• header

Just chillin’

Efter stranden idag så kände vi inte alls för att gå upp till rummet så vi la oss i hotellets vackra trädgård och bara chillade. Stackars hotellpersonalen måste trott att vi var lite knäppa när vi sprang runt och lekte kull som två femåringar. Haha!

Sedan la vi oss i en hängmatta. Det går inte att beskriva hur avslappnande det var.. Bara ligga där gungandes, prata och titta upp mot palmträden och den blåa himlen. Bara jag och min allra bästa vän. Jag älskar dig.

272 Comments

Hanna

vad det ser härligt ut!
En fråga: luktar det illa där? För jag har hört att det vattnar varje morgon med människo-gödsel? haha (:
KRAM!

Reply
Sophie

Älskar din blogg kan jag börja med att säga. Jag har aldrig kommenterat innan för känns som att min kommentar försvinner i mängden.
Jag läser din blogg hela tiden. Uppdaterar bloglovin för att se om ett nytt inlägg publicerats. Dock så blir man ju väldigt avis när man ser dessa härliga bilder och det ser så varmt och skönt ut!
Det jag EGENTLIGEN skulle säga var att jag älskar din bikini! Helt otroligt söt! Önskar jag kunde ha en söt/fin bikini jag också. Vart har du köpt den? :)

Ha det bäst där borta i värmen, Kenza! /Sophie, 18

Reply
j

Trevligt det ser ut!:) Men enfråga..vad hände med Alexandra som du verkade vara mkt med i sommras?

Reply
julia

OHH GUD VAD VARMT OCH SKÖNT!! nu känns det som att man skulle packa resväskan och bara spontanr resa någonstans till ett varmt land :D e avundsjuk på dej kenza!!!

Reply
Danni

Måste bara säga att du har en jätte fin kropp:)
Svårt att säga att någon är perfekt men din kropp har verkligen formerna på rätta ställena tycker jag.
Ha det så bra nere i egypten nu !
Kram

Reply
Amelie

Gud va söt Nadia är!! Riktigt riktigt söt, fina smilegropar! Ha det så underbart där borta!

Reply
Malin

Fan va härligt :) avundsjuk! hehe.Ville bara säga att jag är så tacksam för gladiatorsandalerna från wildflower som du har designat.Köpte dom idag och är såå nöjd.Längtar tills jag kan ha dom i sommar :D Ha det forsatt härligt nu! Kram

Reply
Eva

När jag och min familj var i Egypten för några år sedan bodde vi också på Hilton Hotel. Det är roligt när man känner igen sig på dina bilder! Hoppas ni har det bra! =)

Reply
sivi

Hi Kenza. I have a queston! How often do you fight with your friends and what kind of fights they are? Thanks if you’re going to answer.

Have fun there!

Reply
Jennifer

guu så härligt det ser ut!:) är lite smått svundsjuk måste jag säga. sen har jag en fråga, jag undrar hur många converse du har och vars du har köpt allihopa?:) kramiz

Reply
halmstadfrida :)

Shit så härligt :) och så himla gulligt och fint av er <3 Hoppas ni får det super bäst :) hälsa Nadja och ha de bra :D kramkram

Reply
Patricia

Härliga bilder :) Nadia ser så naturligt vacker ut! Kul med bilder av henne också :)

Reply
sanna

Jag var där för ca 1 år sedan, ni måste åka med båtutflykten till giftun island, otroligt mysigt ställe med alldeles vit sand och inga hus.. helt underbart! =)

Finns bilder på min blogg sen resan! =)

Reply
Elin

hej kenza! ni ser ut att ha det jätte härligt! hade varit jätte kul att få lite tips på vad man ska packa när man reser..jag är så jävla glömsk och slarvig så det hade varit kul att se vad andra packar (ska till cypern på måndag) kram!

Reply
Linnea

Åh saknar egypten! Jag vill verkligen åka dit igen, det var så fruktansvärt härligt och alla var så hjärtligt snälla.

Reply
Maria

Vilka härliga bilder! :D Just nu skulle jag också vilja ligga i varmt och soligt land och bara slappa!

Reply
i

Kolla gärna in på min nystartade blogg som handlar främst om självkänsla men också massa annat framöver:)

underyytan.wordpress.com

Reply
Sofia

Ingen aning om du kommer läsa just min kommentar men måste iallafall säga det att FAN vad otroligt snygga dina jackor är! Jag har bara sett dom lite snabbt när man gått förbi affären eller på bilder på dig men idag gick jag och kände och klämde på varenda jacka du designad och herregud! Har aldrig sett något snyggare, både jag och min pappas tjej gick i affären och suckade och tyckte den ena jackan var snyggare än den andre. Väskan är ju också helt otrolig! :) You go girl!

