• header

Blåsigt

Satan vad det har varit blåsigt idag! Vid poolen var det inga problem (förutom att det gigantiska parasollet välte och ramlade ner på Nadia hahaha), solen brände och var skön ändå. Men det gick absolut inte att vara på stranden. Vi var där i max 20 minuter sedan tröttnade vi på all sand som flög runt. Vi hade tröttnat på poolen också så vi la oss i trädgården istället. Vi tycker att det är skönare att ligga i gräset än på en solstol med en massa springande ungar runt om…hehe

Där låg vi i många timmar, spelade musik och solade. Så himla härligt!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Imorgon har vi ju en snorklingtur inbokad men nu verkar det som att vi får ställa in den. Bajsproblem, bokstavligt talat. Hoppas det inte är magsjuka!!

Idag på stranden

108 Comments

Hanna ♥

Hej Kenza!

Det hade varit grymt roligt ifall du tog upp denna frågan som “Dagens fråga” i din blogg, för detta är något jag alltid undrat över.

Du är ju nöjd med ditt utseende och det förstår jag verkligen att du är! du har både snygg kropp och snyggt ansikte. Men om du var tvungen att välja vad du är minst nöjd med över din kropp och utseende, vad skulle du välja?

Ha det jättebra i Egypten!
Kramar Hanna

Reply
Emma

Hej! ja va i egypten för ca en vecka sen och då va de också sånt där väder! Blåste och de va typ sand överallt , skit tråkigt !

Reply
jenny

underbar blogg , du är inte fejk och inte anorexia smal som alla verkar vilja vara nu för tiden, fortsätt med de du håller på med, du är äkta ! :)

Reply
Kajsa

Hej!
Hoppas du har det härligt i Egypten, har varit på samma ställe som du en gång. Jättehärligt!

Jag undrar när du lägger upp länken till gästlistan till Collage imorgon? :)

Reply
sandra

Hej! Jag ska gå på studentbalen snart och jag letar desperat efter dom perfekta skorna till min klänning. Jag är helt såld i dina gråa heels från new look och jag undrar om du vet någonstans man kan köpa dom, bara måste ha dom! :) LUV your blog, keep up the good work gurl! :)

Reply
Natta

Kenza…kom och tänka på en sak. Va hette den där bruden som hade en blogg och va sååååå lik dej ?? Minns inte…tänker så det knakar :S
Vet du vem jag menar ?
Kram

Reply
Zelalishious

Kenza kenza kenza… skriv inte att du har bajsproblem och sen lägger du upp en bild på din ròoompaahh?? ueekk nu kan jag bara se en bajsande kenza framför mig :(

Reply
Karolina

Vad tråkigt med blåsten, hoppas det blir bättre! Men ni verkar ha det superksönt iallafall :D KOm tillbaka med värmen!q

Reply
olivia thalén

KENZAAAA!
Jag ska till Egypten nästa vecka och skulle gärna vilja veta om det finns mycket shopping ? jag menar som typ i Thailand;) ha det bra :D

Reply
marielle

Jag var i Egypten i januari, i Sharm el sheik. Jag fick enorma magproblem om man säger så :P Fick sitte uppe på toan en hel natt, helt värdelöst :( Så var försikiga med vad ni äter!

Reply
Sanna

Nej min söta bloggare du kmr inte bli magsjuk, du är bara nervös för det, därför är din mage ur funktion hehe, var inte så nervös, det leder till en dålig mage, lovar dej det! försök att inte tänka på det, var renlig och använd handsprit, jag är 16 år och ska till egypten om en vecka längtar bara mer när jag ser dina bilder:) mamma sa att jag får drika sprit där, för de dödar bakterier och hindrar magsjuka, så mitt tips är drik en massa sprit:) thihi puss!

Reply
Sarah

Leta upp ett apotek, för på ställen som Egypten säljer de mycket som hjälper mot en dålig mage.. Magsjuka är ju så vanligt bland turister :/ Men mitt tips är koltabletter, funkar sjukt bra!

Reply
Elise

Hej! Jag har varit i Egypten 3ggr. “ggr i Sharm och en gång i Hurgada! I Hurgada blev jag kass i magen. Snoka upp ett APOTEK och be om något mot dålig mage. Där har dom dunderkurer. Maten är ingen fara, den gör dig inte sjuk. Oftast är de pengarna som ställer till det. Tänk på att SPRITA händerna så fort ni tagit i pengar och innan ni ska äta något! Lycka till och hoppas inte magarna förstör allt för mycket för er.

