• header

20e februari 2010

Kiiiiiiiill meeeeeee!! Idag är man jäkligt sliten alltså. Jag tog det lugnt med alkoholen igår men har istället åkt på en förkylning. Jag är otroligt trött efter bara några timmars sömn, näsan är täppt, halsen gör ont och rösten tappade jag någonstans på dansgolvet igår. Hehe.. Grymt trevlig kväll iallafall som började med fest hos en polare till min pojkvän och slutade med dans på Hells Kitchen.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med Ben & Jerrys. Inget kan hjälpa halsen bättre än de grabbarna ;-)

Jag och Aleks på Hells igår. Bild – stureplan.se

366 Comments

anonym

Ni är verkligen vackra tillsammans, och kenza du är så sjukt underbart fin på VARJE bild du har på dig! jag är ett stort fan av dig, du är mina förebild.
Puss & kram!

Mini

kenza de tre fingrarna borde inte komma upp på det viset, iallafall inte så att hela swe kan se. För mycket historia bakom de tre fingrarna

Rita

Hur kommer det sig att du la upp en bild på dig och aleks?
Ni är fina ihop.

S*

what thel hell? Hur kommer det sig att du visar honom?
Hoppas det inte blir något dåligt av det.

Men nice bild o söt kille!:;)

DEEKKKKKKKK

NI ÄR SÅ SNYGGA IHOP… GOOOOOOOOOOO KENZZAA GOOO KENZAA!!

LucyMoran

Vad roligt att Aleks tycker det är ok att vara med i bloggen! Ni verkar ju alltid så lyckliga tillsammans. Hoppas att folk slutar skriva om er nu. Hälsa Ben och Jerry och krya på dig i halsen! Kram!

Emely

okeeej nu krävs en förklaring av dej snygging, hur kom det sej att du visar hans bild? han ville ju inte osv..
btw jag älskar din blogg men du borde byta din design (eller vad man nu kallar den) snabbt för svart är jätte tråkigt!:P puss puss <3

June

Ni måste vara praktiskt taget gifta om du visar honom i bloggen. Hoppas de tre fingrarna var ett misstag när han skulle göra v-tecken eller nåt och inte riktiga trefingrar.

Elinor

Gud vad du är vacker Kenza! :D Så otroligt fin! Ni ser väldigt söta ut tillsammans också :)

A

Go Elena, så j*vla bra skrivet! Och så j*vla sant! Där har du rena faktan Kenza ;)

Maria

din pojkvän är en riktig jubelidiot som visar det där tecknet. fyfan säger jag bara. jag återvänder inte till den här bloggen mer. ha det.

jj

vänta vänta. Elena du har helt fel !
Jag är själv serb och det är ingen fucking hitler hälsning!
Utan för oss serber betyder 3 fingrar tur ! Visar
att man är stolt över sitt land. Vi har många saker som måste upprepas 3 gånger när vi ber måste vi använda 3 gånger och upprepa det 3 gånger !

Goo alex & kenza asso =)
sägs att serber är bästa killarna !

Mirela

Hej Kenza!
Jag är en av dem som bara klickar in sig här, för att få lite inspiration av dig, du är döhet. Ingen tvekan om det. Men imorse när jag klickade in mig här, ack. blev lite ledsen faktiskt. De tre fingarna sabbade allting. Min pappa dödades i bosnien av de “tre fingrarna” och att han visar upp de. när han vet att de kommer komma upp på bloggen eller nätet är lågt. Det har ingenting med dig och göra, det var inte du som gjorde det, men han sabbar lite här. Tyvärr. Han må vara gullig mot dig, men han respekterar inte alla dina läsare med tanke på att det finns många bosnier och kroater för den delen som dödades i kriget i den forna Jugoslavien. Ta hand om dig. / M

n

jättesöta tillsammans verkligen, tack för en bra blogg Kenza!
och för er som genast hittar något att klaga över, dvs. aleks 3 fingrar, kan inte vara något annat än oförståeliga bosnier. som någon annan tidigare skrev, så har de 3 fingrarna en religiös mening. Serber gör kortstecknet med de tre fingrarna, så ni som kommer och säger att man “inte är påläst” och inte vet vad det står för, bör ju verkligen ifrågasätta om ni själva är och gör det? allt handlar inte om kriget, och allt handlar kretsar inte heller kring er bosnier. inget illa menat mot någon! men när man inte vet något, bör man inte heller kasta ur sig saker som man inte har saklig fakta til.

