• header

Stort tack!

Nu är jag hemma från Aftonbladets stora bloggpris och sedan firandet av min vinst på Café Opera. Sveriges 100 största bloggare hade nominerat mig i kategorin mode, där jag tävlade mot stora modebloggar som Elin Kling och Stockholm Streetstyle. Läsarna fick sedan rösta och jag kammade hem priset. Jag var helt chockad! På Aftonbladets hemsida kan ni se ett videoklipp där jag säger en miljon gånger (bokstavligt talat) hur glad jag är, hihi..

STORT TACK till alla som röstat! Herregud vad jag älskar er och det sa jag även när jag tog emot priset på scenen. Tack tack tack! Att ni alltid stöttar mig är helt otroligt. Jag är så glad att jag har er!

Jag förstår att några av er inte tycker att jag förtjänade priset eftersom att jag inte är en renodlad modeblogg med bilder från t.ex. Balmains senaste visning, men samtidigt så inspirerar jag många tjejer i min ålder med kläder som inte kostar skjortan. Och jag lovar er mer sånt! Jag hoppas att ni kan vara glada för min skull och låta bli att lämna negativa kommentarer.

Igen – stort tack till alla mina fina läsare. Och ett stort JAG ÄLSKAR ER till mina fina vänner och min underbara pojkvän som var där med mig ikväll, hejjade på mig och var så stolta. Kram!! ♥


Årets äldsta vinnare med årets yngsta vinnare!

379 Comments

:D

grattis du förtjänar det verkligen! Det var du som inspererade mig till att hitta min egen look! Jag älskar din stil och modebloggare som elin kling m.m. skriver bara om mode hela tiden, vilket blir lite(eller jätte)…tråkigt etfer ett tag. Jag har slutat att läsa hennes blogg, för att hennes mode var VERKLIGEN inget för mig. Jag tycker verkligen att du är värd det här priset. Ett jätte grattis till dig! :D

Reply
Therese

DU är så värd detta pris. Tycker helt ärligt att du klär dig bäst och är den snyggaste tjejen i hela Sverige.
JÄVLIGT mycket Grattis Kenza :D:D

Reply
Anonymous

Grattis!! Det är du värd :) å bry dej inte om de som skriver elaka kommentarer, de är bara avundsjuka.

Reply
Petra

Klart att man röstade på dig. Precis som du skrev att du visar kläder som passar allas budget. Snygga kläder måste inte kosta hur mycket som hellst. Kram

Reply
Jossie Possie

Jag tycker du är värd det eftersom det antagligen är fler som blir inspirerade av dig genom att du just bär billigare kläder än till exempel blondinbella. Och du har så jäkla mycket bättre stil!

Reply
Yudith

Stort grattis Till dig Kenza, jag tycker verkligen du förtjänar det. När jag ser dina kläder så tänker jag att detta kan jag faktikst tänka mig att bära själv. medans det känns lite svårare med elin klings tips. Du är en grym tjej:)

Reply
Nina

Jag älskar hur du får fler kommentarer när du vinner ett bloggpris, än vad Kissie får när hon opererar sina bröst, vilket hon så gärna publicerar bara för att få fler läsare/kommentarer.

You go Kenz!

Reply
Sandra

Blev paff att du vann då du tävlade mot Elin Kling, som du säger är det tittarna som bestämmer och ärligt känns det knasigt. Men, ett stort MEN, det finns en anledning med allt. Tycker du förtjänar ett pris som den trevligaste bloggaren, den person som inte spelar omogen och trycker ner folk och ja, du ser perffa ut i dina kläder och även om du inte visar upp kläder på samma sätt som andra visar du det du bär på dig, vilket såklart är stort.
En sak jag tänkte på är det ofta är klänningar som kostar 1000 kr eller tröjor för 400-600 vilket är ganska så mycket.
Du förändrar dina "stilar" ganska mycket i och med att du sätter fast olika saker på axlarna, kanske gå även med billigare ting…
Usch, hoppas det inte låter för elakt, ville bara tipsa lite.
Super grattis tjejen, haha, ett flertal tittare kan inte ha fel=)

Reply
Josefine

Hej och grattis :) läser alltid din blogg och jag tycker den är superbra, den handlar om ett vanligt tonårsliv när man är på väg in i vuxen livet :)
Jag har en fråga, och jag undrar om inte du skulle kunna förklara hur man lägger in länkar i sitt inlägg? som när du skriver om en person tex gabbi då kan du skriva gabbi och så klickar man bara där sen kommer man till hennes sida, jag skulle vilja lära mig det så jag kan göra så på min blogg :)

Reply
vendela

Grattis, du var defenitivt värd det, och du fick min röst! Fortsätt som du gör! :D

Reply
Karin

..du inspirerar inte bara unga tjejer utan även ystra tanter med dina fina och prisvärda kläder! kram på dig och stort grattis!!

