• header

26e mars 2010 – i Egypten

God morgon Sverige!

Klockan är tio här i Hurghada och vi har precis ätit frukost. Proppade i mig en massa fatir (bäst!) doppat i nutella. Muuums! :D Nu är det dags att hoppa i bikinin och gå ner till stranden. Idag blåser det knappt *peppar peppar*

Justja, igår var vi ute och promenerade och kollade i småbutiker. Fastnade för en gigansisk silverring med b.la. rubin- & safirstenar. Den var dock för stor men de skulle förminska den och så ska jag gå tillbaka dit ikväll. Den är helt fantastisk ringen! =)

Nu ska vi kila iväg. Förresten, några frågar varför jag är så “egoistisk” och bara lägger upp bilder på mig själv. Hmm.. Jag trodde ni visste vid det här laget att många av mina vänner inte vill synas på bild i bloggen? Speciellt Nadia som jag är här med? Det krävs lite tjat för att jag ska få lägga upp en söt bild. Så alla bilder vi tar på oss båda ihop (tusen bilder hittills, hehe) behåller vi för oss själva. Så är det alltid.

Kram! ♥

157 Comments

emelie

Vart har du köpt bikinin? :) Hur snygg som helst! Hoppas ni har det gott i Egypten!

Reply
louise

har du gått in i någon parfym affär?
gå inte in i dom affärerna , man kommer inte ut därifrån
dom tvingar en köpa massa parfymer osv.
helt sjukt :p

Reply
Anja

Älskar din blogg Kenza,en riktig bra och härlig bra blogg, och det är toppen att du vågar säga emot dina läsare som vill att du ska sätta upp dina vänner på din blogg,Du verkar vara en jätte härlig tjej och du har ju en stil som har sjukt snygg,tack för en toppen blogg :D

Reply
Nilo

Hej Kenza! Ville bara börja med att säga att du har en så jävla bra blogg! Jag har egentligen aldrig varit ett riktigt bloggfan men ändä sedan jag började läsa din blogg så har jag inte kunnat låta bli att tycka om dig mer och mer som person. Du verkar så jordnära och chill. Och du backar inte för att ha roligt på din egna bekostnad..Du är inte som andra bloggare som har storhetsvansinne. Dessutom så är du ju oerhört vacker! Hade jag vart kille så hade jag ju inte kunnat låta bli att fria på störten..haha!! Hoppas du njuter där borta för fullt :)

Reply
amanda

Jo jag har samma “problem” med mina kompisar, höhö :P
fast de vill typ inte ens varamed på bild…

/AmandaVarDet

Reply
julia

mm fattar det :) hoppas du har det sjukt härligt i egypten! visa ringen sen ;) pussss

Reply
Johanna

Hej! Jag har faktiskt undrat varför Nadia har ändrat sig och syns nu i din blogg, om jag minns rätt så ville hon ju inte synas alls för ett tag sedan. Nu har man ju sett en hel del bilder på henne ändå.

Menmen, fina bilder på fina tjejer :).

Fin du var i din bikini förresten!

Reply
♥ Emz

Älskar din blogg och kan inte låta bli att titta in här flera gånger om dagen för att se om du uppdaterat! Kan inte hjälpa det. Försöker uppdatera lika ofta som dig. Puss o kram
♥ Emz

Reply
Helen

Hej Kenza! Tack för en superbra blogg! Kan du inte snälla berätta vars du har köpt din rosa prickiga bikini? Den är så himla fiiin!
Ha en superhärlig semester med din vän!
kramkram

Reply
nina

fin bild!
Man måste ju respektera vännernas vilja, och bilderna på dig är ju så söta så man har ju ändå något att titta på:D

Reply
r

SNÄLLLAAAAA KENZA
ta lite mer bilder på hotellet
och miljön
själva hurghada.
jag åker dit snart vill sååååå gärna se och höra hur allt är där.

