• header

The show

Nu kan ni se gårdagens show där jag var gäst på Bellatyrashow.se! Ps, om det fastnar.. Tryck på paus och sen play igen. Jag vet tyvärr inte hur man får in avsnittet här så ni får gå in där och kika. Jag har sett att Bella och Tyra har fått lite kritik och jag blir väldigt förvånad. Jag tycker att båda var jäkligt grymma och det är väl klart att de var nervösa när det var första avsnittet! Och dessutom live! Så var inte så hårda. Jag är iallafall riktigt imponerad av dem!

Ps. Det var fina Gabbi som sminkade mig innan.

Jag ser ut som en jätte bredvid lilla Gabbi, haha! Skyller på klackarna ;-)

Bild: Nyheter24

Tyra, jag och Bella efter showen. Bellas klänning från Whyred var fantastisk!

154 Comments

Annika

jag tyckte det var hur bra som helst:) kollade nu idag och då hackade det inte alls och så. klart de var nervösa, men de skötte det bra tycker jag. jaghade typ dött av nervsitet:) du var också jättebra f.ö. alltid lika avspänd och trevlig:) du är verkligen en förebild för tjejer!

Reply
H

Hejsan, jag tittade på showen idag istället, och tyckte väl att det var helt ok… lite väl ytligt osv för min smak, men det är ju endast min personliga åsikt och alla tycker om olika saker. Det jag i alla fall ville säga var att jag var imponerad av dig! Jag har hela tiden tyckt att du är sjukt snygg, och har fin stil, men det som imponerade mig mest var att du verkar vara väldigt “nere på jorden”. En genuint skön tjej helt enkelt som det har gått bra för i livet :)

Som sagt, all min kärlek till dig!

Reply
JENNY HSU ♥

Dom var grymma, men fan vad jag älskade dig! :) Tror jag blev lite kär… haha… Du är så söt, naturlig, härlig och helt enkelt underbar! Hoppas man får se mer av dig “live”. Kram Jenny

Reply
Linnéa

Jag undrar varför du valde Dessie framför Paow och Kissies bröst ist för Paows kläder? Förut sa du att du tyckte hon var en gullig tjej. ;)

Reply
Frida

Ni var jätte duktiga :)’
Jag tycker Tyra & Bella skötte det jätte bra för att vara första gången (;-
puss på er.

Reply
Elin

vart har du köpt dom gråa och vita gladiatorskorna du visade lite snabbt i bella&tyra show hemma hos dig, utan klack ?
Tack för svar ! :)

Reply
Maria

Tänkte bara berätta att jag fick din fina kenza3 jacka idag av mamma i födelsedagspresent! Gissa om jag blev glad :)
Trevlig helg!

Kram Maria.

Reply
sania claus ★ - MODEBLOGG

nej skitduktiga. det blir säkert bättre och bättre hela tiden. :) underbart många skor har du hahah! Dags att bygga en vägg med små hyllor att sätta de på? tänk..en hel vägg med alla sina skor! haha

Reply
rhubarb

Jag ser på dig på samma sätt med “E”. Du verkar faktiskt “nere på jorden” och jag tycker att du var ganska naturlig. och så vackert. Jag äslkar ditt leende. Och din jacka var jättesnygg!

Reply
Moa

Jag tyckte dom var skitgrymma, verkligen.
Du dissade ju paow klädstil lite i programmet, skäms du inte nu? alltså jag tycker inte heller om den, men undrar bara :)

Reply
Tiny

Hej Kenza!
Jag har en fråga till dig (och alla andra där ute): Om du skulle planera en jorden runt-resa, vilka länder skulle du då besöka och varför? Gå gärna in på min blogg och svara, jag behöver tips inför mitt skolarbete!

POOOOOSS

Reply
Malin

Jag har inte sett klippet och kommer inte göra det heller. (tål inte bella och hennes tillgjordhet.)

MEN jag ville ge dig en komplimang efter det jag sett på bilderna.

