• header

Underbara läsare!

Under vår lilla Tokio Hotel tour så träffade jag på en massa söta läsare. Mest i Stockholm och Göteborg, men även i Oslo och Köpenhamn! Samma dag som konserten i Stockholm så jobbade vi utanför Globen med MTV’s tävling Goddess of Glamour! Vi letade efter gudinnor bland de köande TH-fansen.

Alla var supertrevliga och under konsertdagarna i Stockholm och Göteborg måste jag ha träffat på flera hundra kramgoa läsare och tagit bild med dem. Jag blev nästan svettig av alla varma kramar! Jag har fått många bilder på mailen av dem (fortsätt skicka!) och här kommer ett litet urval:

Alla bilderna ovan är tagna utanför Globen! Fy vad kallt det var men alla fina ord gjorde mig helt varm ändå!

Haha, det blev lite knepigt när läsarna nere på ståplatserna ville ta bild med mig eftersom att jag satt uppe på läktarn längst inne i hörnet. Vi fick göra det bästa av situationen!

Träffade på en massa goa Göteborgare! Tjejen ovan var så himla söt och alla bilderna nedan är tagna i Göteborg. Som sagt, fortsätt skicka bilderna till mig. Jättekul att ha och spara!

 

Jag har fått så himla fina mail från alla som träffade på mig under TH-konserterna. Det är många som ibland frågar om jag någonsin träffat på någon läsare som är elak… Svar: Nej! Aldrig! Alla är alltid så snälla och glada!

109 Comments

Lina

Du ser verkligen uppriktigt glad ut för dina läsare Kenza. Kul att se :) Kram Lina

Reply
Alice larsson

hejsan. hur många gånger har du träffat tokiohotell? det känns ju som att ni känner varandra nu :D kommer dom i håg dig när ni träffas? eller hur är det? super glad för svar!
tack tack Alice

Reply
lojsan

umgås inte du längre med philip ? du vet han med mörkt hår , ganska snygg? :) du skriver inte om honom längree :D

din blogg äger!

Reply
isabelle

hej Kenza, undrar bara om du kan visa i ett videoklipp hur du knyter dina converse. Skulle uppskattas. kram!

Reply
elin

hejsan:)
jag undra hur ditt namn uttalas? kiiinza eller käänza??
btw, älskar din blogg!

Reply
mira

haha, i göteborg så krockade min kompis med dig. hon ber om ursäkt!
hon blev så chockad av att se dig och mirre så hon blev mållös och bara gick iväg ^^

frida hälsar förlåt! <3

Reply
A

Åååh, jag såg dig på konserten i Sthlm, men du satt på andra sidan, mitt emot mig och mina vänner, så vi kunde itne komma fram och hälsa :(

Reply
sara

Jag undrar om du vet hur man fixar google translate på sin sida? Vet du så får du gärna berätta hur..
Kram Sara

Reply
Sanna

Om jag träffar på dig i stan i Sthlm då kommer du få en fet kram av mig och ett stort beröm för din blogg, för din blogg är bäst:D

Reply
Louise

Haha åh vad många fina bilder! :)
Jag var utanför Globen, och jag såg dej. Jag och min kompis stod och ba “ska vi gå fram lr ska vi inte?” jättelänge, men det slutade med att vi inte gjorde det. Ångrar det stoooort! Du är en förebild för mig! Så ja hoppas att det kommer fler tillfällen då jag INTE ska fega ur ;)

Reply
Anna

Åh man ser verkligen i dina ögon på bilderna att du verkligen bryr dig om dem =) skitfin är du Kenza! <3

Reply
Sofia

Hahah, jag vågar inte skicka iväg bilden på dig och mig…. Fasen, man ser ju så ful ut bredvid dig :P

Reply
mathilda

ganska kul, de bilderna som är tagna utanför globen, så de som har upp hivan har päls runt huvan, precis som du haha.

Reply
Becca

Hej :) tänkte du kanske kunde ta upp de här i dagens fråga om du har lust och vill :) Så att jag ska ner till Thailand med min familj och vänner i jul, vi tänkte boka ganska snart. Såg att du var i Krabi tidigare i år. Vart tycker du att man ska åka någonstans i Krabi ? Vi vill ha väldigt lugnt och nära till stranden men samtidigt lite fest ställen och shopping! tacksam för svar! Bra blogg btw :)

Reply
Josefine

Nu måste jag tyvärr vara lite negativ och kommentera. Jag och mina 2 vänner kom fram under Stockholm konserten, vi satt snett bakom er några rader upp. Mirre mötte våran blick och vi frågade om hon ville ta en bild med oss, Mirre svarar trevligt -ja och frågar om vi ville att Kenza (du) skulle vara med på bild, självklart svarade vi ja på det. Mirre gick och frågade dig, då såg vi att du började rulla fingrarna på tinningarna och suckade. Vi blev glada över bilden vi fick med Mirre, men vi blev riktigt besvikna då vi inte mötte den glada Kenza som beskrivs i bloggen. Vi förstår att du kanske blivit lite trött av alla bilder du tagit, men då tycker jag att man kan säga det trevlig, det hade varit mycket roligare om du sagt: Hej tjejer, jag har jätteont i huvudet och är trött, jag står gärna över att ta en bild just nu. DÅ hade vi garanterat förstått dig. Och vad vi såg från vår plats såg vi att det inte var så många som kommit fram i arenan, vi var den femte tror jag.

