• header

En mysig söndag

Jag och min boyfriend har gjort söndagarna till vår dag då vi lagar mat och  myser med film och godis. Självklart även denna söndag! Middagen är alldeles strax färdig..

Förresten, imorgon kommer jag släppa en superrolig nyhet! Det handlar om jobbresan som jag och Mirre åker ut på nästa vecka… Ledtråd? Humaaaanoooiiiid! Åh, så kul det ska bli!! :D

Bjuder på denna härliga bild på oss från Thailand

288 Comments

sophie

Jag visste väl att det var något med TH, fan vad jag e avis på dig din lilla söta gris, haha:P Nej men hoppas ni får det kul, hälsa från mig vetja;)

Reply
Jasmine

Åh låt mig gissa! Ni ska åka på Tokio Hotel-konsterten? Du får ha det sååååååååå kul på den Kenza! :-D

Reply
SANDRA*

Va mysigt att du lägger in bilder på din pojkvän nu :D Måste kännas jättebra? Ni är iaf himla söta ihop! :) <3

Reply
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ska du träffa tokio hotel backstage?
asså ne fuck u

Reply
marre

Hur kommer det sig att du läggerut bilder på aleks nu?
Han ville ju inte vara med i din blogg.

Reply
Mari

Åh vilken härlig bild på er från resan =) vad var det för bild och tecken du menade som din pojkvänn hade gjort ?! Och hur kommer det sig att han helt plötsligt har börjat dyka upp på din blogg ?

Reply
sandra

vad gulligt. jag och min pojkvän har också söndagar som våran dag, dock torsdagar också, så att man vet att man ses åtminstonde två dagar i veckan =)

Reply
Diiinki

ni passer riktigt bra ihop! Hoppas man får följa med i bloggen på erat bröllop!! hihihi

Reply
Emilia

Antagligen ska ni väll få följa med TH på deras turné, åtminstonde i Skandinavien. Är väll ingen som blir förvånad.

Reply
cissi

ååååh, fan va nyfiken jag blev nu! är ett stort fan av tokio hotel, ska se dom i göteborg fredag vecka 9. Spännande! har aldrig sett dom live förut så jag ser verkligen fram emot det.
Måste berömma din blogg, den är super!

Kramis

Reply
Erica

Jag måste bara fråga en fråga till dig kenza!
Vart köper du dom flesta skorna du har?? Alla är ju grymt snygga =D

Reply
....

Please stay away from denmark, we don’t want you here! stay in your own country please

Reply
Lina

aaaaw vad söta ni e! Det e så strongt utav dej att skita i alla fjortisar och låta erat förhållande vara som alla andra:) You go girl!

Reply
emma

Ville bara säga att jag tycker om din blogg sjukt mycket har läst den ganska länge nu! Så har precis startat en egen blogg.

Reply
s

hur kom det sig att du börja visa bilder på din pojkvän i bloggen?:) han ville väl inte det?

Reply
Johanna

Hej Kenza,

Jag undrar ifall det är jobbigt för dig att jämt behöva acceptera och läsa alla kommentarer du får? Tycker du inte att det är jobbigt eftersom att det är så många människor som kommenterar varje inlägg som du gör per dag?

Mvh Delgado

Reply
jovana

hej kenza och alla hennes läsare.
jag är serb, och vet mycket om kriget. jag har också många bosniska vänner och en del av de känner sig stötta av det här tecknet. så nu ska jag förklara lite här varför vi gör det, eller i alla fall jag.

kriget i juggan handlade väldigt mycket om religion och eftersom vi var dom enda som gjorde korstecknet med tre fingrar (och makedonerna) så använde serberna det för att “identifiera sig” typ som två fingrar upp anses vara ett peacetecken efter 60 och 70 talet. tyvärr är det nu det det förknippas med. men det har ursprunglingen ingenting med kriget att göra, utan har istället med religion att göra. som så många kommenterade i ditt förra inlägg. det står för fadern, sonen och den heliga anden. tyvärr förknippas det idag med krig. men det är precis som här i usa där alla araber anses vara terrorister. är det okej? nej. men det händer och vi serber kan inte sluta vara serber och vara stolta över vilka vi är idag och vår religion, likaså kan inte araber låtsas att inte vara araber och ändra sin identitet bara för att de får gå på specialkontroller innan de får komma in i usa.

hoppas ni förstår vad jag menar.
kenza, du och aleks är sjukt fina tillsammans!
– jovana

Reply
Susanne

Hej! Du verkar vara en tjej som gillar att resa och reser en hel del! Du får gärna titta in på min blogg som är just en reseblogg! :)
Godnatt!

Reply
Sanna

ååååh mys på dit och Mirres uppdrag om TH:) man blir avis, är redan spänd på att höra nyheten, hoppas ni får träffa dem, det skulle vara väldigt kul och om det filmas med, så man får njuta av av att kolla på skönheten TOOOM:D thihih känner mig som en 13 årig fjortis som drömmer sig bort om Johan Palm, ööh töntig jag är! nej men, ha myskväll med din boyfriend nu:) kisses

Reply
jenny

mys! akta dig för alla haters som försöker förstöra…du kanske har en redan dålig dag så kommer det ett miff o fuckar för dig…:o

Reply
Aynoor

Ta mig som dagens fråga, för jag vet att många har undrat samma sak..