Både Tyra och Bella är fixade från topp till tå med håret, sminket och snygga klänningar och där kommer du i dina vardagskläder och ser ut precis som du gör varje dag i bloggen. Jag är riktigt imponerad över att du känner att du är bra som du är och inte behöver ändras fullkomligt. Ser nästan ut som du står mellan två barbiedockor.

Reply
Sara

Jag har ett förslag till dagens fråga!
kan inte du säga vad du hade för betyg när du gick ut gymnasiet? :)

Reply
Elin

Otroligt bra du var på Tyra och Bella show och Armani var ursöt!
Gud vad mycket skor du har asså!
puss och kram till dig, ha en fin fredagskväll:D

Reply
Stina

Tyra va jättebra! Hon skulle lätt kunna jobba på TV alltså vanliga dumburken inte i datan. Bella däremot jeeesus vad störig hon va framförallt hennes röst, och då gillar jag hennes blogg så jag är ingen hater. Hon gjorde en massa jobbiga ljud också, nä hon borde hålla sig till det skrivna ordet. Tyra däremot 5+ kan TV4 ringa henne tack!

Reply
S

Har precis kollat på programmet, kunde tyvärr inte kolla igår, när jag var som mes taggad, men jag tyckter at dom gjorde ett jättebra jobb, det var underhållande och jag tycker att dom ska vara rikigt nöjda! Å du va lika söt som vanligt! Roligt att få se lite från ditt hem, Kram

Reply
ida

Dom var superduktiga, du var perfekta gästen för första programmet också :) älskar dina skoooooooor, ge mig ge mig.
själva du är perfekt också!
bellatyrashow gillas hårt!

Reply
Rebecka

Jättesöta alla!!!!

ALLA BESÖKER MIN BLGG
ALLA BESÖKER MIN BLOGG
ALLA BESÖKERM IN BLOGG
ALLA BESÖKER MIN BLOGG

Reply
Alexandramaria

Håller INTE med! FLAMSIGT, TRAMISGT & för mycket FJORTIS-snack från bellas sida! Usch va besviken jag blev. Hennes röst va 100 % tillgjord! Skärpning! PS. Tyra va okej!

Reply
Malin

älskar din blogg kenza!!!!! Du ska vara stolt över dig själv!

FÖlj min blogg o jag följer eran!
puss

Reply
Lollo

Såg precis avsnittet och måste bara berömma DIG!
fan vad du är duktig kenza :D hlet sjukt.

Både Tyra & Bella var ganska nerväsa, hade jag också varit men du var hur lung och cool som helst!
Riktigt bra :))

Kram Louise

Reply
Helena

Hej Kenza! Såg reprisen idag och måste bara säga att du verkar vara en så sjukt härlig tjej! Alla tre va superhärliga:D och gud vad söt du är! :D

Reply
josefin

Jag fattar inte riktigt vad du menade med att du hellre ville ha kissies bröst än paow klädstil? Själv tycker jag inte att du och paow har speciellt olika klädstil? Ibland är hon faktiskt lite mer påhittig, nu på senare tiden och kommer upp med ganska coola kläder! Var är det som du tycker är så hemskt med hennes klädstil? (Anklagar dig absolut inte här, är bara lite nyfiken!)
btw. du är snyggast och coolast i bloggvärlden. Ingen tvekan! puss på dig.

Reply
Tiger

Vet du, dina bilder i bloggen gör dig inte rättvisa. Nu i programmet så satt jag mest och häpnade över hur vacker du är. Gud vad vacker du är, helt sjukt! Visst är det vi halvsvenskar som är snyggast! ;)

Reply
Nattis

Gud vad jag älskar dig! Såg på programet och nu har jag börjat läsa din blogg som är lika härlig som dig!! Hoppas verkligen att du kommer gästa flera ggn!!! Kram <33

Reply
Lexi

Det var jättebra,speciellt delarna där du var med! Är inte helt säker, för det var dåligt ljud ( fel på hörlurarna) men läspar du lite? Är det din tandställning i så fall? :-) Du är i alla fall lika söt på film som på bild!

