• header

Ha en trevlig torsdag!

Nu sticker jag och Nadia ut på långpromenad med Armani och sedan sticker vi in till stan för att träffa Jay. Det blir lunch på Vapiano och kanske lite shopping. Om det finns något fint i butikerna dvs.. :)

Ha en fin torsdag allihopa, och gå inte på en massa april-skämt…hehe. Kram! ♥

200 Comments

Kenza

Hahaha, oj! Snacka om att va helt lost efter semestern. Trodde det var måndag, haha! Så, ha en trevlig TORSDAG allihopa. Och håll koll på almanackan för annars blir ni lika virrig som jag. ;-)

Reply
Johan

Opps jag glömde att det var första april idag xD haha. Du är så fin på alla bilder :) Och det var inget aprilskämt hhaha

Reply
Linda lissmatz

lika söt som vanligt! Jag hade tyckt det hade varit riktigt shyst om någon hade velat kolla förbi min blogg, mitt senaste inlägg har jag lagt upp ett klipp där jag gör en cover på en av mina favorit låtar, snälla kolla och skriv precis vad ni tycker och varför, all kritik är bra! SNEEEELA? :)

Reply
Mange

Ha en underbar torsdag :), Själv ska man snart jobba men hann dra en repa på stan här i Kalmar :)
Kram

Reply
Alexandra

Har lagt värsta aprill skämtet till en kompis haha, (sa att jag skärde av tummen), ska åka och träffa henne nu X)

Kram!

snygg outfit, älskar skjortan!

Reply
KM

Vill du bli en skönhetsgudinna?
<3 <3 <3
Om du vill det så finns alla tips för att lyckas på min och Matildas nya blogg! :) <3

Reply
shiren

hej hej älskar din bloggg :D
om du vill och ni andra me , så kan ni läsa novelllen jag skrev idag på min blogg ! puss puss

Reply
Jessica

Mycket smart att säga vart du ska luncha när du ska ha en trevlig dag med din vän som behöver tröst från dem han älskar. Nu kommer många små respektlösa bloggläsare hänga där och bara vänta på att du ska sätta dig och äta lunch där.

Reply
Ray

Hej, detta har inget med inlägget att göra… men måste bara fråga vilken modell det är på dina Ray Bans?
Glad Påsk!

Reply
R

Hahaa, jag gick också på det:P
Läs min blogg!!:) Skriver om allt från skola, plugg, kompisar, familj, till mode, resor och politik!:) Ta en titt;)
Kram!<3

Reply
Sandra

Hej! Nu är det så att jag kollade in din hemsida med dina skor men där finns det bara ett par skor, och jag undrar vart dom andra finns (eftersom jag vill beställa hem ett par)? Kram på dig!

Reply
SANDRA'S

Du är så himla snygg, vacker och allt! En riktig förebild helt enkelt, tack för att du finns och för att du gör dagen lite roligare genom din grymma blogg! =)

Puss och Kram och Glad Påsk! =)

Reply
Malin

heheh jag har nog redan gått på ett skämt. Tittade på BB bilder och ser en intervju med en kille som är med på 4 stycken med olika mammor, intervjun handlar om hur han snackat med försäkringsbolaget om pappaledigt m.m. och nu har det gått upp för mig att kanske var det ett skämt…men det kna ju hända eftersom barnen var född inom en månads intervall,hahah ja vi får se imorgon :) Ha en bra dag!

Reply
Filippa

Supersöt bild, du är fin i uppsatt! Folk brukar säga det till mig också men jag har det nästan aldrig… kanske ska börja :)

Reply
Mioo

snygg tröja Kenza :o) jag köpte en sån under veckan och tyckte de inte va nåt speciellt med den men när jag ser att du har den så kommer jag definitivt vara stolt att ha på mej den för du är min idol :)

Reply
katrine lie

haha, ja snurrig kan man allt bli! ;)
skickade två mail till dig igår kväll och hoppas du svarar på dom! :) kram!

Reply
sara

Keeennnzza! du är såå ball! men vart har du köpt alla dina coola skjortor ? letar och letar men inget klickar :/
SER UPP TIlL DIG !

