• header

27e mars 2010 – i Egypten

God morgon allihopa! Sovit gott? Här är klockan halv tio och vi vaknade upp ordentligt utvilade för en stund sedan. Vi ska alldeles strax ner till frukostbuffén och sedan är det dags för sol & bad. Vi är lite förbannade för att vi har åkt på en miljon myggbett på benen trots att vi använt mygg-spray. Det kliar som in i helvete och det är så svårt att låta bli. Nadias myggbett är värst, de ser ut som stora bölder (25 st rättare sagt) så vi undrar vad fan det är för jävla supermyggor. Haha.

Jaja. Igår var vi ute och promenerade och hämtade ut våra ringar. Ska visa er den sen! Tyvärr verkar det som att min fortfarande är lite för stor men det ska nog inte vara nå problem att fixa. Tejpa insidan eller någonting så blir den lite tightare.

Efter att vi hämtat ut dem satte vi oss på Hard Rock Café och tog en öl innan vi knallade hem igen och sov. Ikväll däremot ska vi ut och dansa med två läsare! Det ska bli skitkul! =)

Nu är det dags för frukost och sedan sooool. Jag tidsinställer ett inlägg som vanligt. Kram kram! ♥

Igår på Hard Rock (det går inte så bra med att sluta röka när man är i värmen…hehe)

251 Comments

CARRO

Jag skulle bli jätte glad om du svarade på denna frågan! :D Vilket program använder du för att fixa din header? :D

Reply
Rebecca

Äsch, du vill inte sluta röka överhuvudtaget, eller hur? Det är tragiskt att du är så beroende av det, trots att du vet hur farligt det är… det finns liksom ingen anledning att röka, förutom att du är för svag för att sluta… jag mår illa av att tänka på det :(

Reply
Linnéa

Kenza, snälla sluta röka. Det finns inget vidrigare! och det passar dig absoult inte. Tänk hur många unga flickor som läser din blogg och har dig som förebild, sluta för deras skull =) kram

Reply
marie

var på akkurat samme hotell som deg i fjor, og vil anbefale dere å ta turen på ørken-safari. da får man kjøre ATV og ri på kameler i solnedgang. solnedgang i ørken er nydelig..! de setter opp biler fra hotellet! kos dere videre :o)

Reply
Alexandra

Sluta röka
försöker du bara vara cool?
Du är en härlig tjej och jsg vill inte att du ska förstöra dina lungor

Reply
vickan

Vi var på Kreta i somras och min lillebror fick jätte många myggbett på benen som det sen började rinna var ur och han fick världens infektion. Jätteäckligt, försök låta bli å klia, för det var verkligen inge trevligt. häll typ sprit eller nått starkt på så brukar det ju sluta :) hihi,, hare bäst :)

Reply
Amanda

asså snälla.. sluta klaga på stackar Kenza! herregud det är ju hennes blogg och även hos som lägger ut bilderna, inte ni. Visst det är inte bra att röka men det är hon som betsämmer och hon är ju enormt duktig som försöker att sluta men det tar sin lilla tid, och när hon väl är på semster så skadar det kasnke inte att hon tar en cigg, visst hos ska vara en förebild men hon måste väl också kunna unna sig ibland.

Ha det bäst kenza! och skriv gärna på din blogg vart du köpt bikinin!:) kram!<3

Reply
anna

haha vet var du menar myggorna är galna, min pojkvän hade oxå som bölder överrallt efter att vi varit i hurghada för ett tag sen. såg att ni ska snorkla och om ni inte har gjort ännu så snorkla med colona divers som ligger på hotell magawish. det är skandinavien ägt och jättebra! kan rekomendera deras dolphin spotting då man får snorkla med vilda delfiner. superhäftigt:)
ha det toppen!

Reply
Elin

Oooh! jag var i Egypten i Hurghada i februari o det var helt underbart!:D Vi var också på de samma Hard Rock Café som ni var i och människorna som jobbade där var super vänliga!
vi bodde då i Steigenberger hotellet som var jätte stort o. fint:)

Reply
jaziii

hehe aa sant när det är varmt vill man ta en drink (i ditt fall en öl)
och sen så röker man aoutomatiskt.

Reply
Linnea

Snälla söta kenza, jag vill du bara väl. Sluta röka, du förstör ditt liv. Jag vet att det är svårt men tänk när du blir sugen att du förstös ditt liv och ditt utseende. För varje cigg förkortar du ditt liv med 2 minuter. Tänk hur många veckor ditt liv förkortats av !

Jag älskar dig <3

Reply
Kristina

Lider med er…! Råkade ut för exakt samma sak när jag besökte Kreta med två kompisar för 3 år sedan. Jag fick massor med myggbett medan L och A klarade sig undan med några små prickar. Fick gå på antibiotika-kur när jag kom hem för det blev stora bölder… Hoppas verkligen att ni slipper det! Man vill ju komma hem och vara snygg som fan när man varit utomlands, inte ha en massa myggbett ;)

Reply
Jenny

Jag fick också såna i Hurgada trodde jag, men det visade sig vara SÄNGLOPPOR såå jävla vidrigt!!!! Flyget hem var det värsta! Fy fan vad den vätskade efter ett tag och gjorde ont!!

