• header

16e mars 2010

Jag har legat och latat mig alldeles för länge denna förmiddag, men jag har haft sån jobbig slemhosta att jag knappt orkat röra mig. Så jag har istället tagit itu med mailen och en massa räkningar. Hade iallafall en jättefin kväll igår med min boyfriend. Han hade varit bortrest några dagar så det var bara att ta igen alla missade pussar. Hihi.

Nej nu ska jag ta Armani till rastgården och ringa Mika och höra vad hon har för sig. Kanske en lunch på stan? Kram! ♥

Jag just nu – linne Kan Dee

114 Comments

Nike

Du skulle passa skitbra i sidecut. Jag tror verkligen att du om någon kan bära upp den snyggt.

Reply
Kenza

Nike: Njaa.. Jag hade det när jag var 12-13 (innan jag rakade tuppkam) så för mig skulle det kännas konstigt att ha så igen. Minns att mormor brukade hjälpa mig att raka den.. hehe.. Dessutom har jag så tunt hår att om jag skulle raka bort lite på ena sidan skulle mina tre hårstrån jag har på huvudet minskas till två! Men det är fint att sätta upp det såhär med hårspännen! =)

Mel och Bella: Tack! =)

Reply
Kenza

Sandra: Det är min goda vän Lamin. Han är otroligt vacker!

Cornelia: Tack! :D

Toby: Tack så jättemycket =)

Linn: Tack tack!! :)

Reply
Jade

Kenza, sku du kunna sätta in en bild på när du hade tuppkam?? de e flera som pratar om det, men jag har inte sett den…??
ha en bra dag! :)

Reply
Elina

Kenza! Tycker du om armband med lite coolare berlocker osv, dvs stjärnor och svarta pärlor med mera? Jag gör egna smycken, har bilder i bloggen. Tänkte om detta kan vara intressant för dig och dina läsare!

Reply
Yves

Hi Kenza!

I always read your articles with Google translate because I don´t know swedish language but I think that your blog is perfect and you have beautiful hair ♥

Reply
Camilla

Hej!
Jag undrar om det finns någon butik i Göteborg som säljer dina jackor? ha det fint! Kram

Reply
Terza

Hej Kenza.
16 mars är en väldigt viktig dag för Kurder.
16 mars 1988 släppte Sadam husein en Gas bomb ner på en stad som heter Halabja och jättemånga barn och kvinnor dog för det mesta men även män dog 5000 personer dog av ingen andledning. Alla som är kurder sörjer idag på geund av det, många har förlorat släcktingar och familj där. Jag själv har förlorat många släcktingar. Skulle vara jättefint om du gjorde ett inlägg om detta just idag..så att många i sverige också får reda på detta. Du kan söka på Google “Halabja 16 mars” så kommer det fakta och bilder på hur massa människor ligger döda mest barn..fyfan asså jag gråter bara jag tänker på det :´(
Kramar Terza!

Reply
elinor från åland :)

snälla underbara Kenza, kan inte lägga upp en bild på dig när du hade tuppkam? :) puss, ÄLSKAR DIN BLOGG! <3

Reply
caroline

måste bara säga att du är en stor förebild för mig Kenza, och säkert för många andra tjejer också! keep it up :)

Reply
~ ♥ ~ Kristin ~ ♥ ~

Krya på dig Kenza!! Jag är också lite små sjuk.. rethosta och förkyld och lite feber.. inget kul alls.. men ibland så måste man ju va sjuk också tydligen haha..

Hoppas du får en bra dag och krya på dig!

Fin bild på dig också!

kram Kristin

Reply
Emma-lii

Hihi Kenza, har du sett att någon har gjort en facebookklubb som heter “Kenza Zoutien & Tom Kaulitz” där folk går med för att dom tycker att ni ska bli ett par xD. Det förgyllde min dag, haha!

Reply
jennifer

hur ser man på tyra & bellas show när du var med haha? missade det och slulle gärna vilja kolla på det!

Reply
alice

hur kan du vara så smal? vad tränar du? vad är dina matvanor?
din blogg är jätte bra btw!!:)

Reply
Matilda

HEJ!
Undrar var den snygga svarta tröjan från inlägget den 14:e “ELLE” kommer ifrån? :)

Reply
marie

hur ofta tar du långapromenader och tränar med mani? bara rastgården och låta honom springa. vart är hjärnträning och massa timmar om dagen med hunden?! det är själva grejen med att ha hund, oavsett om det är en chihuahua eller en brukshund.

Reply
KAN DEE DRAWiNGS

Hej Kenza! Jag hoppas verkligen att du gillade linnet jag skickade till dig, blir så otroligt glad över att du vill bära upp det :) Vore superschysst om du ville berätta vart de kommer ifrån, det är ju ändå en del som undrar. Förstår om du har fullt upp! Du är grym ändå!

HugZ! / K.D

Reply
Emma

Du är så fin! Jag brukar inte tycka det är särskilt snyggt med stora läppar men du passar verkligen i dina.

Reply
Amanda

Åhh , vad fint det hår var hur gör du så att ditt hår blir så ?<3
Kan du inte lägga in och berätta hur du gör eller nånting ?

Reply
dona

PALLLAAAA ATT DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER VARJE DAAAAAAAG :O hahaha god bless you , u must be sent from heaven or something keeenzaaaa =)

Reply
Mich

På något sätt liknar du Beyoncé.. Bara tittade snabbt på bilden och det första jag tänkte på var Beyoncé. Är nog mest ögonen. Jaja, ville bara berätta de. Gillar din klädstil extremt mycket, och din blogg är härlig att läsa. Hade bra

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*