• header

SWEATY

 

Last night was CRAZY! Min underbara vän Jayson spelade inne i the VIP room på Collage och det finns bara ett ord för att beskriva hur det var – SVETTIGT! Det var så mycket folk och sånt jävla drag att svetten bara rann på alla. Det var imma på både fönstrena och kameralinsen (!) och lockarna i håret försvann efter 10 minuter där inne. Alla dansade så att svetten rann och kul var det, jäkligt kul!

Efter Collage bar det av till Hells en sväng för mer dans. Idag värker benen som tusan!

97 Comments

Hanna

Hej Kenza!
Har din kille mycket kläder? de flesta killar brukar inte ha det men eftersom att du är så klädtokig kanske han har mycket kläder, för du kanske typ ”tvingar” han att vara klädtokig? hehe
Kram!

Reply
Elvira

Din blogg är jättebra! Jag blir inspirerad av dina klädstil :P. Älskar dagens fråga också, ville bara säga det typ hihi.

Reply
Aleks

Jag kan inte se vad det står i varje inlägg pågrund av en reklam på sidan typ vistaprint reklamen :/

Reply
lena

du har kille men endå går du och klänger på andra och skriver ett hjärta bredvid ert namn ? hmm, undrar hur du skulle reagera ifall din kille gjorde samma sak…

Reply
Puma

hej nu måste jag bara kommentera även fast det inte öär min grej men iaf reklamen för Visaprint är så bred att den går in i inläggen och gör att man inte kan läsa delar av inläggen sjukt frustrerande kan du inte fixa det?

Reply
Steffi

du, jag kan inte se dina inlägg för “vista print” reklamen täcker allt.. -.-

Reply
Kenza

Lena: Det Jayson har skrivit på fönstret är Kenza Baby J och en glad smiley. Inte för att det spelar någon roll, det hade lika gärna kunnat vara ett hjärta. Att jag “klänger” på honom är som att klänga på Nadia. Vi är väldigt goda vänner och jag är glad att min pojkvän accepterar det, jag hade aldrig kunnat vara med någon som har något emot mina vänner.

Puma: Kan tyvärr inte göra något åt reklamen, men så fort jag skriver ett nytt inlägg kan ni ju se vad det stod på det andra. Annars så är det ju bara knappt ett ord på varje rad som försvinner och det går ju att förstå ändå vad det står, hehe :D

Reply
Baby J

Kenza & I are and will always be family =) So people don’t read to much into these things. She is good to her friends and to her boyfriend. KENZA Vad Fan Gör Du!!! pus puss Boo!

Reply
Emmeli

hej =) tänkte bara säga att det finns en riktigt störig reklam från vistaprint på din sida som gör att man inte kan läsa hela din text… ville bara säga det =)
gillar din blogg jättemycket! =) ha en trevlig resa!!

Reply
Sanna

Hej. Om du känner för det är du varmt välkommen till min återstartade såkallade bloppis där jag säljer iväg alla mina senaste impulsköp. Bland annat Rolling stones thirt, *sidenjackor*, cheapmonday jeans, *t-shirts med tryck*, baggyjeans, *kill-kläder*, sidenkjolar, *rosa high heels*, smycken, *adidas hoods*, och mycket mer. Kanske finns det något som är rätt för just dig?

Reply
Ted

Kenza det är en annons (Vistaprint) vid sidan om varje inlägg som gör att det inte går att läsa vad du skrivit. Sjukt irriterande.

Reply
KM

Vill du ha ett drömhår eller kläd tips? Om du vill det så besök våran mode och skönhetsbloggen! :) <3

Reply
mirre

kan du ta bort den reklamen som är åt vänster ???? jag ser inte vad du skriver ! :(

Reply
Emma

DU HAR EN IRRITERANDE REKLAM FRÅN VISTA PRINT SOM LÄGGER SIG MITT I DIN TEXT SÅ MAN INTE KAN LÄSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
wihooh

vart köper han sina snygga kepsar ifrån? snälla snälla, tacksam för svar… kan du inte fråga han vilka sidor man kan beställa ifrån, speciella sånna Atlanta. SNÄLLA SNÄLLA…:)

Reply
Linnea

Åååh, det är nog dags för en riktig utekväll med massa dans, jag saknar lite dagen efter när benen gör så ont :D

Reply
Groojt

Faan vad nice ;)
Btw, blir galen på den där reklamrutan. Ser inte vad du skriver, hoppas att du kan ta göra den mindre eller ngt!
Puss!

Reply
Doona

Kenza, vad är din pojkvän för stjärntecken? jag är besatt av sånt och jag är så jädrans nyfiken

Reply
Julia

Vad hände med “ur kenzas garderober”?? palla att du börjar med något som du inte ens orkar hålla. Du leker så mkt nu för tiden bara för att du har blivit “poppis”. I bloggen är du en helt annan person än i verkligheten. Ooouuff ni borde bara se hur kaxig hon är i verkligheten, hon leker värsta divan o grejer. Gå o dö faaann,

Reply
katja

hejhej! om man beställer saker från american apeal eller hur det stavas =) hur lång tid tar det innan man får sakerna?

Reply
Desajn.nu

Kom gärna till min design och inredningsblogg:) den uppdateras alltid tre gånger om dagen med tips, trender och massor av inspiration!

Reply
Anon

Hi Kenza, you look really pretty, always. :)
I was wondering, and forgive me if you’ve already answered this question before, but do you wear or were you wearing false eyelashes?
What mascara do you use and what’s your favourite?

Reply
Rebeccah

Jo tack, det var så svettigt att man inte kunde andas klart! Nästa gång får du dansa loss med oss såg dig ganska trött i dj båset haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*