan att klaga. ;-)

Tänkte tacka er ännu en gång för att ni är så fina och stöttar mig. Och tack för alla gratulationer! Kvällen igår var väldigt fin. Mika, Dilay, Nadia och min pojkvän var på plats där för att hejja på mig och jag tror nog att de till och med blev gladare än mig när jag vann. Haha! Efter Stora bloggpriset drog jag, Nadia och Dilay ut och dansade på Cafét. Min pojkvän skulle upp tidigt till jobbet och Mika det klantarslet har brutit handleden för 3e gången så hon hade lite ont. Vi hade iallafall väldigt kul på Café Opera men strax efter ett började fötterna göra så jäkla ont så vi bestämde oss för att åka hem och käka pizza.

Idag ska jag fika med min mami och sedan chatta med Aftonbladets läsare. Kram!


Älskling Dilay och jag igår på Cafét

66 Comments

A..

Hej Kenza..
Förste skriva en kommentar i förra inlägget men det verkar inte ha kommit fram, hmm..??!
Det jag undrade var iaf var du har köpt kedjorna som du brukar ha på axeln på din kavaj och hur du sätter fast dom, tycker verkligen att det e super snyggt iaf =)
tacksam för svar..

kram A..

Reply
Sanna

massa massa grattis till dig gumman ! kanske tycker du borde ha vunnit den andra kategorin men skit samma. Du vann och det är superkul !

Reply
angelica

så himla vacker är du kenza!
verkar ha en superhärlig personlighet också, blir glad bara av att se dig.

Reply
Sofie

DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG KENZA!!!!!

Drömde att jag festade med dig och dina vänner för några dagar sedan btw haha! =)

Reply
Jennie

asså jag måste säga att om man ser på den här bilden från ett konstnärligt perspektiv så är den helt genealisk. speglar dagens samhälla och kultur. Juat att alla stiliga killar verkligen ger blickar med en storts trånad, även att det är helt olika färgkontraster på tejerna och killarna. det är även ganska kul att killarna ser ut att vara betydligt yngre än flickorna. Komisk och härlig. ger även en tanke på dagens modet, killar har inte så mänga val medans en kvinna kan utsmycka sig på ett betydligt friare sätt.

Reply
EmEliZ <3

Din blogg är klart bäst!

Fiin du o din Kompis var=> (Som vanligt)

Ha det toppen Kenza! =D

// Meej

Reply
Alexandra

Hej kensa jag gillar värkligen din blogg.
snälla snälla läs det här och gå in på min blogg den heter ajababe. När jag blir lika stor som du så kommer jag att vara precis som du!!!
Du får lämmna komentarer också.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*