Edina

Håller totalt med Elena…hans 3 fingrar är verkligen olämpliga..då du säkert har många Bosnier som läser din blogg!

jag känner inte snubben, men han borde veta bättre än så.
De tre fingrarna visar endast serber som e stolta över vad de höll på med under kriget!!
Och låt mig säga : DET FINNS INGET Å VARA STOLT ÖVER, massmord, våldtäkter å spillt blod…

men…ni ser bra ut tillsammans ;)

alexandra

Hur kommer det sig att du plötsligt visar bilder på Aleks? jag tycker ni är superfina tillsammans! kram

Lina

äntligen kan du visa en bild på er, man kan ju ändå se honom på andra sidor så det gjorde väll inte så mycket;)

menthos

vad är det för trams om att det skulle vara stötande att hålla upp tre fingrar bara för att vissa människor har gjort det? serber är ortodoxa och gör korstecknet med tre fingrar varifrån detta tecken kommer. sen om någon politisk ledare eller vad fan som helst använt tecknet under KRIGET gör inte att tecknets riktiga innebörd förändras eller att en snubbe i sverige tänker på nån jävla krigsledare när han gör tecknet, tänk att det faktiskt betyder nåt helt annat. han tycker väl om sitt folk, big deal, får han inte göra det för att ni sett bilder på krigsledare som gjort samma grej eller för att ni är tillsammans med bosnier? hur fan tänker folk.

det är som att om bush gjorde peace tecknet och sedan blev ansvarig för all skit han gjort så ska inga amerikaner göra tecknet mer för då är det plötsligt “stötande”. pajaser.

n

till mirela: jätte tråkigt att höra om din pappa Mirela, beklagar verkligen. men en sak jag bara vill påpeka, han dödades inte av de 3 fingrarna, utan av känslolösa och kallblodiga soldater och andra som var med i det kriget, På samma sätt som serber blev dödade av bosnier och kroater. finns ingen oskyldig i det som hänt. och man kan inte heller hata och finna allting i den här världen stötande, de flesta har gått vidare. man kan inte dra en hel nation över samma kant, det är det jag vill säga.

menthos

@ edina, har du någon källa på det att det Bara är serber som tycker det är käckt med massmord som visar det tecknet?

O

Postat av: A

Usch för dom tre fingrarna..

Vadå ush? Vet du ens vad de tre fingrarna står för? Nej tror nog inte det! Kolla upp det, sen kan du säga vad du vill, tönt!

O

DU edina också!

De tre fingrarna står för FADERN, SONEN OCH DEN HELIGA ANDEN! När ska ni lära er det? Sluta upp med att alltid ta in kriget. Kom igen vafan.

dijana

btw, TRE FINGRAR STÅR FÖR ATT SERBISKA ORTODOXA KYRKAN FIRAR JUL PÅSK O SLAVA SÅ FUCKK UUU

Selma

Hakkorset är också en religiös symbol, soltecken. Inte rättfärdigar det trots detta att nuförtiden uppvisa detta symbol då den symboliserar en förintelse av ett folk. Likaså symboliserar de tre fingrarna en förintelse, närmare bestämt den förintelse av en stor andel muslimer i Bosnien. Tecknet passar sig inte längre och av respekt bör man inte symbolisera det. Nu kanske han inte tänkte i de banorna men kände att jag var tvungen att kommentera som svar till de obildade idioter som kommenterat detta inlägg.

Hanna

Jag tycker att du och din pojkvän är jätte söta ihop :)

Men tecknet han gör med 3 fingrar tycker jag är lite konstigt eftersom det kan väcka känsliga rekationer, många serber som gjorde så under kriget och menade illa då. Inte för att jag tror att han menar det på något illa sätt menmen..

L.

kan inte du lägga ut en bild på alla dina skor? :> när man tittar tillbaka i ditt arkiv verkar det som att du har hur mycket skor som helst, hade varit roligt att se hela samlingen, haha!

Behöver råd:)

Hej hej!

Va fint kort!:)

Jag tänkte starta en ny blogg och har ingen aning om vad jag ska skriva och vad ni gillar att läsa! Skulle du/ni kunna vara snäll att komma med tips vad ni vill och gillar att läsa? Vore gulligt!

Maila då: [email protected]

Ana

TILL ELENA!

Ser du inte själv vad du skriver. “Jag är tillsammans med en bosnier” Där har du allt. Såklart att han endast säger sin sida av historien. Men varje historia har två sidor. Kom ihåg det.

Jag är inte förvånad att alla okunniga människor sitter och skriver skit. OCH FÖR HUNDRADE GÅNGEN.

DE TRE FINGRARNA STÅR FÖR FADERN, SONEN OCH DEN HELIGA ANDEN. ALLTSÅ NÅGOT RELIGIÖST. SÅ SLUTA UPP MED ERT JÄVLA SNACK OM KRIGET. TITTA FRAM, INTE BAK!

Bea Lundh

Ni är döläckra tsm .. skit i kommentarer om de tre fingrarna . Förstår att folk blir upprörda men dom ska alltid leta fel . Ni är jättefina ihop och hoppas du kryar på dig !

emma

hej :)

vill börja med att säga att jag älskar din blogg!!! kan inte vara utan den en enda dag alltså!!! + att du är så himla snygg, snyggaste bloggerskan ever,hehe!!

har aldrig kommenterat din blogg, bara för att du får så många kommentarer hela tiden vad jag ser, men nu tänkte jag det är dax, vet inte om du läser alla kommentarer du får, man kan ju hoppas att du läser min,hehe.

va kul att du äntligen lägger upp en bild på dig o din älskling :) ni e så fina ihop!!!

kram

m

men gud, skojjar ni?
Ni säger ju att man sluter ju dessa tre fingrar när man ber? Korrekt?

