• header

24e mars 2010 – i Egypten

God morgon solstrålar!

Klockan är snart nio här i Egypen och vi har precis vaknat. Vi gick och la oss vid tio så vi har sovit ut ordentligt, det behövdes efter resan hit.

Som jag skrev igår bor vi på Hilton och här ingår frukost och middag. Så igårkväll knallade vi väg till restaurangen. Besvikelse nr 1 – den är inomhus och man kan inte sätta sig ute. Besvikelse nr 2 – maten!! Det fanns inget gott att välja bland (och jag är ändå inte kräsen) och salladen vågar man ju inte röra ifall att de sköljt den i sitt kranvatten. Vad tusan.. Vi fick i oss lite pasta bolognese iallafall och åt sedan en massa chips och kakor när vi kom tillbaka till rummet. Hoppas att frukosten är bättre för nu kurrar magen som fan!

Efter middagen knallade vi iallafall ner till stranden för att doppa fötterna. Vi la oss i en av alla hängmattor där och pratade. Riktigt mysigt.

Nu ska vi iväg och äta frukost och sedan blir det sol och bad för hela slanten. Det blåser tyvärr rätt mycket idag så det blir nog poolen för där stoppar alla hus vinden lite. Ha en fin dag allihopa, kram! ♥

Igårkväll

212 Comments

sab

gud va fint :D härligt verkar det vara att vara där , själv måste man till skolan! ;) ha det bra:D

Reply
Julia

Vad tråkigt att inte maten är bra, det som är så viktigt! men det är nog väldigt blandat i egypten.

Reply
malin

hade samma tanke som du första dagen när jag var i egypten, maten på middagen var ingen höjdare! Frukosten var inte så mkt bättre den heller..

Reply
Dea

Hurghada är ett väldigt blåsigt ställe.. Därför har vi varit till Sharm el Sheik alla gånger. Lovely place! <3

Reply
Rebeccah

Vart i Egypten är du? Tänk att du kan bada i röda havet vilken jävla lyx. Åk till eilat i israel nästa gång jag lovar att du skulle älska.

Reply
Louise - Living in Turkey

Jag tror Egypten och Turkiet är ganska lika varandra, med att dricka och inte dricka kranvattnet.
Ni kan isf borsta tänderna m.m. i kranvattnet, även äta salladen som förmodligen är tvättad i kranvatten.

Här i Turkiet så klagar många turister på att de blir magsjuka. I själva verket handlar det om att man är ute i solen, sväljer lite klor och poolvatten. Har runt 40 grader och dricker kalla drycker på det. Sedan äter man mat som inte är helt och hållet svensk mat, annorlunda kryddor och oftast tillagad i olja.
Det får magen att kolapsa och då handlar det inte om att man har druckigt lite kranvatten utan värme, kalla drycker m.m.
Och egentligen är det väl inget större man kan göra åt det. Drick inte iskallt vatten utan låt det stå lite grann innan.

Jag bor i Turkiet och har haft mina magproblem oftast i början av veckorna när jag kommer hit. Men sen vänjer sig magen efter ett tag.

Många kramar och trevlig semester!
Louise

Reply
Rebeccah

Jag säger bara det kenza, inte smart att åka till hurghada själva tjejer, jag var där förut och har aldrig varibland med om en läskigare resa. Det var jätte vackert m.m men människorna åt upp oss och jag är ingen sån som e rädd. Var rädda om er på kvällarna och åk till eilat i israel nästa gång samma vackra hav, stränder man kan gå vart som helst utan att känna sig osäker!

Reply
KNORKAN

Tråkigt att maten var dålig.. Ni skulle bott på Giftun istället, på deras restauranger kan man sitta utomhus och maten är bra också. Hoppas ni får en bra vecka ändå =) Kram

Reply
sibrina

Fyfan Egypten! Vilket dåligt ställe ni valde… Man kan inte äta typ NÅNTING där o allt smakar bara skit där. Alla män är värsta pedofilerna, skulle verkligen inte ha farit utan manligt sällskap dit. Egypten är verkligen ett eckel-land. Håppas ni kommer levande därifrån…

Reply
josefin

JAG BARA MÅSTE HA DIN KLÄNNING!!! Kanske inte just DIN, men en likadan i alla falll ;) snälla säg att den är ny och går att hitta?! Och inte kostar en förmögenhet :) Hoppas ni får en riktigt bra semester!

