• header

Härliga bilder

Detta var dagens härliga bilder här ifrån Hurghada! Efter några timmar vid poolen låg vi i trädgården. Sedan låg vi ett par timmar i hängmattan och bara chillade. Så jäkla härligt.

Nu ska vi ner och käka middag och sedan promenera.. Vi har ställt in snorklingturen imorgon tråkigt nog, vi känner att vi måste ha nära till en toalett haha! Kanske vi tar den på söndag istället. Vi får se!

Ha en fin kväll allihopa, vi hörs imorgon! Kram kram kram!

229 Comments

Emelie

Oj oj oj, nu längtar jag minsann ännu mer till sommaren :) Gud vilka härliga bilder.

Reply
Helene

Som jag skrev tidigare.. jag tyckte jag kände igen mig.. Detta hotellet ni bor på har jag också varit och bott på :) Väldigt mysigt hotell!

helenesjoberg.blogg.se – Spana in ;)

Reply
Annika S

Hej Kenza!
Jag hade en jättekonstig dröm om dig i natt, jag drömde att jag var med några vänner på något uteställe, tror det var utomhus med, och plötsligt såg jag att Du var där och jag slängde mig över mina kompisar och viskade “Kolla, världens vackraste kvinna är här” och pekade åt ditt håll, plötsligt stod du precis bakom oss och jag ropade “där” och pekade på dig och du undrade vad jag höll på med, haha. Sedan började en killkompis säga nåt som skulle vara jätteromantiskt om hur vacker du är, och blandade svenska och isländska, och det han sa var jättetöntigt och inte alls gulligt och du undrade vad som var fel på honom, haha och var på väg bort med en väldigt konstig min, och jag skyndade mig att slänga in en kommentar om hur vacker du är och att du skulle strunta i vad killen svamlade om.

Ganska värdelös dröm men det kändes så verkligt, och jag tyckte det var riktigt kul att träffa dig på riktigt.. och det jag sa i drömmen menar jag verkligen med =)

Reply
Johanna

tänkte tipsa er om att köpa tabletter emot magproblemen, för jag var i egypten för ett tag sen och fick hela min familj problem, man sket oavbrutet i några dagar, trodde det skulle ta slut men icke, så vi köpte tabletter och då tog det stopp haha !!!:)

Reply
ANNA

ni eller en av er i alla fall kan ha blivit magsjuk pga bufféen eftersom att den är i värme och då får maten bakterier så se till att äta på restauranger.:)

Reply
nathalie

var är din bikini ifrån, såg fruktansvärt fin ut. =) tack på förhand, du beundrar mig!

Reply
Emelie

Förlåt, men det ser ut som du fått stora tuttar? Iaf, gemfört med vad du hade när du var i thailand? :o

MEN DU ÄR SJUKT SNYGG!

Reply
lisas

det ser så fint ut! snorklingen är grym där! såååå mycket bättre än många ställen i thailand !

kul o läsa din blogg när du reser, älskar att resa själv m en nu när man är hemma lever jag via dig ;)

Reply
Wilma

Du måste ha det toppen i Egypten! Fy vad man kan vara avundsjuk på dig ;) Hoppas du får en fortsatt bra resa :D

Reply
y

hej kenza. ett litet tips om du är i hurghada, åk ut till paradisön Mahmya! där är sjukt fint! de bjuder dessutom på mat, och det är superfint!

Reply
Elin

Härligt med semester:D
du har as snygg kropp! vad tränar du för nått??
super nice blogg ocksåå!!

Reply
Knorkan

En fråga, är det dyrt att surfa där nere? Gå gärna in på min blogg och kika på mina semesterbilder från Egypten =) KRAM!

Reply
Johanna

Fina bilder känner hur man bara vill ligga på standen och steka. och slippa detta tråkiga väder. Knappast nån stran har vi nu.

Reply
Linnea W

Är det en bro och sen en lite mindre pool vid den där stora poolen? :P och den mindre delen är varm medans den där stora är kall? ;)
Snälla svara för det känns som att jag har varit på samma hotell för jag var i Hurghada – Egypten förra året och det är läskigt likt hehe.. :)

Reply
Julia Hahne

gud vad skönt det ser ut! skulle lätt kunna byta bort det tråkiga vädret här i Sverige mot det där.
“såld” är en sjukt bra bok också:D

Reply
Alexandra

åååh vad härligt det såg ut på alla bilder! skulle inte sitta fel med en utlandsresa :D ha det skönt på semestern! :D

Reply
Sandra

Hej
Först och främst, jag tycker din blogg är grym, men antar att du hör det väldigt ofta.
Jag tänkte bara höra om du inte hade kunnat kolla min blogg och kommentera lite. Bra vers. dåligt…:)
Hade varit jätte snällt..

Kram/Sandra

Reply
Inez

Gud vad myyyys ^^

När jag var i Egypten i höstas fick jag snorkla med vilda delfiner, hajar, sköldpaddor och massor av fina fiskar. Hoppas ni har lika mycket tur om ni åker ut och snorklar! :D <3

Reply
annika blomqvist

Oj, vilka sköna bilder. Och vilken härlig bikini! Nelly.se har en bikinitävling där jag tävlar nu, ligger 3:a för tillfället. 1:a är flashback forumet, de sa att det skulle va mysigt att se en kissekatt (logon) nära musen (på underdelen) på tjejerna i sommar. ska såna vinna? Skulle iaf bli glad om ni gillar min och röstar på den.

