• header

En härlig dag

Vi har haft en riktigt härlig dag här i Hurghada. Efter den stora frukostbuffén (den var mycket bättre än middagsbuffén tack och lov!) la vi oss vid poolen. Vi låg där och solade och badade i två timmar innan vi gick ner till stranden och la oss där istället. Havet är lite kallt men skönt och vi låg på stranden tills klockan tre då magen kurrade, då satte vi oss på lilla restaurangen vid stranden och käkade pizza. Tog jättefina bilder idag så de ska jag visa er sen! Jag har även gjort en liten videoblogg till er! =)

Klockan är halv sex här nu och jag har precis duschat och medan Nadia duschar nu tänkte jag skriva ett par inlägg. Sedan blir det att spela kort på balkongen. Åh fan vad jag älskar dessa härliga varma länder!!

(Ps, befinner sig några av er läsare som är i vår ålder i Hurghada just nu? Vet att några skulle hit samtidigt som oss men jag tror inte att de läser min blogg när de är här men jag gör det ett försök iallafall. Vi ska ut och kolla läget ikväll, vill någon joina oss för en drink eller två? Några som känner sig lika vilsna och rädda som oss? Hehe.. Maila!)

En härlig bild från idag. Visar mer alldeles strax!

136 Comments

Paulina

Du är ju så himla söt!! Ja förstår de, egyptierna där är lite för på…men ta de lugnt d ekommer ej göra något! och party vet jag inte om de e så smart där..då de bara är män ute haha

Reply
julia

Åh vilken härlig bild! Skulle så otroligt gärna byta plats med dig nu. Fastän det var sol idag så var det riktigt kallt i bara skinnjacka. Men i morgon blir det 6+ här i stockholm så du kommer nog komma hem lagom till våren =)

Reply
alva

Åh, vill också fara utomlands! ^^ <3
Fast nu är det i alla fall plusgrader och snön har börjat smälta! :D

Reply
seese

do you think it is possible for you to do your posts also in english? thank you :-)

Reply
Jeanette

Avis! Men samanfatta gärna resan sen och redogör för hur du tyckte det var en vidare bra semesterort eller inte. Jag är lite sugen. Så om du har tid nångång får du gärna skriva typ nån liten lista, typ + och -. Puss

Reply
Wilma

Gud va man blir sugen på att sola o bada när man ser den bilden! Hoppas verkligen ni hittar någon att ta en drink med ikväll ;)<3

Reply
LiiCee ❦

är det Hilton ni bor på kan ni lugnt äta från salladsbuffén även om de sköljer med kranvatten eftersom det filtreras så det blir samma som mineralvatten

Reply
julia

Tycker verkligen att det är kul att du bloggar när du är utomlands !!! tack för en underbar blogg

Reply
jeni

har varit på exakt samma stelle och hotell ! älskade verkligen det hotellet :) men jag varnar för männen som jobbar därsom kan vara ganska påtrengande om du förstår vad jag menar ! ;)

Reply
rebecca

JAG SKA DIT IMORGON!!! snälla svara på det här(om du ser det), vad är det för uttag där nere? finns det adapter o köpa? jag måste ha med plattång (till mitt lockiga jobbiga hår, och till kameran)
hur länge stannar ni? ha de bra! kram

Reply
Emma

kos deg kenza! du får meg virkelig til å savne hurgada.. har vært der jeg også, for noen år siden..

Reply
Laura :))

Guud vad roligt!!
Vill också till Hurghada!! :D
Skulle dit förra året men det blev Thailand istället :)
Hoppas du har en trevlig semester! :DD

kram

Reply
emmmmmmis

ååååh vad härligt det ser ut!!!!
längtar till sommaren—– då blir det…….
KROATIEN!!!!!
WIIEEE

Reply
881108 - i Paris

Jobbade i Hurghada förra vintern. Vill bara rekommendera Shade i Nya Marinan (stadsdel Sekalla), för de godaste drinkarna! Annars är det nästan alltid dra på Papas som också ligger i Nya marinan!