Reply
nataly

KENZA! Du skulle ju ta hiltons hotell i SHARM EL SHEIK! Det är verkligen högklassigt. tyckte det var konstigt att du inte tyckte maten var bra men så såg jag att du var i hurghada. För när jag var där i sharm, så var det underbart!

Reply
sofia

måste säga att hilton hotel är inte det bästa ni valt.. lite längre ner finns det största hotellet grand beach! där känner man sig inte lika instängd och mer fri att ätaa tex utomhus osv. ledsen att jag glömde rekomendera det! maten är även väldigt färsk där. / ha det toppen ändå<3

Reply
L

Gud va fin klänning! Var har du köp den? :O

Bara njut av att vara i solen trots att folk tycker det är något kasst land att vara i. Gott sällskap kan göra mycket.

Reply
michaela

På lördag den 27mars är det Earth Hour! Det menas att vi ska släcka ner allt i en timme, mellan 21:30-22:30! Vad är era åsikter om det? Kika in på min blogg och lämna ett avtryck om vad du/ni ska göra! jag ska släcka ner allt i huset, vad ska du?

Reply
melisa

När jag var i Tunisien hade dom typ EXAKT samma sak :S
det fanns knappt något ätligt i hotellet jag bodde, och varje kväll åt vi pasta :p

Men du MÅSTE prova deras kebab! (tunisien och egypten ligger ju nära så jag tar för givet att dom har nästan samma grejer) Deras kebab är inte ALLS som sveriges, sååå otroligt mycket godare!

och var försiktig med dina pengar, alla där försöker ”hustla” där haha, till och med på hotellet där vi fick betala för en flaska vatten 2 gånger.

Reply
Viktoria

Synd med maten, känns dock som ni hamnat på fel hotell. Egypten resan var en av det bästa ställen jag varit på, med thailand inkluderat! Vi boddde på ett helt otroligt hotell i hurgadha (haha, ingne aning om hur det stavas!). Med flera restauranger på stranden med världens mat!

Reply
Ellen Schutz

hejsan !
älskar dina skor ! har hittat vart man kan köpa dom men undrar vart jag kan köpa din skinnjacka? & “väskan” dom du har designat..?

Reply
razone

asså sibrina hållkäften
vilket mat e äckligt?
förväntar du dig att du e i europa så du ska äta skinka?
gå stanna i europa ingen ville ens att du skulle åka till egypten i första hand . jävla

Reply
mimmi

Hoppas du har det underbart där nere :) Du får bada och sola för alla oss stackars svenskar här hemma! :)

Reply
Sandra J

Hej Kenza.
Jag har varit i Egypten 3 ggr och jag har aldrig blivit dålig i magen, och då äter jag ALLTID sallad. Det bästa alternativet jag kan ge för att lkara magen är att eftersom ni bor på ett halvpensionat så är det att äta där. För att klara magen så åker jag alltid på all inclusive till egypten, det är att äta ute som kan knasa till det för magen. Men prata med apollo eller vilka ni åker med, dem kan tipsa om magtabletter som är SKITBRA!!!!! Tabletterna etc som man tar här hemma i sverige är ju inte skapta för bakteriefloran i egypten! Så att ni vet om det, bakterier som man utsätts för varierar ju land för land. Men det finns alltid jättebra tabletter på de inhemska apoteken. Så jag tipsar er att gå till reseledaren så kan hon garanterat tipsa er om en tablett (kommer inte ihåg namnet nu) som är helt toppen om ni skulle få diarré what ever. Annars kan jag tipsa er om att dricka vätske ersättande, eftersom man svettas och utsätts för sån värme så är det grymt med en ersättningskick för att hålla kroppen i balans. Hör också efter så att vattnet ni dricke rinnehåller vitaminer, vissa vatten har dem valt att snåla på så alla vitaminer är borta, så kan det vara i thailand (där råkade jag ut för det). Hoppas ni har en toppenresa!

