• header

Inspelning

På torsdag är det premiär för Bella & Tyra show! Det är deras webshow som kommer visas live och jag är deras första gäst. Idag filmade vi lite hemma hos mig inför showen och jag visade bland annat upp mina snyggaste skor. Ni får se allt på torsdag kväll då showen är!

185 Comments

Saga

Jag skojar inte. Du är den vackraste människan jag någonsin sett. Skulle DÖDA för att få se ut som dig! Hehe :p

Kram !

Reply
Jenni, ung mamma

Jag vill bara säga att jag tycker du verkar vara en sån härlig människa, och jag får alltid ett leende på läpparna när jag varit inne på min blogg. Jag har en liten fråga till dig; hur ser du ljuset när allt bara känns skit? Jag känner mig så sjukt jävla deppig att jag bara vill dö helt ärligt, och behöver tips. Nu kanske du är lycklig men jag vet ju att ditt liv inte varit någon dans på rosor.. Du får gärna maila mig om du har lust att svara. Mvh Jenni

Reply
Jenni, ung mamma

Jag vill bara säga att jag tycker du verkar vara en sån härlig människa, och jag får alltid ett leende på läpparna när jag varit inne på DIN blogg. Jag har en liten fråga till dig; hur ser du ljuset när allt bara känns skit? Jag känner mig så sjukt jävla deppig att jag bara vill dö helt ärligt, och behöver tips. Nu kanske du är lycklig men jag vet ju att ditt liv inte varit någon dans på rosor.. Du får gärna maila mig om du har lust att svara. Mvh Jenni

Reply
Dejana

Gud du är SÅ FIN!
Vet inte varför, men du lyckas alltid bli såå mycket finare på dina spontana bilder eller de du tar hemma än på dina magasinomslag! Du är avslappnad i ansiktet på något sätt på de hemmatagna bilderna, haha! Du fattar…? :P
KRAMAR, älskar din blogg!

Reply
linnea

kan inte du göra ett inlägg om hur du sminkar dig? du är jämt så fin! snälla? :-)

Reply
Loulou

Hej jag undrar när den showen är och vilken kanal?
Och ett tips om du inte har sett den redan, du kanske har det, men asos.com. Såg den och tänkte verkligen att deras kläder passar din stil :)

Ps. Du är jättevacker och du är en stor förebild för mig, och jag har köpt ett par av dina skor, jag dööör för dom! Du har en grymt bra blogg, jag måste verkligen gå in på den varje dag! Fortsätt att blogga och låt dig inte störas av de där dumma människorna som kommenterar skit saker. Ha det bra! :)

Reply
josefine

Det är så roligt att ni umgås med varandra istället för att (som en del håller på med) vara fienden och bråka och sånt. Bra förebilder för många andra bloggare :)

Reply
anonym

Hej kenza :)
Kan du berätta vartifrån du köpt dina p-piller? vad kostar dem och när ska man ta pillret? dagligen? är det åldersgräns på p-piller? :)

Reply
Ebba

Hej! jag gillar din blogg jätte mkt och du verkar så himla rolig. :) jag har också röda converse och är käääär i dom! (L)

Reply
ttherese

Hei Kenza!

Detta har inget med detta inlägg att göra men har en liten fråga som jag jätte gärna skulle vilja få svar på.

Vart någonstans har du gjort dina tatueringar?

Ha det gott!

Reply
Rina

Kenza jag vill gärna att du svarar på denna frågan… på vilken kanal kommer Bella & Tyras show visas? och vilken tid kommer den att visas?

Reply
Malin

Kul att se sen =)

Dagens fråga tycker jag kan vara om du någonsin träffar din pappa? Du nämner ofta din mamma och bror, men din pappa då? Bor dina föräldrar ihop?

kram :)

Reply
anonym

Röker du inte längre? Har inte sett bilder på dig med en cigg i handen på länge nu tycker jag.. ?

Reply
josefine

Kan inte du snälla ge tips på bra sidor som har fina studet kläder och skor? är i stort behov :(

Reply
BRUNETTBLOGGEN

Välkommen in i den rosa värmen i Brunettbloggen! Angelica heter jag och är 18 år. Här skriver jag om allt från dagens outfit till vad jag spenderar min dagar med.
3 ord för att beskriva min blogg skulle vara: Glädje, humor, bilder. hopps ni gillar det!

Reply
annastina

Du verkar ha förlovat dig.. (-; med ring och allt på vänstra ringfingret! Haha, skoja.. kul att just du blir första gäst i talkshowen!