fota allllt :) please

Reply
r

FOTA HOTELLET OCH MILJÖN, STADEN, FOLKET ALLLT.
jag vill såå gärna se.

skulle va kul och få höra om hur det är där…
fota hur det ser ut på kvällarna och allt
please :)

Reply
Emma

Oj vad härligt det ser ut, man blir verkligen sugen på att fara och resa när man ser sådana bilder:)

Reply
Madde

Hade blivit en snygg “to the left, to the left” om du hade pekat åt andra hållet :P

Reply
Isabella

Vi vet att du inte är egoistisk ;) Det är kul med bilder på dig, även fast det skulle va roligt att se dina vänner också , men men :)

Reply
san

Fy fan vad irriterad jag blir, det är väl din ensak om du vill lägga upp bilder på dig själv och inte de som läser din blogg!!!! BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ ALLA AVUNDSJUKA IDIOTER!!!
du får väl göra vad fan du vill!!! från mig till dom: dra åt helvete!!!

Reply
Siggi

Hej!
Tänkte bara fråga, är den där bikinin från Cubus en med byglar eller är det en “vanlig”?
Tacksam för svar! :)

Ha det bäst, elr ja:
Fortsätt med att ha det bäst! ;)
Puss!

Reply
Nina

Jag tycker verklgien inte att du verkar egoistisk! Du verkar vara en genomtrevlig och asskön människa!! Keep up the good work och ha det grymt i Egypten!! Var där för ett par år sen och det var verkligen såå himla härligt!

Reply
Johanna

Vad kul att du hittat en fin ring! Ser fram emot att se den :D

Din frukost lät ju inte helt fel heller… Mums!

Reply
frida

å va mysigt!:) ja men de förstår man fan du har så mke läsare inte konstigt att hon inte vill synas!:)

fin bild!:) ser skit härligt ut!!:):)

Reply
Martin

jaa men klart man fattar att de inte vill visa sig för 10000000 personer! skulle inte jag heller vilja haha. men nadia är fett snygg :D

Reply
felicia

Kenza du är kanske världens snyggaste, tro mig.. MEN sluta säg att du är så SPINKIG osv. Du har perfekt kropp men du är INTE spinkig du har mage och du har ben. Det är jätte bra, men det känns konstigt att du säger att du är spinkig.

Reply
Emelie

Säljer några klänningar (fler bilder kommer) Så kolla min blogg för intresse. Hoppas du har det bra i Egypten! Kram

Reply
Matilda

Var i egypten är ni? :) Är det bara relax eller finns det något stadsliv när man tröttnat på solen (om det nu går)
Ska dit kommande vinter :D

Reply
Filippa

Hehe sådär är mina vänner också. Ingen vill vara med på bild! Vi får väl stå ut med att ha “egobloggar” då ;)

Reply
Jag

Vill bara varna dig, dom luras väldigt mycket i Hurghada,( jag har varit därtvå gånger) säger att det är äktasilver ocg äkta guld och så, men sen så efter ett tag märker man att inte alls är det. Så kolla upp riktigt innan du köper ringen :) kram

Reply
LinneaHilje

Du, jag har bara tänkt fråga en liten fråga.. Hur mycket kostar ett par raybans? Har länge tänkt köpa ett par :)
Tack på förhand! Kram!

Reply
Jessica

Det där turkosa vattnet ser helt fantastiskt ut! Mina föräldrar kom hem från Hurghada igår och hade haft det jättebra så jag förstår att du också har det :)

Reply
ISA'S STYLE - STYLE BY ME

Åh, så härligt med värmen!=) Underbart! Ni måste snorkla och vindsurfa också!

Kram

Jag är en ung, spontan och shoppinggalen student med stora ambitioner. Bäst trivs jag på 10 000 meters höjd, på väg mot okänd destination! Följ mig på väg mot drömmen om jorden-runt-resan och mina metoder för att komma dit.

