• header

I’m back!

Fan vad jag har saknat er! Nu är jag hemma igen efter min och Mirres lilla Tokio Hotel tour för MTV. Under veckan besökte vi/såg TH live i Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Göteborg. Det har varit fantastiska shower, grymma bilder från Köpenhamn-konserten (fotopass), intervju med killarna och även en träff. Vi har även träffat på en miljon gulliga läsare och haft kramkalas med dem, live chattat med läsarna i webcam (på vår TH-blogg!) och annat skoj. Det har varit helt underbart och den här resan är ett minne för livet nu. Det är lite tråkigt att det är över men fan vad kul vi har haft. Tack alla ni som hängde med på vår resa och tack Mirre för att du är en sån fin vän.

Nu har jag en miljon saker att ta tag i. Räkningar, handla mat och toapapper och TVÄTTA!! Jag har inte tvättat sen jag kom hem från Thailand…haha! 1,5 månad sedan. Tvättkorgen svämmar över och jag har på mig ett par gamla slitna mammatrosor.

Självklart ska jag blogga en hel del också. Har saknat er så mycket!  ♥

Right now *tröööööööött*

117 Comments

Tove - tovae.blogg.se

när du gör just den där minen så ser det ut som att du putar med läpparna, och därmed så ser dina näsborrar jätte-utvidgade ut, tänkte bara berätta det haha! ;)

Reply
Natta

Hej, tänkte bara säga att du glömt kryssa på “Tokio Hotel live 2010” som sitter åt vänster =)

Reply
Kenza

Tack så hemskt mycket! =)

Natta: Tack för påminnelsen! :D

Tove: Haha.. Jadu, det är såhär jag ser ut när jag slappnar av i ansiktet. Om du tycker att mina näsborrar är utvidgade här ska du bara se hur stora dom är när jag väl spänner ut dem. Jag får in en hel alfapet-bricka (ja, jag har provat. haha!)

Kram allihopa!

Reply
Matilda

Jag har saknat din uppdatering här!
fast jag har läst på eran TH-blogg med, försökte vinna biljetter till gbg faktiskt, men ni valde några andra:(

kolla gärna in min blogg btw ;*

Reply
Nathalie

hej, jag undra vad du använder för vardags smink, det skulle va jätte kul om du kunde göra ett inlägg på vad du använder för smink,vilka märken o så. tack i för hand :D

Reply
Kenza

studioamanda: Globen var bäst för att då var jag med mina bästa vänner och det var ju på hemmaplan, men Göteborg var bäst för att det var sista och då njöt vi verkligen. Men killarna hade mer energi i Stockholm så jag säger nog Globen-konserten!

Nathalie: Ibland ingenting (t.ex. här på bilden har jag inget) men känner jag mig blek så borstar jag på lite solpuder (make up store) och om jag orkar så lägger jag på mascara också (define a lash maybelline).. Annars så böjer jag bara fransarna. Och ögonbrynspenna såklart! Ögonbryn gör så mycket! =)

EIK: Jaaa!!! Jag vill ha alla 500 som togs haha! :D

Reply
Klara

Hej Kenza! Jag såg dig på Scandinavium igår kväll och ville bara säga att du är så sjukt söt! Kramar

Reply
Dona

Vi har också saknat dig men hoppas du har haft kul , för du är ju kanske den största (galna) fansen av Tokio Hotel

Reply
Zarah

Såg dig på Göteborgs konserten! Slående vacker, även irl :D Hade förväntat mig dig lite “blekare”, men du strålade precis som du gör på dina bilder. Grym konsert också haha :D

Reply
bella

Fan vad bra att du är tillbaka och bloggar som vanligt igen, det har varti kul att följa med på resan men roligare när du kan blogga som vanligt med fler inlägg :) hoppas att du och mirre har haft det gaaalet bra! puss på dig<3

Reply
Maria Aspnes

Hej Kenza! Jag kan inte med sidan som man skulle skicka in bilder på dig och olika läsare som tog kort med dig. Hur skickar man bilderna? :) Kram

Reply
nina

Fan vilken snygg bild! Hur kan du ha så perfekt hud i ansiktet utan smink :O Man blir svartsjuk haha

Reply
Sandra

Har hört väldigt blandade åsikter om konsrten/-a. Vad tycker du egentligen, var dem super bra eller var dem helt okej!? :)

Reply
r r i m a

Hej sötaste Kenza! :D

Jo, det är så här att jag går i nian och snart ska vi ha bal. Nästan alla har planerat ut vad de ska ha på sig osv, men jag har ingen som helst aning. Eftersom du har en så vacker klädstil tänkte jag om du kunde tipsa om snygga klänningar som passar att ha till en bal :)

kram!

