• header

Movie time!

Nu sticker jag in till stan för biomys. Vi ska se Shutter Island! Spännade spännande.. Jag har haft en så himla bra dag och att denna underbara dag kommer sluta med att jag ligger i min favoritfamn och känner små kyssar på pannan gör mig bara ännu mer glad.

Ta hand om er och ha en fin kväll! ♥

Tyra och jag hemma hos mig vid tv-inspelningen


Jag och Mani!

203 Comments

Doona

sååååååååå jävla läcker du är alltså fyfan , varenda bild är så jävla fin!!!! hahaha jag dampar lite här.

Reply
Bitch-Marie

Åh Shutter Island är ju fett bra! Eller jävligt weird iaf :p fast Leo är ju ful, fattar inte hur man kan tycka han e snygg??

Reply
Malin

Du kommer att vara förvirrad efter filmen! Jag förstod inte vad jag hade sett för film förens dagen efter!! :S :P

Reply
hej

kenza du måste ju ta hand om din hy på nåt sätt? den är fan HELT perfekt. iförsig är hela du perfekt, men kolla hyn, den gnistrar ju, du har sån hy som dom har på reklamer när dom är helt redigerade, du måste ha nåt tips?

Reply
Mici i USA

Shutter Island vill jag också se! Det får nog bli till helgen, definitivt. Fast jag vill ju se Alice i Underlandet också…! Gosh vad svårt, haha. Det får nog bli båda.
Ha så mys!

Reply
Katits

Idag är du ovanligt vacker! Du är alltid vacker, men idag var det något lite extra =) Kanske för att du är så glad idag.

Reply
johanna

HEj Kenza ! en snabb fråga.. på bilderna ser man att du har snebena… vad tycker du är snyggast? Sne eller mittbena? har själv haft mittbena ett tag och trivs jättebra i det men ibland känns det lite tråkigt. då ändrar jag tillbaka till snebena men när jag ser någon annan som har mittbena så får jag ångest och ändrar tillbaka igen ! vet inte hur jag ska göra väldigt tacksam för svar !

Reply
sarah

du är riktigt söt kenza !
kolla gärna min blogg och kommentera ett inlägg, haha i mina drömmar eller hur ? ;)

Reply
Sandra

Hej Kenza! Har en fråga som jag tänkt ställa länge men inte orkat, haha :) Varför har du inga gardiner i din lägenhet? :P

Reply
fanny

KENZA, VAD HAR DU FÖR SMINK? jätttefint. fast iförsig, du passsar EXAKT lika bra utan ju!

Men för oss som undrar, vad för smink använder du? (:

Reply
Elin

Du är så galet vacker Kenza, ha en fantastisk kväll:)
Varma hälsningar från småland!!

Reply
Siis

Naaww! Jah gillar din hund, han verka rså gosig och det är han nog. Tyra är så fiin och det äru med ! :D

Reply
Prutt

KENZA, jag bevakar dig via bloglovin och det står att jag följer dig, men din blogg uppdateras inte där! :( Är det fel på din blogg eller bloglovin!?

Reply
louise

kenza, vill du göra ett litet kort inlägg med vad du använder för smink och produkter? hade vart supergulligt!
pöss

Reply
jennie

Exakt när kommer dina nya skor ut? ska på en bal snart och undrar om jag hinner se dina nya skor innan eller om jag ska köpa dom gammla svarta med nitar och pälor på typ:)
Tacksam för svar, KRAM!

Reply
Josefine

Hej kenza! Jag och min syster har ett litet gnabb här. haha xD Hon säger att du heter kenza där man uttalar det med ett e jag säger att du heter kinza fast du stavas med e, skulle du kunna berätta typ i ett videoinlägg eller något hur man uttalar det?:D

Reply
Pierre

Passa gärna på att kika in på min blogg och kolla in min nya design. Vore kul att höra vad du tycker! I bloggen hittar du också inlägg om svineriet i bloggvärlden, hello kitty prylar, juridik mm.. Ha en trevlig kväll!

Reply
Sofia

Har du gjort något speciellt? Du ser annorlunda ut, men på ett bra sätt! Du är så vacker, jag blir så avis, hehe..

