• header

Paaaaartyyyyy!!!

Skåååål mina vänner! Ha en jättefin fredagskväll allihopa! Vi börjar med lite fest hos en vän till min pojkvän och sedan drar vi ut och dansar. Ta hand om er, kramar!

154 Comments

julia

Så fin du är på bilden! Har sagt det förut men säger det igen: du har välfigt vackra ögon! Hoppas du får en härlig kväll!

Reply
emma

Ha det så kul, Kenza! :]
Själv sitter jag med min lilla kusin Frida och käkar godis. Hon är väldigt söt om man säger så.. :D

Reply
Elin

Hejhopp! Väldigt fint halsbad på en väldigt fin tjej! Vart kan det vara ifrån? :) Ha en fabulous friday!

Reply
J

Hoppas ni tar er ut i snövädret, här är det iallafall snöstorm så jag håller mig inne. Skitsnyggt halsband föresten.

Reply
Hmm

Hej

Har bara en liten undran jag minns att jag för ett tag sedan läste att du inte vill skriva om din pojkvän m.m för att de kunde förstöra erat förhållande. Men nästan varje gång jag läser din blogg nu står de min pojkvän min pojkvän. Du vill ju att folk ska vara nyfikna m.m Samt när du lägger ut bilder på underkläder, nattlinnen och skriver vem kommer gilla de mest av mig och min pojkvän. De är som att du blottar dig själv via daorn när du skriver och lägger ut såna bilder.

Tyckr du ska fundera lite på de här….

Reply
Hanna

KOLLA IN GÖTEBORGS 25:E STÖRSTA BLOGG :D

KOLLA IN GÖTEBORGS 25:E STÖRSTA BLOGG :D

KOLLA IN GÖTEBORGS 25:E STÖRSTA BLOGG :D

Reply
Jazmin

heej riktigt fin blogg du har.. jag har en fråga. Du brukar vara upptagen ganska mycket, vart lämnar du din hund då? vem tar hand om den då du måste göra något där han inte kan följa med?

Reply
anonym !

håller du på så som pissie och desireediarre?
med bantingspiller och läppförstorningar?
puss på din blogg !

Reply
Elin

HUR FAN KAN MAN LÅTA SINA SMÅ BARN DANSA SOM ETT PAR JÄVLA STRIPPOR? kolla på klippet på bloggen. nu är jag bara sjukt förbannad!

Reply
matilda

haaaaave fun :D

läs gärna min fotoblogg! 16 år, fotar med nikon D80. har bla skrivit om hur man kan göra sitt eget fisheye ist för att köpa filter eller objektiv : D
fotar allt från hästsport och natur till storstad och människor :)
http://www.photosphere.blogg.se

Reply
Fra danmark :D

oh, Kenza? Youu are sooooo pretty!<3
ILOVEYOURSTYLE!
| LOVE | LOVE | LOVE |

See ya (:
– Butterfly.

Reply
Ann

Du är alltid så snygg :) Läser din blogg dagligen och ibland kan jag önska att jag var i närheten av det du är… Ha en underbar kväll! /norrland

Reply
sara

shit vilken förändring det blir med lösögonfransar på ögonen tror ja med ska köpa sånna :p

Reply
linda

jätte vacker bild!:) undrar bara varför du har alltid samma min på dina bilder?

ha de så bra!kram

Reply
Rebecca

Hej. En fråga. du kanske inte orkar svara med ngn av läsarna som ser detta i kommentarsfältet vet :) vart är Kenzas spetsbody eller det i svart spets köpt? :)ngn som sett det och vet?

Reply
Emma

Kenza, det är så sjukt kul att man bara kan gå in & läsa din blogg så fort man inte har någe bättre för sig för man kan alltid vara säker på att du har uppdaterat. CREDS! :D

Reply
Ida

Jäkla snyggt halsband du har! Men är det en gammal bild? Du målade väl naglarna svarta idag? :)
Hoppas kvällen blev grym!

Reply
Liz

Vilket vackert halsband, vart har du köpt det? Behöver nämligen nåt liknande till min kompis födelsedagsfest nästa helg!!

Reply
mattias

Ring mig! fyller 19/2 =) gratulera mig, skulle absolut uppskattas! ;)

Mvh
070-6238569

Reply
veronika

gud så kul :D var så festsugen igår men hittade ingen :( plus att man är för ung för att komma in på typ Pluto och dom där ställena här i västerås x) :(

Reply
THAILAND!

