• header

Frrrrrrrriday!

En stor slängkyss till er! Nu sticker jag och tjejerna ut och dansar och inatt gör jag det i en tight klänning med snygg rygg. Köpt för länge sedan på Nelly. Vi ses i vimlet! ♥

197 Comments

douglas

du fåren klump i magen när du “fräste” åt en läsare men du bryr dig inte om att du mobbar paow? inte snällt att säga att hon klär sig fult. jag skulle bli jätte ledsen

Reply
kimie

ALICE IN WONDERLAND, BLAND DET BÄSTA JAG HAR SETT! SÅ BARA MÅSTE REKOMMENDERA ALLA MÄNNISKOR ATT SE DEN SÅ SNART SOM MÖJLIGT (y) :D

Reply
Fia

Din blogg är überbra! Inspereras verkligen av din stil.
Här är något du kan fråga dina kompisar i TH nästa gång du träffar dom: Möchten Sie vielleicht eine TasseCaffe haben?
(vill du/ni ha en kopp kaffe?) ;)

Reply
sandra

Hej!
Jag håller på med en grej i skolan och skulle bli glad om du kunde svara på dom här frågorna! Kram =)

Hur ofta röker du? När började du röka? Vilket märke röker du? Tror du att vissa röker för att gå ner i vikt och hålla sig smal?

Hoppas att jag inte var för jobbig nu =)

Reply
Matilda

Du är så himelens fin Kenza! Jag ser verkligen upp till dig. Varje gång du har varit med i tv eller någon tidning så har jag uppmärksammat tittat och lusläst hela sidan. Du verkar verkligen veta vad du hller på med. Jag var i Stockholm idag och i lördags, båda gångerna ville jag så gärna se dig. För att få träfa dig skulle verkligen göra min dag, vilken dag det än är.. Men förhoppningsvis så ses vi någon gång. Hugs

Reply
Kelly

hej kenza! eftersom du tog studenten förra året, så undrade jag… vart hittade du din studentklänning? :)

Reply
caroline tarabocchia

Kollade på bella & tyras show nyss, du har ju kopiöst många skor. Inte lust att skicka hit ett par gamla? :P Älskar skor men har inte sådär jätte fet inkomst, så köper inte ens hälften så mycket skor som jag skulle vilja. Tänk på de ;)
Annars tänkte jag bara påminna dej om hur snygg du är och hur bra du bär upp alla kläder du får på dej. Du skulle säkert till och med se bra ut i en sopsäck. Haha, jaja du får ha de så bra :) god bless!

Reply
Minéa

Hej Kenza! Det var jätte kul att se dig “live” på Bella&Tyra show igår. Det fick mig att gilla dig ennu mera, du verkar vara så otroligt rolig, skön och ärlig. Och jag tycker att du är en utmärkt förebild trots några dåliga vanor, det har vi ju alla. ;) Ha en trevlig kväll!

Reply
laffie tafiie

kan du inte lägga ut en bild på dig när du går ner i split/spagat …du var ju en former cheerleader ? :)

Reply
belle

wow, jag fick typ en liten orgasm av att se dig här ju ;) ^^
have fuuun : D *hoppas de borrar imorgon och att du är bakfull då* Hehehee, neerrrå. Men det vore kul a´la skadeglädje ;D

Reply
eeeeb

Måste bara få säga; fan vad du är vacker människa, och du har en härlig röst!!

Reply
Ivy

hallo kenza,
love your blog and outfits =)
can you tell me, how did you make your outfits pics with webcam without your hands/without mouseclick??? =))) thank you <3 kiss ivy

Reply
noa

kan man få se en bild där man ser hela klänningen? :D (dvs hur lång den är)

jättefin blogg Kenza :)

Reply
Sanna

hoppas att ni hade en toppenkväll !
glöm nu inte att vara med och tävla om en superduperbra hårinpackning !

Reply
Jennifer

Hej Kenza!
Det är så att jag precis skaffat wordpress istället för blogg.se. Det är egentligen bara för att testa, jag fattar ju inget så. Men nu ska jag komma till saken! Jag vet ju att du har wordpress och alltså kan en del, så jag undrar, man måste väll kunna ändra stilmall eller liknande istället för att ha ett tema? Vore jätte glad om du kunde svara.
Tack på förhand ‘ Jennifer

Reply
Sofia

wohooo :D jag är den först som kommenterar xD wohooo !
kenza, älskr din blogg läser den varjedag! :D

Reply
Ellah

de många som kollar på din blogg bara för du e så vacker , men din stil e precis som andras och du ger inga insperationer…

Reply
Malin

Hej!