Reply
Anna

Vet du vad jag la märke till nu? Ditt hår smälter in i bakgrunden så mycket att du ser flint ut. Och du passar i det! Vafan, finns det något du inte passar i? ;)

Reply
Jessica

Men du, det är nog inte myggbett!

När ja va i thailand i januari fick jag en massa (MASSA) röda kliande prickar/bölder på benen.

Det visade sig vara sänglöss :O
Asäckligt men även på fina hotell kan de finnas. Lyft på madrassen å kolla!

Reply
IRIS

Härligt det ser ut att vara! Men röka är inte bra… men någon gång ibland får man ju det. Hoppas ni har det bäst! Är såå avis på er!

Reply
S O F I

Nadias stora myggbett kan nog vara moskitobett (tror dom heter så). Min mamma fick sånna när hon var utomlands senast i Turkiet och då blev “myggbetten” stora som bölder.
Det är viktigt att hon INTE kliar sönder dom bara! :)

Kram

Reply
nn

kenza kan du snääälla svara på den här frågan: vad är det som du gillar med att röka? smakar det något? eller känner du att stressen går bort eller nåt? har gått runt och undrat det här jättelänge. vad smakar det? :P hoppas det går bra att sluta röka, you can do it♥

Reply
Nathalie

Alltså herregud.. först och främst vill jag bara påpeka alla ni som sitter och trackar henne med att sluta röka och kommenterar saker som” nu ska jag aldrig läsa din blogg nån mer” växt upp för fan hur gamla är ni helt ärligt?det ska jag svara på de e bara fjortisar som kommer med sånna kommentarer och det är riktigt synd ska ni veta. vadå “förebild”? på vilket sätt är hon en förebild för en massa ungdomar kan någon svara på det? ni måste skoja med mig alltså.. hon är en HELT vanlig människa som har blogg och får pengar för att skriva.. ni får det och låta som om kenza är ert LIV! och att ni typ skulle dö om hon inte fanns.. haha ni är bara tragiska ska ni veta. Ta åt er ni som beteer er som barn och fjortisar sötnosar:)

Reply
Malin

När jag var reseledare i grekland hade jag bölder av myggbett, så ett tips är en lite dyrare flaska med eluttag som osar ut ämnen, som helt säkert är förbjudna hemma i Swealand men det var den enda riktiga räddningen för mig själv så det kan vara värt att testa om de nu har samma härliga gift där då;) Mvh.

Reply
Malin

Det kan vara så at man är allergisk mot myggorna och därför får större utslag. Hände min pappa när vi var i Turkiet en gång.

Reply
Evin

Jag gillar verkligen din blogg Kenza, men har reagerat på att du ibland visar bilder på när du röker. Det är inte helt ok… Tänk på att du är en förebild för många unga tjejer där ute!

Reply
sara

Men seriöst, sluta klaga på att hon röker. Visst det e farligt men det e fortfarande hennes liv? hon gör vad hon vill! om hon nu vill ta en cigg ska hon få göra det utan att bli sedd som en dålig förebild för det. Det e la bättre om hon e ärlig än röker bakom bloggen eller?

Reply
Sofia

Den tröjan är sjukt snygg! Och skulle gissa på att den kommer från lindex, jag provade en likadan fast dock är jag för kort:/

Reply
Johanna

Tänk på att fingrarna går upp i storlek i värme, och “krymper” vid kyligare temperaturer, så om ringen är lite stor nu, så försök gå till en guldsmedja och be dom ta in den. De kan prova ut din storlek och göra så att den passar :)

Reply
random tonårstjej

kenza?
omg , vill se ut som dig . sån modell.
:(
men sluta rök , vill du sluta upp som en rynkig trasa?
neeeeeej :)
så fin som du e nu, don’t ruin it liksom :D
förstör inte dig själv.

Reply
jennifer

vart kommer koftan ifrån? svinsnygg ju! finns den att beställa någonstans? :)

du är jättesöt kenza älskar din blogg fortsätt som du gör :)

Reply
Cecilia

Snälla rök inte du är så fin.. du vill väl inte dö för fort??
Du får inte snälla ;) asså du är så underbart fin.. du får rynkor snabbare.. och det vet både du och jag att du inte vill ;)

ÄR ditt störta faan Kenza !! ;) ;) :) :) <3 3

Reply
emilia

Nej, och det kanske inte gör det lättare att alla egypter springer runt och bolmar på, kan jag tänka mig :)

Reply
yrsula

Sluta röka snälla, det är hemskt att du lägger ut bilder på när du röker. Det gör dig tyvärr till en dålig förebild :(
har inget emot dig för utom att du röker.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*