• header

Tredje dagen

Då var vår tredje dag vid poolen slut. Idag var det riktigt varmt och vindstilla (dock lite blåsigt vid stranden) och det gick knappt att ligga i solen i mer än 10 minuter innan man var tvungen att doppa sig i poolen. Vi låg från halv elva till halv fyra och solade, käkade pizza, badade och läste. Sedan la vi oss som vanligt i en av hängmattorna och vilade lite. Otroligt skönt.

Jag tog inte så många bilder idag men några kommer upp senare. Jag vet att några av er vill se lite mer av själva stället men eftersom att vi knappt vågar gå utanför hotellet så finns det ju inte så mycket att visa. Har redan visat er den privata stranden, poolen och trädgården. Finns inte så mycket mer. Men imorgon när vi går ut och dansar igen ska jag komma ihåg att ta med mig kameran, för klubben Ministry of Sounds var så coolt inredd, det måste ni få se!! =) Ska även ta med mig kameran ikväll när vi ska promenera in till “centrum” och hämta våra ringar.

Idag vid poolen. Jag kom äntligen ihåg att inte sola med bikinibanden uppe, har nämligen två olika bikinilinjer nu från bikinisarna jag hade igår och i onsdags hehe..

102 Comments

linnea

Hur svårt är det bara att säga “nej jag är intresserad” och gå vidare om nån vill prata? de är ju människor som råkar vara mer öppna, inte seriemördare :P

Reply
Wilma

Ser så himla mysigt ut och man vill verkligen vara där själv. Bilderna läskar än liksom ;) Hoppas du har det underbart! Kraam=)

Reply
Rea

JEG HAR ET TIPS KENZA!!

Si “La Shokran” (stavat fel men sånn sier man det) til de egyptiske selgerne, så lar de dere være i fred. Det betyr nei takk på arabisk. Det hjalp oss i alle fall når vi var i Egypt.

Kenzas svar: Hehe, jag vet.. Jag kan arabiska ;-) Men tack för tipset! :)

Reply
Filippa

Men värt att åka dit om ni bara vågar vara på hotellet??

Kenzas svar: Vi är ju bara här för att sola, bada och koppla av. Inte för kulturen eller så, då hade vi ju inte åkt till Hurghada direkt..

Reply
Jessica

Fyfan så härligt ni ser ut att ha =)

Och nu kommer jag med en sån där jobbig grej som man inte orkar med egentligen MEN fråga kan man alltid!

Så jag undrar om du vill/kan/har lust/tid med att rösta på mig som Veckans blogg hos LillPamela?
OM du nu gör det blir jag väldigt glad. Ha det gött!

Här röstar man:
http://soetpam.blogg.se/2010/march/utkast-mars-25-2010.html#comment

Jag är det bästa numret, nämligen 12! :)
/ SILVERSTEDT.BLOGG.SE

Reply
ida

Kenza?? ärligt talat :o så stora dina boobs har blivit sen förra gången i Thailand, hur kommer det sig? :D

Reply
Bohemian :D

kanske lite korkad fråga men ni tar väll även bilder på nadia och inte bara dig va? eller jo det kanske är ganska självklart, och jag menar inte “tar ni inga bilder på nadia, lägg upp dom på bloggen” utan mer bara fall ni tar bilder på nadia? fast nu låter frågan som sagt jätte korkad, hehe…

Reply
MARIA

Kenza, passar otroligt mycket med den färgen. Du är så himla vacker som alltid

hoppas du har det jätte kul så som jag hade. Oförglömlig resa. Men vart i Egypten är det då menar jag vad hotellet heter. För jag var också i hurghada:)

KRAMAAAAR

Reply
Jackie

Egypten verkar vara varmt och skönt! Det är alltid trevligt att kunna åka utomlands, hoppas att du njuter massor! ♥

Reply
Emma

Å vad underbart det ser ut !
Men äter ni bara lunch där nere? ingen middag hihi ? ha det jätteskönt är väldigt avis !