Jag bor tillsammans med min älskade sambo i vår absoluta drömlägenhet. Här kommer du få läsa mycket om mode, skönhet, inredning, pyssel & idéer men också om mina resor världen över samt studenttiden och jobb! Får självklart inte glömma att nämna mina minivovvar Mio & vårt nya tillskott Bell!

Välkommen in i mitt liv, för att ta del av mina erfarenheter i bild och text!=)

Reply
Agnes

fan vilken snygg bikini! vart har du köpt den? :) haha önskar att jag också kunde proppa i mig nutella utan att det syns på kroppen :D hihi

Reply
Tessi

Hahah, jag vill också utomlands?! Trött på det här kalla snö landet! :@ Fan va nice, hoppas vi får se ringen sen då ;)
jaja, ha det bäst!
Kram

Reply
hannah

tycker det är både bra och dåligt att dina vänner inte vill visa sig på din blogg. det bra är ju att de vill ju inte bli igenkända för att de känner dig. jag skulle iaf känna mig rätt b “det är du som är vän med den där kenza va?? shit, hur är hon?? kan jag få träffa henne??” osv. kan tänka mig att det är så iaf. det dåliga är att vi som vill se alla supergulliga bilder och inte bryr oss så mkt om “kändisskapet” inte få se bilderna . puss på dig! xx

Reply
B E C K S I I

Å andra sidan är det ju faktiskt din blogg och det är dig bloggen handlar om, så det är inte direkt egoistiskt att lägga upp bilder på sig själv. Men tycker ändå du har en del bilder på dina kompisar om man kollar bakåt i arkivet. :)

Reply
Emi

Vilket Hilton hotell är ni på i Hurghada? Finns ju 2.
Det Hilton hotell som låg bredvid vårt sög ju riktigt hårt. Själva Hurghada var dåligt. Sjukt otrevligt folk överallt. Men det kanske är bra på Hilton som har en privat strand då..där kan man va ifred.

Reply
Hanna

Hej, kan du inte snälla berätta var din rosa bikini är köpt? Det var den sötaste jag sett på år och dar (:

Reply
IZABELLA

härligt det är med semester!! :D
Besök min blogg.
klicka på annonserna!!
Det är bara att klicka och det kostar ingenting
GÅ IN HÄR !!!!

Reply
Johanna

Kenza! Släng upp lite bilder från stället ni är på tack! gatorna, butikerna, lokalbefolkning. skulle va kul:)

Reply
Kat

Halli hallå! Visst vet ni att det är sedlarna i Egypten som är bovarna när det gäller magåkommor? De är så fulla med bakterier att de bara håller några månader… :-(
Har nyss varit i Hurghada själv men var tack och lov informerad om detta så jag spritade händerna varenda gång jag tagit i pengar. Små flaskor med spritgel finns på alla apotek, nästan gratis. ;-)

Reply
Erica

Men hon syns ju på bilden i ett tidigare inlägg. Vi vet ju redan hur hon ser ut. Så vad är poängen?

Reply
Ludde

Det är ju din blogg… Folk läser den för att du är med, inte dina vänner. Så fattar inte vad folk klagar på:S

Reply
hannah

jag tkr inte du är egoistik för om dina vänner inte vill va med på din blogg hihi (:så vill dom jue inte och din blogg skulle jue inte va lika kul att kolla din blogg om du bara la ut på massa annat en dej sj och så :D

Reply
InOurCloset

Välkomna in på vår bloppis. Fynda fina och mode kläder till kanon priser ! Nya plagg varje dag och varje vecka har vi extra fint plagg till extra bra pris !

Reply
InOurCloset

Välkomna in på vår bloppis. Fynda fina och mode kläder till kanon priser ! Nya plagg varje dag och varje vecka har vi extra fint plagg till extra bra pris ! In och FYNDA FYNDA FYNDA !