Varför särar man på dem när det ska viftas med dem av diverse anledningar?

så jävla patetiskt, så när en snubbe går ut på krogen är det meningen att han skall vifta med sina jäkla tre fingrar? men vadå är det inte meningen att han skall be? för det är väll de, de tre fingrarna innebär, heliga fadern, sonen osv osv, MEEEEEEEEEEEN idioter :) när han radovan karadzic stod under alla de han mördat så visade han dock de tre fingrarna som OCKSÅ innebär ett slags v-tecken, alltså VICTORY!! Visst ni ser det som någon andlig sak, men den användes på helt fel sätt skall jag säga er.

Idag så förknippas de tre fingarna med Srebrenica, Mladic, Karadzic, Milosevic. Ren fakta!!

menthos

@ selma

Skillnaden är att hakkorset bytt innebörd för en hel värld och används idag av nazister som identifieras med tecknet. De tre fingrarna har enbart negativ innebörd för er bosnier för att det identifieras med serber, inte ens serber som har något med kriget att göra, en bebis skulle kunna göra tecknet och ni skulle ändå störa er. Hakkorset togs just för att användas i krig och förintelse så att nazister kunde identifiera sig med det, de tre fingrarna användes långt innan något krig ens uppstod och har aldrig tjänat samma syfte mer än att serber identifieras med det, inte krigande serber, inte dumma ja-ska-mörda-ditt-folk-serber utan ALLA serber. Därför har det INTE bytt innebörd, mer än för er bosnier uppenbarligen.

Josefine

Skulle du inte hålla din pojkvän utanför bloggen? Hur kommer det sig att du vill visa honom nu? :)
Ni är söta tillsammans och jag är avundsjuk över att du alltid blir så himla snygg på alla bilder! Haha! =D

DIAMANT

olalaa! en bild på er =) va fina.. love your necklace! mycket religionssnack här.. :P
ben and jerrys… så sant! helt underbart gott :D “spara” det dock aldrig i din väska… ja har jort det.. och ja.. nu luktar min väska fortfarande glass fast jag tvättat den hehe:D
KRAM!

Ann

Eller så tog fotografen kort precis innan han skulle göra PEACE tecknet, chilla!

menthos

@ m

Att något har sitt ursprung i religion innebär inte att det är det enda det används till, just på grund av att serberna särskiljer sig från till exempel kroaterna i forna Jugoslavien som ber med fem fingrar så har det blivit ett tecken att identifiera sig med serber. Vilket i sig inte är något negativt, att visa att man är serb? Eller får man inte visa vad man är? Och det är ingen fakta att det betyder något som helst med krig, det betyder att man är serb varken mer eller mindre. Sen att vissa inte vill att man ens ska visa att man är serb, och gör man det säger de nä du får vara serb det är bara tecknet som stör mig för det betyder något “dåligt”. Det är som smygrasister som hävdar att de inte har något emot muslimer men så fort någon visar att de är muslim med t.ex. en slöja så börjar man klaga o hävdar att man visst tycker det är okej med muslimer man tycker bara att slöjan står för något “dåligt”, men vi vet alla hur det egentligen ligger till med den saken.

alex

vad gulliga ni är tillsammans! och jag skulle också vilja se din skosamling, skulle vara så kul! :)

menthos

Nej nej jag har inget emot muslimer… så länge de håller sin religion där jag inte kan se den, så himla dåligt när de ska gå iväg o be på jobbet, åh det stör ju produktiviteten… a tjena, vi vet alla vad det egentligen stör. På samma sätt här… ååh han visar tre fingrar och det får mig att lipa om kriget, att jag egentligen stör mig på att han friskt visar att han är serb så där i ögonen på mig ? nej absolut inte det jag stör mig på, tycker serber är hyvens killar egentligen.

n

manthos, jag diggar dig!
kloka och bra tankar har du. önskar alla bosnier kunde förstå det du försöker förmedla.

Selma

En vis man sa en gång följande till mig: “Ge dig aldrig in i en diskussion med en fullkomligt obildad person. Denne/denna kommer att sänka dig till sin egen låga nivå och vinna på mer erfarenhet.” Jag förolämpar endast mig själv genom att besvara fler kommentarer från folk med hjärnkapacitet på er nivå.

Lisa

Ni är verkligen jätte fina tillsamans, beundrar dig verkligen Kenza, kul att vi visar bild på Aleks han är ju så grymt fin

:D

Till N: På samma sätt som serber blev dödade av bosnier och kroater?

läs på lite bättre. 250 000 bosnier dog i kriget, hur många serber dog? hur många kroater dog? det var serberna som gick in i bosnien, allt bosnier gjorde var att försvara sig. Läs på lite bättre. och ni som tar bort kommentarer, lite fult att ni låter folk skriva att det är löjligt hur “muslimer” får gå iväg från jobbet för att be. men tog bort min förra kommentar där jag skrev om de 3 fingrarna..

