• header

En mysig söndag

Jag och min boyfriend har gjort söndagarna till vår dag då vi lagar mat och  myser med film och godis. Självklart även denna söndag! Middagen är alldeles strax färdig..

Förresten, imorgon kommer jag släppa en superrolig nyhet! Det handlar om jobbresan som jag och Mirre åker ut på nästa vecka… Ledtråd? Humaaaanoooiiiid! Åh, så kul det ska bli!! :D

Bjuder på denna härliga bild på oss från Thailand

288 Comments

Sara

självklart är det Tokio Hotel. Lyckost, önskar jag kunde följa med. Fan jag älskar TH grymt mycket, kan knappt fatta att jag ska se dem för första gången i mitt liv om tio dagar, jag är så lycklig och nervös. <3

Reply
iji

jättefin bild!!
omg what a body din kille har !! hottie :)
och du såklart kenza men det visste vi redan ;)

Reply
Sandra

Vad kul att du har börjat visa din pojkvän lite grann i bloggen! Ni är superfina ihop!

Reply
martina

Jag tycker att de är jätte roligt att du lägger ut bilder på din pojkvän nu. man har ju vart lite nyfiken :) och jag önskar er all lycka, för ni är otroligt fina tillsammans :) kram

Reply
alva

hej, jag undrar bara varför du har börja lägga upp bilder på din pojkvänn nu?
förut har du ju inte velat de?

Reply
emelie

hej. det här borde du verkligen ta som en komplimang, för du vet ju att livet är svårt speciellt när man är tonåring(tex jag) och när jag är ledsen och så, då brukar jag gå in på din blogg för du får mig alltid att känna mig bättre, jag vill kunna bli som du, vara lika vacker , ha ett sånt fint liv som du verkar ha. du får mig att må bättre!!

tack , verkligen TACK !! <3

Reply
Becca

Hej kenza!
Kan inte du lägga upp mera dagens outfit? Inte bara party outfit utan vardags. Du har en sån fin och inspererande stil så det skulle vara jättekul att se vad du har på dig till vardags.:D:D
Krma kram:D

Reply
amela

Ååh. Man blir så glad för din skull men ändå så jävla arg!:P Varför ska du alltid få sån lyx, din vackra grej! Åhåååå :P Aja, ha det så roligt! Hälsa från alla thfans:D

Reply
Ursäkta?

Hej,
jag vill inte säga något elakt,
men varför ljuger, som tex, att din pappa älskar aleks???
du har ju fan inte ens kontakt med honom, jag förstår inte,
Sen så säger du att du inte vill lägga ut bilder på din pojkvän för 100 000-tals läsare, varför gör du det nu, jag fattar inte, kan du bara bestämma dig?
Du säger att du aldrig skulle visa din ass i din blogg, du ligger fan naken i badkaret och vissar bilder där du röker, vadå ska du va en bra förebild?
sen har du också gjort tex, du ska inte klaga på andra bloggare.
DU leker ängel ibland, men som att säga “jag ska göra lala ” eller nåt så säger du till dina läsare att det är synd att vi inte får. Vadå försöker du bara visa att du har mer pengar och bättre liv än ungdomar i din ålder.
Dessutom så festar som fan, du nämner inte nåt om plugg eller så, enligt sig ska man typ börja blogga, älska mode och tjäna pengar, jag vet att bloggare har ökat mycket på sistone, för små tjejer går runt och tror att dem kan bli nästa kenza eller nåt. Vilket är synd, när man inte längre kan försörja sig med blogg, kommer det gå lite snett till, vilket är jävligt synd,
Jag vet lätt för sig att inte bry dig om såna hära komentarer, men din blogg, dina pengar, och kändiskap är inte bara för dig, tänk ut vad för budskap och dåliga bilder du lägger ut.

Reply
caroline

Jag tycker det är så kul att du börjat visa din pojkvän i bloggen! Lite eye-candy har ingen dött av ;P

Älskar din blogg Kenza! <3

Reply
Matilda

Hejsan ! Okej mysigt :D Hehe.
Men när ska du avslöja vinnaren i datortävlingen ?!
Du skulle ju gjort det igår ;)

Reply
evelina

haha jävlar vilken boy! va rädda om varandra och låt inget förstöra ert förhållande :) du är grym!

