• header

24e februari 2010

GOOD MORNING SUNSHINES! ♥

Vilka knäppa drömmar jag hade inatt. Jag drömde att jag gick till Bobby och bad honom klippa av ca 3-4 cm på håret. Han klippte så mycket att det knappt nådde ner till axlarna och vips så förvandlades jag till en 11 årig liten asiatisk flicka. Sedan kom Jayson’s mamma (som tydligen var Foki’s mamma också) och skulle köpa en rosa bil med Manga-figurer på till Foki i födelsedagspresent. Sen kom Foki och hon hade köpt ett riktigt kinky underklädes-set som hon skulle överraska sin pojkvän med.

Det var en dröm. I nästa dröm friade min pojkvän till mig. Jag blev överlycklig. Sedan fick jag syn på ringen och den var verkligen gräslig (det går inte att beskriva hur ful den var) så jag gjorde slut och gick därifrån. Haha!

Så det kan gå.. Nu ska jag sätta igång och jobba här. Ha en underbar dag!

153 Comments

felicia

haha roliga drömmarX) du är så vacker och jag vet att du ahde passat perfect i sidecut snälla gör de:D

Reply
nattieochvikkie

Hejsan! Vill du läsa om hur tvillingar lever sin vardag? Eller bara allmänt om tvillingar! Då kan du besöka vår blogg. Vi är tvillingar som driver bloggen: http://www.nattievikkie.blogg.se. Har du några speciella frågor så är det bara att lämmna en kommentar i kommentarsfältet, vi svarar mer än gärna! Hoppas att vi ses i vår blogg sötnos <3 Ha det bäst!

Reply
****************HIMA****************************

DU är sjukt fin Kenza!!!!!!!!! Love you!!

Reply
edyta

HAHAH sen när man vaknar efter man drömt ngt sådant tänker man på det hela morran haha det gör iallafall jag :P

Reply
****************HIMA****************************

Hahahahhahah den sista drömmen var skööönast ;-)!!! Hhahahahahah

Reply
Jenny

Heeej!!
Skulle inte du kunna tipsa om bra hemsidor där man kan hitta partyklänningar? Gärna fler än de vanliga, Nelly, asos etc. PUSS

Reply
Johanna

Ajaj, det låter illa att du gjorde slut med honom för en ring . :p
och en liten asiatisk dröm, det är lite läskigt de.
hade gött! :)

Reply
nicole

Jag läste längre bak i ditt arkiv att du brukade snatta saker när du var liten. Jag tänkte att du kunde använda detta som dagens fråga/or. Vad snattade du? Blev du aldrig påkommen? isf vad hände då? Och hur gammal va du när du börja och sluta?

Reply
Linda

haha! Vilka roliga drömmar!!
Här om dagen hörde jag att det var en kvinna som hade fått någon psykisk sjukdom och hon började sparka som en häst och sedan tänkt: “Nej, börja inte låta som en häst också” och det var precis det hon gjorde!
Några veckor senare hände samma sak i en affär men hon började bete sig som en hund. xD
Hon fick psykisk hjälp och då fick man veta att om man sover för lite får inte kroppen ur alla konstiga drömmar och då kan det hända konstiga saker på dagen.
Läskigt (och roligt) men sant!

Reply
idaemeliinda

HAHAHA, vilka fina drömmar du drömmer xd hihi
Jag har oxå jätte konstiga drömmar jag drömmer varje natt, jag tror inte att du skulle kunna gissa vad det är för något… jag drömmer om mina kompisars mammor hela tiden allså, HAHAHA jag vet inte varför? Senast i natt drömmde jag att min kompis vickans mamma och jag var i deras stall av någon konstig anledning? HAHA
kramis

Reply
Neko

Haha vilka tokiga drömmar man får drömma ibland! Väldigt många roliga inblandade också! XD

Reply
Jonna

Jag gillar din blogg och följer den mer än dom andra jag kollar in hos då och då.
Du är otroligt fin och verkar jättesöt :*
Och det jag tänkte fråga det frågar jag bara för att du har designat egna skor och så?..
Hur som helst, jag skissar upp skor för att sedan skicka dom till en bekant till pappa i Kina, men innan jag skickar dom vill jag att någon kunnig kollar på dom och ser efter om det skulle kunna gå bra för dom när dom väl kommer ut.
Skulle du vilja kolla om mina skoskisser har någon chans?