Lisa

shhiiit va snygga ni är tillsammans! :) Är imponerad och glad att ni har kunnat hålla ihop fast det finns massa folk där ute som vill förstöra för er. grattis :)

menthos

@ :D

men herregud läs om vad jag skrev, skrev just att det INTE var löjligt att muslimer får gå iväg och be. eller spara texten och läs om cirkus 5 år, gissar på att du är liten och tjurig nu.

@ selma

Du anser att det symboliserar något som andra inte anser att det symboliserar, det handlar inte om mer än sunt förnuft. Hade man varit tvungen att ta i åtanke allt som folk tar illa upp för här i världen är det inte mycket man hade fått säga, göra, ha på sig osv osv. Det är som att jag ska kräva att bosnier och kroater inte ska lyssna på vissa artister för att jag anser det respektlöst. Världen funkar inte så, den vise mannen kanske glömde nämna det.

Serbtjej

Tänkte förklara vad tecknet står för, men ser att du tog det Kenza, du är lite mer bildad och kunnig än vissa andra :)

Fjantigt av Bosnier att göra värsta diskussionen av i princip ingenting. Tror knappast han tänkte på er när han gjorde tecknet som inte har med er att göra. Om ni inte har något positivt att säga än att eran värld kretsar kring krig och hat så kan ni väl göra det nån annanstans än hennes blogg.

A

Till O, Vadå ush? Vet du ens vad de tre fingrarna står för? Nej tror nog inte det! Kolla upp det, sen kan du säga vad du vill, tönt! : Ja du.. jag vet tillräckligt mycket mer än vad du vet, och det vet vi nog alla som är emot det också, annars hade dom inte suttit och klagat eller hur? ;) Och ska jag kolla upp det när det är du som borde läsa första världskriget ordeeentligt och vad som hände mellan serbien och bosnien. Töntigare än dig är jag dock inte..

moi

serbhatarna måste självklart börja hugga och hacka så fort de ser en serb.. så fixerade av krig, hat och nationalitet… de kopplar allt till det.. om det är några som är pinsamma nationalister så är det ni som tänker sånt så fort ni ser ett tecken.. för jag tror inte att aleks gjorde det. Jag tror inte att aleks kommer sluta göra ett tecken som står för något annat än det ni hittar på att det gör för att ni är så okunniga..

moi

Ni behöver inte lära kenza fel fakta som grundar sig på eran okunnighet. Hon är lite smartare än så.. och hennes kille kan säkert förklara bättre än några okunniga, rasistiska, nationalister

jj

shit va ni ska va på asso.
Tror verkligen inte att alex mena något illa
och fan ska ni hoppa på dom för ?
Låt han va stolt serb, och har ni något emot denna bild så
kolla inte på den?

Ami

Tycker bara att det är löjligt att ni ska sitta vid era datorer och diskutera om vad de tre fingrarna egentligen betyder. Jag är själv bosnier och för mig kommer de tre fingrarna alltid stå för en och samma sak krig, mord osv. För er serber står det för den heliga anden .. eller vad det nu var, det respekterar jag. Kenza har ju dock själv kommenterat detta och sagt att det var dumt av hennes kille att göra tecknet då det väcker missförstånd och många blir upprörda. Dags att släppa diskussionen liksom

sandratasic

men herregud.
för det första, kriget va för länge sen, move on lixom.
Och dom tre fingrarna är inte alls för något om hitler.
Det va för det första bosnierna som stod på hitlers sida inte serberna ;)
dom tre fingrarna betyder fred för mitt land och något mer.
Så tar och lär er något innan ni öppnar er käft, synd att en 95 ska behöva lära er bosnier igen -.^

.

Varför tar ni upp kriget? Det var jätte länge sen ._.
Onödigt att ta upp det för att han gjorde “tre fingrar” han är stolt över sitt land, och ni är ju stolta över era?

Karmen

Kan man säga något mer än att Karmen älskar ditt halsband? I think not. ;)
Ha en bra dag nu, Kinzi minzi! :D Hehe

Kramizaaaaaaaaaar.
XxXx Karmen

Diana

aså shiiit! så fort kenza försöker göra något positivt och kul för oss läsare så MÅSTE vissa vända på det hela… lyssna de 3-fingrarna står för det heliga och serbiska idiotiska ledare har använt de vid fel tillfällen och gjort så vi fått fel syn på det hela. Man har säkert använt dessa 3-fingrar INNAN kriget och för något som bara har med religonen och göra! Tänk logiskt. Jag själv är muslim, samma med alla terrorister, dem använder verser ur Kornanen innan dem dödar och gjort en dålig bild av det hela. och om ni frågar en troende vis lärare, präst, vanlig person så kommer dem o hävda att det är fel och använda religösa tecken, ord och liknande vid fel tillfällen ex. krig eller mord. Ibland är vi människor dumma, men fan heller om ingen lär sig på sina misstag.