Reply
Jessica

Ät salladen! Den om nått är ruskigt god! Var på samma ställe för en månad sen och vi levde på sallad en vecka och då hade vi inte ätit några tabletter för magsjuka eller nått:) man överlever!

Reply
Linnéa

Haha, när vi var i Egypten så klagade alla på lunchen/middagen xxxD Bättre att äta ute (; HEheEHE1h!EH!EHE!H!!h1!!!!!! Finns ju Burger King och McDonalds =)

Reply
Louise Hedin, resturang tips !

Hej Kenza ! Jag var i Hurghada med min familj i slutet av januari. Vill tipsa om en svensk resturang som ligger centralt. Den heter Cafe del Mar! Dom har sjukt god mat där! Inte bara svensk mat utan varierande mat till mycket bra priser. Där behöver man inte vara rädd för att maten inte är hygienisk. Resturangen ligger mellan new marina och sharaton street. Fråga bara efter cafe del Mar så vet dom! Och ska ni åka taxi, betala aldrig mer än 5-10 egyptiska pund! Pruta pruta pruta! Längst med sharaton street finns massa butiker som säljer fake converse för ca hundralappen, men det kanske du inte är intresserad av … men ville bara tipsa lite :) hoppas ni får en trevlig resa!

Reply
Milla

Måste verkligen hålla med om att maten där nere inte är någon höjdare direkt. Passa er för var ni väljer att äta.. Jag och min pojkvän blev väldigt krassliga i magen, hade nästan skitränna i 2 veckors tid inte speciellt kul..Mensom sagt man åker inte dit för maten utan för dess historik och det finns mycket fint att se där nere. Hoppas ni får en underbar tid.

Reply
Josephine

Oj kenza! var å titta runt på asos kläder och upptäcker DINA skor där! bra jobbat, verkligen coolt att asos säljer dem! =)

Reply
melissa

jag har själv varit i hurghada på hilton, frågan är bara vilken av dom två hilton som finns där du är på, där var jag var, hilton hurghada plaza var matbuffen underbar. frukosten och fruktbaren var nog det bästa… men om du är på long beach kan jag säga att det hade varit bättre för er om ni valde all inclusive på plaza.

Reply
a

För de som älskar arabisk mat är Egypten ett paradis! Men man kan inte gå till turisthak (läs typ; hotelmat) och förvänta sig att få deras nationella maträtter! De tror att det är bättre att servera “internationell mat” Du ska käka; Bamia (gryta med okra), Molochia, vinbladsdolmar och alla andra egyptiska specialter, deras gooda bröd! På turisthak får du ALDRIG god mat i någon av de nordafrikanska länderna! Ett tips på en restaurang (finns i Kairo) iaf kanske finns där ni är med som heter FelFela!

Reply
Xia

Hej tjejen.

Jag ska själv till Egypten i sommar, samma ställe som du är på faktiskt, och jag vet inte om du hört det, men det mest ohygieniska ska tydligen vara deras pengar. så se till att sprita ner händerna efter ni hanterat pengarna, ännu bättre om man kan köpa något billigt skit att ha pengarna i när man är där, så riskerar man ännu mindre att råka illa ut.

ett tips bara =)

kram

Reply
Bella

Vilken fin klänning du har! Vart har du hittat den?
Tack för en jättebra blogg! Ha en fortsatt trevlig semester!

/bella

Reply
Alex

Ni skulle ha bott pa Makadi Palace som jag skrev om :) 7 olika middagsresturanger där man kan sitta ute pa allihop, varav 3 buffé, en thai, en libanesisk, en karibisk och en italiensk ;) 3 lunchresturanger som ocksa ingar i allinclusive, 3 resturanger med frukostbuffé. Ni valde helt fel hotell! Hoppas ni far en bra semester iallafall.

