• header

Vackert

Nu har vi kikat runt i området här och det är otroligt vackert! Det slår inte Thailand direkt men det är väldigt fint. Vi gick ner till stranden och sedan gick vi upp till alla småbutiker för att köpa flipflops, dricka och chips. Ni som har varit här vet ju hur det är med alla klängande killar så vi gick snabbt tillbaka till hotellet igen. Vi är nämligen alldeles för trevliga och stannar och pratar med de som stoppar oss på gatan vilket slutar med att de släpar in oss i sina butiker för att berätta sin livshistoria. Vi måste lära oss att säga nej, haha.

Nu sitter vi på balkongen och tar det lugnt och snart ska vi ner och käka middag. Imorgon blir det massa sol och bad!! =)

Kram på er ♥

(mami, vet att du läser det här, lovar att sola och bada extra för dig med! killa Armani på magen från mig!)

231 Comments

Paulina

Ser helt underbart ut ju! :)
Jag åker också till solen snart (om 3 dagar) och ska njuta som bara den!
Du ser jätte fräsh ut och det måste ju vara helt underbart med bara ben (?).
Kram Paulina

Reply
Sophie

Det ser slampigt ut rent ut sagt Kenza, klär du dig så är det inte konstigt att du får folk efter dig..

Reply
Mikaela

har varit där och dom är skitjobbiga! när vi va där fick vi visa passet säkert 12 ggr på vägen hem och skanna väskorna ca lika många gånger..hoppas det går bättre för er.

Reply
KiZnic - DE SENASTE ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Fin outfit men ser varmt ut i tjocktröja =)

Massa andra outfit i min blogg kika gärna!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Dunja

KENZAA JAG ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG JAG LÄSER DEN DAG&NATT ! :*

ÄLSKAR DIG KENZA! ÄLSKAR DIG KENZA! ÄLSKAR DIG KENZA! ÄLSKAR DIG KENZA! ÄLSKAR DIG KENZA! ÄLSKAR DIG KENZA!

Var bara tvungen att skicka det, du är så söt och har snygg stil också.. :)

Reply
Olivia

Jag vet hur det är Kenza! Jag var i Egypten när jag var fem år och BLOND… Passa dig för att vara blond i Egypten. Det var två män som ville köpa mig för 500 kameler ;-)

Reply
Lena

Härliga bilder, vill också till något varmt land just nu som Egypten typ! Det längsta jag kan komma till Egypten nu är att vi håller på att jobba om det i skolan just nu haha ♥

Reply
Sanna

fan, alltså INGEN hatar nog dig just nu. Du är i soleeeeen, jag vill mä. ge mig pengar!

Reply
Blabla

Tro inte på att dom vill ha er mot kameler, varken dig eller din mamma. Dom vill ha era pengar!

När man kommer till ett muslimskt land måste man helt enkelt acceptera deras kultur och religion. Kanske man inte ska gå i kortkorta shorts och linnen man visar väldigt mycket hud. Visst kan man göra det men helst inte på marknader och liknande där den lokala befolkningen från “landsbyggden” rör sig. En snygg Långklänning eller tights brukar funka bra då :)

Reply
jonna

DU får inte blogga så mke näru är i Egypten jag får BRUTAL saknad! PRECIS där du står stod jag också för 1 månad sen och den veckan var dem bästa i hela mitt liv!!!!!! jag ÄLSKAR egypten och tycker de är skitkul att då åker dit! :D

Reply
Joy

Åååh! Egypten, ni MÅSTE prova snorklingen annars missar ni något! Men de måste ni ju ha blivit tillsagda om 150 gånger minst… ;)
Jag hade tur som gick runt med min överbeskyddande lillebror som ibland var så gullig så att han låtsades vara min pojkvän för att jag skulle slippa prata med alla tusen killar. Fast han tyckte det var mindre kul när en man utbrast “You’re the luckiest man in the world!” han fick till svar “EW SHE’S MY SISTER!!!” hahahaha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*