Reply
Jess

No offense, Kenza jag diggar dig stenhårt och älskar din blogg, men kan inte förstå varför ni lägger massa pengar på att åka till EGYPTEN när ni bara ska hänga på hotellet och bada i poolen, det kan man göra i vilket varmt land som helst!

Reply
S

söt bikini. Vet hur jopbbiga dom kan vara i egypten, vissa accepterar bara inte ett nej.Gäller att vara riktigt bestämd

Reply
Frida.

Oj, jag tycker det är jätte tråkigt (självklart för dig till mestdels)att du/ni inte ser allt annat som Egypten har att erbjuda. Det är självkart väldigt påfrestande att hela tiden måsta säga ifrån osv. men så finns det ju också så otroligt mycket VACKER kultur i Egypten som jag tycker överväger det! Ni missar så hemskt mycket fint, vacker, lärorikt, faschinerande osv..

Ha en fortsatt underbar resa.

Ps.
Dessutom är Egypten ett land som idag är vana vid turism, och er kultur är inte lika främmande för dom som deras är för er.. Dom är vana vid att folk säger ifrån ibland.

Reply
änab.

Hej Kenza !

Jättefin blogg du har! Men det är en grej jag inte förstår… Idag när jag & min kompis var i ett köpcentrum i Skåne så såg vi din skinn jacka , “jofama by Kenza” den är bokstavligt 2 die 4 ! Fett snygg alltså ! Men 2000:- ? skojar du eller ? Jag & min kompis , hade kanske två femmor i fickan som skall räcka till bussen hem också & du tror att man har råd med din jacka ? Är det guldpaljetter på eller ? Shiiiieeeet alltså, man trodde den här “jofama by Kenza” var lite av “av ungdom för ungdom” konceptet.. Tråkigt tycker jag faktiskt att det är :( men men vi alla lever inte som million dollars babies, men som sagt jättesöt blogg ! Hälsningar från Skåne, / A & N

Reply
TILL KENZA! SNÄLLA LÄÄÄÄS

Jag tycker absolut att du överdriver när du säger att du inte vågar gå ut ur hotellet speciellt när du ÄR ARAB, snälla, DU VET ju vad det handlar om, fattiga säljare som vill locka till sig kunder. I nästan varje inlägg har du försökt vara negativ…åk inte dit igen då!!! Har man inget gott att säga får man att knipa käften, har jag lärt mig.
Alla turister vågar att gå ut, visst, man får vara försiktig för allt finns, jag håller med o HOPPAS att du tar det försiktigt vilket land du än besöker. Ni är två ensamma tjejer så det är klart att det blir mer ragg. Hade du o Tyra åkt själva till Thailand så hade ni också inte fått avra i fred, jag menar, det mesta ragget jag nånsin har fått är just i Spanien t ex.sluta överdriv, tack! ha det nice resten av veckan =)

Reply
Strumpan

Åk till Hard rock cafe det är najs där, och ligger inte så långt borta :)

Reply
aaalice

hejhej kenza!:) Du bor ju på Hilton hotellet, och jag bara undrar om det är bra där, för vi ska precis dit där du är just nu, med min familj i höst, kan du rekomendera det eller nått?, skulle va kul

pussar från trogen läsare!♥

Reply
Lisa

Vet hur det är med försäljarna, vi ville verkligen inte gå utanför hotellområdet. Det är inte så lätt att bara säga “nej tack” och gå vidare, för då följer dom efter och sen kommer nästa.. Sjukt jobbigt men dom fattar verkligen inte att deras teknik inte funkar.. snarare blir man rädd och vill inte dit mer.