Reply
Emma

Jag var i hurghada förra veckan :) om ni skallgå ut gå till hedkandi eller ministry of sound, coolare klubbar får man leta efter, Stockholm är ju ingenting i jämförelse :) dessa ligger i new Marina( alltså hamnen) sär finns också flera bra restauranger vi blev inte ens lite dåliga i magen. De finns italienska, steak house osv. Hoppa att du får en underbar resa kenza :) kram

Reply
dfkfkf

I Egypten har jag aldrig varit med om så dålig mat som när vi var där.. och klä sig i utmanande kläningar är verkligen inget som rekomenderas och också väldigt respektlösst mot dom som bor där..

Reply
amanda

Hej kenza! Jag undrar vart nånstans i egypten ni åkte? Jag bodde där i 3 år, saknar det lite! kan tänka mig att ni åkte till sharm el sheikh eller hurghada.. både ställerna är iaf så fina! Men sharm mycket större såklart. Försiktig med maten, men ett bra hotel som hilton bodde har skött allting bra… hoppas det blir en lyckad resa för er.

Reply
Victoria

Hellu!

Här kommer lite Egypten-tips ifrån mig.

JAG HAR VARIT I EGYPTEN 5 GÅNGER, och jag har varit där du är i HURGADA 3 GÅNGER! <3

Besök Hard Rock Café, alla Tis & Tors from kl 11 är det Ladý´s night och då får man fria drinkar.
Det ligger jätte nära (200 meter) ifrån mitt kära Hurgada-hotell som jag bott på 3 gng.

Maten på det hotellet är JÄTTE BRA! Det finns ca 4 resturanger att välja imellan, du kanske ska prova att äta där.
Men jag kommer tyvär inte ihåg vad det heter men Hard Rock ligger 200 m till vänster när du kliver ut ifrån Lobbyn och det har en egen strand.
(Hotellet har oxå ett systerhotell -som är typ rött- mittemot).
________________________________________________________

ÅK PÅ DELFINRESA, det gjorde jag! Det kom en massa av delfiner och jag var 30 cm ifrån en vild som simmade förbi, SÅ coolt!

Jag minns att resan dit inkluderade 3 h bussresa och sedan 1 tim båtresa men det var det värt!
Man håller till vid någon slags enorm "korall-hästsko", som är flera hundra meter lång.
OBS, ta med en hundvisselpipa!
_________________________________________________________

SNORKLA!
Du MÅSTE åka och snorkla, jag gjorde det och då träffade jag på enorma fiskar i rengbågens alla färger.
Det var jätte kul.

_________________________________________________________

Åk till LUXOR, och titta på tempel och gravar.
(Det tar JÄTTE lång tid till Kairo, så det är inte ens att tänka på).
När jag gjorde det (Luxor) så besökte jag en grav som låg ca 100 m ner i marken!
Väldigt häfftigt.
__________________________________________________________

Hoppas att du gör några av dessa utflykter- det är riktigt bra minnen man får! :)

Ha det suuuper! <3

PUSS&KRAM
XOXOXO
(Svarar på alla komentarer på min blogg).

Reply
Mia

Hej Kenza!
Jag firade jul och nyår i Hurghada.
Vi bodde på hotel sonesta pharaoh beach resort. Det var ett toppen hotell! Alla som jobbade där var underbart trevliga, stranden var underbar och även hotellet. Vi behövde som tur var aldrig lämna poolområdet, men gjorde det två gånger och det var verkligen PEST! Säljarna och alla män utanför hotellet var verkligen grymt jobbiga.

Jag gillade inte heller maten, men frukosten var okej. Jag åt mig inte mätt på middagen en ända dag. Och jag åt faktiskt salladen där utan att bli magsjuk. På mitt hotell sköljde de salladen i flaskvatten så fråga om det!

Men har ni ingen grill eller annan restaurang i hotellområdet? Vi hade två andra restauranger där man fick köpa maten och där åt vi lunch varje dag. Det var väldigt gott iaf!

