• header

Jag vann!…

Kolla varifrån!

Jag vann! Årets modeblogg och årets personliga blogg. Tack alla som röstat!!! Älskar er!! =)

750 Comments

Anonymous
2010-02-11 @ 07:23:18

Postat av: Alva

Grattis! Gud va roligt! Röstade på dig och tycker du är värld 1000 priser dör din blogg! Den här bloggen har ju allt man letar efter:)

Reply
Elin

Grattis Kenza! Du är värd det! Du är en bra förebild och en inspiration för oss alla<3 Vi önskar dig all lycka!

Reply
kelly

vad roligt för dig ! :D

vad många priser du vinner… jag vill att foki ska vinna mer :O

Reply
nora

grattis! läser din blogg varje dag, och du inspererar mig på alla sätt! du verkar vara en jättehärlig människa, keep going girl!

Reply
GRATTISSS

oooh, fan va bra det går för dig nu Kenza! GRATTIS är glad för din skull :)

Reply
Anonymous

hoppas lyckan inte varvar länge, du förtjänar verkligen inte det!
din blogg har gått till botten och blivit en av de sämst-
konstig nog röstar vissa fortfarande på dig, eller vem vet, ingen kanske gör det egentligen? om du förstår vad jag menar.

Jag menar, för i helvete, det är VI som har betalat hälften av dina skor, väskor, klänningar och skjotor, plus resor, tekniska prylar och smink!
din otacksamma jävel!

Reply
Madelene

Grattis! :) Jag tycker jätte mycket om din blogg och du är verkligen en värdig vinnare! :)

Reply
jess

Du verkar vara en härlig tjej även på riktigt, gick förbi dig några gånger på finest awards och såg när du gick upp på scen osv, keep it going! :D

Reply
caroline

varsegod :D du förtjänar värkligen priserna. gillar din blogg jätte mycket :D

Reply
maria

Grattis! Vilken otroligt snygg klänning du hade på dig igår, var har du köpt den?

Reply
Hanna

Grattis :D Det är du värd =)

Kan du inte samla ihop dina pokaler och visa upp dem i bloggen? Skulle vara kul att se :D

Reply
Linnéa

Grattis Kenza!! Du förtjänar det verkligen, du verkar vara en sån go tjej!
Kul att folk som förtjänar det faktiskt vinner ibland, och att man tjänar på att vara sig själv :)

Massor av grattiskramar!!

Reply
Anonymous

Grattis :) Tänkte bara eftersom att du skrev att dina utslag kom tillbaka under natten, har du funderat på om du kan ha vägglöss? Min kusin hade det och hon fick utslag över hela kroppen när hon sov.

Reply
Anonymous

Driver du med mig :O Modeblogg?? gumman du går runt klädd i svart 24/7 !!

Reply
Helene
2010-02-11 @ 09:46:23

URL: http://helenesjoberg.blogg.se/

Postat av: Maria

Oj, jävlar! Du har ju verkligen lagt på dig runt magen! Kul att se att även du har handtag! Chipsen kanske börjar sätta sina spår, hehe :) Tycker du är snyggare med lite hull måste jag säga!

Grattis till prsiet!

Reply
suuss

hej, fattade aldrig om man röstade rätt eftersom de inte fanns nån rösta knapp efter att man tryckte på ditt namn men de verkar ha funkat ändå!! grattiss!!!

Reply
Anonymous

du e sjukt grymm men helt ärligt så tycker du inte att någon mindre bloggare och bättre modebloggare som dollyblond hade förtjänat de priset mer än dej? alla vet ju redan vem du är du behöver inte mer priser för att folk ska få upp ögonen för dej

Reply
anna

hur kan du få pris för personlig blogg? du har ju så himla opersonlig och trkig blogg..bara bilder på dej och inget annat insirerande eller skvaller.

Reply
Anna-Maria Esergren

Oj först att kommentera :P … Ville bara säga jätte Grattis!! Du om någon förtjänade dom priserna!! Jag röstade på dig faktiskt ;)Följer din blogg och dina uppdateringar varje dag. Hoppas du är väldigt glad nu. Ha det bäst!

Reply
Anonymous

Du är ju verkligen inte årets modebloggare. Lite fel blev det där va. Men personliga blogg priset var absolut dit :) Grattis!

Reply
Alli

Grattis Kenza! Härligt och se att allt går så bra för dig! :)
Är en riktig torsk på din blogg, haha och då ska du veta att jag inte är någon bloggmänniska egentligen. Men din blogg är ju ungefär världens bästa tidsfördriv!
Jag önskar dig all lycka och framgång! Det är så jäkla kul att se att det går bra för folk!