Reply
Johanna

Du måste berätta hur får du håret sådär vågigt från rot till topp!! Skitläckert! :)

Reply
Hej

Hej, Kenza :) Du har en jättefin blogg och är underbar vacker :)
Men kan du inte skriva upp vart du köper dina kläder ifrån och för hur mycket? T.ex den munktröjan som du har på dig idag. Den är otroligt fin? Vart hart du köpt den ifrån?
//Kramar ett stort fan :)

Reply
adriana

Welcome back, kenza jag har alltid undrat hur många är ni i din familj? Vet om din lillebror, men sen har du någongång även nämnt en storasyster, och din bror Novel? Hänger inte riktigt med. Älskar ditt marockansa ursprung!

Reply
frida

shiiiit vad fin du är :o du är antagligen den absolut vackraste människan jag sett :)

Reply
Daniella

Jag följer din blogg via bloglovin men dina inlägg syns inte där. Du hade inte uppdaterat din blogg på två dagar så jag tyckte att det verkade konstigt. Och sen när jag gick in på din blogg vanligt (inte via bloglovin) så hade du typ 4-5 nya inlägg! :( är det bara så för mig eller för alla andra också? Har det att göra med att du bytt blogg?
Tacksam för svar:D

Reply
Signe

Jag har saknat dig med! Kollat lite i th-bloggen men inte följt så slaviskt som jag följer dig här annars :)

Välkommen tillbaka! :)

Reply
Hedvig

Träffade dig i Göteborg innan TokioHotel konserten
Du är en stor förebild för mig, och att få träffa dig och se dig i verkligheten var helt fantastiskt! Det är inte varje dag man träffar dig liksom. En av de bästa dagarna i mitt liv. Konserten var helt otrolig. Såg när du stog där och hoppade med dina vänner. Kändes overkligt att se dig i verkligheten. Otroligt snäll är du också, oavsett hur många läsare som kom fram till dig så var du lika snäll mot alla=)
Stora kramar till dig Kenza!<3
/Hedvig

Reply
ivana

hi, this is my firs comment on your blog :)
just wanted to say i love it, i love you and little Armani ;)
post mor often :)

Reply
UMA

Hej fina Kenza!
Gick förbi dig i kön till Tokio Hotel utanför Globen och sa att du var jättesöt, haha. Tror inte du märkte det.

Men iallafall, vart har du köpt de svarta ramarna du har runt Tokio Hotel affischerna? Tänkte rama in mina också och hittar bara fula ramar som är så stora… puss och kram!

Reply
cajsa :)

såg dig på tokio hotel konserten i torsdags, :D
du var mkt finare på riktigt :)
pusss:)

Reply
Nathalie

Så vacker du är!! :)
KIKA gärna in på min blogg nathalieflower.blogg.se
Hittade ett par otroligt fina jeans idag som jag tror skulle passa just dig! PUSSS

Reply
Daniela

Lika vacker som alltid på bild ser jag supersöta Kenza! :D
På den här bilden ser din mun ut som Caridee som vann Americas next top model! :) hon tog en bild under den säsongen som hon medverkade i, och din mun är sjukt lik hennes på den här bilden tkr jag! :) iaf, hoppas du hade kul på din resa och på konserterna! :D KRAMAR!

Reply
S

Kenza :D Vi har saknat dig en massa också. Kärlek till dig och din blogg :3 Fin du är!

Reply
Elvira

Hej Kenza!

Måste bara fråga, du har så fina fylliga läppar. Hardu gjort läppförstoring eller är det dina naturliga? =D Kram på dig! Jätte bra blogg ;)

Reply
emmelie

Jag kollade på deras konsert igår, det går inte beskriva med ord hur underbart det var att vara där:)<3

Reply
Julia

Hej Kenza!
Hoppas du ser och svarar på detta :)
hur stylar du ditt hår som på bilden?
Kram!

Reply
Poppy

Damn girl, du behöver inga proffsfotografer eller stylister! Du kan göra allt själv. Helskotta vilken snygg bild… och vilket snyggt motiv =)

Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*