Vore väldigt tacksam för iallafall ett svar :)

Reply
Kenza

*
*
*
Felicia: Jag hade faktiskt en liten sidecut när jag var 12! hehe

Anna: Jadu… Dagens jobb ser ut precis som nästan varje dag. Mailen svämmar över, intervju med Aftonbladet, prata med producent till ett tv-program och bestämma tid, jobba med höstkollektionen (skorna), ett par fakturor behöver göras och skickas iväg och justja….blogga också! ;-) Kram!

Reply
amy

jag skriver detta här i hopp om att DU och inte någon data robot ska se detta inlägg.

Jag läser till läkare och är inne på mitt tredje år nu. Jag har följt din blogg länge och har märkt att du ofta (mycket oftare än genomsnittet) har irriterad eller skadad hals. Jag måste tala om för dig nu, om inte någon annan redan har gjort det att detta beror på att röken från dina cigaretter som du drar in i lungorna har totalt BRÄNT bort dina flimmerhår i halsen (ett filter som rengör vår hals från smuts, bakterier, föroreningar) Detta innebär att ALLT skit som du andas in osv kommer rakt in i din hals utan att sorteras bort. Kortsiktigt leder detta till ökad halsfluss och andra problem med halsen men i det långa loppet även till canser i svalg och munhåla. Kan tillägga att dessa flimmerhår återuppstår om man ger dom chansen, dvs genom att SLUTA RÖKA HELT!Detta är värt att tänka på när du tar upp en cigarett nästa gång.

Jag har tagit min dyrbara tid till att skriva detta, endast för att vara snäll Kenza, jag hoppas att du tar till dig det. Sist till min fråga : Försöker du sluta röka? (ställer frågan med anledning av att du tidigare sagt att du slutar när du vill(?) sluta.

Kram Amy

Reply
Angie

Det där har hänt mig på riktigt hos Bobby.. :( Fast det var inte han utan en “färdigutbildad” elev som klippte. Blev inte en elvaåring dock, men såg ut som en treåring. :(

Reply
Maia

Hahaha! XD måste ha varit en väääldigt hemsk ring! Undrar hur den såg ut…

Reply
robyn

har en dagens fråga som kanske skulle kunna vara med ..

möter du ofta på andra bloggerskor på stan eftersom nästan alla bor i stockholm ? är du “kompis” men någon av de andra bloggerskorna ?

Reply
ines

hej kenza :) jag har läst din blogg i snart ett år tror. så kan du inte berätta i ett inlägg lite om när b loggen blev så stor, första gången du gick på gala, din första intervju och hur allt det känns/kändes, ja lite sånt som alla vi bloggläsare aldrig fått uppleva :)

kram

Reply
julia

eftersom du shoppar så mycket så undrar jag och en kompis hur mycket du tjänar i månaden, vore väldigt gulligt om du svarade på frågan! :)

Reply
Wilma

Haha, roliga och cryzy drömmar! Jag älskar att lyssna på andras knäppa drömmar! Först pris till dig i roligaste dröm tävlingen!

