• header

Stort tack!

Nu är jag hemma från Aftonbladets stora bloggpris och sedan firandet av min vinst på Café Opera. Sveriges 100 största bloggare hade nominerat mig i kategorin mode, där jag tävlade mot stora modebloggar som Elin Kling och Stockholm Streetstyle. Läsarna fick sedan rösta och jag kammade hem priset. Jag var helt chockad! På Aftonbladets hemsida kan ni se ett videoklipp där jag säger en miljon gånger (bokstavligt talat) hur glad jag är, hihi..

STORT TACK till alla som röstat! Herregud vad jag älskar er och det sa jag även när jag tog emot priset på scenen. Tack tack tack! Att ni alltid stöttar mig är helt otroligt. Jag är så glad att jag har er!

Jag förstår att några av er inte tycker att jag förtjänade priset eftersom att jag inte är en renodlad modeblogg med bilder från t.ex. Balmains senaste visning, men samtidigt så inspirerar jag många tjejer i min ålder med kläder som inte kostar skjortan. Och jag lovar er mer sånt! Jag hoppas att ni kan vara glada för min skull och låta bli att lämna negativa kommentarer.

Igen – stort tack till alla mina fina läsare. Och ett stort JAG ÄLSKAR ER till mina fina vänner och min underbara pojkvän som var där med mig ikväll, hejjade på mig och var så stolta. Kram!! ♥


Årets äldsta vinnare med årets yngsta vinnare!

379 Comments

k

grattis.
Du visar ju på kläder som folk vill ha på sig i alla fall, Kling, vad är det för jäkla trasor?? tror hon på allvar att nån vill ta på sig sånt?? by the way så är du sjukt vacker

Reply
mj.

grattis kensa!
så både jag&antalgigen resten av alla dina röstare/läsare vet var du det enda självklara valen

Reply
elinor mårtensson ... helingborg :)

du är så söt!! fyfan vad jag hade kunnat betala hela min fucking egendom för ditt utséende! fattar du själv hur vacker du är!!! vill va rik så jag kan opereramig till kenza! innan jag hitta din blogg för ca 3 är sen så tyckte jag själv att jag så bra ut och var nöjd med mig själv, men sen såg jag dig och då fick jag direkt sämre självförtroende, men det steg igen när jag kännde att vi hade så mycket gemensamt så kännde jag att vi var mer lika än vad jag trodde från början… tack för att du är en så stor insipiration för både mig och många andra!!!!

Reply
didi

Grattis! Du förtjänade det verkligen och det för att du är du och ingen annan! fortsätt så. min röst gick till dig:)

take care kenza!

Reply
Maddie

Grattis! Sen far jag saga grattis till din sjukt fina hy. Du ar tonaring men inte en enda finne! Ja, jag ar avundsjuk! ^^
Kan du inte ge lite tips pa hudvard? Kram

Reply
Jessica

Grattis kenza! Jag kommenterar aldrig, det är så många andra som gör.. men jag känner verkligen att jag måste nu, jag måste verkligen gratulera dig, för du förtjänar verkligen detta priset! Keep the good work up girl, du är Grym!

Reply
Helena

Grattis. jag läser inte många bloggar, din är faktiskt den enda jag läser och tycker den är mysig på något sätt.

Reply
therese

Grttis Kenza!
Du förtjänade vist priset, annars hade vi alla inte röstat på dig=)
Du är bäst ingen protest!

Reply
Raffe

Grattis du är duktig du :-) men du kan du inte komma med litte tips till killar om mode skulle vara kul kram

Reply
Sara

Grattis Kenza, röstade på dig som många andra ! Du har en fantastisk blogg och du verkar vara en underbar tjej! Ta hand om dig !

Reply
s

Hej Kenza! JAg har följt din blogg sen den startade (nästan) och egentligen kommenterar jag aldrig bloggar men vill bara säga att du är så jävla duktig! Grattis till dig, och jag önskar dig allt gott i livet med din killeo ch dina vänner!