Reply
UBEAUTY

HEJ alla söta Kenzas-blogg läsare! Nu har jag recenserat Sheer Cover i mitt senaste blogginlägg, besök och berätta vad du tycker ;)

UBEAUTY.BLOGG.SE

Reply
fannie

gud va kuuul! lycka till, det kommer säkert gå jättebra! ni e ett sjukt snyggt par! :)

Reply
armina

är det aleksandar från karatelandslaget? är också med där så isf vet jag vem han är :)

Reply
sara

DAMN =) jag fattar att du inte visat upp honom innan (neerå skoja) Grattis får man väl säga ;) haha

Reply
Maria

Kenza, tänkte bara säga att det fanns en klänning i spets med bar rygg som du visade bild på för ett tag sen..i vitt..den finns på asos hemsida, så in dit o kolla =)

Reply
Cecilia

Ja håller med, söndagar är en av de mysigaste dagarna i veckan, då kan man vila, slappa och ta det lugnt från all stress och allt festande.

Reply
Linnea

Hej Kenza! :) Jag undrar bara vad för musik du lyssnar på och vad för musiksmak du har ;D

Reply
D

så jävla omoget av dig att säga att det är är rasistiska påhopp. Det hade du därmed aldrid sagt om din morsa eller ngn av din familj eller låt oss säga hela din familj blev massakrerad på det mest omänskliga sätt som finns. Du vet inte vad som har pågått där en tid, du vet noll… du har inte sett ett skit! så kom inte säg att det är rasistika påhopp, du borde satsa på allmänbildning.. Där gick du miste om ett par läsare.

Reply
Madde

Åh det är precis som jag och min kille. Söndagarna är våran mysdag, då lagar vi mat och myser med film i soffan.

Dessvärre blev gårdagen inte alls så då alla tåg från stockholm hem till Eskilstuna var inställda, så jäkla trist!

Reply
Marlene

Hej Kenza! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg ;) men jag undrar en sak, runt alla hjärtans dag hade du ju en länk där man kunde få ett gratis Veckorevyn nr med dej på omslaget. Jag skickade efter ett sånt men har fortfarande inte fått något, är det flera som vart med om samma sak?

Reply
malin k

era jäkla hetingar ;) snyggare människor får man leta efter. och jag antar att du fått höra hur fina ni är tillsammans hur ofta som helst, men jag vet själv att man aldrig tröttnar, så here we go.. NI ÄR SJUKT FINA TILLSAMMANS, hoppas det går bra för er nu, starkt av dig att publicera honom :)

Reply
arg

KENZAAA ÅÅH vad är det med dig ?
först så bara ” ni kommer aldrig få se min pojkvän han är hemlig” och sen bara ” okej, ni vet vem han är men jag håller honom utanför bloggen”. nu blir man ju bara förbannad när du lägger upp massa bilder på honom.
HUR SKA DU HA DET ?!

Reply
isabella

hej hej kenza, jag bara undra, du sa för några veckor sen att du inte ville vissa din pojkvän på bloggen, vad fick dig att sluta göra det

Reply
isabella

hej hej kenza, jagt bara undrar en sak, du sa för några veckor sen att du inte ville vissa din pojkvän på bloggen , vad fick dig att ändra dig, varför lägger du ut bilder på han nu

Reply
jelena radonovic

aaw.. fina ni er :)))
pratar aleks serbiska ? :) jag är också från serbien och jag ääälskar när killar pratar serbiska/jugoslaviska :)))

ett roligt tips ,, säg till han: volim te moj ljubavi eller volim te dragi moj
det menas älskar dig älskling typ :))

Reply
Clara

FAAAAAAAAAAAAN VAD SNYGG POJKVÄN DU HAR! Haha seriöst. Ni är för snygga för att få vara tillsammans, typ, hehe. SNYYYYYYYYYYYYYYGGGGGG.

Reply
pernilla

NI Är JÄTTEFINA TILLSAMMANS! ALL LYCKA TILL ER och må de avundsjuka ruttna in hell!

Kraaam Pernilla

Reply
Kristina

Ni två är lätt det snyggaste paret i Sverige, haha!

Förstår inte varför det är så kooonstigt att hon nu lägger in bilder på sin pojkvän bla bla bla. Det är väl hennes blogg?
Sen en annan sak.. kanske dags att sluta spela offer och överdriva över 3 fingrarna, som aleks visade! Vi serber förknippar det med vår religion, som är en del av oss, och det kommer vi aldrig sluta visa.
Sluta klaga ffs.

Reply
sara

KENZA NU NÄR DU VISAR DIN POJKVÄN KAN INTE DU VISA DEN DÄR BILDEN DÄR NI TSM SKICKAR IVÄG EN ÖNSKNING I THAILAND…
(ljuset på vattnet)

Reply
Sabrije

Fan vilken banging-body han har va!!!
Shit, nice catch Kenza.
p.s jag kallar henne ej kinsa,det låter så jävla mongo…sorry

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*