• header

Bilder från Finest Awards

Jag kom nyss på att jag glömt visa er mina bilder från Finest Awards! Här kommer dem:


Söta Emma och jag innan prisutdelningen


Här tar jag emot priset för Årets modeblogg. Snodde bilden från Tobias


Med alla tre priser. Tack tack tack!!! ♥ Collage (klubben där jag håller i fredagarna på) vann ju Årets nattklubb också!


Vad tyckte ni om kvälls sminkning? Helt okej ändå? Jag sminkade mig själv! *stolt*


Dansade loss med härliga Elin! Mitt fina örhänge kommer från Lindex


Och Tobias!


Min fina vän Philip var såklart på plats! Det var en journalist från Hänt Extra som jagade honom halva kvällen för att hon trodde att han var min pojkvän Aleks (som tyvärr inte kunde närvara denna gång)…haha! Det var inte förrän jag hade förklarat för henne ca 10 gånger att han inte var det som hon gav upp.


Lekte runt lite med mina priser en stund…hehe. Jag ska göra en videoblogg där jag tackar er som röstat för ert stöd. Jag tror att det kanske känns lite mer äkta en bara ett datorskrivet “tack”! Håller ni inte med?


Jayson och Tim went wild. Jag har aldrig sett sånt drag på Café Opera! Grym musik. Love you Jay!

92 Comments

June

Det är inte riktigt kritik, så läs det inte så hårt, men: varför skriver alla bloggare "söta", "härliga", "vackra" och bla bla bla om folk som kommer med på bild i deras bloggar? Man ser ju själv. Det känns så överflödigt och … falskt. Ungefär som tjejer som kallar sina kompisar för "gumman". Gud, jag har så himla svårt för det. /Tant

Reply
hanna

min morfar fick allergiska utslag i form av nässelutslag. Det började klia över hela hans kropp och han fick massa röda märken.
Mormor ringde då sjukvårdsupplysningen och där sa de att han skulle bli insmord i rå lök! jag vet att det låter heeeelt psykat, MEN det fungerade!
om inte dina tabletter funkar så kan du ju alltid testa med löken, det lär ju inte bli värre;)
puss
krya på dig!

Reply
Lina Nilsson

Beställ din bästa vardagshjälp hos oss, OUCH! UF

Denna hjälp kommer att underlätta din vardag, de dagar du känner dig dåligt DÅ kommer OUCH! göra den bättre, lättare och färgglad!

/OUCH! UF

http://www.ouchuf.se
Besök och beställ idag!

Reply
alice

vad använder du för smink? ditt ansikte ser vekligen jämnt och jättefint ut så jag skulle vara tacksam för lite tips och knep :)

kramar från alice (:<3

Reply
Katta

Grattis till priserna! Du förtjänar dom!

En liten rolig sak som jag har tänkt på är att din kompis Philip alltid lyckas blunda på dina kort haha.

Reply
' Ida

Hej Kenza, jag älskar dig blogg jättemycket!
jag undrar om du kanske skulle kunna lägga ut en video där du filmar hela din lägenhet eller om du tar foton, skulle vilja se hela, för man har ju nästan bara fått se köket och vardagsrummet.
puss & kram från en glad läsare

Reply
Lisa :D

du är så galet söt på alla bilder!
och ja, gärna, GÖR EN VIDEOBLOGG :D

HÄR ÄR EN FRÅGA TILL ''DAGENS FRÅGA'':
vad är det för ras på din hund armani? :D

Reply
Anonymous

Säker på att du orkar göra en video? Din blogg är sjukt fattig på det. Du vet att det är skitkul att se om det är en blogg man gillar. Don't care much?

Reply
maggie

FAN VAD SNYGG DU ÄR :) gillar klänningen fett mycket! Hur gjorde du med brösten, du hade väl inte BH?

Reply
ebbaah, <3

asså ja skulle nt änns kunna drömma om att sminka meii så snyggt som du gör, du är värkligen jätteduktig! :) grattis, du förtjänade värkligen priserna! :)<3

p.s va använder du för smink ?

Reply
f

ta absolut inte detta som kritik men jag undrar bara varför du bara har ett örhänge? :P du får gärna lägga upp det här som dagens fråga för jag tror nog fler undrar:P

Reply
tanja

hoppas du mår bättre och att utslagen försvinner, har haft det en gång inget som är så speciellt roligt. Nu sitter jag själv hemma i sängen med urinvägsinfektion. Tur att din blogg finns att läsa då! Kramar Tanja

Reply
juuliiiiaa

Härliga bilder!
jag såg på en bild att du hade en cigg i handen, röker du regelbundet elr bara feströker?

ifall du röker regelbundet tycker jag att du ska sluta,:) tänker på dej<3

Reply
Fia med kakorna

Hej! Jag ahr följt din blogg sedan du startade, kommer inte ihåg hur jag kom in på den. Men från försommaren 07 började jag läsa om dig och dina äventyr. Jag tycker om din blogg, jag är så långt ifrån dig som man kan vara, en småfet 23årig 2 barnsmamma från örebro, inget intresse för mode och skönhet. Inget gemensammt, Men jag fastnar för dig ändå. Du skriver bra och inspirerande, okomplicerat och härligt! Jag har dock en fråga bara.
Jag kommer ihåg när du fick en fråga om varför man aldrig hört om dig förut (en fråga från 07 trorja), var på ditt svar var att du valt att inte vilja vara en del av en stor och vinklad media.
Nu är du ett namn på allas läppar, du är på tidingsomslag, radio och syns på mtv. Vad fick dig att ändra dig?

Är jätte glad att du vann årets blogg. Det är du värd. Tack för att du bloggar och låter mig få drömma mig bort från gallskrik, bajsblöjjor och stress.

Reply
Carolina

Grattis till priserna! Och sminket blev verkligen lyckat :) jag, precis som säkert många andra undrar vad det är för fin gråaktig ögonskugga du använder? Du brukar synas ofta i den och den är verkligen jättefin, tacksam för svar :)

Reply
Anonymous

skulle du kunna berätta hur du sminkar dig och vad du använder för smink, och vilka lösögonfransar du använder som dagens fråga?=)

Reply
Sanna

DU ÄR SÅÅÅ VACKER KENZA!! det är helt otroligt, du verkar suuupergo med! Fortsätt med det vännen!

Reply
Linn

jag tycker du gjorde sminkningen jättefint! Väldigt fina färger på ögonskuggan tycker jag. =) Förresten spelar det ingen roll vad du tar på dej eller hur du sminkar dej för du är så himla fin jämt! :D KRAM!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*