• header

28e mars 2010 – i Egypten

Man vet att det var en galen natt när man hittar någon slags björnmössa på sitt hotellrum. Hahaha. Igår var så jävla bra!!! Vi hade så himla kul med Angelica och Emma. Det blev kareoke, födelsedagsfirande av en snubbe och så en massa dans. Berättar mer om kvällen senare för vi har försovit oss och nu ska vi ner till frukostbuffén.

Sedan lägger vi oss och solar. Och badar. Härligt! ♥

Ps, någon som vet hur man ändrar klockan på bloggen? Måste ju flytta fram den en timme.. Eller den kanske gör det av sig själv så småningom?

231 Comments

Anna Gustafsson

Heeej! Hälsa Emma att hon skall ha en underbar semerster från Anna Gustafsson. <3

Reply
Ida

Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde skriva var dina bikinis är från, de är verkligen duperfina!! :)

Reply
Elli

åhh vad härligt att sola och bada :)hoppas du har det kul i egypten . Du har en jättebra blogg:D

Reply
sofia

förstår inte hur människor kan sitta och klaga på din kopp, den är helt underbar,du är absolut inte tjock nånstans!! din kropp skulle jag vilja ha, den är to die for verkligen! avundsjuka jävlar sluta säg att hon är tjock, vart är hon tjock? vart?!?!?!

Reply
anna

Jag som tänkte när du la upp den där bilden på dig med jeansskjortan att “jäklar vilka magrutor” ahaha. Hade aldrig kunnat tro att du gått upp lite. Tycker du har en helt fantastiskt vacker kropp! Och om du nu har gått upp, så är den finare än någonsin vilket fall som helst! :) Du är verkligen toppen! Verkar vara så jäkla go och snäll.

Blir så avundsjuk när man ser bilder på dig i dina klänningar o bikinis haha.. Jag är gravid i v.27, så man kan väl inte påstå att min mage är platt längre! ;D Men jag har en bebis där inne, så kan man göra ngt annat än älska sin mage i alla fall? :D

Hoppas du får en superbra semester!

Kramar Anna

Reply
RE

Hej Kenza!

Mannen, Sam, som bjöd er till hans “Fest” är en lögnare. Jag är en Egypt och den här mannen är en lögnare. Om festen tillbringades i Hotellet är allt det där en lögn. Förlåt om jag utrytcker mig fult men i deras ögon är ni “billiga”, altså de vill det fula av er. Tro mig!

Reply
Emma

Kenza, du var fin innan, men du har verkligen fått en jättevacker kropp nu när du “lagt på dig” lite. Du är gorgeous girl!

Reply
hannaaaaa

dina bikinibilder är så gryyyyyyymt tråkiga. söt är du. men vi har sett såna där bilder när du hoppar runt i bikini nu. kankse kunde visa oss något på hotellet, dina vänner eller maten du äter istället?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*