Tjenare du, ville bara papeka att jag e i thailand och de e 38 + her.. nestan for varmt.. men fyy fan du vad underbart det er!! Inte for att skryta eller sa men sag dina Thailand bilder och da tenkte jag att jag verkligen maste utnyttja min semester for sen kmr jag me sakna den.. och det ar dodligt o lesa aftonbladet her nar de star att ni har varsta sno kaoset :S
OCH snart e man sjelv i sno kaoset, det gar sa jekla fort!!!!!! Nejdu nu drar ja till beachen du far ha de sa gottans puss o kram

Reply
Evelyn

Åh så fin du är kenza ! och riktigt fint halsband! :D
du är en riktig bra bloggare och du verkar vara sjukt trevlig och jag har en fråga som jag hoppas att du gärna svarar på och gör det :p

Jag undrar om du kunde skriva lite mer om vart du köper vissa kläder och om du har något tips om tex saker som passar och vilka färger som passar till olika saker som vardag eller om man ska ut på någon fest eller liknande :) skulle vara jätte kul om du gjorde det!

Hoppas du har det jätte bra kram ! :)

Reply
johanna

Hej Kenza!
vill först kommentera att du har en otroligt fin och intressant blogg som jag läser var dag!
Sen vet jag inte om det är jag som är väldigt efter eller helt enkelt inte är tillräckligt uppmärksam , men undrar lite fakta om dig och din pojkvän , skulle va trevligt att läsa om tycker jag!
Ha det bäst och hoppas du gör ett inlägg om det ! :D

Reply
Ninni

Hur länge hade du bloggat innan du fick många läsare? hur lång tid gick det innan du fick runt 1000 läsare!? :) tack

Reply
nattieochvikkie

Är du intresserad av en tvilling-blogg som skriver om allt mellan vardag och hur det är att leva som tvilling?
Besök då gärna vår blogg :)

Reply
Emma

SNÄLLA SVARA PÅ DENNA FRÅGAN!
Jag har tänk tatuera mig i Maj, i nacken på samma ställe som du har din tatuering. Min fråga är då om det är okej att bada i havet efter och att sola?. Har följt din blogg rätt så länge och såg att du bara smörjde in din tatuerig med solkräm när du solade, är det allt som behövs?.
SNÄLLA SVARA!!!!

Reply
Stefan

Ville bara saga att jag ar mycket aldre an dig, laser anna hibbs blog, du har mer att saga, och ar mycket klokare. Jag ar sjalv gift sen 5 ar tillbaka bor utomlands och forsoker ha koll [pa sthlms nattliv). funkar inte riktigt. Min fru ser ut som du lite langre dock, amerikanska, typ 179cm och pinn smal. Alot of BS, din blog ar bast thats it, och jon olssons.

Kram

Stefan

Reply
paulina

när jag kollade bakåt i arkivet så funkade det inte att förstora bilderna om de var i miniatyrstorlek :(

Reply
rozi

Shiiit sweet little Kenza festar med sin pojkvän? trodde jag aldrig skulle hända… trodde du sket i honom…

Reply
Linnea

Hej! Ville bara säga att din blogg är sjukt bra, underhållande läsning och sånt! Gillade filmerna som du spelade in tsm med Tyra. Haha!
Tänkte fråga en sak… Röker du fortfarande? Har inte sett bilder på dig med “pinnen” på länge?

Reply
sandiiii

det står att du inte har ngra kommentarer men när man klickar på inläget har du sjukt många kommentarer:/? aja det löser sig säkert!:)

grymt snygg är du lov e till din blogg pusss(L)

Reply
sandra

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ du är så fin på alla sätt kenza!
seriöst, du är min idol asså!
FUCK KISSIE & DESSIE, GO KENZAAAAAA!

Reply
ronja

Måste bara fråga!!
hur blev du model? jag har letat på hemsidor efter att man ska kunna söka in och sånt.
hoppas på svar..

Reply
Elena

Kenza Hola! me encanta tu blog y lo visito siempre que puedo! ¿Podrías decirme cuanto PESAS? Eres guapisima!

Un saludo desde Las Islas Canarias (España)
BESOS!

Reply
Sanna

Hej Kenza! Har märkt att dina ögon alltid är fint sminkade så jag undrar ifall du skulle kunna förklara hur de här med lösögonfransar funkar? Exakt vart på ögat ska dom sitta, sätts dom på före eller efter ögonskugga och sätter man mascara på dom? Har inte fattat hur de funkar :p

Reply
Ida

Du använder lösögonfransar, right? :) kanske har fel..
Men om fallet är så, så kanske du skulle vilja berätta vilka de är och var dem är köpta, och även vilken mascara du använder till? Dina ögon ser helt fantastiska ut :) och din blogg är fantastiskt rolig att läsa, måste jag säga!(utan att smöra)

Reply
anders 30år

hej kenza
jag heter anders och är 30 år jag är bög.jag har inget att göra på dagarna så jag tittar på din blogg och kissies hon är så fin men inte du eller du okcså men det jag ville säga var att kan du skriva i din blogg istället för att andra somjag ihhihi ska skriva den
puss
&
kram pusss & pussssssssssssssssssssssssss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*