lidija

ALLA SERBER GÖR TRE FINGRAR JAG E SERB JAG GÖR DET HELA TIDEN NÄR JAG FESTAR O ALLT. DET BETYDER INGENTING ALLS OM KRIGET FÖR DET FÖRSTA UTAN DET ÄR ETT TECKEN PÅ VÅR TRO OCKSÅ! SÅ INNAN NI BÖRJAR HOPPA PÅ KILLEN KAN NI JU TA REDA PÅ FAKTA, FÖR KANSKE DÅ BETYDDE DET OM KRIG MEN INTE LÄNGRE TROR NI DET SJÄLV ELLER? HAN ÄR STOLT FÖR HAN KOMMER IFRÅN SERBIEN DET ÄR FAN I MIG JAG OCKSÅ SÅ BACK OF!

fina ni är kenza;)

Ida

Det här var sista gången jag klickade in mig på den här bloggen. Din pojkvän vet EXAKT vad de tre fingrarna symboliserar och att det provocerar människor som MIG som flydde kriget i Bosnien som femåring efter att nästan blivit slaktad av serbiska soldater.

De tre fingrarna för mig symboliserar den bild min pappa såg av serbiska soldater som höll upp samma tre fingrar när de förde bort muslimska män till koncentrationsläger.

cohen

kul att man äntligen får se bild på Aleks, ni ser jättefina ut tillsammans! Du är så fantastiskt vacker!

sandra

HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD. SÅHÄR ÄR DET: ALEKS VILLW GÖRA ETT PEACETECKEN MEN HAN ÅNGRADE SIG I SISTA SEKUNDEN. RESULTAT? A, NI SER JU HUR DET BLEV! IDIOTER

Annsie

MARTIN STENMARK!
är inte han lite för gammal för dig? söta iallafall

N

Kan alla bara andas? Ta ett djupt andetag ni med era hatkommentaren mot oss serber. Jag ska inte gå in på någon vidare diskussion kring vad de tre fingrarna symboliserar för ni vet mycket väl vad det står för. Det är er arrogans och ert starka hat mot serber som gör att ni kommer med förklaringar som är bortom vettet. Att koppla symbolen med de tre fingrarna till hakkorset är det värsta jag någonsin har läst! Hur tänkte du egentligen? Kan du något om vår historia överhuvudtaget? Era kommentarer präglas av okunskap, men framför allt av en vägran att inse ren och skär fakta.

Att ledare för de serbiska trupperna använde sig av de tre fingrarna är inget man kan göra något åt. Folk använder olika tecken på olika vis. Det som har en betydelse för dig kan ha en helt annan innebörd för mig. MEN p.g.a. allt förtryck och allt hat som vi SERBER (ja ni läste rätt) har fått ta emot från omvärlden är det inte konstigt att vi håller ihop oavsett vad. De tre fingrarnas symbolik är djupt rotad i vår historia och har innebörden av en enighet, en gememskap för det serbiska folket där vi visar respekt och kärlek till vår religion. Vi har lärt oss att kämpa ensamma och vi kommer att hålla ihop oavsett vad. Så mina systrar och bröder, låt oss inte ödsla mer tid på att diskutera kring de tre fingrarnas symbolik. Vi vet vad det står för och jag citerar Selmas fina citat ovan: ”Ge dig aldrig in i en diskussion med en fullkomligt obildad person. Denne/denna kommer att sänka dig till sin egen låga nivå och vinna på mer erfarenhet.” Vi förolämpar endast oss själva genom att fortsätta denna diskussion. Kärlek till er.

AssåMenthos?

Asså menthos.. Vad fan`?

3fingrar står för Mord..
*du säger att 3 fingrar står för att be*
Men come on.. Troru verkligen att han står å ber i en krog..Liksom var e respekten..

Btw.. Vad fan du måste inte heller sitta å svara på varje kommentar.. Speciellt näru skiver same shit over and over..
Liksom acceptera bara.. Vi bosnier blir upprörda av 3 fingrar..!! Och du som bara e någon nobody med lite för mkt tid.. (jag menar sitter å svarar på typ hur många kommentarer som helst)
Vad fan vet du? Blev du drabbad av kriget..det tror jag verkligen inte!!..

Dock kenza.. Ni är underbara tillsammans..Har sett bilder förr på falsksanning oxå xD

lidija

asså snälla give it a rest. tre fingrar står på serbiska för : omi oca sina svetoga duha i amen. Vrf går ni muslimer ner på två knän och ber? ska vi börja trakassera er eller? när vi ber så gör vi d med tre fingar tre gånger, herregud ni beter er som bara bosiner blev dödade? shit asså hur mångá serber blev inte dödade? kroater? vi var inte på hitlers sida ni var right ;)?

lidija

asså snälla give it a rest. tre fingrar står på serbiska för : omi oca sina svetoga duha i amen. Vrf går ni muslimer ner på två knän och ber? ska vi börja trakassera er eller? när vi ber så gör vi d med tre fingar tre gånger, herregud ni beter er som bara bosiner blev dödade? shit asså hur mångá serber blev inte dödade? kroater? vi var inte på hitlers sida ni var right ;)?

srbija u mom srcu

tri prsta….. skaffa er ett liv. låt han vara stolt serb. alla är stolta för vart dom kommer ifrån. även bosnier, kroater etc… även aleks!!! goooo srbijaa

sanela

hahahahah ni e omogna aleks visar bara att han vissar respekt för siitt land,e själv serb och ser inte att det är en kränkning det han gör på bilden!:s
btw ni e så söta tsm!:d

O

A: Ja du.. jag vet tillräckligt mycket mer än vad du vet, och det vet vi nog alla som är emot det också, annars hade dom inte suttit och klagat eller hur? ;) Och ska jag kolla upp det när det är du som borde läsa första världskriget ordeeentligt och vad som hände mellan serbien och bosnien. Töntigare än dig är jag dock inte.

