• header

Middag och Melodifestivalen

Ikväll var det tänkt att jag och mina fina vänner skulle ut och äta middag på en spansk restaurang, men en sak kom i vägen så vi fick skjuta upp det till någon annan dag.

Istället ska vi mysa här hemma hos mig! Nadia och Dilay är här nu och Mika är påväg. Så fort hon har kommit så ska vi laga mat och mysa framför Melodifestivalen. Skön kväll.


Jag och Dilay igår. Jag älskar dig!

197 Comments

Hanna

Det har hänt saker som får mig må riktigt kasst för tillfället, men varje gång jag klickar in på din blogg, och du uppdaterat så skapas en gnutta ljus i mig. Vet inte varför, men det är iallfall bra och på nåt sätt vill jag tacka dig.

Kram på dig!

Reply
Alara

hejsan kenza, vad hette hotellet som du bodde i, i thailand och vilken stad va det.
snälla skulle du kunna svara på min blogg för det är verkligen viktigt.
tack!

Reply
Amanda

Go Melodifestivalen. Haha min lärare sa: Oh så roligt detta kommer bli! Allt hänger ihop så perfekt. Först är det Idol, sen let's dance och nu är det melodifestivalen. Hihi Gulligt xD Hon är så pluttig och älskar att titta på tv Hahaha <3 Ha en bra kväll!! http://www.mandisblondie.blogg.se

Reply
Anna

så…äter du fortfarande kiwi varje kväll? ;) som du sa att du skulle göra för ett tag sen?

Reply
Sara :D

Ser på melodifestivalen nu ;P

Men gå in på min blogg och kommentera vilken snabbmatskedja du tycker är bäst!

Kramisar! <33

Reply
Josefin

Hejsan :D
Jag ville bara säga att din blogg är helt underbart fin <3
du är så himla vacker och verkar vara super snäll.
snälla snälla snälla skulle du kunna länka min blogg på din blogg?
vill ha mer besökare och
min dröm har alltid varit att bli en kändbloggerska.
så skulle vara jätte tacksam.

ThatsJosefiin.blogg.se

Reply
LarsS

Vad trevligt! :)

Du får ha EN ALLDELES förtjusande kväll med melodi… Detsamma händer här hemma! :)

Ciao på dig

Reply
joanna

Hej. jag undrar var man kan köpa dina skinnjackor.. hittar inte dem någonstands. Hoppas på svar!

Reply
amanda

Hejsan , ja tänkte bara fråga om du inte kan ha typ bloppis någon gång om du har kläder och sånt som du inte använder ? :)

Reply
Sara

hej, jag har en fråga om din vita bikini som är köpt på american aperrel, är den genomskinlig när den blir blöt,jag funderar nämligen på att köpa en sån.
Tacksam för svar!

Reply
C A R I N

vad tycker du om min blogg? skulle va jätte kul och höra din åsikt så jag kan bli bättre, jag har mycket bilder, musik, uppdaterar ofta o.s.v

ta en titt och skriv vad du tycker:)
pusss påre gullunge

Reply
Emilie

Kan du inte ha en tävling på din blogg? :) Det skulle vara väldigt kul om du hade det! <3

/ Emilie som älskar Kenzas blogg. x3

Reply
Sofia

Kolla gärna in min och min systers blogg som handlar om vår vardag, mode och shopping! Ikväll livebloggar vi även om Melodifestivalen!

Reply
Milla

Hej Kenza, tänkte bara höra om du kommer ha fler tävlingar där du lottar ut din skinnjacka? Är så enormt sugen på den men har med min ekonomi nu inte råd. Så varför inte försöka övertala dig till en tävling där jag kan försöka vinna en sådan? :*

Reply
pauline

AXELSMYCKEN FINNS PÅ TRADERA
AXELSMYCKEN FINNS PÅ TRADERA
AXELSMYCKEN FINNS PÅ TRADERA
AXELSMYCKEN FINNS PÅ TRADERA
AXELSMYCKEN FINNS PÅ TRADERA

Reply
Matilda

Du har så fin blogg och hur kommer det sig att du blir bra på varje bild?!
Kolla gärna in min blogg: zimdahl.blogg.se

Reply
vill inte säga vad jag heter

kenza skulle bara fråga dig får du inte tårar när du tänker hur det var förr, för du var ju som en punkare när du var 13. Själv är jag tretton åring tjej och ville bara fråga. jag som själv tänker hur det var förut i mitt liv, hur mitt liv har förändrats. Varje gång jag tänker på gamla tider så ser jag skillnaden hur det var nu o förut. kan du inte se nu? jag såg hur du hade ditt blogg på 2007 wooow det var faktiskt skillnad mellan nu. Hahhhaa tänk hur det var när du var tretton och nu. Jag tänker "Tänk Kenza var lika gammal som mig och hon var en punkare (ROCKARE) sitt frisyr" Bruka du aldrig tänka så kenza ville bara fråga dig?????

Reply
Anonymous

få människor jag sett som är så fin som du, en av sveriges vackraste kvinnor om inte europas kenza zouiten!