Reply
ida

fan vad du är lön kenza, du har redan lagt upp en bild på Nadia.. då kan du väl lägga in flera också? :S

Reply
Ida

Att folk fortfarande inte fattar… Kanske dina vänner helt enkelt vill ha lite privatliv? :) Bilden du la ut på Nadia var iaf skitsöt! :)

Reply
johan

Måste bara säga att du är sjukt snygg typ snyggast hahah. Hare gött skönhet

Reply
Jennie

Hej Kenza! Jag undar vad stället hette som du va på i Thailand? :) Ifall du kan rekomendera något bra ställe!

Hoppas du har det bra i Egypten! :)
Kram, ps. jag älskar din blogg! du är bäst!! :)

Reply
LISOU

Men gud, orka att visa inte verkar fatta att dina vänner inte vill synas i bloggen.
Måste endå säga igen att Nadia var ju galet vacker :)

Reply
Victoria

Mm, vad underbart.
Röda havet är verkligen turkost och häfftigt. (Det vet jag av erfaenhet).
Det borde heta “Turkosa Havet”.

PUSS&KRAM
XOXOXO

Reply
Gentiana Qeriqi

Hej Kenza!
Jag vill bara tipsa om en blogg som jag hittade nyligen när jag var ute och spanade runt. Det finns en tjej som jobbar och har jobbat på Hm i cirka 6år. Hon skriver runt lite om saker som kommer och vad som finns. Jag gillar bloggen skarpt! Jag tycker verkligen att du ska kika in där om du vill ha hm inspiration! Hon är helt ny inom bloggvärlden tror jag men jag tror att det kan gynna många som handlar på hm och veta lite insidestorys om Hm. Haha, och nej det är inte min egen blogg eller min bästa väns eller liknande. Men även Sveriges bästa bloggare behöver lite inspiration;)

http://www.metrobloggen.se/insidehm

Reply
Ellinor

Härligt vatten!
Sista chansen idag att anmäla sig till dagens blogg tävling i min blogg. Tävlingen avslutas 18.00 så kom igen nu!!!
:D

Reply
Felicia

Guuud! Vad avundsjuk jag blir. Tänk att få vara på en varm och solig strand vid medelhavet i stället för trista och gråa Sverige! Ha en fortsatt trevlig semester Kenza! ;DD

Kramar!

Reply
Dian

hej jag hoppas du har det trevligt men jag undrar på vilket hotel du bor i ha det gött nu <3<3!!!

Reply
Amanda

Hej jag älskar VERKLIGEN din blogg, speciellt när du lägger ut bilder från dagen från stranden och så!
Ville bara säga det Hejdå :)♥

Reply
Bella

Även om dina kompisar inte vill vara med på bloggen så betyder det ju inte att det är dom vi vill se. Jag vill se mera av naturen, hotellen och det fina landskapet. Mindre dig och mera landskap. Menar absolut inge dåligt men det är du på varenda bild när vi vill se mer av landet!

Reply
Anna

Förstår dina vänner. Men måste du ändå lägga upp bikinibilder på dig själv? Du kan väl ta på omgivningen?

Reply
stephanie

Min pojkvänn och jag köpte våra kärleksringar i hurghada när vi var där i februari. Underbara silver och guld ringar med egyptiska tecken för våra namn. Hoppas ni har en underbar resa och hoppas ni åker på snoorklings trippen iaf till giftun paradise det är underbart även para sailing är fantastiskt.

Reply
JOy

Vad har du för bh storlek om man får fråga? Dom ser stora ut.

Och jag tror du har gått upp i vikt ser det ut som? P-pillrena?

Reply
wemma

de som säger det har inget annat att prata om, inget att säga, ingen att vara med så man börjar med tänka på sånt ens. för det första som du sagt så vill kanske inte dina nära och kära vara med på bloggen.
för det andra, DET ÄR DIN BLOGG! allt ska egentligen handla om DIG! …förstår mig bara inte på sånt/sånna männsikor, hehe.
ha en bra resa och sola så mycket du kan, njut, men när du kommer tillbaks så är det bättre väder i sverige än förut så det blir ju också ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*