Och Hurghada är ju känd för att det blåser. Det blåser väldigt mycket varje dag! det där därför det är stormskydd på alla stränder :)

Reply
Emma

Jag håller med, vi åt bara middag på hotellet en gång för att maten var så tråkig men frukosten tycker jag var kanon. mycket att välja på. Jag rekommenderar en libanesisk resturang längre upp på gatan (höger när man går ut från Hilton).

Reply
sabine

snälla säg vart du har klänningen ifrån, den var JÄTTE fin! :D ha en fin dag i fina landet :)

Reply
Maria

hatar egypten. fanns fan INGEN mat jag gillade, allt var fan vidrigt. och så blev jag RIKTIGT sjuk. åker ALDRIG dig igen.
och alla som bor där och jobbar på hotellet va fan helt läskiga DDDDDD:

Reply
sandra

har varit i egypten, mycket fint. men maten är inget att se fram emot vart man än går. tyvärr ! :) ha det super bra :)

Reply
elin

Turkiet och Egypten är 2 heeelt skilda länder.. inga likheter alls.. som någon högre upp har skrivit. I Turkiet finns det GOD mat och 90 % blir inte magsjuka.
Jag var i Sharm El Sheik i december och vi alla blev dessvärre magsjuka.. hur noga vi än va med handspriten..
Men trots att hotellet var 5 stjärnigt.. enligt de så var det SÄMST mat. Det är buffé och blandad konstig mat. Frukosten va inte heller någon höjdare kanske lite bättre.
All inclusive är inge vidare i Egypten fast man tror det.. Det va mååånga på vårt hotell som inte gillade maten och blev magsjuka.. faraos hämnd kallas det..
Hoppas ni får en härlig semester och se till att SNORKLA! Helt underbart!

Reply
ellii

svar till Erika: man får visst gå klädd hur man vill i Egypten för det är uppbyggt bara för turister..alla har ju bikini på stranden osv… till skillnad om man ska till Kairo eller någon moské

Reply
Emma

åhhh kenza! den där klänningen var verkligen supersnygg! var har du köpt den?? jag brukar i vanliga fall ha supersvårt för att hitta kläder till mina melloner men den där kan jag tänka mig skulle sitta as snyggt. snälla underbara, skulle SÅ uppskatta ett svar! Hoppas ni har det kul i Egypten! Kramar i mängder <3 /Emma

Reply
Emelie

åhh, jag längtar tillbaka till Egypten. Var där på dykresa. Röda havet är fantastiskt att dyka i! De måste ni prova, eller snorkling!! :)

Reply
Lina

du behöver inte vara orolig för att äta grönsaker eller frukt, speciellt inte på hotellet! Det är inte kranvattnet du blir sjuk av, utan de flesta får magproblem efter att ha tagit i deras äckliga, smutsiga pengar och sen äta något med händerna. Se till att tvätta händerna ofta och speciellt efter att ha tagit i pengar, så ska du se att du klarar dig från magsjuka!

Reply
Desajn.nu

Kom gärna till min design och inredningsblogg:) den uppdateras alltid tre gånger om dagen med tips, trender och massor av inspiration!

Reply
Johannes

Spelar ingen roll allt negativt som folk skriver om egypten – de är bara avundsjuka ju!
Har bott i Egypten länge och det är ett fantastiskt land!
att amten skulle vara dålig är helt fel – kanske om man haft otur med ett hotell eller inte vågat sig utanför “allinclusive” bufféerna – eller endast gillar MCDonalds – då får man allt skylla sig själv!
egypten är fantastiskt!

har knåpat i hop en jätte guide till egypten på min blogg

mvh

Joahnnes/egyptenguiden

Reply
Martina

Ni måste åka till Giftun Islands och snorkla!! Det är så himla häftigt! Ha en bra vecka :)

Reply
stina

hei! Jeg var samme sted som dere i fjor, men vi spiste på hard rock hele tiden, siden maten var så dårlig! hard rock ligger ikke så lagt unna! Kos deg!