Reply
DArling

Det handlar inte om att man inte är glad för din skull haha gud!! Det var väl jättekul att du vann, grattis!! Detta var ju modeblogg, inte personlig som jag undrade vart du var någonstans;) Kram

Reply
Nickey

Grattis! Blev faktiskt förvånad att du vann, trodde Elin Kling skulle vinna, men det betyder inte att du inte förtjänar det!
Det är sant, du inspirerar nog mer yngre tjejer än vad hon gör, samtidigt som du når ut till en bredare målgrupp, där inte alla har råd att köpa dyra och lyxiga märkeskläder.
And I know i love it when you post kläd-,sko-, och stiltips så förtsätt med det!
Way to go, K! :)

Reply
Frida

Du är väl värd priset och du ska inte bry dig om vad folk tycker. Du vann av en orsak och jag tror att det handlar mycket om att du är en ödmjuk tjej som vågar visa sig dödlig precis som alla oss andra okända människor. Du är en bra förebild och dina kläder och shoppingtips passar även oss med mindre tät plånbok. Att du inte bara skriver om kläder ser jag inte som ett minus utan som pluss, folk gillar att läsa bloggar där man får en bild av personen bakom skärmen. Du är väldigt duktig och framgångsrik och jag är säker på att du har en ljus vacker framtid framför dig!
kram till dig.

Reply
Anonymous

Ett jättestort GRATTIS! och du är jättemycket värd det här priset! Men behöver inte vara en jättestor mode/sylelist ikon för att vinna. Du inspererar jätte många! Älskar din stil!

Reply
Emma

Hej! och STORT grattis.. vad roligt för dig =)
Men till något helt annat, vart har du köpt kedjorna som du brukar ha på din kavaj och hur sätter du fast dom??? tycker det e super snyggt!!!!!
Vore tacksam för svar……

Kram Emma

Reply
Linnéa

verkligen stort grattis Kenza.. du förtjänade verkligen detta! Särskilt efter Blog Awards då inte vann nånting! GRATTIS<3

Reply
Mickis

Jag tycker också att det är bra att en "vanlig" tjej vinner och inget modeorakel. Vi som läser din blogg är mestadels unga tjejer som inte har en fet plånbok. Själv är jag student och jag hämtar jättemycket inspiration från din blogg. Sp keep up the good work Kenza! :D

Reply
isabelle

du har faktist rätt där. först tänkte jag att "men oj, vann hon över elin kling?" oså tänkte jag på att Elins blogg är ju verkligen BARA mode.. men som du säger, du inspirerar väldigt många med din klädstil, vad du köper samtidigt som det inte kostar flera tusen kr utan kläder som även vi människor med en lite mindre plånbok kan köpa :) Det är skitbra!

Reply
Lina

Så jäkla värd det, Kenza! Jag tycker det är precis så som du säger, du inspirerar tjejer i din ålder med kläder vi faktiskt KAN köpa och VÅGA bära. Gud vad kul! Grattis!

Reply
Sanne

Grattis :) Du var verkligen värd att vinna! :D Har läst din blogg jätte mkt nu och kommer fortsätta med det för du inspirerar verkligen :D Titta gärna in i min blogg :D

Reply
Anonymous

Är du verkligen så korkad att du tycker att all päls förutom äkta är okej när du själv har en Canada Goose med vargpäls? Lyckat där.

Reply
Sia

Vad glad jag är för din skull, älskar din blogg, så du förtjänade det verkligen! :D kramisar

Reply
bebb

Grattis Kenza ;) du var värd det jag har inspirerats mycket av dig och är i samma ålder som du så de som säger att det är bara små tjejerna som inspireras av dig har helt feel :D

Reply
Anna

Grattis! Det är du verkligen värd! Jag läser din blogg varje dag, o det är en klockren modeblogg :) Du har mode som vanliga människor kan få inspiration av! Du har supersnygg stil! grattis igen :)

Reply
Kat

Congratulations Kenza!!! I read your blog from England and I voted for you, you inspire me daily! I keep looking out for a Kenza-style leather jacket here, but no luck yet =( And don't be phased by anyone who complains – you can't please them all ;)

Reply
jelle

det är du värd!!!! GRATTIS.
Tycker det är lite synd att de kläder och skor du designat ska kosta så mkt.. många vill ha dom, men inte många som har råd att köpa dom..

