• header

Kom till Collage ikväll!

Efter att ha varit ute och dansat nästan varje helg sedan jag fyllde 18 så känns det lite skumt att inte ha varit ute på hela två veckor. Hehe.. Nu snackar jag självklart inte om alkoholen för den kan jag gärna skippa, utan jag pratar ju såklart om att gå ut med sina bästa vänner, dansa, ha kul och träffa på roliga människor!

Därför förväntar jag mig en grym kväll ikväll och jag hoppas att ni vill komma till Stockholms bästa nattklubb Collage och dansa loss med mig och alla andra härliga människor!

Ni osar som vanligt HÄR för fri entré innan 23.30. Hoppas vi ses där!  =)

45 Comments

Emina

hej kenza! Kan du inte ha denna fråga som dagens fråga? Vilka är dina favorit skor som du inte har designat? =)

Kram Emina :D

Reply
Emma

Vad tycker du man måste uppfylla för krav för att kunna skaffa hund? Tror du att det är möjligt att skaffa en hund när som helst i livet? Kram

Reply
Nergs

asså jag dricker allra helst inte när jag drar ut och festar men du behöver verkligen inte ursäkta att du drar ut och festar och har kul varje helg it’s your life och det är fan inget konstigt finns ju värre typer om man säger så .. du har ju ändå ett liv också jag menar du gör annat också haha .. så kör håårt festa och njut av ditt liv bara.

Reply
helene

*hmmm det enda problemet är ju att det är 20.. eller är det i sthlm så att så länge man är smal, snygg stora tuttar och ett brett smile så kommer man in eller? du vet vell att de flesta av dina läsare inte är äver 20 år och därför blir det lite falsk reklam då vi inte kommer in där tyvärr…*

Reply
hillevi ericsson

HEJ! läste ditt inlägg om att du får många goodiebags?
Varför lottar du inte ut de? =)
Jag älskar goodiebags endast för att det är så mycket olika skit som egentligen inte ens behövs men själva spänningen av att få nåt gratis ger en jäkla kick!
Skulle ju vara skitkul om du lottade ut eller skickade ut till läsare ? Tack för en bra blogg förresten :)

kram

Reply
johanna

hehe, detta kommer nog låta lite konstigt… men jag är 15 år, tror du jag kommer in? :P (a) Du e ju 18 och det står ju ålder: 20 ?

Reply
mims

Förstår inte varför du behöver försvara dig hela tiden med det här med alkohol. Du är 18 år gammal, 18 åringar dricker liksom. Tycker du borde sätta ner foten och säga som det är liksom. Det ska inte behöva vara en sak att skämmas för, att man dricker när man är ute dvs. Tror ingen hade kritiserat dig för det här med alkoholen ifall du var kille, vilket är ännu vidrigare. Också pga det tycker jag du borde stå upp för dig själv och alla andra tjejer som faktiskt dricker ute och visa att det inte spelar någon jävla roll. Så trött på att kvinnor jämt och ständigt ska spela mammor för hela världen.

Fortsätt med bloggen. Du inspirerar många men våga vara lite kontroversiell, nu när du ändå har en makt att påverka.

Reply
alexandra

hej kenza! du är ju en tjej som använder klackor väldigt ofta, å nu undrar ja detta: jag har köpt in 2 par skor nu inför våren och de har 13cm klack o 12!! är det en miss lr hit?? ser det korkat ut ifall en liten tjej ( jag är 161cm KORT) kommer med ett par 13 cm klackar? är de för höga? lr är de opassande? vore tacksam för svar!!
kramar, tack för din underbara blogg tjejn, läser den varje dag, minst 2 ggr ;D

Reply
emelie

Hej Kenza, en asgrym blogg btw!
Mitt förslag till dagens fråga:
Varför har ni bilder till klubben som inte är liksom “klubbilder”, alltså, som den brevid bilden på dig, tycker inte att den hänger ihop med vad man gör på kvällarna, eller?
Hoppas du förstår vad jag menar!
Ha det bra, kram!

Reply
Lisa

jag undrar om man kommer in som 18-åring eftersom du gör det eller är det en annan gräns egentligen? :)

Reply
Valery

ha det så kul!
Bor inte i Stockholm(synd).
ee inte över 14(också synd).
Skulle va kul att träffa dej!
P.S. älskar din stil

Reply
Lotta

hej!

vi är två tjejer som ska upp till sthlm 7-9 maj och bland annat se lady gaga. vi är 22 båda två och undrar vad det finns för bra uteställen för oss? och om det är något annat du skulle kunna tipsa oss om att göra/se/äta och sådär :) tack!

Reply
Elin

Hej Kenza! Jag älskar den där klänningen du har på bilden och jag vill ha den i sommar då min pappa fyller 50!! Det går inte att skicka efter den från topshop (då jag inte bor i sthlm) vet du var man kan få tag på den ? Eller måste jag slänga mig på tåget till huvudstaden? Snälla maila mig. Kram på dig ps äldkar din blogg!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*