• header

Framme i Hurghada!

Äntligen framme på Hotel Hilton här i Egypten, Hurghada. Resan tog längre tid än väntat pga förseningar men nu är vi äntligen framme i sol & 30+. Så himla skönt!

Vi hade tänkt gå och kika runt här nu, hotellet är väldigt stort med flera pooler, stor trädgård och privatstrand så vi känner att vi måste titta runt så att vi inte går vilse sen, hehe..

Internet verkar krångla lite men håller tummarna för att det ska fungera okej iallafall så att jag kan uppdatera någon/några gånger om dagen här nere. Vi hörs senare! Kram!

På Arlanda Express halv fem imorse

Lite smått uttråkade på planet

På vår balkong

193 Comments

Fah (Thai

åhh så skönt det ser ut!! Men själv ska jag ändå resa till mitt varma hemland Thailand

Reply
jacquelin

vad härligt! var där förra året runt den här tiden & ingen vart magsjuk eller så(:

hoppas ni får en härlig vecka!

Reply
Emelie

Ska ni ut och göra Hurghada, så försök hitta restaurangen Rancho. Lite cowboystuk på både maten och stället, det blev vårt stammisställe under vår vecka i Hurghada :)
Riktigt soft :)
Passa er för försäljarna, dom är oftast HEMSKA!

Och jag är grymt avundsjuk på er just nu ;)

Reply
J

OMG JAG VILL OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ VARFÖR VARFÖR :'( JAG SKA OCKSÅ BLI KÄND!

Reply
josefine

vad kul med semester! Åker själv till solen om någon vecka, ska bli underbart. Hoppas du får en fantastisk semester :)

Reply
Mimmi

Hej Kenza! Gud vad kul att du har åkt till Hurghada! Har själv varit där 2 gånger så ska bli riktigt nice att se bilder därifrån och drömma sig tillbaka :)
Jag har ett tips ang. magsjukan..det finns apotek typ överallt (som ni kanske har sett?), gå bara in och säg att ni vill ha “magpiller” eller “piller för magen” – dom funkar super! Hela familjen fick problem med magen där nere och tabletterna vi hade tagit med från Sverige var helt enkelt för klena. Deras grejer funkar mycket bättre :) Så bara ni känner att det händer något i magen eller när ni går på dass så ta en tablett direkt!

Ha en superawesome resa! :D

Reply
ellen

hejhej. Kan inte du berätta vad du har för skostorlek på fötterna och din längd och klädstorlek och sånt? skulle vara kul att veta :P
Hoppas du får det bra i Egyptien :)

Reply
Sandra

OOH; Här i Östersund är det också sol…men inte 30+ då…tyvärr… MMen i sommar åker ja med till Egypten, längtar så sjukt mycket!!!

Ta ett par xtra fruktiga drinkar för mig också.

Toodeluu!

Reply
Lisa

SHIT!!! Du måste lägga ut bilder!!! Jag åker dit nu den 1april! Samma hotell och allt, haha komiskt faktiskt :p

Reply
madde

åhh, vad skönt det ser ut! Hoppas ni får det härligt hela veckan! kram kram

Reply
Jennifer

Gud va härligt! Jag ska till Egypten, Hurghada nästa vecka :D! Haha ha det grymt där nere, vi kanske ses!
Kramar Jennifer

Reply
Desajn.nu

Kom gärna till min design och inredningsblogg:) den uppdateras alltid tre gånger om dagen med tips, trender och massor av inspiration!

Reply
Carro

KENZA, jag förstår inte riktigt hur du kan klaga så mycket på vädret här i sverige, när du har råd att åka utomlands så mycket som du gör. Vissa verkar aldrig bli nöjda, tråkigt nog.

Reply
Caroline

Tjejen du är så otroligt jävla skön. :]
Hoppas du mår bra förövrigt.

Din blogg blir bara bättre och bättre igen.
Men ett tips, skriv lite mer om kläder.

Jag tycker att det där “ett plagg från kenzas garderob” var bra. Kan du inte göra något sånt varje vecka eller dag, tror att många mer än mig kommer bli glada då. :D

Kram!

Reply
Tatiana

Jag måste bara fråga när du reser har du nå slags internet kopling med dig eller ingår trådlåst internet där du är? är så dålig på sånt men måste fråga för vill gärna ha med mig datan när jag reser…

Reply
Ellinor

Jag har sån lust att åka utomlands nu när det är sånt här skit väder hemma i Sverige. Hoppas ni får en bra resa =)

Reply
Isabelle

Heejj! :)
Har varit i Hugadah och precis samma hotell! ;D
Det är verkligen bäst där.
Ha en fin semester!
Kolla in min blogg & kommentera så blir jag glad! :)
Kram

Reply
Lovisa

åååh gud va mysigt det ser ut :o är inte alls avis *host* nej men du och din kompis får ha det så himla bra nere i Egypten :)

Reply
Mariana

wow e ni på hilton?
jag var på exakt samma hotel när jag var i hurghada på sportlovet!!
jag rekommenderar att ni går och snorkla till röda havet!! superfint!
och så måste jag varna er för försäljarna… dom kan vara VÄLDIGT påträngande :)
Kram!