Reply
Lisa

ÄLSKAR DIG KENZA!! hoppasdu förstår det, du förtjänade helt klart att vinna, du inser inte hur mycket du har inspirerat mig, jag kan sitta och kolla på alla dina dagens outfits, shoppade saker och alllt hur länge som hellst. Du är bäst, älskar dig och fatta att du är bäst!!<3 :)kram!

Reply
Maja

Trodde inte att du skulle vinna men stort grattis! :D

Petitelicious.blogg.se – en blogg för tjejer under 160 cm som har svårt att hitta kläder som passar!

Reply
nicki

hejdu.. jag röstade på dig så måååångga ggr att min data har blivit helt seg :( jag älskar dig verkligen och ser upp till dig du är så vackeeeer.
jag besöker dig minst tio ggr om dan inte för att jag är avensjuk elr nått men du är underbart härlig!!! du ääär så reeal verkligen.. jag älskar dig även om jag inte sett dig men jag vet hur du är om du verkligen bloggar från hjärtat..jag bor i malmö så har aldrig kunnat ''råka'' träffa dig ute på stan. du ärr så vacker kenza.verkligen. DU ÄR MIN FÖREBILD! föresten du vill inte veta vad jag gjorde igår när jag hörde att du vann .. KAOOOS hahah <3

Reply
Jenny

Det är befriande att det inte behövs en stiff modeblogg för att kunna nå ut och inspirera oss vanliga svenssons till en finare vardag. Tack för det! Och det är så skönt när det visar sig att det går att slå sig fram oavsett vilken plattform vi stod på från början. Fortsätt att göra det du gör för du gör det jävligt bra! Kram Jenny

Reply
Anonymous

Grattis Kenza! Även om du inte har den finaste stilen så är jag glad över att du vann!

Reply
Anonymous

GRATTIS!! jag röstade på dig varje dag i typ två veckor, hehe! stort grattis vi älskar dig med =)<3

Reply
Anonymous

Massa grattis! Du var helt klart värd det. Det som gör din blogg roligare mode än deras är just att det inte bara är en massa modevisningar och konstiga kläder utan helt vanliga som man skulle kunna ha en dag i skolan:)

Reply
Anonymous

vart på aftonbladet kan man se klippet.. hittar inte :). grattis du e grym

Reply
Anna

Grattis :) Inte ditt "fel" att du vann ju, inte du som röstat eller tjatat på oss att rösta så de som skriver elaka kommentarer borde tänka till lite extra. Men vad du än verkar göra får du alltid nå skit tyvärr.

Reply
Emma

Grattis Kenza! Du förtjänar det verkligen! Jag är en av många som följt din blogg under många månader men nu tagit steget att starta min egna :)

Reply
Anonymous

Du är en värdig vinnare Kenza! :) även om du inte är en "renodlad modebloggare" så tror jag att anledningen till att du vann, är för att alla kan gilla din klädstil, elin kling och liknande förstår många sig inte på, t.ex inte jag.. tycker mycket är skitfult :p men din stil är något väldigt många kan relatera till och ha råd med :) och den är ju skitsnygg! så självklart skulle du ha priset :D

Reply
Sanna

Grattis! Verkligen! Tycker verkligen det var skitbra att du vann, för som du sa så inspirerar du oss som inte har alltför fet plånbok! och det behövs fler sånna i modevärlden! :)

Reply
Agnes

Jag tycker absolut att du förtjänade priset. Precis som du skrev så inspirerar du oss med lite mindre pengar och enligt mig är "ditt mode" mycket bättre mode än om man jämför med tex. Elin Kling! Grattis :)

Reply
fashionhaggan

Klart du förtjänade priset, jag satt i juryn, jag nominerade dig, jag röstade på dig, och det var jag som stog brevid dig på bloggalan, efter att ha pratat med dig, är jag ännnu mer säker på att du är en fantastiskt person. Du inspirerar hur många unga tjejer som helst. EN modeblogg behöver inte bara vara fylld med Acne och Whyred. Heja Kenza, du är en värdig vinnare!