Har en liten fråga, eftersom du är så grym när det gäller kläder&mode så om du har tid så kan du alltid besvara på den.

Jag köpte en body, från H&M närmare bestämt (Sonja Rykiel) så det är en lite mer underklädesbody, men det sägs ju vara inne att det ska synas. Frågan är bara, HUR matchar jag den?

Reply
Stephanie

shizäz.. asså kenza, du är så stööööört fin. sen har du ett otroligt stort hjärta och du är alltid så positiv, så det gör dig bara finare. bästa bloggaren, you go girl!

Reply
Camilla

Hej Kenza!

Jag säljer två par skor som kanske skulle passa dig eller dina läsare.
Ett par lårhöga svarta mockastövlar från La Redoute och ett par apsnygga stövletter från Bronx, platå och 13 cm klack. Priset är billigt och skorna är verkligen snygga och i fint skick. Skulle vara schysst ifall du kunde tänka dig att tipsa om dem.

/Camilla

Stövlarna http://www.tradera.com/Larhoga-svarta-mocka-stovlar-Laredoute-EJ-topshop-auktion_340307_108955918

Stövlettena http://www.tradera.com/Svarta-hogklackade-stovletter-med-plata-BRONX-ankelboots-auktion_340307_109004712

Reply
anna

jag har sett i tidigare inlägg att du har en svart body som har en bar rygg riktigt långt ner,var riktigt snygg och jag vill köpa en sån!! men jag hittar den inte, vart köpte du din? skulle uppskattas ifall du svarar, kram!

Reply
Miriam

Hej! Tänkte bara säga att jag såg Bella och Tyras webbshow däe du var med och jag läser din blogg jämt .. du är banne mig lika ball och äkta i verkligheten som i bloggen!

Höll på att dö av skratt när du pekar ut mot och uppmanar alla att man inte ska röka. Tack för en bra blogg tjejen!

Reply
Ida

Galet snygg klänning!
Tycker du borde ha en bloppis snart, speciellt med dina skor!

Reply
Elin

Vad andvänder du för smink? kan du inte ha det som dagens fråga nån gång? OCh lägg ut bilder :)

Reply
Matilda

Din hårfärg ser perfekt ut till sommaren, om man ska färg så som du.. vad tror du att den heter då?

Reply
Lena

Fin klänning Kenza, passade super på dig! Kan någon förresten förklara hur man fotar med en webbcamera och sparar bilden i tex. “mina bilder” på datorn så man kan lägga upp det på bloggen och så? För mig funkar det bara att fota med webbcameran till visningsbilder på msn…tacksam för svar! :)

Reply
hannah

Skulle inte du kunna ha en läsar träff i karlstad någon gång? :D skulle vara grymt att träffa dig bruden, du är verkligen min förebild!

Reply
marre

skulle vara kul om du kunde berätta om vad du tror och tycker om illuminati, hur mycket de styr dig osvosv.

Reply
leonora

Du är ju bra på mode och så, jag undrar vilken färg jag borde köpa mina converse skor i.. det står mellan mörkblå och vit. Jag har tänkt att köpa en beige skinnjacka så är osäker hur mörkblåa skor hade sett ut tillsammans med den. snälla hjälp mig!

Reply
Annie Eriksson

Jag har en fråga: Hur har du kunnat “odla” så långt hår och ändå ha så bra kvalité på det?
Jag tycker att jag har försökt allt när det gäller att låta mitt hår växa ut och hålla det friskt men inget fungerar! Det går liksom 4-5 veckor efter frisörbesöket sen är topparna som sandpapper och jag måste klippa av det igen. Ge mig tips, snälla! :)

Reply
Angelica

tjena, såg dig i tyra o bellas show, har typ lika många skor som dig, om inte mer ;) det är så kul med skor.. Vart kan man köpa dina skor?

Reply
josefin

hej Kenza!
för det första vill jag säga att jag ÄLSKAR din blogg!
men jag undrar vem som tar alla outfits bilder på dig, har undrat det länge. haha :D

ha en bra dag!
KRAM Josefin.

Reply
erika

hej!
Du ser sjukt bra ut men en tjej jag känne rlouise heter hon är sjukt vacker och hon liknar lite dig förutom att hon är blond, större ögon, grön/blåa, längre, större pattar, smalare. Men annars är ni sjukt lika men as bra blogg.

Erika var dte här ja!!

Reply
Marika

äääh den där finns annars på asos.com bland going out, såå näää tror inte på nelly för jätte länge sen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*