Reply
Mikaela

Kenza! Jag har bott i Hurghada, och minns jag korrekt ligger Hilton i området Dahar eller där i närheten i alla fall? Tycker ni ska åka in till Sekalla, där har du för det första New Marina, och där i närheten två bästa klubbarna, Ministry of Sound och HedKandi, sen har du bra restauranger där i närheten också. Finns en svenskägd restaurang som heter någonting med Mar jag minns inte, ligger inte i new marina men precis i närheten samma gata som Ministry of sound fast mot stan och inte stranden. Dahar har jag ingen större koll på, men Sekalla kan jag utan och innan. Den där svenska restaurangen var nog bästa stället jag åt på när jag var där!

Reply
emma

måste bara berätta för dig..
jag har varit i egypten och där finns lionfish “lejonfisk” o den är farlig, man kan faktiskt dö och dom är ute mest på kvällarna så ta de försiktigt :) ha en bra semester!

Reply
hemlig

hejsan.
jag bodde också där när jag var i egypten. det är inte så bra mat där! sen så är det jätte blåsigt vid stranden! men solsäkert. aja ville bara tipsa dig om att inte äta glass eller sallad, för hela min familj blev magsjuka där!! hoppas att ni har det bra.

Reply
Jennifer

Ser riiiktigt skönt ut det där! Du får gärna ge oss en utvärdering av Egypten så man vet om man ska dit någon gång :D
Njuuut!

Reply
Karolina

hejsan! jag var i egypten första veckan i mars, vi var till hurghada. jag tyckte stället var jättebra. vi bodde dock inte på samma hotell som du… men tänkte bara säga att ni kan nog äta sallad där, vi åt det heeeela veckan, och ingen av oss blev sjuka! men tvätta händerna OFTA, och ha med er hand desinfektion i handväskan, då klarar ni er bra :) njut!

Reply
amanda

Jo håller med om maten. Jag levde på kakor och pizza när jag var där haha, fanns inte mycket annat lockande ;P

Reply
Anniie

Heej, hoppas ni har det bra! men jag har också varit i egypten för inte så länge sen och det var min andra gång.. men ni kan äta salladen ifrån hotelet för där är dom noga med hygienen! men inte ifrån dom här små ställerna längst vägarna! Ha det bra där nere!! <3

Reply
Mary

Gå till Cafe del mar de har otroligt god mat, det FINNS jättebra ställen i Hurgadha man måste bara hitta åt sem, det tog oss många ggr att göra det. Marinan har oxå bra ställen men lite dyrare. Ett cafe som heter costa cafe har otroligt bra kaffe och mackor.

Reply
Linda

Jag håller helt med dig om maten i Egypten. Den smakar inget men samtidigt smakar allt samma! Det gäller bara att hitta de goda restaurangerna.. Lycka till! :)

Reply
zerina

om det är i “hilton waterfalls” ni är i så har jag också varit där. Det är inget fel på maten jag åt och drack precis allt(haha) och blev inte det minsta magsjuk. Maten e ganska god så var inte rädda:) lite överkänsliga är ni allt!

Reply
vicki

vilket hotell är ni på?
Hilton long beach eller ngt annat hilton :P?
jag var på long beach, underbart.

peace. <3

Reply
emma

Hoppas maten blir bättre vid frukosten, och att ni hittar bra restauranger. Maten är ju viktig på solsemestrar, tänk thailand utan thaimat liksom.. Det vore inte samma sak.. Ha en fortsatt jätterolig semester. Jag är inte avundsjuk ett dugg, höhö…., säger vi. ;)

Reply
emme

fin klänning, skulle du kunna visa en närmre bild på klänningen? är i stort behov av en vit klänning…

Reply
Hanna

Åh vilken söt sommarklänning! Du passar i den modellen!

Jag är en tjej som alltid gillat mode.
Nu har jag äntligen sparkat igång en blogg där jag får visa upp nice clothes ;) kika gärna in :)

Reply
Sofie.