Vet inte vilket Hilton ni bor på. Men är det Hilton mellan down town/el dahar och Sekalla kostar det 10-15 egp att komma till marinan med taxi. Bor ni på Hilton Hurghada resort i nya hurghada kostar det ungefär 15. Bor ni på Hilton Long beach som ligger faaaar away (mellan nya Hurhaga och Makadi Bay), kostar det typ 20-25. Fast pruta på, bensinen kostar inte många kronor litern så. Taxibilarna som står utanför hotellen, är oftast dyrare så stoppa någon på vägen och ha det så roligt ikväll!

Reply
Becka

Gud va härligt det ser ut! Jag ska också utomlands om 4 dagar :)

Ha det bra! Kram.

Reply
Linda

Åh vad skönt att vara där nu!
Jag åker dit den 5:e . .
Jag hade gärna tagit en drink eller två om jag hade varit där samtidigt!

Föresten, vad har dem för cigg där?
Jag röker L&M Blue, har dem inte dem där så tänkte jag köpa med mig cigg. .

Ha en fortsatt trevlig semester!
/Linda

Reply
Hanna

Hej fina Kenza! Detta hör inte alls hit men jag skriver det medan jag kommer ihåg. Jag har sett en svart spetsklänning, nästan en kopia av den du har fast i vitt. Jag bara skriver detta om du skulle vara intresserad. Tror nog att den kostade 449 eller något sådant. Jag tänkte på dig så fort jag såg den.

kram!

Reply
Desajn.nu

Kom gärna till min design och inredningsblogg:) den uppdateras alltid tre gånger om dagen med tips, trender och massor av inspiration!

Reply
Saina H

åhh det verkar helt underbart!

Föresten,har en lite fråga..
Vad heter ditt hotell som du bor på? Det påminner väldigt mycket om ett hotell jag bodde på i hurghada för något år sen. Det var helt otroligt!! Hör av dig, Puss :)

Reply
Paulina

Ni måste besöka Hed Kandi, en riktigt häftig nattklubb som ligger i “nya hamnen” i Hurghada, själv har jag aldrig besökt nåt bättre ställe! Det får ni bara inte missa, + dom “läskiga” männen är ganska ofarliga, dom vill bara flörta lite!

Reply
Emma

Hej Kenza!

Ta en taxi till New Marina. Jätte myyyysig hamn med massa bra restauranger och fördrink ställen. Gå sedan till Hedkandi eller Ministry of Sound som är nattklubbar, jätte coola! Partyt drar dock igång ganska sent på natten.

Jag kände mig inte osäker. Vi tog taxi med FAST pris till de ställen vi skulle och var allmänt försiktiga så skall det nog gå bra :)

Kram på er!

Reply
amanda

hej kenza :)
du har en kanon blogg!
vad jobbar du med om dagarna?
och vilka dagar jobbar du med vad?:)
tacksam för svar ,
pussamanda

Reply
Madeleine

Tjena tjena. Lite kul för jag var på Yusiragi samtidigt som dig. Men iaf jag har varit i Egypten ett antal gånger. Har straxs jobb där nere. Men jag bodde också på hilton, inget bra hotell! Men ni ska åka till Papi beach! Det är ett festställe som ligger inne i stan, sköna människor och allt. Sen till Grand hotel, som är ett hotell där dem visar shower och sådant… Där jag ska jobba blandannat. Det är bara italienare som uppträder och mitt ex är en av dem. Åk ditt , ett toppen ställe! Diego heter han. Ni säger bara grand hotell till taxin. Och beställ inte taxi från hotell, det blir mycket dyrare.

Reply
Sofie

Hej kenza! kom hem från hurghada igår, bodde på hotell aquamarine, där bjöd dom som jobbade med oss ut på något disco, så det finns något party ställe, där dochk var vi bara ute och krökade några gånger då det är väldigt jobbigt bland egypterna, dom är jätte trevliga men lite väl på :)

Reply
ida

När jag var i egypten var det också jätte dålig mat på kvällen. men på vårat hotell så ingick även lunch och den var typ samma som på kvällen fast lite bättre. så jag käkade typ alltid pommes frits från barn menyn;)

btw, gud vad du e fin och vad det ser härligt ut, får mej att lämna tillbaka…(:

Reply
angi

Såå slängde iväg ett mail till dig nu… !
Om några timmar åker vi till hurhgada… Jippppie !

