• header

PICS

Här kommer lite bilder från igår!

137 Comments

helena♥

älskar din blogg :D<333
grattis!! <33
duu är så söööt!!
min bror.. (18 år) tycker du är den snyggaste bloggaren i sverige :) haha <33

Reply
Anonymous

vad söt du och din kompis är på första bilden (vet inte riktigt vem av dina brudar det är)
jättefin.

Reply
elsa

ååh Kenza blir så avundsjuk på dig! du måste ju vara den vackraste som finns!
puss!

Reply
Monika

Du är jättesnygg på bilderna. Men jag tycker att du är bättre på att sminka dig själv än din makeup-artist. Men du är en skönhet

Reply
Mikaela

Såg din DJ kompis Jason idag i Göteborg:) han va tvär bra! Alla ba" Kenzas kompis" hahaha ;)
ha en bra kväll!

Reply
louise

hej jag undrar vad du använder för bh för att få så fin form på brösten och när du har en axellös klänning?=)

Reply
Anonymous

hej du va jättefin men jag tycker du borde ha varit utan leggings eller vad det är nu du har på dig. Eftersom nu blev det för mycket svart och det fick dig att se lite äldre ut.

Reply
amanda

kenza, ser att du har satsat på att LE på bilderna igår.. men det ser faktiskt bara falskt ut. du ser mkt mkt mkt mer bekvämare ut när du har stängt mun & du är mkt snyggaredå :) + kan du inte börja med dagesn frgåa igen? =) varför slutade du? & GRATTIS för det du vann!jag röstade minst 22 gånger ;))

Reply
H A N N A

gud vad kul, grattis verkligen! och du är så sjukt jävla snyyyyyyyyyyyygg, vet inte hur många ggr jag kommenterat det. orättvist

Reply
IBLAND TROR ATT DU ÄR VERKLIGEN KÄND

Oj då lite från interjuv hade du självförtroende tyvär gumman jag är 18 år och ja köper klänningar 5000 och uppåt ja köper de från stureplan(Talitha)dyraste klänning låg på 18000 tusen de så mycket du inte vet ;)

Reply
cornelia

vem är tjejen längst ner som står tillsammans med dig?
hon har ju också vunnit ett pris
är det en bloggerska som jag missat? :o :(

Reply
josefine

snälla snälla kenza!, kan inte du skriva ner en länk till h&m:s sida där man kan beställa det halsbandet du hade på dej på elle-galan? tack på förhand:)

Reply
Ida

En liten fråga bara.. man behöver inget visum när man åker en 2 veckor lång charterresa till Thailand va? Minns inte vilka länder man behöver det till… Tänkte du kanske kunde svara på det eftersom du nyss var i Thailand! :)

Reply
Martin

Det var sjukt roligt där igår! Och Grattis igen! Men jag är glad! Jag fick vara med på en bild med den ljuvt vackra Kenza! :D
Den finns på: och gå in på bilder
http://www.myspace.com/fuchsiasweden
Lyssna gärna på musiken där också om ni har lust! :)

Reply
Sanna

Väldigt grattis att du vann älskade Kenza! Du förtjänade det verkligen. Men en sak jag undrar – det står vinnare 2009 på ditt diplom. ;O Har de skrivit fel? För det är ju 2010 nu.

Massa kramar och kärlek!

Reply
sofie

du är så otroligt vacker Kenza! Du har verkligen båda fötterna på jorden och inspirerar många tjejer. Det bästa med dig är att du aldrig klagar på dig själv eller ditt utseende, och törs erkänna att du är nöjd med det, tror det får många unga tjejer att inse att det är okej att tycka att man själv är vacker. Det ska du verkligen ha creed för! älskar din blogg. Kram

Reply
Louise

Heej Kenza! Älskar din blogg, du är en jättebra förebild :D

Grattis, du förtjänade det, du är bäst puss & kram

Reply
Katja

Din hårfärg är superfin kenza! du passar riktigt bra i det du har nu. detta är bättre än det blonda du hade för ett tag sen tycker jag :)baci!

Reply
nadya!

du är så jäkla vacker ! :)
helt jävla perfekt.. ser inget fel på dig. ärligt!

Reply
Anonymous

Grattis du förkänade det verkligen att vinna. Jag är säker på att du kommer att fina flera fina pris. Och jag gillar din blogg jätte mycket!

Reply
Emma

Är det din naturliga hårfärg om inte vilken hårfärg andvänder du? Den är rätt så häftig och det skulle vara kul att veta!det finns säkert någon mer än jag som skulle vilja veta :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*