Vi kommer självklart fortsätta läsa din blogg, och fortästta se den glada Kenza som finns någonstans, vilket vi tror :)

Kram från lite halvt besvikna läsare.

Reply
casandra

nämen titta xD där är ju jag :P hehe

Det va verkligen nice/roligt att träffa dig kenza (och mirre)
ni båda är riktigt härliga tjejer!
Hoppas att du får en fin kväll kenza! :D
kram!

Reply
Erika :)

Heeej kenza :) Diggar verkligen din blogg, tycker den är typ den bästa bloggen jag läser och då läser jag många ska du veta ;)Skulle gärna vilja vara i dina skor :D Tycker ditt liv verkar så intressant och spänande :)Och din hund han är såååå söt!! :D Skulle gärna villa ha en egen hund men får inte för mamma är så petig med att det ska vara rent hella tiden :/ Men nog om mej nu :D Skulle gärna vilja träffa dig men det är ju en chans på miljonen för jag bor ju i Finland :/ men men vem vet ;)Men nu har jag också en fråga till dej :D Skulle inte du kunna lägga upp en bild på dej och din pojkvän? :) Nu hade inte jag något mer på hjärtat kommer kanske en till komentar någon gång! vem vet :D Ta hand om dej kram Erika

Reply
Ida

Söta läsare! :) Gud, vad vacker tjejen i svart TH-tröja som står med dig på näst sista bilden var! Nästan så din skönhet bleknar bredvid henne ;)

Reply
Jennifer

Hej! Jag undrar var din vita/cremefärgade halsduk kommer ifrån?
Din blogg är ett måste att läsa varje dag! :D

Reply
TH ÄLSKARE!

Jag var också i göteborg den 5 mars! Gud så bra dom är! Helt klart bästa bandet som finns!
Har du NÅGOT tips hur man kan få träffa dom så som du gör?!

Reply
Martina

haha, jag satt utanför Globen fån 07.30 men såg er aldrig. för många människor antar jag :D

Läs min Blogg :)

Reply
Amanda

Vad vacker du är Kenza! Ditt hår ser lovely ut. Kan du snälla svara på vilken locktång (antar att du använder dig av en sådan) du använt på bilderna ovan. Kram! :)

Reply
Jossan

Coolt att jag fick vara med i din blogg! ;) Kul och träffa dig, allt annat skrev jag nog i mejlet med bilden! Men som sagt, i nivå med Bill Kaulitz vackerhet är du hursom.

Ta hand om dig!

Reply
johan§

hihi såg dig på konserten! du såg ut att ha riktigt roligt.
det hade jag iaf, tror du med hade det.
Funderade på att gå fram och hälsa men vågade inte riktigt..

Reply
julia :)

Den 7:e bilden på dig och fans.. OJOJOJ det är ju Ebba, Lovisa och Vanessa :O De går i min klass :O Vad sjukt KUL! :D <3

Reply
Victoria

Nämen den fösrta bilden, det är ju Cassandra! haha, hon är en go tjej hon, skrattar högt och mycket :D fy vad roligt :P

Reply
Mia

Söta Kenza. Visste du att pälsen på Canada Goose jackor blir så fluffig bara för att hunden hängs upp och flås levande? Så trist att se att så många gynnar denna grymma industri. Du borde använda ditt kändisskap till att motverka sånt istället. Det skulle va underbart! Ha det gott! :)

Reply
emmelie

oh vad jag önskar att jag var en av dom som fick träffa dig! jag var själv i göteborg men trodde du skulle så längst fram :(<3

Reply
Lissssaa

Det måste ha vare så himla kul att träffat dom, önskar jag kunde göra det :P gilla inte TH förens jag va på konseren i stockholm men nu kan jag bara inte sluta lyssna på deras nya låtar :D

Reply
Lissssaa

Det måste ha vare så himla kul att träffa dom alltså, önskar värkligen att jag kunde ha fått gjort det. Gilla inte TH speciellt förens ja va på deras konsert nu i globen :P nu kan jag bara inte sluta lyssna på deras nya låtar :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*