Reply
=)

jag tycker absolut att ni ska boka in en tur. hamnar man på rätt ställe är det det bästa som finns att ligga i varma havsytan och kolla på fiskar. det är som på tv!! :D bland de härligaste jag upplevt! dom säger också att röda havet är det bästa havet att snorkla i ;) <3 jag var förresten på exakt samma hotell som du är på nu för ett och ett halvt år sedan ;D

Reply
Camilla

ÅÅh jag har också snorklat i hurghada! det är bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv! det MÅSTE ni göra!

Reply
Rebecca

Så härligt och mysigt det ser ut! :D Men, tråkigt att ni var tvungna att ställa in snorklingen :/ Hoppas att det blir bättre snart så att ni får prova på det också!

Reply
Victoria

Vad underbart det verkar!

Jag saknar Egypten, Hurgada och värmen.
Varit där 5 gng! ;)

Åhh, såå underbart!! ^w^ <3

PUSS&KRAM
XOXOXO

Reply
Amanda

Eh, de kommentarerna om att du skulle vara mullig är bara bullshit om du inte fattade det själv. Tycker du ser bättre ut än någonsin. Utseende är det enda som räknas!!!

Hahha, ha en fin semester!

Reply
n

ditt bröst syns på den ena bilden, antar att du inte sett det och gärna ville veta ..

Reply
ellen

hej kenza. har också varit i hurgada (stavning hehe) blev rejält magsjuk där. ett tips som dom ofta inte meddelar om innan man reser dit är att man bör undvika smör, hotellsmör i såna där små förpackningar.

Reply
Cinja

awww you make me so damn envious!!
how i wish i could hang out on the beach in egypt, too :(
have fun there ;)

Reply
Melinda

åh har också bott på samma hotell som dig,fast förra året! måste rekomendera en super mysig stor mongolisk restaurang.. Little buddha..ett måste!!!!
Ett till tips är också att boka om snorkelturen snart, det tog 3 dagar innan vi kom ut med båten pga. blåst.

kramkram

Reply
Clara

Åh vad härligt det ser ut att vara i Egypten men du jag kom på en sak, var har du Armani när du är utomlands? :)

Reply
lillan

Missa inte smorklingen! Det är den bästa snorklingen i världen (eller iaf som jag testat) hehe… Har vart där fler ggr och lika fantastiskt varje gång. var där nyss å då simmade vi med vilda delfiner i säkert en halvtimme, hur häftigt som helst! Så passa på, det är inte ofta man får chansen.

Reply
halmstadfrida :)

Hoppas ni har de bra och blir lite bättre med magen <3

SNÄLLA ha en dagens fråga med vad du använder för kamra som tar så extremt bra bilder!? Är du nöjd? Heter den?

Reply
Mioo

till sara som skrev kenza var mullig, ÄR du dum i huvudet?Kenza är skitsmal vafan ;/ eru blind eller? kolla hon är smal smal smal

Reply
sandra

din blogg är verkligen den bästa jag vet. jag skojjar inte :) diggar dig som fan!
hoppas du har det toppen i egypten!
PUSS :)

Reply
jennie

haha. Kan inte göra annat än att skratta åt endel kommentarer. Vad har vissa folk innan för pannbenet egentligen kan man undra?

syftar spc på kommentarer som “vad tjock du blivit,ser ut som du gått upp några kilon”. EH JAH so fucking what? hahah bara finare med lite curves ju. Dessutom bara onödigt att ens kommentera det. Du är sååååå vacker kenza :D haha fast det vet du juu redan!

Reply
Ida

Underbara bilder! Verkar vara en riktigt skön och avkopplande semester. Hoppas ni kryar på er bara!

Reply
frida

Gud vad härligt ni verkar ha det där borta. Synd bara att ni va tvungna att ställa in snorklingen :( Jag har hört att i Hurghada så är det många som får problem med magen. Jag va i El Gouna och blev inte det minsta påverkad… Hoppas ni får en fortsatt bra semester! :D kramar

Reply
Gabriella

Alltsa sorry.. men du verka ganska ego som bara ta bilder pa dig sjalv. Trodde du var pa semester med nan kompis men det verksa som du ar dar sjalv!!! Bra om man tycker om sig sjalv men det behover ju inte ga till overdrift…

Kenzas svar: Du har inte tänkt på att min vän inte vill synas i min blogg? smart..

Reply
Malin

På min blogg lägger jag nu ut min kost i två veckor. bli smal på 14 dagar boken går jag efter. man går ner 8 kilo på två veckor, sedan en 14 dagars stabiliseringsplan, därefter 14 dagar igen med 8 kilo bort.

Jag kommer lägga ut jätte bra knep till en snabb viktnedgång varje dag. Läs gärna

Reply
anni

härligt det ser ut, men dom vattnar gräset med kloakvatten i hurghada, så när jag var där höll iaf jag mej lååångt borta från gräset.

Reply
Sandra

Varför står du inte för att du gjort brösten? Alla ser ju det? :) Det går inte att förneka och det är väl inget fel i det heller.

Kenzas svar: När skulle jag ha hunnit göra det? Jag tror ni hade märkt om jag hade försvunnit och sedan inte kunnat gå ut på några dagar och gått runt med en stödbh. Eller hur det nu funkar.. Jesus..

Reply
annika

Hej Kenza!
Du är så jävla snygg, avgudar dig så förbannat mycket:D
Kan du inte tala om hur mycket du väger idag?.. Fan så snygg du är.. Börjar tro att jag är lebb:O

Reply
emmazita

din bikini är galet snygg! var har du köpt den? :) Hoppas det är lika grymt som det ser ut att vara! ;) peace out

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*