Reply
Hanna

Stort stort GRATTIS! Och tack för underbar blogg (L), den förgyller min vardag!

Reply
Anonymous

jag röstade på dig. hoppas du menade det för de lät lite haha.. '' helvete jag vann, älskar er! ''
xD men du e bäst<3

Reply
Emily

Grattis! Det är bara att inse att du driver Sveriges största och bästa blogg. =) (Kan du hälsa Blondinbella det? Dags att hon inser att hon inte längre kan titulera sin som "Sveriges största bloggare")
Fortsätt så!

Reply
Ellen

Grattis! Tycker dock att dom flesta kläderna du köper faktiskt kostar skjortan.. Menmen, snygga är dom (även om inte jag har råd med sånna kläder).

Reply
Anonymous

Grattis! :) Ja det är sant, du inspirerar mig jättemycket med kläder och sånt :)

Reply
Marina

Du förtjänar det sååå mycket! Inspereras av din stil inom kläd och inredningsmode överhuvudtaget =) Keep up! <3

Reply
Anonymous

jag röstade på dig och är så glad att du vann =) precis som du själv säger så inspirerar du på ett super bra sätt med sådant som man vanligtvis har råd med =) de flesta pratar om märken jag inte ens hört talas om ;)

Reply
Frida :)

super STORT GRAAAATTTIIISSSSS :DDD!!
Sen de små bajskorvarna som klagar, SLUTA! För visst inte nämner inte de senaste modet i frankrike osv. Men därför finns det ju så mkt blandat och det är ju tur det :D Nu vann hon, var glad för hennes skull då och sluta klaga de andra finns ju fortfarande, eller hur :D åter igen GRATTTIIIIIIISSSSSS KENZAAAAA :D

Reply
Helen

men hallåååå! jag kan inte direkt säga att jag är förvånad över att du vann, du har många som tycker om dig kenza =) Stort grattis

Reply
sandra

Ja, jag håller med att det är synd när alla inte klan vara glada för andras skull. Men kenza, måste bara få säga även om du inte läser kommentaren att du är så himlans vacker och du inspirerar med dina köp! (: Du är verkligen värd priset kenza. Vi älskar dig också..

XX / sandra <3

Reply
Linnea

GRATTIS KENZA!! tycker verkligen att du förtjänade priset, din blogg är väldigt speciell och du bjuder på dig själv vilket gör den till en självklar favorit att läsa! kollar varje dag ;) ha en underbar dag! kram! <3

Reply
emelie

Grattis Kenza! Det jag gilla med din blogg är att den är inspirerande, du fixar och trixar själv med dina kläder och accesoarer och det är riktigt kul. På grund av detta fick du min röst! Njut av vinsten:) KRAM

Reply
lea

Visst är du en inspiration kenza!
Paow t.ex försöker ju Kopiera din stil rakt av. Inte snyggt och inte lyckas hon heller… Men som sagt var, det är ju ändå en komplimang ;)

Du står för vem du är utan massa krusiduller. Du är inte "fin i kanten" och det tror jag många av dina läsare gillar.

Reply
Camilla

Haha nej jag tycker absolut inte att du är värd det och det är inte för att du inte lägger upp bilder ifrån stora modevisningar ifrån catwalken. det är för att du inte har någon stil, vem fan som helst kan sätta på sig en svart klänning, snyggt halsband, svarta strumpbyxor och ett par high heels och bära upp det snyggt. du har ingen stil eller känsla att matcha kläder som tex, stockholmstreetstyle eller elin kling har. när jag såg att du hade vunnit trodde jag att det var ett skämt.
Och vadå inspirera tjejer i din ålder till att köpa billiga och snygga kläder?
det är ju bara att gå in på gina tricot, monki och h&m så hittar du de där.

Reply
Alexandra

KENZA! :D Grattis!!! Såg klippet på aftonbladet, du är för söt! Du förtjänade verkligen priset! Njut för fulla muggar och kör på din grej! Awesomeness!