Reply
Olivia

Åh, Kenza kan inte du prova att ha mittbena!? Jag har i alla fall gjort det (ville ha förändring bara) och det blev så jäkla snyggt! Dessutom är det ju trendigt nu också. Tror att du skulle bli snygg i det du med! Eller rättare sagt snyggare.. xD

Reply
helene

Du er ei nydelig jente, Kenza. Alle mennesker burde være mer som deg. Du er er god inspirasjon på mange måter. :)

Reply
Jennie

Exakt när kommer dina nya skor ut? Ska på en bal snart, och skulle vilja titta på dina nya innan jag beställer för jag vet inte om jag ska beställa dina gammla svarta med nitar och pärlor på typ eller om jag vill ha ett par av dina gammla:)
Tacksam för svar, KRAM!

Reply
anne

Kenza, varför kommer inte DIN BLOGG UPP SOM VANLIGT NÄR MAN SKRIVER “KENZA” I GOOGLE OCH KLICKAR PÅ FÖRSTA ALTERNATIVET?

Reply
anne

Kenza, varför kommer inte DIN BLOGG UPP SOM VANLIGT NÄR MAN SKRIVER “KENZA” I GOOGLE OCH KLICKAR PÅ FÖRSTA ALTERNATIVET?

……

Reply
fanny

Hej Kenza, jag vet att du förmodligen får en miljon såna här kommentarer om dagen, men jag måste bara kommentera en gång.
Jag såg dig utanför Globen men jag vågade inte gå fram och fråga om man kunde ta bild med dig då man såg så risig ut efter flera timmars köande, men jag blev helt chockad när jag såg hur otroligt vacker du är i verkligheten! Jag tappade hakan nästan, visst visste jag att du är jättefin på bilder och sånt, men i verkligheten, wow…

Du verkar ha sån bra självkänsla och förtroende. Hur har du lyckats jobba upp det och vara så stark idag?

Tusen kramar, du är grym. :)<3

Reply
anna

Hej, skulle du inte kunna göra den här frågan till dagens fråga eller någonting? skulle gärnga vilja få svar på den!
vart har du köpt halsduken du hade på dig i inlägget lite längre ner? :)

Reply
Josse

Åh du måste skriva om filmen sen! :) Älskar Martin Scorsese! <3 Förresten om du vill tipsa dom upprörda läsare som blev så förbannade för att du la ut Elise.R- och Rare.F klänningen från Nelly.se så har dom fått in den rosa igen! ;) Fast jag hann beställa min innan förra "ruschen". Skitfina båda två och passar dej jättebra!

Reply
Susanne

Hej hej, vad tyckte du om filmen? Lite småläskig va, men jag får ändå tipsa om boken den bygger på – Patient 67 av Dennis Lehane, mycket bättre! :) Ha en bra kväll!

Reply
Frida

Åh alla säger att den ska vara sjukt bra ju nu blir jag avvis ;).
Följ gärna min blogg: realityblog.blogg.se

Reply
Josefin

Hej Kenza!
jag skulle behöva din hjälp! det är såhär att min bror ska gifta sig i slutet av maj och jag börjar fundera på vad jag ska ha på mig. vore himla tacksam om du har lite tips till en outfit! (skor och klänning) vill inte ha för höga skor (max 10 cm) och en kortare variant av klänning.. vore himla tacksam om du ville hjälpa mig :) tack för en superbra blogg! puss.

Reply
Helena

Vet att säkert miljoner människor sagt detta till dig men… Jag säger det ändå. Jag skulle kunna döda för att se ut som dig. ^^

Reply
Johanna B

Shutter island är bästa filmen ever!!!! ;) själv har jag sett den på bio 2 ggr + läst boken…

Reply
Ida

Hej Kenza !
Kan inte du berätta om dina favorit bloggar?(om du läser några det vill säga).
Det skulle vara intresant.
ha en bra dag ! Kram

Reply
Maria

Måste bara säga att Mani är nog en av de sötaste hundarna jag har sett! Sedan vill jag bara lägga till att din blogg är grym ;)

Reply
Johanna

Hej. Måste först bara säga att ditt hår är skit-(ursäkta ordet)-läckert! Sedan undrar jag vad färgen som du har på håret heter? Alltså, numret på färgen, osv… Om du kan förstås! :) Ha det grymt Kenza!

Reply
SofieSkoog

hej kenza shiet måste bara säga det du ser så sjukt bra ut blir avensjuk på dig jämt , hur lyckas du vara så jävla naturlig?:P

Reply
julia

Shutter Island verkar skitläskig! Har velat se den men vet inte om jag vågar, trailern är riktigt äcklig haha!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*