• header

Gör mig i ordning..

Min make up-artist Gabbi är i Egypten (avis!!) så ikväll sminkade jag mig själv. Det blev helt ok! Hinner inte visa bild nu, ska sticka iväg om en halvtimme till Café Opera där Finest Awards äger rum. Jag är ju nominerad i två kategorier så håll tummarna nu!!

Ha en trevlig kväll allihopa. Lovar er en massa bilder imorgon! Kram! ♥


Kör på en stram hög toffs ikväll som ovan. Så snyggt!

182 Comments

Kristin

Försök ta et kort tsm med Joel Kinnaman! Jag är nog inte den enda som skulle uppskatta det :D

Ha en trevlig kväll Kenza =)

Reply
Anonymous

Kan du inte visa goodiebagsen du får vid varje event? Det gör du ju aldrig!

Reply
sonjiii

finn blogg har du träfatt de som är med på the hills lauren adrin aheidi spencer broddy m.m

Reply
emelie

Hej Kenza!
Har inte skrivit förut men känner att jag behöver hjälpa till. Min kompis och jag var i Thailand förra vintern och hon fick PRECIS likadana utslag. Hon gick till läkaren och de skrev ut någon salva, de kunde inte komma på vad det var, hon svullnade oxå upp på sin tattuering, men även i ansiktet,ögonlock etc. Detta la sig. Efteråt fick hon vita pigment fläckar, där en del av utslagen suttit, typ magen, rumpan,lår. MEN nu till det viktiga, hon har blivit bra igen och fått tillbaka sin färg, ni är ungefär lika bruna i hudfärgen. Det tog dock ett tag, men sola igen var det som hjälpte. Krya på dig. (betapred är oxå bra, tror dock en läkare måste skriva ut det)
Kram/emelie

Reply
anna

låter kanske konstigt men när min kompis fick exakt samma allergiskareaktion som du med utslag och svullnader så visade det sej vara halsfluss! så spring till läkaren och kolla! ;)

Reply
Anonymous

ser att du gärna dricker öl när du är ute. men dricker du aldrig typ xider, cider eller vin? PUSS

Reply
rebecka

Hej Kenza :D
Din hy är så perfekt och har sådan otrolig lyster! Skulle bli superglad om du berättade vilken foundation och vilket rouge du har i bloggen ? Tack på förhand !

Reply
a

Jag måste få svar från en som håller koll!
Det är så att jag har hittat en snygg kort jeansjacka men jag vet inte om jag ska köpa den, den är inte så billig men det jag undrar är kommer det vara ett plagg man kan gå runt med även denna våren?

Reply
Emma 25

Kenza,
även om jag med all säkerhet inte är den första måste bara få berätta för dig att du är så fruktansvärt vacker! Jag blir helt trollbunden, ha ha! Och jag flörtar inte med dig, ha ha, jag har pojkvän ;) Brukar visa honom bilder på dig när jag läser din blogg och säga "Är hon inte den vackraste tjejen du sett?", och gentleman som han är säger han alltid "Men du är den vackraste tjejen jag vet".. ;) En sån lögnhals!

Men skämt åsido, ville bara säga till dig att du är fruktansvärt vacker och söt! Och även om jag inte känner dig verkar du vara precis lika vacker på insidan med! För det är ju det som räknas, eller hur? ;)

Jag blir glad av att se dig och läsa din blogg, och du är en fin inspirationskälla! Önskar dig allt gott,
Mvh Emma

Reply
rebecka

hej kenza :)
jag såg på cocoo.se att det fanns ett svart armband
det står det där du har tatuerat i nacken

Reply
Mollie

Hej Kenza! :)
Jag vill först säga att jag älskar din blogg och personlighet otroligt mycket.

Jag läste inlägget där du skrev om att flytta hemifrån och undrade om du inte kunde göra en så kallad "room tour", Det är när man filmar och visar sitt hem/rum (du behöver ju inte filma bara bilder räcker).
Det är många youtubers som gör sådana videos och jag är själv intresserad av inredning och arkitektur och det finns det säkert fler som är.

Stora kramar från Mollie<3

ps, hoppas att du vinner ikväll!!

Reply
jjowanna

Hej!
Jag har följt din blogg ett bra tag nu och glad för dina framgångar och för de val och underbara steg du tar i livet! Nu är det nämligen så här att jag bara ÄLSKAR din kompis Dilays stil <3 Jag undrar … vart får hon tag på allt :D ?
Så svårt att hitta det man verkligen vill ha när man ser ut som man gör x)

Tack för en underbar blogg <3
/jjowanna

Reply
Marlene

Snyggt! Håller själv på att spara ut till långt hår ;)
Läste att du ska ha ny bloggdesign snart. Vill du ha hjälp så bara hojta till.. tycker det är kul!
Trevlig kväll

Reply
Nathalie

Hej Kenza!
Grattis till det stora blogg priset… Kollade nyligen på aftonbladet och såg att du var en av vinnarna. GRATTIS!
Jag gillar verkligen din blogg ochdet du skriver om. Däremot skulle jag vilja läsa lite mer om Tokio Hotel på din blogg… Ska du på konserten den 4:e mars? Kommer du hinna med att göra några intervjuer med bandet isåfall? Om du har tid och lust kan du ju trilla in på min blogg och se vad du tycker. Om det finns något du tycker att jag ska ändra på. Ha en forsatt trevlig kväll.
MVH/ EmoNatta

Reply
Malin

Gud vad härligt. Kom hem från egypten förra torsdagen (21:a) och det var helt underbart!:) saknar värmen redan:)

Reply
Nina

DITT HALSBAND !!! VART ÄR DEN IFRÅN?? PRIS?

Jätte snygg, du passar så bra i allt som sagt!

Tacksam för svar : )

Reply
dessire

Hej! Har skrivit lite om mina favorit bloggar på min blogg, där bland annat du är med! Vore kul om du kikade och lämnade en kommentar.
BAMSE KRAM

Reply
hej!

jag måste bara undra, är det du som är sveriges största bloggerska eller kissie? för själv tror jag att det är du.. men ändå =/

Reply
Laura

Hejsan Kenza! You're super pretty _ Seriously, I wanna be as beautiful as you are.

Reply
felicia

hej kenza fet snyggt halsband du har fet avis.
det här är en fet bra blogg tycker jag.
hej då ha det så fet bra !!!!!!!!!!.
glöm inte att gå in på min blogg ffeliciae.blogg.se:)

Reply
felicia

hej kenza fet snyggt halsband du har fet avis.
det här är en fet bra blogg tycker jag.
hej då ha det så fet bra !!!!!!!!!!.
glöm inte att gå in på min blogg ffeliciae.blogg.se:)

Reply
Anonymous

Heej Kenza skulle du kunna svara på mitt mail som jag har skickat till dig, det är angånde halsbandet som du har på bilden tänkte fråga om du vill sälja den? det vore super snällt jag kan sätta in pengarna på ditt konto.. jag har letat överallt efter det halsbandet men det är slutsålt!!

Ps: VORE JÄTTE GULLIGT AV DIG KRAM!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*