• header

Yasuragi

Igår när vi kom till Yasuragi spa så bytte vi om till våra kimonos och gjorde lite aktiviteter så som teprovning, badade i det japanska utomhusbadet och bastade. Vi bokade som sagt sviten så vi hade vår egna varma källa i badrummet också!

Efter en rejäl japansk trerättersmiddag la vi oss i vårt varma bad och skålade med champagne. Så otroligt mysigt! Jag tror att vi låg där i över tre timmar innan vi skjöt ihop de japanska sängarna och la oss. Vaknade upp pigga imorse och redo för frukostbuffé och mer avkoppling, berättar mer om det imorgon och visar bilder. Tjejerna är nämligen här nu så nu ska vi mysa och snacka skit.

Ha en jättefin kväll! =) ♥

209 Comments

Dagens fråga

Hej Kenza! Vad mysigt det såg ut på det där spa:et, förresten har bara en liten fråga, hur gammal är din vän Jayson? Jag försökte hitta det på hans blogg men det stod inte.
Tack i alla fall för en riktigt bra blogg :)<3

Reply
Anonymous

jag kommenterar först igen men skit samma jag vill veta adressen så jag kan gå o mysa där jag blir väldigt tacksam om du lägger den frågan som dagen fråga tack

Reply
Sofie

Gud vad härligt! Ungefär hur mycket gick allting på? Funderar på att bjuda pojkvännen på samma när han fyller år :) kram

Reply
Ida

Ser underbart ut! Här sitter jag och fryser. Skulle gärna krypa ner i vattnet där och värma mig…

Reply
Anonymous

Hej!
För nöjets skull kan jag berätta att det var en yukata du hade på dig. En kimono är av siden och en yukata av bomull, så nästan en kimono. Såg ut som du hade det trevligt, vad härligt!

Reply
hehehhihihi

snälla om du svarar på det här!!!!!!
nu måste jag fråga, om man ska på fest nånstans, där alla andra har högklackat, tycker du det är konstigt om man har converse skor då?
jag hatar att gå i högklackat….

Reply
~v~

Tänkte om när du var nere i Thailand, Såg du eller hörde du något om dom giftiga Kubmaneterna som många tydligen har dött direkt av? För jag funderar att åka ner dit 3 veck. Tacksam för svar! =)

Reply
Anonymous

snälla om du svarar på det här!!!!!!
nu måste jag fråga, om man ska på fest nånstans, där alla andra har högklackat, tycker du det är konstigt om man har converse skor då?
jag hatar att gå i högklackat….

Reply
lisa

Shit va najs ;o
Haha naw, kan typ föreställa mig er som ett gammalt par i framtiden "Kenza & Aleks 60 år senare…" sött! xD

Reply
maria

Okej, nu ser jag på bilden med sängarna, På den ena sängen ser jag att det ligger en "morgonrock" av något slag med mönster på, och vad ligger i den nedre delen av den andra sängen? Kallingar med matchande tecken och mönster?? :S

Mysigt

Reply
Marie

EN DAGENS FRÅGA?

Hej Kenza!
I få inlägg skriver du om att du har en store bror? Men pratar mer om din mamma,pappa, lille bror och store syster. Har du en store bror eller? Har undrat de ett tag.
Ha en bra dag :) Kram!

Reply
Anonymous

Du har nämnt den varma källan 3 gånger nu. Vad är anledningen till det? Att folk ska bli avundsjuka?

Reply
ellen

jag tänkte fråga, har märkt på senaste tiden att man inte ser dig på bilder med en cigg i handen.
Är det så att du slutat röka eller att du bara väljer att inte visa det i bloggen längre?
skulle vara tacksam för svar, försöker även själv att sluta.

Reply
Alexandra

Dagens fråga:

Hej Kenza! Jag undrar när du började i Cheerleading. Jag är en tjej som percis blivit tretton och vill börja i cheerleading. Är det försent att börja när man är 13 år?

Reply
Malin

Gud vad mysigt det verkar vara! Hoppas att ni hade det jättemysigt :)

Du har en jättefin och bra blogg btw (:

Reply
Jennifer

Hej Kenza! Jag skriver samma som nån sofie gjorde: Gud vad härligt! Ungefär hur mycket gick allting på? Funderar på att bjuda pojkvännen på samma när han fyller år :) kram

Reply
Jennifer

Hej! Jag undrar också hur mycket som ingick i priset? Ingick maten och teprovningen t ex? Kunde inte riktigt tyda det från hemsidan. :)

Reply
Martin

Tjo Kenza.
Vad har du för tips till oss mindre kända bloggare som vill ha flera läsare?
btw. Du ser riktigt bra ut ;D

Reply
Erica ung fru och tvåbarnsmamma

Hoppas du haft en bra allahjärtansdag. Jag kan inte fatta att jag och killen (maken faktiskt, hihi) firat vår 7:e allahjärtansdag ihop. Jag var bara 17 år när vi blev tillsammans och det är helt amazing att man kan ha lyckan att få möta sitt livs kärlek så ungt! Nu är vi gifta och har två små barn och är lyckligare än nånsin!

Hoppas att ni har massa vackra år framför er tillsammans! Kärlek är ju det underbaraste som finns!

Reply
karolina

KENZA! ingen aning om du kommer läsa det här men jag behver verkligen din hjälp! Vad hände med dina nässelutslag? Jag börjar få sånt över hela kroppen och jag har ingen aning vad jag ska göra. Vad var din anledning till det? Om du läser det här är jag evigt taksam om jag får svar. Kram! <3

Reply
NÄR DU VAR PÅ GRÖNAN, LÄÄÄS =D

hej kenza, i somras när du var på grönalund så kom det ett par bloggläsare fram till dig. Hade själv rosa kofta, men inget du kommer minnas i think (?) Hur som helst så var jag super glad resten av dagen, samt. Kvällen, jag berättade för min syster att jag hade träffat dig och så. Det var världens bästa dag. :) Kram på dig

Reply
Maria

Åh vad mysigt och härligt! Vad avis jag blir! Skulle absolut vilja åka till ett sådant ställe! Vart ligger de och vad kostade erat besök där??

Reply
>Z
2010-02-15 @ 08:56:08

URL: http://mileyhannah.blogg.se/

Postat av: SANDRA*

Gud va mysigt :) Det ser nästan ut som ett "Onsen" som jag besökte när jag va i japan. SKIT mysigt!!
Va det dyrt att bo där? Hur mycket kostade det för 2?

Reply
Matilla

Det där skulle man nog aldrig tacka nej till i förta hand. tror nog jag måste beställa en spa resa eller nått :D

Reply
:)

wazööp Kenzo!
Vi är fem glada tjejer som bloggar, vet inte precis hur det går men det funkar, ska komma på lite ideer om hur bloggen kan bli bättre!
Men tänkte fråga dig kan du ge lite tips och lägga ut kläder om hur man kan ta på sig på en fest från topp till tå hihi ;)
Annars cheka in våran blogg..

Reply
Emma L

härligt eller vad! :O men du, borde det inte ha svämmat över i ert badrum när ni satte er i badkaret? det är ju fyllt till bredden ju xD hahaha Ps. Kenza, du är vacker.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*