Reply
Sanna

Gämt när jag ser en bild på dej, blir jag alltis shoppingsugen, för duhar världens bästa klädsmak, i love your outfit allways:) din blogg äger!pusshej

Reply
g

jag tyckte att showen va rolig. bella är ju jätte rolig, det trodde man inte (: när hon tog tag i tyra och trodde att det var dockan, haha!

men det blev jätte konstigt att höra dig prata, har nog aldrig tänk på det förut. men din röst lät annorlunda, varför då, vet du det? (eller är det bara jag som hör dåligt, haha)
sen hade jag ingen aning om att du var så i mot paow, varför det? kan du inte berätta lite om varför du föredrar dessie framför henne? (:

Reply
nanana

DAGENS FRÅGA: HEJ:) Du skrev innan om hur du var när du fick en pojkvänn och hur du strunta i dina vänner och hade inte så mycket tid för att hänga med de på fritiden utan bara i skolan. Hur är det nu? Har du lärt dig av ditt misstag? Känner dina vänner bra aleks så att alla kan umgås tillsammans? tacksam för svar, puss du är bäst!

Reply
Diyana

Bella & Tyra var riktigt duktiga:) Folk måste bara alltid klaga, det skulle vara kul att se dem som klagar sitta framför kameran under Live sänding. Det är mej än självklart att man är nervös och speciellt första gången… Iaf Kenza du var riktigt grym måste jag säga, man märker att du är så självsäker och en underbar vän hoppas du är med i showen flera gånger…
Puss&kram

Reply
christina

jag såg inte programet men tänkte göra det nu i efterhand :) ni var säkert jätteduktiga och fina ser jag ju att ni var! :D

Reply
Erika

Du är sjukt härlig! Ju mer jag ser av dig live, alltså hur du beter dig och pratar osv, desto mer gillar jag dig! Du verkar så avslappad och skön, Keep ut the good work! :D DU ÄR FANTASTISK!

Reply
johanna

kändes mer avslappnat när du var med.
tips på vart man hittar schyssta jeans? något spec märke/affär som har bra?
du är kung!
kram:)

Reply
M

hej kenza,tycker att du har en skön blogg och min fråga till dig är om du fortfarande gillar chris brown efter det han gjorde mot rihanna?och vad anser du om rihanna nu,asså om man tänker på stilen,personligheten och allt annat!
kram!

Reply
Sofia

Håller med om att dom var skitduktiga! Förstår mig inte på folk som måste gnälla om precis allt!
Du var duktig du med =D.. Äälskar dina skor btw! Finns det något snyggare än höga klackar?

Förresten så har jag en sminktävling på min blogg som man inte får missa! Så klicka er in och läs, ni kommer inte ångra er =P

Reply
Sarah

idag,fredag (12/3) så kommer The Recon vara med på Radio Active (103,9). Där kommer de vara med i “hit eller shit” som är ett inslag i programmet fredagspuls. Så bänka er framför radion (eller webbradion) vid 18-tiden!

Reply
therese

hejsan! de dära skorna du har köpt i zebra och leopardmönster man fick se på bellatyras show, vart har du köpt dom? de är supersnygga!

Reply
Ina

Tycker det är lite synd att inte kenza wildflower görs i storlek 35.. För jag är helt galet kär i dina skor. :)

Reply
Anna

Jag pallade inte kolla för det hackade så jäkla mycket! Men får ta och kolla nu istället då =)

Reply
Malin

Jag tycker att dem var bra! De blir säkert bättre sen också. Det är ju klart att man är nervös i första avsnittet då man inte är van vid allt.

Du var förresten jättebra i avsnittet! :D Precis så som man tror att du är irl! :D Älskar dig och din blogg ännu mer nu när man vet att den man tror du är, är du! :D Om du förstår vad jag menar, haha.
Puss på dig snygging!