Reply
S

Att du inte bara njuter i en vecka och struntar i internet och blogginlägg, EN vecka lixom! Du förlorar nog inte så mycket på det, bloggen är väll inte hela ditt liv.

Reply
Maria

Haha Du läre ha åkt med samma flyg som min mor å hennes sambo =) dom bor oxå på Hilton.. =)

Reply
camilla i usa

Kenza, forsok o ga en antikmarknaden som de har dar! Du kan hitta massor med coola grejer till hemmet, gammal konst, gamla smycken och fina saker! Rekomenderar starkt!!

Du maste pruta sjalvklart! Hotellet kan ge dig adressen!

Reply
jenny :D

ååh vad fint det var :D
kan inte du ladda upp lite bilder på poolerna och stranden någon dag? :D

Reply
♥ Emz

Kika in i bloggen vet jag! Publicerad nyss ett inlägg om *perfekt hy.* Finns det? Ja, titta in och se. Dessutom bra *tips* om hur du ska ta hand om den. Welcome!
♥ Emz

Reply
emilia

vad heter hotellet ni bor på? :) Var också i hurgada för något år sen & dt ser nästan lika dant ut på bilden som vår balkong, tänkte att det kanske var samma? ;) svara gärna :D

Reply
Ida

Gud va skönt det ser ut! Vill också kunna stå i linne och shorts med glajjer och sand mellan tårna!

Reply
Sara på Åland ^^

Gud vad härligt det ser ut när du står i bara linne och shorts, här snöar det :s
Ha det bäst :)

Reply
sia

Jag föredrar sharm el sheikh, hurghadA lär nog inte va roligare, men vädret är iaf bättre, Älskar egypten.

Reply
Linnea

Vart har du köpt shortsen!? letar efter ett par snygga shorts och är lite avis på dig :)

Reply
sandra

måste bara fråga vad hotellet ni bor på heter? har varit där tre gånger så man är väl lite rutinerad ;)

Reply
:)

ta handsprit så fort du tagit i pengarna! dom skitigaste pengarna i världen, men jag va där och ja klara mej ;)

Reply
mysan

hej! måste bara inleda med att jag ALDRIG kommenterar bloggar, men din är en av dem vettigaste så då vill jag mer än gärna dela med mig av mina dyrbara egypten-tips! ;)
var i hurghada och kom hem för drygt en vecka sen. OM ni mot förmodan skulle tröttna på maten i egpten och känner för att festa lite med skandinavier isället för ryssar så ska ni lätt besöka marinan i nya hurghada/sakkala. grymt fint och fräscht till skillnad från själva “marknaden” i sakkala. rekommenderar VARMT ett ställe som heter PAPAS i hamnen! hoppas ni får en grym vecka!!!

Reply
haidi

Meeen.. Hurghada??! Tipsade dig om Sharm El Sheikh! Jag e från Egypten själv, å du hade ÄLSKAT sharm mycket mer än hurghada! =( Tråkigt.. men men.. hoppas du får de bra! Kram

Reply
lisa

hej! superkul blogg :) vart har du köpt den där stora svarta halsduken(såg riktigt mysig ut!) och om du har lust skulle det vara kul att se det som du tog med dej ditt till egypten! (självklart inte allt , men lite sniggt och så!!)

kramar //lisa :D

Reply
julia

Det går inte att beskriva hur gärna jag hade bytit plats med dig just nu. Utanför mitt fönster här i stockholm är marken täckt av snö och luften av dimma…Vill också ha sol och värme!!!

Reply
Mikaela

Bodde på samma hotell när vi var där, ingen hit kan jag säga men vi får hoppas att dom har bättrat sig :) vet att dom fick en del kritik och vi var allt annat än nöjda. Annars gillar jag landet mycket :) väldigt fint tycker jag och dykningen ska man verkligen inte klaga på :) var som sagt ca 2 år sedan jag var där så vi får hoppas det är bättre :) man tycker ju att hilton ska vara bra men skillnaden på olika Hilton-hotell kan vara enorm tyvärr :P

Reply
Lina

Hej!:)
jag har varit i Hurghada och vet hur underbart det är där! Å vad jag längtar tillbaka..men man blir irriterad på alla busvisslingar och blinkninar åt en, usch. jaja det är väldigt billigt i alla fall och ett tips är att åka in till Kairo med buss, det är skithäftigt att se pyramiderna om du inte redan gjort det:D
hejdå, ha det bra!