Reply
Melicia

Superduperfin blogg, du är duktig på att blogga och bloggen blir intressant att läsa :) Allt bra med dig? :)

Reply
Melicia

Superduperfin blogg, du är jätte duktig på att blogga och då blir det intressant att läsa :) Allt bra med dig? :)

Reply
belle

Fan vad härligt. Skulle också vilja ligga i en hängmatta i värmen/kvällen/under stjärnorna med min bästa vän. Nadia ‘är otroligt söt. Och dina pattar är fantastiska. Är det ok om man skär av dom och syr fast på en själv? (A) plzzz, pretty pleaseee??? (A)(A)A(A) ^^

Reply
Evelina

guuud så skönt ni verkar ha det. Blir så wanna-be-in-your-shoes-aktig när jag ser det där gröna gräset! Hoppas ni har det awesome!

Reply
Maja

Nadia verkar så sjukt söt och underbar människa! Hälsa henne massormassor från mig! Hon verkar va en sån bra person att ha! Bästa kompisar är helt enkelt bäst. Kramkram

Reply
Caroline

Hej hej,
Jag och min syster var i Hurghada för några veckor sedan. Måste bara rekommendera er att ta taxi till Marinan. Drick goda drinkar på shade, förfesta på Papas Beach och dra sedan vidare till Ministry of Sound och dansa och rök vattenpipa. Kan även rekommendera Cafe Del Mare, som ligger vid Marinan. Ett svenskägt ställe som serverar helt sjukt god mat (ät fisk på planka) och smarriga drinkar. Enjoy :)

Reply
Emma-Lee ♥

ville bara säga att Nadia, du ser ju bara för söt ut! puss på dig och Kenza ♥

Reply
hej:D

Nej nej ligg inte på gräset eftersom alla deras växter vattnas med avloppsvatten eftersom det är vattenbrist i Egypten specielt i Hurgada =) Det kan du även känna på gräset för att det är ganska hårt.

Reply
Helena

Shit vad härligt! :D OCh gud vad grönt gräset är. Så himla underbar den första bilden är! Hoppas ni har det trevligt där nere (vilket ni faktiskt uppenbarligen har)!

Reply
Ida

Liiita avis blir man ju, det måste jag erkänna! Men vi har iaf haft sol här idag, förhoppningsvis för ni komma hem till en vår som är på g!

Reply
Manda

Blir så grymt avundsjuk, vill också rymma till värmen!
Vart är den rosa bikinin ifrån förresten? Hur söt som helst!

Reply
mimo

Kenza diggar dig och din blogg som fan, du kör ditt och är inte fekj som alla andra bloggare. Du har galet fin stil och är grymt vacker. klickar in din blogg så ofta att det inte är sant. Älskar din blogg:)

Reply
Patty

Asså det är så sjukt att tänka att du bara chillar under lite palmer samtidigt som jag fryser röven av mig under tre täcken + sockar.

Reply
ida

Förstår inte hur ni kan skriva “jag är avis,gud vad avundsjuk jag blev” även fast det är positivt menat. Skriv hellre vad glad jag är för din skull! Hoppas ni hare det bra,ni är jätteffina båda två:)

Reply
Frida

Hej,
Jag var i Hurghada förra året senast.
Åkte då med båt till dolphin island då man fick dyka med delfiner. Det häftiga är att dom är Vilda, men man stöter nästan alltid på några, det är något jag verkligen rekommenderar för er!:)

Tack för en bra blogg, du är så gullig och verkar vara en tjej med fötterna på jorden! / Frida

Reply
Olivia

Åh den första bilden var HELT underbar:):)Ser så härligt ut.
DIn blogg inspirerar Kenza, att man inte behöver vara provocerande och elak för att skriva en underhållande blogg. Puss på dig!

Reply
bella

Fan vad mys ni har! önskar jag också knde åka iväg med min bästa vän, vi håller på att tappa kontakten lite.. :/ tack för en underbar blogg! massa kramar<3

Reply
Amanda

Ser härligt ut ;)
Men jag undrar bara var du har köpt den otroligt söta bikinin du har på bildena, riktigt fin va den, puss på dig & ha en bra semester ni två!

Reply
Olivia

Åh vad härligt! Bodde på exakt samma hotell som dig, haha har du träffat “Will Smith” än? Haha…

Reply
Desajn.nu

Kom gärna till min design och inredningsblogg:) den uppdateras alltid tre gånger om dagen med tips, trender och massor av inspiration!

Reply
Natalie

Hej!

Jag har alltid läst och gillat din blogg. Men en sak stör mig som fan. När du skulle fotas i bikini för någon tidning så tyckte du att det skulle kännas sååå konstigt och du var så nervös över att visa dig i bikini för hela Sverige. Men dom 2000 bilderna du har börjat lagt upp på dig i bikini är dubbelt så avslöjande eftersom vinklarna avslöjar mer former och visar mer bröst.