Reply
Anonymous
2010-02-04 @ 08:47:29

Postat av: maja

jag förstår inte att du inte skäms, du är inte ens i närheten av att klä dig lika bra som elin kling. det är pga att du har fjortisläsare och inte hon (thank god) som du vinner. sååå jäääävla dåligt. usch.

Reply
Felicia

Grattis kenza, du är så fin på alla sätt insidan och utsidan! Du var värd det här.. Kram :)

Reply
Vickan

Stort Grattis, jag röstade på dig, och "Farmor Gun" – Gun Svensson som du står bredvid, vad kul! :D

Reply
Hanna

GRAAAAAAAAAAATTTTTIIIIIS KENZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är SÅÅÅÅÅ glad för din skull!! Detta förtjänade du!! GRATTTIIISSSS :D

Reply
Linn

Stort grattis!
Jag tycker du är en värdig vinnare. Du skriver på ett ungdomligt och fängslande sätt.
Du är bäst =)

Reply
emma :)

Åhh vad kul för dej måste kännas väldigt stort att kamma hem ett sånt pris :D!I alla fall väldigt glad för din skull och du är definitivt värd det lika mycket som någon av de andra :)och Grattis:) Kram

Reply
kajsa

Grattis :) håller helt med dej, det är en massa roligare att läsa och få tips om kläder man faktiskt HAR råd med, änom en massa märkesplagg och väskor som skulle ta år för en fattig studerare att köpa ! Tyvärr verskar det som om finland tycks vara utan de flesta butiker ni har där i stockholm..

Reply
Anonymous

DET ENDA NI GÖR ÄR ATT KÖPA KLÄDER OCH SMINK PÅ H&M OCH TAR BILD OCH RÄKNAS SOM MODEEXPERT?

SUCK!

Reply
Moa

Grattis, du förtjänar priset! För självklart är det roligare att läsa om och se kläder som man faktiskt själv skulle kunna köpa. Man slipper ju bli deprimerad när man läser din blogg, tack för det! ;)

Reply
Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Gratulerar Kenza!! Jag läser hellre din blogg för att få inspiration till kläder, outfits och stil än att läsa bloggar som lägger upp bilder på superextremt mode, kläder som både är för dyra och för utstickande för att jag skulle använda dem. Sen att man kan inspireras av extrema modebilder också är en annan sak.. men jag tycker du förtjänar priset iaf! Bara en sån sak som att jag har börjat bry mig MKT mer om mode och kläder när jag läser bland annat din blogg… så njut av ditt pris! :)

Reply
Andréa

GRATTIS! det är du verkligen värd! precis som du säger så visar du kläder som inte kostar skjortan. det gör det otroligt mycket roligare för oss läsare. du är otroligt duktig på det du gör! Fortsätt så! :) Stor kram!

Reply
VIKS

Först snackar Aftonbladet en massa skit om dig och läcker ut ditt liv, sen hjälper dom till att sponsra din vinst??

Reply
mikaela

Du är fin inifrån och ut, klart du vann! :D Du är så JÄVLA klockren och jag älskar din blogg, grattis igen till vinsten! =)

Reply
Anna

Grattis! Grattis! :)
Du förtjänade verkligen ditt pris!
Och ingen gillar de negativa kommentarerna du får, vi står på din sida
(:

Reply
Ingela

Grattis till priset!
Vad jag har förstått på min dotter o hennes kompisar så är du helt klart värd priset.

Reply
Sonja -

GRATTIISSS KENZA!!! Jag rösta på dig!!
Snälla bry dig inte om de som anser dig inte vara värd att vinna, då kunde dom ta och varit bättre på att rösta på deras favoriter =P MEEEN NU VANN DU FÖR ATT VI ÄR MÅNGA HÄR UTE SOM TYCKER ATT DU INSPIRERAR OSS. SÅ STORT GRATTIS ÅTERIGEN. KRAMIS

Reply
Sassa

Jättestort grattis! Måste något skamset erkänna att jag haft endel fördomar mot dig och andra unga tjejer som bloggar om mode… När jag kikade igenom vinnarna var jag ju tvungen att kolla din sida och… Du överraskade mig totalt! Du verkar vara en klok tjej och jag önskar dig all lycka i framtiden!!! Kram från en 35-årig "tant".