Reply
Erica

Hejhej,du har säkert hur mycket kläder som helst och det vore roligt för alla ifall du har en bloppis där du säljer ut dina kläder som bara ligger och skräpar :)

En liten idé bara

Reply
Sadia

Hej kenza! Jag heter Sadia och läser din blogg konstant, lite beroendeframkallande liksom. Jag och mina med arbetare håller på med en projekt som heter Fashion Aid.

Fashion Aid är precis som namnet förtäljer ett sätt att hjälpa andra genom att nytta modet, gårdagens, dagens och morgondagens.
Det är ett projekt lett av fyra unga tjejer, Ajimaj, Sara, Rava-Sadia och Ritva från Tensta Gymnasium som på ett positivt sätt vill påverka världen och det egna samhället de bor och lever i.
Alla tjejerna är mellan sexton och sjutton år och studerar heltid på gymnasiet, projektet har de som en sysselsättning utanför skolan.
De samarbetar med projektledaren Aysha Jones Ceesay som kom på och har utvecklat projektidén. Hon vägleder och coachar men det är de fyra unga studenterna som själva gör allt praktiskt arbete.

Tjejerna involverar elva andra skolor, förutom den egna, till att under Mars månad samla in allt inom modets väg som eleverna på de olika skolorna inte längre är i behov av. Det kan vara allt från jackor till örhängen.
Allt insamlat material kommer sedan att skänkas bort till behövande i Haiti och Afrika, målet är att utforma ett samarbete med en större organisation likt Childhood, Sos barnbyar och fler i samma stil.
En del av allt skolan har samlat in kommer även att säljas men först efter att det deltagit i en modevisning. Skolorna samlar in det som den egna skolan ska visa upp och man väljer ut elever som går visningarna. Skolvisningarna kommer att äga rum under april.
Vi hoppas på att kunna hitta frivilliga kändisar som vill agera ”storebror/syster” åt varsin skola och sedan medverka i skolans visning.

Avslutningsvis kommer alla ”modeller” från samtliga skolor att delta i en gemensam visning som kommer att hållas i city i slutet på april.
Tanken är att tjejerna ska få med några kända designers/märken till den visningen och lyckas samla in en slant genom att ta en mindre inträdesavgift för den stora final visningen.
Fashion Aid kommer även att bjuda på en efterfest där man kan festa loss bland alla deltagande och eventuellt få uppleva flera live uppträdanden från några av våra svenska artister!

Detta är i princip det vi håller på med och jag skulle jätte gärna vilja ha dig som styrlist för kläderna som kommer utgå från en av skolorna jag är ansvarig för. Det du gör är, styltar de kläder som kommer sedan säljas och kommer att gå till barnen i Afrika.

Tack på förhand Kenza!

Ritva Sadia Hersi

Reply
frida

assa, jag ska ju vara ärlig nu. jag blir så jäkla irriterad så fort jag går in på din blogg. varför? För att du är så jävla snygg. Okej, fel av mig kanske, men avundsjuka ligger i naturen.
Men antar att man får glädjas åt dig, du är verkligen vacker Kenza! (Hoppas du inte tog illa upp av min kommentar, det var inte meningen.) kram.

Reply
Amina

SNÄLLA , SNÄLLA kan du ta den som dagens fråga.
vilken kanal kommer det spelas i på torsdag?

Reply
miram

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA JAG BER DIG! kan du ha denna frågan som dagens fråga för jag vill verkligen veta; Vilken tid och vilken kanal är deras show på?! SNÄLLA SVARA!

Reply
anna

tänkte bara säga att du är som en kopp varm choklad i ansiktet. ja blir alldeles varm inombords när ja tittar på dit ansikte och dina vackra läppar är som den där goda chokladbiten som dyker upp och ger en härlig känsla. menar bara att du e väldigt vacker!

Reply
Katja

Kenza du känner att du bara vill slå blondinbella elr?? haha=))) Du har gullig min! =))) men man fattar ibland va du tänker på bilderna=))

Reply
Elif

Asså jag driver inte DU ÄR DEN VACKARSTE PERSONEN jag har sett i mitt liv , du är jätte vacker tro mig ! <3 Jag skulle göra VAD SOM HELST för att se ut som dig :) <3

Reply
Aleksandra

Heej! jag undrar bara vad du har för maskara och hur du gör så ditt ansikte blir så fint??

Reply
Johanna

Håller med alla som har kommenterat om att du är jättefin, verkligen! Vad använder du för färg när du fägar håret och vad har du för smink? syftar mest på foundation och mascara :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*