• header

24e mars 2010 – i Egypten

God morgon solstrålar!

Klockan är snart nio här i Egypen och vi har precis vaknat. Vi gick och la oss vid tio så vi har sovit ut ordentligt, det behövdes efter resan hit.

Som jag skrev igår bor vi på Hilton och här ingår frukost och middag. Så igårkväll knallade vi väg till restaurangen. Besvikelse nr 1 – den är inomhus och man kan inte sätta sig ute. Besvikelse nr 2 – maten!! Det fanns inget gott att välja bland (och jag är ändå inte kräsen) och salladen vågar man ju inte röra ifall att de sköljt den i sitt kranvatten. Vad tusan.. Vi fick i oss lite pasta bolognese iallafall och åt sedan en massa chips och kakor när vi kom tillbaka till rummet. Hoppas att frukosten är bättre för nu kurrar magen som fan!

Efter middagen knallade vi iallafall ner till stranden för att doppa fötterna. Vi la oss i en av alla hängmattor där och pratade. Riktigt mysigt.

Nu ska vi iväg och äta frukost och sedan blir det sol och bad för hela slanten. Det blåser tyvärr rätt mycket idag så det blir nog poolen för där stoppar alla hus vinden lite. Ha en fin dag allihopa, kram! ♥

Igårkväll

212 Comments

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*