Reply
Daria

Hej Kenza!
Jag undrar hur du gör med linserna när du är på semester. Vågar man bada med de i utan att de ramlar ut i vattnet eller att man får saltvatten i ögonen. Jag kommer ihåg att du sa att du hade -5 eller något i den stilen. Har själv det och vet därför att man ser jättesuddigt utan någon “hjälp”..:P Ska på semester i sommar och vill ha solglajjor på mig! Om du har tid, svara. :)
Kram D

Reply
alice

ställer frågan som alla undrar över, HAR DU FÖRSTORAT BRÖSTEN ELLER VAD HAR HÄNT SEN DU VAR I THILAND !?!?! snälla svara :) <3

Reply
Sanna

Den där Linnea verkar inte ha varit utomlands så mycket om hon tror att det bara är att säga “nej, jag är inte intresserad.” ;)

Reply
Sara L

hur fixar du bikinilinjen där nere så att den håller sig fräsch? kanske lite känslig fråga men svara gärna om du vill:)

Reply
Handla Billigt

jAG FÖRSÖKER ATT ALLTID KOMMA IHÅG BIKINIBANDEN ^^ iNTE SNYGGT MED FEM OLIKA STRECK SEN NÄR MAN HAFT OLIKA KLÄNNINGAR PÅ SIG OCKSÅ :)

Reply
Jennifer

Hej! Ville bara säga att jag tycker att Nadja är jätte vacker. Blir förbannad när alla pratar om att dina vänner inte är så snygga. Dom har fel!

Reply
anonym

antingen verkar ni inte ha tänkt över eran semester eller så visste ni bara inte…flesta som åker till egypten åker till ett hotell och stannar där, skittråkigt enligt mig men det kan ju va svårt att ta sig ut och känna sig trygg. Ni borde ha valt pyramiderna eller något värt istället, en pool och en strand kan man hitta på mycket bättre platser.

Reply
amanda

jag vill bara fråga om klubben ni var på.. var det zebra tema med niånljus? har själv varit där vart du just nu är och vi gick in i ett sånt discotek.. det va helt sjuk roligt och underbart! ville bara checka om det va samma ställe liksom, haha. ha det bra! kram :)

Reply
Rebecca

Shiett vilka fördomar du har! du åker till ett land för att sitta inlåst på hotellet och dess privata strand?, skärpning för fan och jag tror inte att det är hälften så farligt som det är i något annat land. I alla delar av världen finns det folk som är fattiga och försöker få pengar. Vad fan snälla fattar du inte att dem är desperata?, hur skulle du känna dig om du stod där helt utan pengar och försöka sälja något åt en person som står och ser ner på dig för att du är “en äcklig arabgubbe”. Och det är visst så lätt som att bara säga nej och gå förbi. Säg det bara på ett skarpt sätt. Men tänk även på att dem vill ha pengar jag tror inte att deras mening är att skrämma er, allt dem vill är att ni handlar av dem.

Reply
Fredrika

Vad är det för åldersgräns på klubbarna? Ska till Hurghada om två veckor men är bara sjutton, men jag viiiilll daaansaaaaaa!!!!

Reply
julia

Jag kan tänka mig hur varmt det är. Vindstilla och så hög temperatur är ingen bra kombination. Fast bättre än ingen värme alls =)

Reply
vanja

Åh guuud va skönt! Men varför vågar ni inte gå utanför egentligen?! Så svårt kan det väl inte vara att ignorera folket?

Reply
Ellinor

hej kenza! jag har kollat din blogg sen jag var 10 år tror jag.
nu är jag 12 :)
jag såg alla bilder från egypten och det ser så härligt ut.
och man ser verkligen att du har solat:)
nu sitter jag här i göteborg och bara önskar att få en skön och varm dag här.
men nej här finns bara rägn och dimma.
jag önskar jag var i spanien just nu .
aja men nu måste jag gå puss och jag hoppas du har det bra i egypten :)
puss&kram Ellinor

ps. jag är också maroccan:D

adda msn: [email protected]

Reply
Ellinor

hej igen ville bara veta vart du köpte din bikini den var jätte fin :)
hoppas du kommer till göteborg någon gång.

puss&kram Ellinor Aalam<3

Reply
jonna

vilken fin bild :)

och jag säger som en annan skrev där uppe; hälsa nadja att hon är jättevacker ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*