Reply
Nathali

Vilka konstiga drömmar!
Vill du ha ett tips i från mig som gör så att du slipper dessa “läskiga” eller konstiga drömmar borde du inköpa en drömfångare. Jag säger att de funkar verkligen!
Jag har nu haft min i snart 3 år och inte haft en ändaste läskig dröm. Drömmer bara fina drömmar eller inget alls.
Kram

Reply
Johanna

Haha, ja alla dessa konstiga drömmar. Först blir man lite förvirrad och fundersam, sen när man förstår att det är en dröm så fnissar man lite åt dom :) Jag brukar också ha sjuka drömmar. Haha

Reply
JOHANNA

Drömmar är verkligen sjukt lustiga, jag drömmer alltid en massa. Det vore jättekul att läsa mer om vad du drömmer på nätterna! Själv drömde jag sexdrömmar för fjärde natten i rad inatt så idag var jag till slut tvungen att slå upp betydelsen i en drömbok jag har, haha. Ha det bra!

Reply
Roshmi

Haha vad knasiga drömmar du fick kenza :)
Jag har en fråga. Du har bloggat länge eller hur?
När började du blogga, jag menar vid vilken ålder?
och du har förlovat dig förut eller???

Reply
tara

att du klipper håret betyder att du blir av med bekymmer tydligen! om jag kommer ihåg rätt. så de e najs.

Reply
Fredrika

Haha, drömmar kan verkligen vara sjuka ibland. Drömde här om natten att jag satt på tunnelbanan och så satt bobby framför mig och hade tydligen långt hår, han ville bjuda med mig på fest för att han tyckte att jag var snygg, så följde jag med honom även fast jag inte kunde och så träffa vi kissie och vips så förvandlades bobby till bögamir hahahah lite knasigt sådär! :)

Reply
Jasmina

Ahahah!!! Jag drömde om DIG!! Att du sprang ifrån mig hemma hos din kompis Dilay!! Och att jag sprang efter och var helt desperat efter dig och skrek: “Snääällla Kenza!! Kan du inte vara min vän! Bara för en dag! Snälla snälla snälla”! Du bara “neeeej” jag bara “jooo” sen gav du med dig och jag skickade MMS bilder till mina polare och skröt om att jag var i samma rum som Kenza, the star! Ahahahaa jag typ, bara stirrade på dig! Vadå psykopat varning? :D asg! Puss till dig Kinz!

Reply
Ullis

hahhaha man brukar drömma när man är orolig för något, kan bara inte tyda av det där vad du kan vara orolig för. Haha fokis mamma kanske!

Reply
J V H

Jag har också alltid konstiga drömmar. Men… HAHAHAHA! Foki i kinky underkläder. HAHAHAHAHAH! JAyson och Foki på släkt middag. HAHAAHA!

Reply
jasY

Jag hade också en jätte konstig dröm JUST inatt som du *_*
Drömmar kan va så jävla sjuka ibland asså! :| x} ..och jag tror jag aldrig kommer glömma bort just den här heller…

Reply
jennie

jag drömmde en natt att Kissie var en gran, eller hon hade rödabarr på hela sin kropp istället för hårstrån… den här blogg världen är ganska sjuk ändå… KOLLA IN MIN KONSTBLOGG!!!

Reply
Ida

Du är verkligen så himla fin!
Du passar i allt! Från mormors trasor till den verkligen fina blommiga klänningen några bilder ner. Jätte fin är du verkligen. Jag följer din blogg och du är någon som jag ser upp till.

Reply
En utav alla läsare :D

Hej :)
Jag har en fråga eller ja en det kanske är fler men skulle vara kul om du svarade på dom iaf :)

Vad använder du för rengöringsmedel i ansiktet ?
Hur ofta använder du anskitsmask ?
Vad tränar du ?

Tack för svar . Kramar :D

Reply
Nathaly

Du är otroligt vacker och de ska du veta!
Älskar din blogg, läser den varje dag. Det är ett måste.

Kram Nathaly :D

Reply
Jackie

Alltså allvarligt kenza. Skärp dig. Vadå ska du strippa på den fjärde bilden kanske?
Din blogg har börjat bli för mkt dig och porriga miner. Det är lite äckligt faktiskt.

mvh Jackie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*