Hej! Jag har också varit där på just det slälet där du har varit! :D Det är så fint och alla är så snälla där också. Det finns ju en kille som har en smycke butik vid ungefär poolen han heter Bavlo kan du hälsa från mig! :) Och sen till alla servitriser dom är så underbara specielt han som har ned böjda ögon bryn!:) Jga var där 9 februari

Reply
julia

Åh, på det hotellet jag var på var frukosten som en jättebuffé! Det fanns allt -precis allt! Från flingor och mackor till massa bakelser, hehe. Riktigt gott var det!

Reply
Cissi

ÅK INTE TILL HURGHADA JAG VARNAR ER! läskiga killar som är som pedofiler, havet e fint å snorkling men bara det! hotellet vi bodde på skulle vara ett 4++++ men nejnejnej det var det verkligen inte! det var råttor på rummet och det bodde någon luffare med madrass till höger om våran balkong och det såg vi sista dagen! USCH! tänk om vi sov med öppen dörr på balkongen!?
man fick inte äta hur mycket man ville utan max EN pizzabit var och den var max 10 cm stor..! sen fick man dricka vin i plast-engångs muggar! väl vid poolen fick man inte vara ifred för då kom det försäljare och galna ryssar som inte visste vad kö var för något. Inget emot ryssar men det var i stort sett fem svenska familjer där då och vi reste i oktober…. vilket resebolaget DETUR inte sa något om! ÅK INTE MED DETUR!! planen var inte säkra heller utan jag trodde fan vi skulle störta hela resan !! skaka och var allmänt ostabilt, och tro mig – jag har rest massa gånger förut men detta var den värsta resan i mitt liv! det går runt massa män med k-pistar överallt och när vi satt på bussen sitter det män som riktar k-pistarna mot bussarna!! ÅK INTE TILL HURGHADA!! Jag hoppas du får en trevlig semester Kenza, och att du inte hamnade på samma hotell som jag var på, har hört att andra ställen är bättre, typ som Sharm el shejk. Sedan finns det tydligen andra hotell där men det vi hamnade på var det sämsta jag varit med om!!!

Reply
Cissi

PLUS att vi inte hade varmvatten i duschen de fem första dagarna TROTS att vi klagade, det var fler än vi som hade det!

Reply
sara

Till razone och johannes: Säg så mkt ni vill sötisar, men om folk tycker de e dålig mat eller va fan som helst så får dom tycka de! och till dig razone du verkar ta åt dig fett när man pratar skit om egypten gumman.. bry dig inte ditt fula ans;) take care peace n love suckeeeers!

Reply
Hanna

Hej!
Jag har själv varit i både Hurghada och sharm el sheik med familjen, och äter ni bara på hotellet så kan ni äta allt! Hilton riskerar att behöva betala stort skadestånd om det visar sig att det är maten det är fel på. Det viktigaste är att man tvättar händerna när man har rört pengar. Alla sex av oss som har åkt har klarat oss fint båda gångerna.Njut istället, bara onödigt att oroa sig för något man inte kan påverka :)

Reply
danielak

åk till hard rock cafe där, det är i om jag inte minns rätt i distrikt ett.. eller tre.. inte mitten iaf.. haha :D de har asgod mat där och underbara efterrätter! :D bara säga hard rock cafe till taxi chaffisen så kommer ni rätt.. :D

Reply
Tanja

Du kan äta salladen på hotellet. Dom är rädd om sina gäster och sköljer i flaskvatten. Speciellt om ni bor på Hilton. På restauranger däremot ska man akta sig. Hoppas ni får en skön semester!

Reply
Sanna

Hej. Om du känner för det är du varmt välkommen till min återstartade såkallade bloppis där jag säljer iväg alla mina senaste impulsköp. Bland annat Rolling stones thirt, *sidenjackor*, cheapmonday jeans, *t-shirts med tryck*, baggyjeans, *kill-kläder*, sidenkjolar, *rosa high heels*, smycken, *adidas hoods*, och mycket mer. Kanske finns det något som är rätt för just dig?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*