Reply
Amanda

Stort grattis Kenza! Detta förtjänade du verkligen!! Så flitigt som du bloggar är det inte konstigt att du vann!
Måste säga att det var extra kul att läsa om dina upplevelser när du var utomlands. ;)

Reply
Anonymous

Otroligt stort grattis! Det som räknas är att vara en bra förebild okej.. inte bara att uppdatera nya klänningar!:) <3

Reply
Linn

För det första, herre gud grattis!! Inte för att ditt pris kom som en överraskning? Hihi. Ville bara säga att fyfan va glada vi läsare blir när du skriver så fint om oss, VI ÄLSKAR DIG :)kram

Reply
Sanna

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vad glad jag blir att du vann, jag har verkligen suttit hemma och önskat att du skulle vinna och du gjorde det, vilket jag visste tihihihi, ett stort grattis KEEEENZAAAA!!!!

Reply
emmy

De som skriver negativa kommentarer är ju bara avis eller så har de inget roligt liv.
GRATTIS!!! Denna blogg är min favvo, sen kommer Fokis ^^

Reply
Linn

Grattis Kenza! De som inte kan låta bli att lämna dumma kommentarer är bara avundsjuka! :) Du fick flest röster och har därmed de flesta på DIN sida! Då förtjänar man ett pris! :) Du är bäst!

Reply
Vickan

J – Du frågade "vad heter hennes blogg då?" om du menade Gun "Farmor Gun" Svensson som är på bilden så är adressen http://farmorgun.blogspot.com/
och hon skriver om mycket vettiga saker, kontrollsamhället och mycket mer. Hon är Piratpartist och Riksdagskandidat för PP :)

Reply
sandra

GRATTISGRATTIS!! :DDDDDDDD
dock tycker jag du ska visa MER kläder / skor som INTE kostar skjortan.. för du köper ganska dyra kläder enligt min plånbok haha, ha det bäst bästa kenza <333

Reply
sara

Kenza, du är seriöst den bästa, den snyggaste och mest seriösta bloggaren! Du förtjänade priset, och bry dig inte om alla avundsjuka runt omkring dig…

Reply
Lovisa

Jättegrattis till dig!
Det här är en av mina absoluta favoritbloggar, så jag är jätteglad för din skull! Keep it up <3

Reply
tessiie

grattis :'D
du är verkligen värd detta men du är värd alla pris egentligen, jag älskar dej kenza och ja kan inte sluta läsa din blogg =D ♥♥

Reply
Lovisa

Jag kan ibland tycka att hur snyggt mode än är, så krävs det alldeles för mycket tid och det är svårt att få kläder att passa. Jag har t.ex. inte råd med en miljon olika jackor bara för att de ska passa olika par skor. Du inspirerar till hur man lätt kan klä sig snyggt utan att lägga ner hela morgonen på det! Så jag tycker du förtjänar det! :)

Reply
anesa <3

Hejsan Kenza, du förtjänade priset , verkligen !

men efterssom du var cheerleader förr, kan inte du sätta in lite tips på olika övningar eller nått liknande ?
jag har uppvisnig på söndag, ska starta igång en ishockeymatch :)

så helst innan söndag ;*

Reply
T

GRATTIIIIS! ja det var därför jag röstade på dig, de andra bloggara lägger ut bilder på kläder och annat de köpt för tusentals kronor!! sånt som man som vanlig skolungdom inte ens kan drömma om att köpa, du visar och inspirerar på hur man kan se helt fantastisk ut utan att utplåna sin ekonomi ;) älskar dig!

Reply
Anonymous

Ville bara säga att jag själv blev väldigt glad över att du vann!haha Du är verkligen värd detta kenza, och du har världens bästa blogg! och alla dem som kommer med dåliga kommentarer, dont let it get to you! Grattis:D!!

Reply
Sandra

Grattis! Äh, även fast du inte postar massa bilder från catwalken och även fast du inte är värsta modeslaven (följer alla trender oavsett hur fula de är, något som jag tycker är jättebra att du inte gör) så grattis!

Reply
sandra

GRATTIS, måste bara få säga en sak!
du, tyra och bella är de duktigaste/snyggaste/starkaste tejer i sveriga! ÄLSKAR ER FRAMGÅNG, det gör mig själv stark att våga göra det jag vill!
POWER TILL ER! kram

Reply
young

Jag tycker verkligen att du förtjänade priset, för som du sa… du visar inte bara kläder som kostar hur mkt som helst, du visar kläder som alla kan ha råd med och det älskar jag verkligen!!

Reply
Anna

Grattis! De förtjänar du!
De är inte senaste visningarna dom flesta är ute efter utan de du skriver och tipsar om!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*