Reply
Petra

Åh vad ni verkar ha det bra! Hur länge stannar ni? Hoppas ni hinner få en fin bränna tills ni kommer tillbaka iaf :D

Reply
cic

Jag var i Egypten i vintras och skulle vilja tipsa dig om att börja dyka! I Hurghada finns Colona Divers och de erbjuder dykturer med svenska ledare. De är jättebra och dykning i Röda havet är det bästa. Kram :)

Reply
KiZnic - DE SENASTE ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vill också utomlands och det är nu, behöver lite solbränna nu till sommaren och studenten

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reply
Joanna

Hejsan! Tänkte bara säga att om du bor på ett hotell som är “svenskt” vill säga typ ifall du reser med t.ex ving, så sköljer dom all sallad och gör is och “sånt” i flaskvatten, för dom vet att vi inte tål deras bakteriekultur. Kom hem från Egypten för 4 dagar sen, bodde då i Sharm El Sheik och reste med ving. När ni äter, kolla då på restaurangen att det är “mycket” folk el stor omsättning, då vet ni att maten är “färsk” och är då oftast inte dålig ;) Hoppas ni får det trevligt på er resa och klarar er utan magsjuka. I did =)

Reply
kamomilla

härligt det ser ut!
Jag var preeecis på samma hotell för några år sedan, var underbart och otroligt stort! (testa gå bakom allt, där finns en teaterscen också, och ngt sorts gym) fast vi var där under vintern i sverige, så du kan tänka dig hur mkt det blåste då:O MEN, skulle rekommendera att åka ngn “utflykt” typ till luxor, var jätte intressant och kul!(om man nu tkr sånt är liite intressant;) annars blir det lätt att man fastnar på hotellet ….. :)

Reply
AA

Skulle göra allt för att byta med dig nu!
Bara komma ifrån allting! härligt ^^

Reply
HannuT

Kolla Gärna In Min SkoBlogg =)

klicka in ¨på kategorin mer om skor och läs om rolga skor och märken !

Älskar Din Blogg ! <3

Mvh HannuT

Reply
Jennifer

Finns det mycket klubbar och så i Egypten? De har ju mycket turister, det vet jag, men tänkte bara på att det är ett muslimskt land. Jag har funderat på det flera gånger. Är det inte många killar som är efter er eller så? Eller är de kanske vana? Ha en jätte trevlig resa och sola åt oss svenska blekfisar, haha!!!

Föresten, alla ni som har en osynlig (eller synlig) gloria över huvudet kanske vill ägna några sekunder av sitt liv till att rösta 5 stjärnor på. Det tar såå lite tid, men ger såå mycket kärlek! Danke! <3

http://www.metroonstage.com/artist/kayess

Reply
Mange

Ni ser ut att ha en riktigt bra resa och funderar själv på att boka en resa inom kort.
Gillar din blogg och följer den på bloglovin :)

Ha d gutt!

Reply
Anns

Nadia var verkligen söt! Likaså dina andra två vänner, osäker på deras namn bara. Hoppas ni har det bra. Kram

Reply
hannah

det första jag tänkte på när jag såg dina bilder va “wooow… gräääääs!!” det har man ju saknat om något! att kunna ligge på rygg i trädgården och känna solens värme. är sååå avis på dig! vill kunna göra exakt så som du gör på bilden. usch vad jag längtar till sommaren nu. du får inte läskas sådär! xx

Reply
Madeleine

du trivs att vara den snygga o smala av dina kompisar va? du vill ha all uppmärksamhet? Diva.

Reply
Madeleine

och så raderar du kommentarer som är elaka..du vågar inte visa folket vad de skriver om dej … fegt. och egoistiskt.

Jag gillade dig.

Reply
Christie

Wow, wish I could be somewhere hot like that! Are you going to visit the Pyramids?

Reply
Lisette

Guuuuud vad härligt det ser ut!

Jag ahr också varit i Egypten.. Skönt väder.. Men befolkningen, eller snarare alla affärs/stånd ägare var mindre trevliga! Riktigt jobbiga!

Reply
Malin

På min blogg lägger jag nu ut min kost i två veckor. bli smal på 14 dagar boken går jag efter. man går ner 8 kilo på två veckor, sedan en 14 dagars stabiliseringsplan, därefter 14 dagar igen med 8 kilo bort.

Jag kommer lägga ut jätte bra knep till en snabb viktnedgång varje dag. Läs gärna

Reply
nadia

Hej!
Ser otroligt skönt ut får mig att längta till min resa isommar:) Har en konstig fråga bara….Vaxar du bikinilinjen?
Vet inte riktigt vad som är bäst raka eller vaxa? och vågar man vaxa?….
Tacksam för svar
Kram:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*