P.S. Blev så full i skratt här om helgen, var på fest i den stackars lilla byhålan jag bor i..
Och en av tjejena på festen hade exakt samma klänning som du hade på dig på nyårsafton i Thailand. Med tanke på hur speciell den är så förstod man ju precis vad den kom ifrån… DIN BLOGG!
Du är en riktig inspirationskälla och kan inte ens tänka mig känslan av att vara en vanlig tonårstjej som klivit rakt ut i ett riktigt häftig liv många av oss andra bara kan drömma om!
återigen och återigen! Önskar dig all lycka och välgång här i livet! du kommer komma långt!
(och nu skrev jag väl precis samma sak som 10000 andra har skrivit till dig)
Men take care! Gillar dig som fan! :)

Reply
Anonymous

hur kan du vinna årets personliga blogg?? du har ju inte med något personligt alls förutom att du är med dina vänner vissa dagar.. dåligt.

Reply
Emma

hej Kenza! Läste att du har fått utslag. Jag var i Thailand för några veckor sedan och när jag flög hem hade jag på mig ett linne jag köpt där, efter ett tag började det klia och jag fick utslag där linnet suttit. Har du använt några otvättade, nya kläder? För de kan ge utslag. Även om jag sover i nya lakan som ej blivit tvättade får jag också utslag som kliar. Bara ett litet tips! :-) Kram

Reply
Zahra

Gratttiiiis =)..Jag röstade på dig alltid i årets modeblogg =P Men jag röstade dagligen på Foki..Trodde att hon skulle vinna årets personliga blogg! Men grattiiis :*

Reply
tk

Kopierar andras skot och lägger upp bild på senaste "outfiten" så är man genast modeexpert?

Varför jobbar ni inte för tv eller tidningar om ni är modeexperter då?

Pinsamt!

Reply
Anonymous

Grattis!! btw vill bara saga att du har some hollandska fans ocksa, alla mina kompisar kollar in din blogg efter jag har visat det for dom, and they love it!
xx

Reply
Mona-Lisa

Grattis Kenza!! Ville bara saga att du ocksa har massa Hollandska fans nu, har visat mina polare har din blogg: and they love it too!
xx

Reply
Glitterbarbie.blogg.se

Men oj. Inte för att vara sån, men modeblogg in my ÄÄÄÄS! Du "pimpar" (förstöör) dina kläder, skor. du är långt ifrån en modeblogg. När du fick veta att du var nominerad så satte det fart i dina fingrar och bloggade extra mycket om dina så kallade "tips" Absolut ingen modeblogg, och perssonlig blogg..hell no! Du skriver ju knappt något, och när du skriver är det "åh, supa supa" Du förtjänar absolut inte de priserna. Årets blogg borde du vunnit, men absolut ingenting mer. och sen kommentaren:

Postat av: Christine
oooohhh jag blev såååå glaaaaad:D:D:D Grattiis Grattiis Grattis Grattiiiiiiiiiis:D:D jag har väntat i 2 timmar till att få reda på resultatet och nu kan jag sova gott och glad:D:D!!! jag röstade på dej 25 gånger<3<3 jag älskar dej kenza! (jag skakar i fingrarna när jag skriver detta:P) har ingen aning vad jag skiver oxå<3<3 ville bara få ut my happiness"

OMG, är det sånna besatta läsare som röstat så är det klart som fan du vinner. LOL

Reply
razone

glitterbarbie ba tyst.. kenza bjuder på sig sj flipapr mkt hon e nt sån fjortis som försöker leka heltmkt .. SEEN VF SKA HON VA PERSONLIG? när de e säkert såna som du som springer till skvallerbloggar helatiden

Reply
MATILDARACHO

GRAAAAAATTTTTTTTTTIIIIIIIIISSSSSSSSSSS :D!!!!!!

jag röstade så många gånger jag kunde, du försääännnarr deeeet!!!!!!!!!!!

Reply
e
2010-02-11 @ 12:28:50

Postat av: emelie

grattis grattis!! det är du värd. Hoppas det går bra på akuten. Kram

Reply
bella

kenza,
du är helt otroligt vacker. alltså verkligen. men det vet du redan. men en sak har jag på hjärtat. jag finner det lite fånigt att du, ägare till sveriges största modeblogg, går klädd som varenda femtonårig "fashionista" som helst som älskar ring-trenden och shoppar på drottningg. du köper plagg som har varit "inne" flera månader.
kenza, du är så mäktig just nu i modevärlden så du skulle kunna, om du vill, köra på något galet någon gång. det tycker jag att du ska. du vet att dina tusentals inte kommer lämna dig för det och du behöver inte heller vara rädd för att bli ful eftersom "allt klär en skönhet"
hoppas du har förstått mig rätt. jag kritiserar inte alls men tycker bara att du är lite (ursäkta ordvalet) feg när det kommer till att testa nya kläder och stilar. du, som är sveriges största modebloggare, borde ta oss framåt i modevärlden istället för att stanna på samma plats. du borde ligga ett steg före. skapa nya trender! du är en av de få som har makten att göra det – så gör då det! det tycker jag verkligen att du ska göra, kenza.
kram.

Reply
JAWNA

Årets modeblogg – igen!?!? ÖH???

Men grattis till priset för årets personliga blogg, det förtjänar du verkligen :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*