SVAR: Mer än jag vet? Haha är det ett skämt eller? Du vet inte ett skit. Det enda du vet är skitsnack om serber. Vi har alltid klarat oss själva. TRE FINGRAR BUDALO JEDNA står för tre enigheten. Och att krigledare visar upp det förändrar inte dess betydelse. DET är ren fakta TÖNT! Ni kommer alltid med erat ”hur många bosnier blev dödade av serber? Kom igen, hur många serber blev dödade av bosnier?

menthos

@ Assåmenthos

nej jag säger att det har ett religiöst ursprung och nu är något serber identifierar sig med, vilket inte är något negativt. Jag accepterar att vissa anser det vara dåligt tecken, jag anser massa saker här i världen vara dåliga, men samtidigt måste man som jag skrev tidigare förstå att världen inte kan anpassa sig varje gång någon tar illa upp för något.

Sen att du stör dig på antalet svar jag gjort, roligt. Oroa dig inte för min tid, I’m fast like that. :D

Elena

ni som säger “till elena, där ser du, du är tillsammans med en bosnier” måste jag bara förklara för er:

jag är grekortodox. ja, jag är grek. och jag är ortodox. och jag bär mitt stora, guldiga kors. OCH.. är tillsammans med en bosnier. en muslim, dessutom.

MEN..

min pojkvän har aldrig.. aldrig… aldrig någonsin (och då menar jag aldrig) nämnt någonting om kriget eller vad som har hänt, för att han klarar inte ens av att prata om det. jag har försökt fråga, men han svarar aldrig mig.

så jag tog tag i det med egna händer och sökte efter vad som hade hänt, gjorde arbeten i skolan, kollade dokumentärer, nätet, frågade föräldrar, lärare.. allt om balkan kriget och ännu längre bak som till omladinska kriget, för detta problem är så långt bak i historian att det inte går att beskriva.

det är jättehemskt att se så många människor inte kan respektera folk och ha lite förståelse för andra individer. det står själv och har varit massa debatter att detta görs för att provocera, då milosovic tog upp det. man förknippar tecknet med kriget. det är väldigt tragiskt och sorgligt, men hitler kom själv inte på hakkorset. men nu när man ser hakkorset, så förknippas det med hitler.

därav är det många som jämför hitlers hälsning med milosovics hälsning (t o m lärare)

det enda jag menade var iallafall att många tar illa upp av detta tecken med tanke på vad som har hänt, hur de påminns ständigt om deras tortyr m.m.

och det är väldigt ologiskt att ni ber folk att glömma eller gå vidare – inte ens judarna eller andra folkslag som varit med i krig har glömt. inte greker och turkar heller, de bråkar ju ständigt.

för övrigt blir det bara värre om ni ber de att glömma och gå vidare. hur hade ni känt om ni satt i deras sits? något sånt här kommer ta generationer för att det känslomässigt skall bli “bra” igen – om det någonsin blir det.

menthos

@ assåmenthos

Måste bara tillägga, hur jäkla korkad är man när man tror att jag menade att killen stod o bad i klubben. “ja som ni ser så står han och ber när kortet tas, inget fel med det, gud är närvarande överallt vet ni väl”, haha, gå ut och bygg en snögubbe istället.

elin

Wow vilken snygging!

ps. Menar din pojkvän!
ps2. Fast du är också en riktig skönhet :)

Ana

Assåmenthos:Liksom acceptera bara.. Vi bosnier blir upprörda av 3 fingrar..

Herregud. VI kommer respektera ER, när ni lär er respektera oss. Och om ni blir upprörda? Vi kommer inte sluta upp med tre fingrarna. SRBIJA!! BUDALE JEDNE SMOTANE!

Katits

Sammanfattningsvis. För serber är det en fin symbol, för bosnier är det totalt tvärtom. Ni kan väl försöka att förstå varandra, istället för att idiotförklara varandra. Ni serber borde ju förstå VARFÖR bosnier tar illa upp (med tanke på hur tecknet har använts), och ni bosnier borde förstå varför detta tecken betyder något speciellt för serber då det tillhör deras religion (och gjorde det redan innan alla krig).