Många undrar om du är en muslim, eller inte?

Men bara så du vet så bryr jag inte mig vad du är.. För jag tycker att det inte spelar någon roll :)

Reply
Lisa

Hej! Fan vad fina ni är tillsammans! Ville bara säga att jag inte tror en sekund på att Aleks skulle menat något rasistiskt eller liknande med det där! Det är bara löjligt att påstå något sådant. Och ni är ett underbart vackert par. Kram

Reply
hanna

låt mig gissa.. det finns tre biljetter till en M&G, du och mirre fick två av dom? trots att de finns fans där ute som hade kunnat döda för de

less på att se dig få alla fördelar. dels pga avundsjuka, men sen hade jag hellre sett ett av domdär extrema fansen som aldrig ens sett dom få chansen. du är inte tacksam, de är en vardagssak för dig.

kommer alltid vara sur över att du fick åka till köln, trots att man bara kunde VINNA biljetter. och att du fick en av M&G platserna i sverige trots att du redan sett dom flera gånger, och resten fick tävla. ur din synvinkel är de väl inge fel.

men vi andra th-fans.. hur känns de inte för oss?

så jävla less nu :(

Reply
hanna

ALLIHOP: hon och mirre SKA på båda konserterna, de har hon sagt förr. så ni kan sluta gissa på det xd och JA, de är något om TH eftersom att hon skrev “humanoid”.

Reply
dani

hej kenza.. du e jätte vacker ..men jag e rak på sak vad fick dig o börja visa din pojkvän ?..

Reply
Josefine

jag tycker att din blogg rockar fett! sjukt skönt tjej verkar du va! :) sen finns det ju dom där skvallerbloggarna som barar vill ha fram något elakt och dumt. men efter som du verkar vara 100% äkta så tycker jag att det inte finnt något och gnälla på! kör på bruden! hade lätt kunna leva din vardag! :) puss!

Reply
Isabella

ska ni fuska igen elle?? om dt inte blir nån Meet And Greet ska INGEN få träffa dom.nu vet vi vjue inte om dt blir nån för dt är inte bestämmt än men om dt inte blir nån får jue ingen träffa dom. ni ska ju att ni skulle tex till köln i jobbsyfte men inget kom upp på mtv så dt var jue en lögn. ni åkte bara dit utan att tävla och fuskade…klart man blire avis, inte enns adminsen of the Swedish Official FabClub får så mycke prestuff ( asså, träffa dom backstage o sånt du vet ) och du/dina vänner fåre men ni är jue inte officiela damins där så ni förtjänar dt inte för ni always fuskar er dit…ni/du om nån borde väll veta att jävlas med th fans är just so wrong för dt är just dt du gör jue. läse rman bara dina inlägg överallt på internet ;s du tror jue du r bättre än resten av oss … nån borde berätta för UNIVERSAL va ni gjorde också…hmm aja hejrå = ) take care.allt ja ghade ohc säg a´!

om dt är nått jobbysfte SKA dt komma ut på mtv … tv och på deras hemsida ( intemirres blogg utan deras nyhetsida )

Reply
Steph

Vad spannade med resa ;)

Era Thailand bilder ser ju heeeeelt OK ut… Hort att det fortfarande snoar dar borta i Svea. Isch! Skont att aka bort ett tag.

xx

Reply
linn

förstår varför du hejjar på teamjacob i twiligt, din pojkvän ser ju ut som han ! :)

Reply
K

Aaa vad najs att vara BRUN!! LÄngtar till sommaren, här har vi 80 cm snö och det suger rätt rejält. *suck* Trevlig måndag från en av dina äldre läsare :)

Reply
Ronja ♥

I FUCKING KNEW IT, ALLTID ALLTID SKA DU FÅ TRÄFFA DOM ALLTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID

vänta du har inte sagt vad du ska göra förnågot förutom nånting med “humanoid”? vi får väll hoppas på det bästa, typ att du får plocka upp bajs eller något.

hehe sorry

Reply
elin

Alltså Kenza. Jag skulle kunna döda för att hålla på med jobb kring TH. Jag DÖR av avundsjukhet.
Men kul att du & Mirre ska göra nåt tillsammans denna gång :D

Reply
körv

Varför bara inte skriva att du ska intervjua TH? Det där är typ som: “Jag tänker inte avslöja någonting men det börjar på i och slutar på -ntervjua Tokio Hotel! Wohoo :D”

-.-

Reply
Asse

Aaw vad gullig bild :)
Jag brukar också mysa på söndagarna , det är en ganska avslappnande dag om man ska formulera det så :) Du har en riktigt härlig blogg! Keep going<3

Reply
julia

Jävlar vad bruna! :O Och jag är sjuukt avundsjuk på dig haha, hoppas du får det trevligt med Tokio Hotel :D

Ha en bra dag :)

Reply
MYMiC

Ååh, vill utomlands nu! Jag är så sjukt less på vintern, haha!
Låter spännande, antar att vi får veta det snart då :D

Reply
nattieochvikkie

Hej! Är du intresserad av att läsa lite om tvillingar? Från hur vi lever vår vardag och mycket annat?
Då är du välkommen att besöka vår blogg. Hoppas att vi ses i bloggen sötnosar <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*