Reply
Gabriella

Jag tycker verkligen du är värd priset. Du har inspirerat mig enormt mycket genom din klädstil och jag äger flera plagg du visat upp som är så snygga!

Grattis!

Reply
Lina

Åh, vad kul för dig :D Ingen förtjänade detta mer än du Kenza. Du driver världens bästa blogg

Reply
caroline

Grattiiiss grattiiis kennziii :) haha jag tycker du förtjänar det !!!!!!DU ska vara stolt. PUSS PÅ DIG

Reply
JOhanna

Du förtjänar det verkligen!
För jag måste säga att ÄVEN om Elin Kling är mode bloggerska och Sthlm street style är nischade på mode!
Så tycker jag att de ändå är DU som inspirerar mig, Dom kläderna du bär, är dom jag vill ha. Du har alltid snygga kläder. Och de finns nog inte en enda gång som jag sagt nee usch de där var fult, eller inte min stil.

Medans på andra mode bloggar så kan man hitta saker man inte alls gillar!

Nej Kenza du är en riktig inspiration källa till mig. och de tackar jag för!

Du är BÄST och du förtjänade verkligen de där priset!

Fortsätt med de du gör!
Du klär Sverige snyggt:P

KRAM Johanna

Reply
Linda

Grattis Kenza! Du förtjänade det verkligen :) Tycker du har en jättebra blandning av mode och det verkliga livet på din blogg. Alltid kul att läsa.

Reply
Maria

Grattis!!! Vilken tur att du vann jag har röstat som tusan på dig.. Tycker du har en jätte bra blogg. Önskar dig all lycka i din framgång:)

Reply
browneyedgirl

Grattis =) Vilken känsla det måste vara, som bloggare vill man ju såklart ha en framgångs rik blogg, kan du inte dela med dig av tips?
Kram

Reply
amandaaa

du förtjänade det, du har inspirerat mig med mycket!! du är helt klart bäst.

Reply
suzie

grattis kenza, vill jätte gärna se filmen men hittar den inte på aftonbladet kan du snälla länka?

kram

Reply
Sandra Is The Shit!

Stort Grattis! Det är du värd! :)
Har en liten fråga, brukar du kommentera andras bloggar? Att jag frågar det är för att av de flesta kändisbloggarna jag läser så är det ingen av de stora bloggarna som kommenterar hos andra? Kram på dig.

Reply
j

ja är inte förvånad, du borde vinna alla bloggpriser! burkar hata bloggare men du går faktiskt hem! äntligen en smart bloggare som inte är blond dockbloggare full med silikon..!

Reply
Josefin

Du inspirerar definitivt mig och jag har varit en trogen läsare i flera år nu. Grattis! :)

Reply
Bunny

GRATTiS! :D
Jag röstade självklart på dig, just på grund av den anledningen du nyss sa, du är liksom lagom. Köper snygga kläder som man kan inspireras av, och som sagt inte behöver kosta skjortan!
Awesome helt enkelt :D

Reply
frida

Först och främst stort grattis :) riktigt roligt att du vann, just för att du inte bara visa mode rån visningar o hytlöst dyra plagg utan sätter en personlig prägel på det.
Du har en riktigt rolig o bra blogg att läsa o hoppas det här gav dig energi o lust att fortsätta skriva ännu mer :)
en än gång, stort Grattis, det var du värd.

Reply
Emilie

Grattis! Du va den mest värdiga vinnaren i mina ögon!:) En modeblogg för mej behöver inte vara som Elins o bara handla om mode för det tkr inte jag är kul o läsa, utan jag tkr det är kul o läsa om människans vardag också, o din blogg är superbra!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*