Reply
Kim : )

Heej kenza..
Ni skulle ha åkt till Sharm el Sheik istället, så mycket bättre ställe, mkt finare och mysigare.. men hoppas ni får det bra
kram kram :)

Reply
Timmie

Hoppas ni får en härlig vecka!! Var i Hurghada i december förra året! Ni ska defenetivt åka till nya marinan, snorkla och åka ut till lite öar! Super härligt!! Men var beredda på att dom vill kanske behålla er där nere och budar kanske 500 kameler som en kompis blev, och dom vill dra in er i alla affärer och shoppar ni, se till att få certefikat om ni vill ha äkta vara!! Parfym rekomenerar jag att köpa!!!

Bara lite tips om hurghada!!

Ha det guld!

Reply
Carro

Helt rätt tid att åka till Egypten! Ha så skönt i solen och värmen! Uugh,, minns hur på de var, man fick ju inte vara i fred alls, haha!

Reply
Anges

Där bodde jag med när jag var där :) Ät inte hamburgarna ute på “udden”. De va typ korv slamsor eller nåt i dem så efer det blev jag magsjuk :/ Men du måste åka på snorklings tur! Hur fint som helst!

Reply
LucyMoran

Vad jag blir avundsjuk! Kanske mest på att vara på Arlanda……… hahahahahaha… jag ÄLSKAR Arlanda!!! Men Egypten har alltid varit ett drömresmål. Kram!

Reply
Anna

Hej!
Sportlovet 09 var jag oc min familj på hotel hilton i hurgadah. Vet inte om det är samma men det var iallafall ett jättekomplex.

Vi blev jättebesvikna på allt dom hade lovat oss med mera. Men vattenpipebaren är mysig.

Akta dig bara för OMAR som är servitris i baren i lobbyn, han är nasty.

ha en fin resa annars och gör många utflykter! :)

kram från Malmö!

Reply
Ellinor

Tjena Kenza, hoppas du har det bra i värmen. =)
Själv ska man snart upp till snön igen (sälen) eftersom det inte finns någon där jag bor.
Undrar en liten sak bara, och det är vad du brukar ha under din stickade kofta som du har på dig på en av bilderna?
linne? =P

Ha det bäst/ Ellinor i skåne

Reply
Mary

Jag har varit i Hurgadha 10 ggr och bott på Hilton och jag håller med maten suger! Vill nu uppleva nått bra MÅSTE ni gå till Cafe del Mar, ägs av 2 svenska tjejer och de har skitbra mat. Sedan om ni letar uteliv gå alldrig nån annan stanns än till Papas eller ministry of sound!! Jag lovar jag vet vad jag pratar om =)

Reply
sara

Hej ville bara höra vilket hotell ni är på för vår familj har nämligen förra året varit i egypten på ett liknande hotell , ha det bäst :)

Reply
Din fan

Kenza!

Jag är halv marockan och halv egypt. Vill inte vara elak nu men du borde akta dig för männen där, för att i sånna länder så är det inte ofta att egypter har “för lite kläder” på sig. Alltså korta shorts och nån tshirt. Men annars är det bra. Ska också åka till Egypten i sommar men i cairo hos min farmor, faster och farbror. Ha det roligt.

10 KR PÅ ATT FRUKOSTEN KOMMER BLAND ANNAT INNEHÅLLA BÖNOR, FALAFEL OCH NÅGOT SOM LIKNAR HUMMUS. DEN HETER TYP “BABA GHANON”. OCH KANSKE DET KOMMER ATT FINNAS TOMATER BLANDAD MED EN SPECIAL OST ELLER SM´ÖR.

Reply
my elfstrand

jag var i egypten i hurghada också, vintern 07/08 :)
var bra förutom alla överperversa killar, att gå runt och vara rädd för att bli magsjuk hela tiden, och inte heller sådär jättebra mat på vårt hotell heller , hoppas du får det jättejättebra! :)

Reply
lovisa

shit va nice:)
va i hurghada föra året i februari
visste du att det finns lidl on mcdonalds i där
och en sak du borde göra där är att ta en snorkel tur till giftun island kallas också för paradis ön
när jag åkte på den “turen´´ såg jag magneter delfiner en fisk son var typ två meterlång och massor av färg glada fiskar och koraller

Reply
kickan34

längtar oxå efter utlandsresa. men fråga. har du vaccinerat dig mot Hepatit A / B..?! vet inte om jag måste göra det. ifall man ska utomlands nu för tiden!? :O Svara om du hinner! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*