• header

Ha en bra dag!

Nu ska jag och Armani iväg till en rastgård här bredvid så att han får springa av sig ordentligt innan jag lämnar honom ensam och sticker iväg till Stockholm Modecenter. Idag är det som sagt pressvisning hos Jofama och eftersom att jag designar för dem så ska jag vara på plats där för alla journalister.

Ha en underbar dag allihopa, kramar!

110 Comments

Spökbloggning

Godmorgon bloggen!
Fått i mig min frukost nu och känner mig som en ny människa. Havregryns gröt idag igen, med blåbär idag, sjukt gott, men visst får gröten en rätt obehaglig färg?
Så vad ska göras idag? Jo först har jag en massa blogg recensioner att skriva, komma in fler tips på bloggar att recencera än jag trott.
Sen hade jag tänkt ge mig ut på en lång promenad, går nog ner till havet idag. Får se om man får sällskap av min vackra sambo.

Sen ikväll är det väl OS som gäller igen. Fan somnade framför hockeyn igår så missade tyvärr halva matchen, idag får jag ladda upp med kaffe!

Ni får alla ha en bra dag!

Är ni flera som spökbloggar? Skulle gärna höra era tips och idéer!

P.s du är ingen riktig bloggare förens du blivit spökbloggad ;)

Reply
Heidi

Ville bara säga att du kanske inte ska skriva att du lämnar Armani ensam hemma. Finns idioter til människor som kan göra inbrott eller liknande när de vet om det.

Kram lycka till.

Reply
Jessica

Vart kan man köpa dina Wildflower sunday night skor? Skulle jätte gärna vilja ha de till min bal :-)
Och hur hög är klacken?
Kram

Reply
Saran

væntade mig att någon præktig mænniska skulle komma och klaga på att du læmnar Armani ensam :P Men det var ingen som hade gjort de ;D så de var ju tur :) Har en chihuahua hemma på 6 månader som jag håller på att træna att vara ensam nu, bara ett par minuter åt gången och hon ær verkligen superduktig! Man måste ju kunna læmna dom hemma ensam :)

Reply
Saran

væntade mig att någon præktig mænniska skulle komma och klaga på att du læmnar Armani ensam :P Men det var ingen som hade gjort de ;D så de var ju tur :) Har en chihuahua hemma på 6 månader som jag håller på att træna att vara ensam nu, bara ett par minuter åt gången och hon ær verkligen superduktig! Man måste ju kunna læmna dom hemma ensam :) inte så många timmar, men ett par nær dom ær vuxna! Ær Armani kastrerad?

Reply
pernilla

Hej hej :) Jag älskar dig blogg , du är verkligen bäst !
Tänkte fråga om vart den där rastgrden ligger! Skulle vara jätte kul att åka dit med min hund som jag inte riktigt kan släppa lös änn! Ha en bra dag !

Reply
Rebeccaa

Hej Kenza!
Jag blev så ivrig helt plötsligt, jag måste bara fråga dig en sak! Den där Jofama-jackan från förra året, som du har i svart, finns den kvar att köpa? Hoppas du vet vilken jag menar, den där med ett litet skärp?

Skulle sååå gärna vilja ha den, men jag har inte hittat den någonstans i stan. Nu låter jag som en liten 13-åring, men jag hoppas verkligen att du svarar! Tror säkert att det är många fler som vill ha den där snygga jackan. ;)

Ha det bäst, det förtjänar du!
Kram!
/Beccy

Reply
Amanda

Vart har du köpt tröjan.. älskar den!!!!! och axelsmycket? vart köper man sånt? :O!!!! du är bäst<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*