Jag tror INGEN serb är stolt över det som har hänt. Framför allt är nog ingen så hemsk att den skulle visa upp det tecknet för att visa på att den är stolt över massakern. INGEN vettig människa skulle vara stolt över det, och jag tror nog att Aleks är en vettig människa!

d

men orka alla bosnier som kommer och tror att dom kan mer om serber än vad serber kan hahahahaha. jag kommer ihåg att jag kallade en bosnier för tjetnick, cetnick, whatever, och han började lipa och alla i hela rummet gick på mig för att hans farfar eller något han blivit dödad. jag bara eh.. hur i helvete skulle jag kunna veta det? jag är svensk. okej lixom hahahah softa, jag måste hålla med serberna här; det var inte bara bosniaker som dog.

Mirela

MENTHOS?alltså, det där måste jag bara kommentera. Bara för att bosnier har varit i krig med serber, behöver inte betyda att alla bosnier är muslimer. Och vad har islam med detta att göra. öppna inte käften om du inte är kunnig i ämnet.” att de går och ber, de minskar produktiviteten” URSÄKTA? ber alla muslimer på sina arbetsplatser? och i fall de gör det. stör det dig? stör det produktiviteten om de går iväg på sin rast och ber fem-tio minuter? gör det det? eller du kanske inte visste att religiösa muslimer ber främst när de kommer hem. liksom ” ber igen” allting de har missat. så bäst för dig att vara tyst, för du får mig att garva här. man ser att du är okunnig i ämnet. min rekommendation är, var tyst.

cocoo

trevligt att din pojkvän gör de serbiska hat tecknet som ska förödmjuka alla muslimer och offer från kriget i jugoslavien 92! Auuchh det sved för mig när jag såg det

e

Hej Kenza!
Jag läser din blogg och jag är glad för att du har hittat kärleken. Det som gör mig mindre glad (för din skull) är att din pojkvän, som med all säkerhet vet hur symbolen med de tre fingrarna kommer att uppfattas av många, ändå gör den utan att visa den minsta hänsyn till dig eller dina läsare. Jag vet att det är en religiös symbol inom den ortodoxa kyrkan men av vilken anledning skulle han göra en religiös symbol på krogen? Skulle han be? Göra korstecknet? Han kanske bara ville visa upp att han är serb så att serber i sverige kan vara lika stolta som han över att han är ihop med dig, “Kenza”? Hur som helst, vilka än hans avsikter var, så var det väldigt hänsynslöst av honom att göra det. Han är inget barn och borde veta vilka reaktioner det kommer trolla fram. Du kanske skiter i några bosnier och kroater som blir upprörda, jag menar vad vetyder det för dig? Du kanske inte gör det men han skiter i dem i alla fall. Det bevisar han och det är inte okej för en så offentlig person som du är att stolt stå bredvid och le.

natasha

Men herre guuuuuud!!! Hur många muslimer dödade inte serberna?? ni muslimer skriver bara om vad serberna har gjort men det ni och kroater har gjort mot dom, det nämner ni inte va? Låt snubben vara en stolt serb om han vill det, passar det inte, titta då inte! tror knappast det kmr göra Kenza en skada om ni få inte kmr tillbaka hit!

Tiffany

Sååååå söta tillsammans :D

Kenza skit i vad folk skriver dem e bara avundsjuka och obildade. Fattar varför du inte vill blanda in honom i bloggen för bara en sån här onödig sak ska alla kommentera som om d var värsta grejen.

Aja du äger och fortsätt så :D <3

yonna

Ni bägge är jäkligt snygga, men bredvid varandra lyser ni båda upp ännu mer!
Drar slutsatsen att ni passar riktigt bra ihop :)

Mici i USA

Åh herregud vilken diskussion det blev! Jag har aldrig hört om “de tre fingrarna” och hade aldrig reagerat på det om jag inte läst kommentarerna…
kanske dags att lägga ner diskussionen? Båda sidor har sagt sitt, enough.

Himla snygg var han i alla fall och ni ser väldigt fina ut tillsammans!

FÖRBANNAD

Asså, kan alla bara sluta hålla på? Kolla nu ser ni ju fan varför hon inte vill lägga upp bilder på honom, alla kommer fan o hoppas på med en massa jävla bullshit, aaah nivet han visar tre fingrar för han vill att alla bosnier ska börja lipa hemma, veerkligen! =) shit det står för tro och det symboliserar SERBIEN (isf för väldigt många), och det kvittar hur många gånger man säger det för idiotiska bosnier kan inte gå vidare från det jävla kriget utan dem ska sitta o klaga o låssas som om det bara är dem som fick deras land bombat, alla länder har fått gå igenom sånt jävla lipsillar :S ni kan ju ta och kolla upp sånt innan ni hoppar på honom, kan ni inte bara säga snällt att dem är otroligt söta tillsammans? Och om ni tror att han visade dem tre fingrarna för att provocera kroater o bosnier så är ni ju verkligen helt jävla otroliga, nä skojar ba tröga i huvudet passar nog bättre. låt honom va förfan. många nationalister (negativa) visar tre fingrar, och dem vill att det ska symbolisera cetnik, men det är inte många kan jag säga er, serber har vett i huvudet jävla pund huvuden, och ni vet själva att han inte menade det på det sättet, han är bara stolt serb o det har ingenting med kriget eller cetniks att göra? shiet fan vilket damp.
förlåt för mitt jävla svär språk
FORTSÄTT MED DIN BLOGG KENZA, NI ÄR% SKITSÖTA TSM, bästa bloggen!