Reply
matilda

HOPPAS DU SER DENNA KOMMENTAR IDAG :)
Åk till empire beach säg trition hotell eller empire beach kommer nu rätt där finns några riktigt schysta barer varav en heter peanut bar olika teman typ kareoke gratis sprit och lite olika varje kväll alltid mycket folk. Annars ska ni åka till marinan jätte mycket vattenpipa och skönt folk.
jag bodde på hotellet mitt emot hilton (ungefär mitt emot) grand resort för bara en månad sen så det lär vara samma drag om inte mer :)

Reply
Jessica

Jag var i Hurghada i höstas så jag förstår verkligen vad du menar med att känna sig vilsen och rädd! Alla vill ju prata med än, svenska flickor är så himla snygga i deras ögon.

Tips:
Försök att inte söka ögonkontakt, ropar dom på dig så prata på med Nadia (är henne du är med va?) och låtsas som att du inte hör. Ibland springer dom till och med efter och då är det helt enkelt bara att säga att du inte är intresserad av deras butik.

Gå inte på den vanliga “är du svensk? Kan inte du skriva **** på ett kort inne i min butik?” whooops, så är du inne och måste köpa något för att komma ut igen. Dom låste till och med in min mamma och pappa i en butik en gång, så de var tvunga att köpa en riktig dyr parfym för att kunna komma ut igen.

Glöm inte att pruta pruta pruta!!! Gå därifrån om dom vägrar. Basic info!

Max 30 kr för en taxi, oavsett vart du ska. Annars är du verkligen lurad! Upprepa flera gånger innan du kliver in i taxin vad du är redo att betala och kolla att chauförren förstår dig och tycker att det är okej.

Hoppas du kan njuta lite grann trots alla grymt jobbiga män, jag hade svårt att njuta där nere tack vare det!

Reply
emma

kan du någonsin lägga ut en bild på något annat än dig själv eller? asså herregud vadå självupptagen

Reply
Madeleine

Jag och min kompis åker till Hurghada imorgon och det skulle vara kul om man stötte ihop med er!

Reply
Lillis

Om ni inte hittat nått bra ställe än så gå till Marinan. New Marina, Mkt uteställen, restauranger, barer osv.
Vilken del av Hurghada bor ni i?? =)
New city är nice för shopping osv, är en bit från centrum så ta en taxi dit =)

Reply
Mowa

Kezooo…
Kan inte du visa bilder på hur ditt hotell ser ut. Vill inte bara se bilder när du står vid vattnet =(

Reply
josefinljungström

underbara kenza, har bara en fråga vart har du köpt den jätte snygga bikinin:)
tacksam för svar i bloggen kramkram
ha en fortsatt underbar semester! (L)

Reply
Luciano

Du har inga planer att åka till Ayia Napa, Ibiza eller Torreveija i sommar? Skulle vara trevligt att ta en drink med dig eller något isf och lära känna dig som person, hur du är utanför bloggen etc. Gillar dig som person, du verkar vara en super skön kvinna!

Kram

Reply
Petra

Hej!
Vi åker till Egypten på tisdag. Hur varmt är det på kvällerna? Behöver ,man ta med sig långärmat o så?

Reply
jenny

FAN! VAD SKÖNT DET SER UT!…lite semester skulle inte skadat..kul..
en ska också gillar din skor ..jätte snygga..puss jenny!

Reply
C

Buddha bar är ganska så mysigt ställe, ligger ganska så långt ner på den stora gatan i Hurghada! Baren går ända ner till vattnet! :)

Reply
N'

Kommer nog säga dethär i varje inlägg: Du har en obeskrivligt fin kropp <333333333333333333333

Reply
kajsaa!*

jag är inte i egypten just nu men ska åka dit riktigt snart, tror att jag längtar ihjäl mig faktist.
ska också åka till hurughada.
åker v. 14.
hoppas du har det underbart som det låter.
har’e bäst.
Kram/kajsa!*

Reply
Julia

fan så fin du är! :))
men en sak jag tänkte på, det ser ut som att dina bröst är större nu än vad dom var förr? fast kanske bara var knäppt i fel krameravinkel, vad vet jag? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*