Reply
Ebba

Tycker du att det är fult att vara lång? “Ser ut som en jätte, skyller på klackarna.” Jag är jättelång..

Reply
lisa

Har en fråga, hoppas du svarar!! vart har du köpt den där svarta tröjan med jättedjup urringning i ryggen? Du har haft den på någon sommarbild tillsammans med ett par shorts! Vet att många vill veta, så snälla svara =) kram kram

Reply
J.

Jag tyckte att de var riktigt duktiga! Det var intressant och jag garvade när de var på brandstationen…haha! Kul med dig som första gäst också, det är smart att öppna upp med en smart brud. Men jag hoppas att Dessie eller Paow kommer dit sen också. Man har ju sett dem på TV förut och det var BARA pinsamt! De sa inget vettigt alls, bara bevisade att deras personligheter stämmer in med deras bloggar, trots att de säger att det bara är “karaktärer”.

Reply
Isa Draven

Jag kan bara hålla med: du verkar väldigt “down to earth”, vilket är väldigt positivt. Dessutom så har du en mysig röst att lyssna på, ^^.

Reply
sanna

Hej Kenza :) Tänkte bara be om råd, skulle bli så fantastiskt glad om du kunde svara! Jag & min vän, min mamma & min svärmor ska åka te Sthlm imorn, se melodifestivalen. Efter de hade vi tänkt att åka in till stan, för att gå ut. Tänkte bara höra om tips till var vi skulle kunna gå, jag & min vän är 20 år. De andra är 45+ :) Vore kul å gå te ngt ställe som passar oss alla, som e dans och sånt :) Men inte bara 20 åringar. Men vet inte alls hur Stockholm är att gå ut i, är från Östergötland :) Vore supersnällt om du vill tipsa! Får gärna maila, eller skriva eller så. Tack på förhand :) Ha de bra!

Reply
Elin

hej asså jag är ganska lång jag är 172cm och jag är tretton och ett halvt! och jag vågar inte använda klackar för typ alla andra är kortare än mig jag vill inte se dum ut tycker du jag ska använda klackar i alla fall eller har du nåt tips så man kanske inte ser så lång ut?

Reply
Julia

det var kul att titta på,du verkar vara en riktigt skön person ! älskar din röst också du låter så cool :)

Reply
emmy

Redan i början tappade jag lusten att se klart programmet, men sen när du steg in i programmet blev det helt plötsligt intressant! Du var lika bra som alla andra gånger i TV!
Dock ger jag ingen tumme upp för B&T-show, bloggskvallret var sjukt tråkigt och det bara lyste SKITSNACK om hela grejen. De ogillar Kissie, det har väl alla redan förstått?
Blondinbella har aldrig riktigt fallit mig i smaken heller, men smaken är som baken!
Rock on, Kenza! :)

Reply
Madelene

Hej tjejen! Såg programmet nyligen och tycker att du var jättefin! Jag gillar när kända folk är ärliga och kan bjuda lite på sig själva :) Dessutom så älskar jag dina skor! Men underar hur du kan ha råd att köpa så mycket skor?

Kram kram Madde

Reply
jessie=)

jag har en fråga!:) varför svarde du dessie framför paow och kissies bröst framför paows klädstil?:) undrar lite över det! tack för världens bästa blogg kenza!:)

Reply
malin

Hej, jag blev störtförälskad i dina gladiatorsandaler du visade upp på showen ! Alltså de vita/gråa med nitar och kedjor, snälla snälla SNÄLLA var har du köpt dom ? Du var jättebra btw :D

kram

Reply
celeste

hej kenza! jag tycker att du har en jättebra blogg! fina ögonbryn har du ockå, haha!:)
men jag har en fråga:
hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?:)

Reply
matilda

ni var hur bra som helst ju!
skulle va kul att träffa dig ngn gång, du verkar som en tjej med båda fötterna på jorden som har mkt bra tips :)

Reply
cissi

måste säga att jag ser dig helt annorlunda efter att jag såg dig “live”. du verkar som en jätte härlig tjej!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*