Reply
Anonymous

—————————————————-
Hemma mys är aldrig fel om man har chips och godis!
Haaha :D
Snälla Kenza svara på min fråga..jag undrar om det är din naturliga hårfärg på bilden? För du tonade håret mellan brunt ju,men är toningen borta nu eller?
Om du har färgat hår på bilden kan du då sälla säga mig vad färgen heter? :)
Färgen är galet snygg i alla fall! :D

Hejdå guldlock! :D
MVH
http://bloggenomalltochinget.blogg.se
—————————————————-

Reply
Anonymous

Brukar du svara på mejl dina läsare skickar?
Har skickat ett som är yyyper viktigt haha, för mig iallafall. Vore tacksam om du svarade….

Reply
dima

haha du håller i den där pennan :)
föresten, snygg hand grejsimojs du har där :) (glömt bort vad den heter :S)

Reply
Natalie

Hej! Jag har köpt ett par Wildflower Kenza skor idag! =D och jag ska ut på krogen nästa helg och jag fundera kan jag köra med svarta strumpbyxor med dom skorna trots att det är kyligt? eller ska man vänta till senare på våren? <3

Reply
filip

gå in på youtube och sök på : Isabella & Kajsa
det kommer upp en video på två helt störda personer :o skit roliga också!

Reply
paula

Kan inte du visa hur du sätter på dina lösögonfransar? Jag får aldrig till det men dina är alltid jätte fina!

Reply
tove

Visste du att Tokio Hotel är med på soundtracket till Alice in wonderland?

Alice in wonderland… MED JOHNNY DEPP <3

Reply
Cas

Kenza nu måste du tala om för mig vilken foundation du använder när du är så solbränd.. har precis kommit hem från thailand jag med och blir snart galen xD

Reply
anna

hejhej kenza!!! , jaa , visst är det bara skönt att slappa och titta på tv (det tycker iallafall jag som är välldigt slö av mig hihi )

Reply
Mathilda

Kenza! jag drömde om dej inatt. Det var flera bloggerskor och några fans nånstans i södern. Vet inte vad vi gjorde där. Jag väntade på att du skulle komma och när jag såg dej sprang jag mot dej och tänkte krama dej. men du bara såg dumt på mej och gick förbi mej. Det var du och Nadia som gick bredvid varann. Och ni var ur långa! Du var åtminståne 2.50 lång haha! Och i en bil fanns det saker som tillhörde er. Det fanns en såndär flytande badleksak som man kunde sitta i och hade inbyggd rumpmassage haha! och den va din.

Så nu har jag skräck att du ska va sådär skit lång =) konstig dröm..

Reply
Sara

Vad mysigt! Melodifestivalen är verkligen en sån där sak som man typ måste bänka sig framför med godis och chips. Tradition ju!

Reply
cajsa

åh kenza, ville bara säga det att jag har insett hur mycket jag tycker om din blogg, hur glad jag blir varje gång jag kikar in här!! du verkar vara en så snäll, glad och ''ofarlig'' tjej. tror inte jag är ditt största fan eller vad man ska säga och skulle inte skrika om jag jag såg dig. är inte den som brukar bli helt galen i bloggar, men din blogg har jag verkligen börjar älska om man kan säga så. den/du gör en så glad och får en på ett så bra humör! sen är det ju inget minus att du har väldigt snygg klädstil också, mmm! ;) hoppas att du fortsätter blogga som du gör och vara så galen med alla dina underbara bilder. kram

Reply
emilia

du är värkligen BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!

Reply
Bina

Kunde inte undgå och läsa lite om vad som skrivs bland dina kommentarer! Måste vara roligt och läsa alla positiva kommentarer. Men ganska roligt att läsa om dom som vill att du ska LÄNKA till deras blogg! Förstår verkligen inte deras tanke!

Tycker att det fina med dig är att du verkligen är så mån om alla runt omkring dig. Jag ska åka till STHLM i April och undrar bara om du skulle vilja tips lite om bra affärer och fik och UTE STÄLLEN! Kommer alla in på Collage? :) Du får gärna maila mig om du vill och har tid!

Sköt om dig!/Skåne!

Reply
a. :)

hej, Kenza. jag har en fråga till dig, tkr om din blogg jättemycket, btw! Grejen är det att jag brukar locka mitt hår, och platta det men när jag går ut så är det inte platt längre, håller inte. Det kan hända att det lockiga är kvar, när jag har lockigt. Och när jag har luva på mig, så hålls det kvar. Jag tycker verkligen att det är helsskumt! haha. :P kram, a. :)

Reply
Melinda

åh, jag skulle så himla gärna vilja veta vad du har använt dig av för "verktyg" när du gjort dina lockar och vart det kommer ifrån!

Reply
sofia

Kenza du är verkligen vacker! Sveriges vackraste, och snyggaste! (enligt mig) :) Du verkar även vara en jordnära och trevlig tjej – med humor!

Gillar din blogg,keep up the good work! :D
Kram

Reply
mey

Visste du att Philip har gått på samma dagis som Salem Al Fakirs lillebror. Dock inte på samma avdelning. :P Sorry för onödig info…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*