a

ANA .. varför skulle bosnierna respektera folk som har gått o dödats ens familjemedlemar… hade serberna alddirg börjat me den skiten hade bosnien aldrig haft något emot er, what goes around COMES AROUND ! om inte det var för deras rasistiska åsikter skulle min farmor och farfar levt idag… o ni viftar runt med era 3 fingrar o e stolta

man ska ha respekt för folk som har respekt för dej.. och det gäller nt just nu.. riktigt synd

Alicia

Hej Kenza! Ni är supergulliga :)
Om det nu är som alla säger här uppe att Aleks är serb är det ett roligt sammanträffande för det är min pojkvän också :)

Ha det så bra!

Marike

shiiiiiiit va han liknar martin stenmarck..ni är jätte fina ihop !! grattis till er båda :D

assåmenthos

jaa menthos vill du hänga med? Finns tillräcligt mkt snö ute…=)

emmy

Oj, det var ju en riktig heting du har fångat! Första gången man ser bild på honom.
Lycka till med grabben! :)

jennifer

fan va ni är snygga tillsammans! Hoppas att ert förhållande håller ifall det är det ni båda vill och kul att man äntligen får se honom =) Ni passar asbra tycker jag !:)
Lycka till med allting, kramkram

Maria

ååh ni är ett sånt par som när man ser säger “gud va båda dom ser bra ut. Fan va rätt att dom hittat varandra!” haha :D

M

SVARA DÅ FÖRFAN VARFÖR LADDAR DU UPP BILD NUUU PÅ HONOM ? VILL HAN DET

Natasa

Till Bosnierna: Ja självklart så visade han fingrarna för att kränka er, och hylla mord på er, och för att visa alla i Sverige som kollar mingelbilder att han hatar er. Eller inte (för de som inte förstår ironi)

Tror ni att han bryr sig så mycket om er eller? Världen kretsar inte kring er. Det är faktiskt ni som kränker Aleks och inte tvärtom.

sarah

Fina ni är! :) hoppas o håller med dig om att de är töntigt att folk vill försöka förstöra för er… har varit i samma sits själv..
Kram

din nya fan.

börja läsa din blogg i förigår, & nu är jag inne på den 8-9 ggr dagligen :) jag älskar den! du är grym kenza :)

Natasa

Ni hoppar på en oskyldig kille och anklagar honom för saker. Tänk på vad ni gör.

Tecknet har en viss betydelse. Om vissa använde den i krig för att identifiera sig med sitt folk så innebär inte det att de har patent på tecknet. Många använde två fingrar, victory tecknet också. Har för mig att bosnier faktiskt använde det i samband med krig och många fler. Men de har inte patent på det. Folk gör peace tecknet på fest utan någon somhelst koppling. Ni måste väl fatta att andra inte kan ta ansvar för ert sätt att se saker. Att ni har så mycket hat och krig i tankarna och förknippar allt med det får stå för er. Det har inte Aleks överhuvudtaget något ansvar för. Det enda som räknas är hur han tänkte. Jag tror han är lite normalare än er faktiskt. Kanske kan ni ta kontakt med någon psykolog.. Ni överreagerar ju lite.. Hon la bara ut en bild, och ni vet hur Kenza är, när folk klagade på hennes cigg-bilder la hon ut fler ;) Haha puss

ANNISPANNIS!!

naaaaw, så otroligt söta tillsammans! (a) iiiih, ni passar perfekt tillsammans!
& kenza, jag avgudar verkligen ditt utseende! ;o du är så grymt snygg, o du blir ALLTID bra på bild, om man endå kunde få ditt utseende! (a) hihi!
ÄLSKAR DIN BLOGG! :*
krya på dig, kram!!

Ana

Till a: HAHA lilla gumman. OM det inte vart för er bosnier (JA, JUST DET, lek inte oskyldiga för det är ni verkligen inte) så hade inte 16 av enbart min farmors familj blivit slängda i massgravar. LEVANDES!! Och vi ska inte tala om andra delar av familjen!

Så kom inte och lek oskyldig tönt!

J.

Hahaha, fan vad pinsamma ni är!!! Tror ni seriöst att Aleks skulle göra ett “fult-tecken” när han VET att bilden kan komma upp på internet? Nej, det tror jag verkligen inte. Han har nog en hjärna och kan tänka ett steg före. Kenza har förklarat bilden lite högre upp här bland kommentarena. LÄS och skaffa lite INFO innan ni drar slutsatser!

erikaa

hehe du har inte vart in idag och frågat om nån hittat din röst? ;)

du är gryyymt skön lika störd som mig, det är livet haha.

Kenza

DET RÄCKER NU. Inga fler kommentarer kommer att publiceras här. Det har förvandlats till något jävla äckligt rasistiskt diskussionsforum.

Comments are closed.

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)