• header

Just chillin’

Efter stranden idag så kände vi inte alls för att gå upp till rummet så vi la oss i hotellets vackra trädgård och bara chillade. Stackars hotellpersonalen måste trott att vi var lite knäppa när vi sprang runt och lekte kull som två femåringar. Haha!

Sedan la vi oss i en hängmatta. Det går inte att beskriva hur avslappnande det var.. Bara ligga där gungandes, prata och titta upp mot palmträden och den blåa himlen. Bara jag och min allra bästa vän. Jag älskar dig.

272 Comments

elina

Hej Kenza!
Det var en riktigt dnygg bikini du har på dig :D Hoppas du har fint väder och att det är bra!

Reply
SYLVIA

Jag har en dagens fråga för dig att besvara om du vill.
Jag undrar om du fortfarande är vän med många från den tiden då du var punkare. Har kontakt eller umgås? Är de fortfarande punkare eller har alla “klippt sig och skaffat ett jobb”? Haha

Reply
Ellen

Hej Kenza! Jag undrar vart du har köpt din otroligt underbara bikini? Jättetacksam för svar!

Reply
elizabeth

åh vad vacker du är! Jättefina bilder inte utan att man blir massa avundssjuk. Ha det så bra,
och Kenza, komigen, upp och galoppera på den där hästen! :D kram

Reply
Cornelia

jag älskar din bikini! Var har du köpt den ?

härliga bilder ska dit snart också <3

Reply
t

haha, jag köpte den där bikinin innan dig! kul att alla kommer ha den nu.. jaja, har man bra smak så har man -_-

Reply
Johanna

Hej Kenza! Väldigt kul att se en bild på Nadia, supervacker! Jag har alltid undrat hur man uttalar hennes namn, typ Nadiiiia eller Nadja?
Ha en grym vecka!!!

Reply
Felicia

Härliga bilder! Älskar den första super super fin! Hoppas ni har det bra!! KRAM från mej! <3

Ps. Älskar din blogg helt underbar!!

Reply
Elina

Kan förstå att de inte vill synas i bloggen, tycker de är bra att ni håller vänskapen utanför så det inte blir problem. Men kunde inte låta bli och le när jag såg bilden på Nadia i detta inlägget FY vad söt hon är! så jäkla charmig leende! skulle gjort allt för o fånga hennes intresse om jag var kille! Njut av er semester nu och sola lite åt oss i sverige med. Kram!

Reply
Mimi

Jag är inte den som brukar kommentera så många bloggar osv, men jag måste bara säga att Nadia är så himla söt! Tycker verkligen hon är så naturligt fin, hälsa henne det :) kram!

Reply
josefine sjöstrand

SER RIKTIGT HÄRLIGT UT !=D
JAG GILLADE VÄRKLIGEN DIN BIKINI, VART HAR DU KÖPT DEN ?=)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*