Reply
belle

hahahaha, bajsproblem xD
får man alltid det i utlandet? fattar inte vad snacket om magsjuka är… jag har iofs bara varit i kroatien som varmt land, men där har jag varit många gångr och nema problema med att käka där sedan jag var ett år lix :P

NÅJA…. jag är avis på er :)

Reply
Converse

Hej Kenza! Kan du tipsa om någon butik i Stockholm som säljer converse och har lite fler färger ? :)

Reply
Diana Antonia

Jag var i Hurgarda för ett år sedan. Var väldigt fint. Ni får inte missa snorklingen, det var underbart! Och använd handspriten flitigt, man kan faktiskt klara sig utan att bli magsjuk (det gjorde jag).

Hoppas ni har det bra!

Reply
Rebeccah

Jag och ett gäng tjejer åker till eilat i israel på måndag de gränsar till hurghada!!! Säg till om ni vill komma någon natt och umgås och festa!! det är helt underbart där :) mejla lr skriv på min blogg!

Reply
Lina

uuujh, jag avundas er… :) jag vill också utomlands :) bort till värmen! hoppas ni har det skönt! i sverige har vi det lika kallt som vanligt ialf :p

Reply
Ida

Har ni All Inclusive? :) När jag skulle boka resa till Egypten så rekommenderade dom stark att ta All Inclusive för att flesta klarar sig utan magproblem då. Hotellen verkar ha bättre koll på vad dom t.ex sköljer salladen i för vatten än andra resturanger! Hoppas det blir bättre i alla fall!

Reply
Anna

Hej! Jag har en liten fråga som säkert många frågat dig tidigare. Hur startar jag en blogg som jag kan tjäna pengar på? Gått igenom en operation och kommer inte kunna jobba på ca 1 år och behöver tjäna extra pengar för att klara mig lite mer än bara det lilla jag får nu.

Vore tacksam för svar!

MVH Anna

Reply
Anna

Skulle du kunna skriva en förklaring till varför jag och många andra läsare tror du fått större tuttar? Är det sant? Ha en bra fortsatt resa! Kram!

Reply
saranda

man kan få mag problem när man har fått snabba klimat förändringar som du nu gjort , så det är säkert lugnt

Reply
Madde

Vad härligt det ser ut. Var i Hurugada förra veckan. Blåste de sista dagarna som tusan. Tråkigt när allt blåste omkring, men samtidigt skönt eftersom det var så varmt! Hoppas ni får bättre väder:)

Reply
Anonym

När jag var i Turkiet så var jag dålig i magen. Vi gick till en läkare som sa att jag skulle undvika att äta ris och äta mycket salt, så det kan vara ett tips;)

Reply
Anonym

Jag hade också magproblem när jag var utomlands, en läkare sa att jag skulle undvika att äta ris och äta mycket salt. Så det kan varaett tips;)

Reply
Denise

oj då vilken otur, men gud så skön längtar också till värmen!

kolla gärna in min blogg,
den handlar om mig och mitt liv å sen såklart mode ;)

kram på deig

Reply
Binai

Hej kenza!! <3 ville bara informera dig om att det finns ett sätt att spara dina profilbilder på . Du vill ju säkert inte att folk tar dina bilder. Kram/ ur biggest fan ;)

Reply
Tina

Älskar det faktum att du delar med dig om dina bajsproblem. :)
Även en snygging som du kan få en bajsrand i trosan, haha.

Reply
matilda

heeej :d här sitter man i kylan och är lite avis på er där i värmen :p funderar på vad du har köpt din otroligt fina bikini (A)

Reply
emmy

Haha fan va skön! “Bajsproblem, bokstavligt talat”. Inte kul med sånt, men det lät bara så roligt när man läste texten, haha :D

Reply
Sandra

Hej!
Det finns dunder piller mot diarré på apoteken om ni fortfarande är dåliga i magen. Det heter Antinal. Kostar 5 egyptiska pund. Lycka till!

Reply
Martina

Det är vanligt med “bajs-problem” i Egypten, speciellt pga pengarna. Vi i min familj hade stora problem med det när vi var där. Du har en jättefin blogg iaf, och jättefin kropp (lyssna inte på folk som pratar om att du opererat dig, som sagt då kan de gå in på Kizzies blogg)
Ha det så bra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*