Reply
Jennifer

Du måste bara fråga :P
Du röker väl eller slutade du? för förut hade du alltid bilder på när du rökte,men inte längre :P :)

Reply
amanda

asså du är så sjukt söt, var bara tvungen att säga det :) du har nog hört det ett par ggr men en extra gång skadar ju aldrig.
ha d bra (:

Reply
isabell

Hej kenza! aso jag gillar verkligen dig, du e verkligen dig själv o jag blir alltid på så himmla bra humör när jag läser din blogg ! tack så mycke för att du bloggar! kram! <3

Reply
Pam

Men, vaddA?? Det stAr ju torsdag.. ÄH men..
Är tröjan du har pA dig frAn Bik Bok? Kommer inte ihAg.. Den passar dig sA bra! Synd att det inte finns här i dumma Italien… :(
Ha det sA bra!! Ha en fin mAndag med :)
Pam

Reply
Louise

Hej Kenza, vad fin du är. Var har du köpt skjortan du har på dig på bilden?
Kramis

Reply
khinda

till dagens fråga: tittar du på vampire diaries på tv6 ? gillar du det ?? ha en bra dag :)

Reply
felicia

du är sååå himla fin, efter som att det är skärtorsdag ska jag gå och skära mig för att du är så sjukt fin :) :(

Reply
Sara

Tack detsamma :) Skitfin skjorta, den passar dig som handen i handsken. Är den från Topshop tro? Har en nästan identisk fast i blå nyansen, likadana knappar och allt.. Kram!

Reply
javel.

you look so beautiful today, when you sitting there its hard for me to look away. so i try to find some words to say.. ♥

Reply
A

Hej Kenza jag undrar om du kan ta denna som dagens fråga, hur gör du för att gå upp i vikt? För jag är smal precis som du var för något år sen och har svårt för att gå upp i vikt (har faktiskt mkt lättare för att gå NER i vikt, vilket jag inte vill :P). Läste nånstans på din blogg att du också hade svårt för att gå upp i vikt så jag undrar bara: what’s ur technique? If u wanna share =)

Reply
fanny

kan du snälla ta med den här i dagens fråga? :)
då är du fett snäll :D
vilken stad i högst upp i norr har du varit i eller har planer på att åka till ? :D hade velat veta vart du har vart för själv bor jag nästan högst upp i norrland, i kiruuna :D :P

Reply
Malin

Fin brun färg du fått nu efter resorna! :) Är det någon mer inplanerad inom en snar framtid? Älskar att läsa dina reseinlägg! :)

Reply
krthii

heey i got the same shirt you’re wearing in blue colour :D
Niceee Blouseee madamm

xx

Reply
amanda

Haha! ska försöka att inte gå å några april skämt Hihi! ha så bra dag på stan :D

du är grymt välkommen till min blogg :D

Reply
Sabina

Hejsan Kenza :) Jag undrar vars du har köpt din ruggigt snygga tröja med dekorationer på axlarna? Har letat överallt.
Kram!

Reply
Invisible

Tycker att det är bra att en storbloggare vågar prata om “den mörka” sidan och inte bara om alla lyckliga saker som de upplever! Berätta mer om din barndom och du kommer snart se att du är en riktigt bra förebild. En bra förebild är någon som man kan känna igen sig i inte någon som har råd med massa kläder och resor, hur många är vi som känner igen oss i dessa?

Reply
tanya

Gud vad fin du är !! Kisse är avis upp till 100 % :)

allihoppa kolla gärna in min blogg och släng in en komentar !<33 =)

Reply
Anna

GUD VILKEN FIN SKJORTA! var har du köpt den? :) Du har sveriges bästa blogg! Fortsätt att visa kläder i bloggen :) de är jätte fina och du är en sån bra insperationskälla!! :D <3

Reply
Rebecka

Kan du ta bilde av alle dine tatueringer ? Måste få se dom ! :-D Helsing frå Norge :-)

Reply
Frannie

Nu är våren här! Underbart! Skönt efter semestern att det inte e iskallt!

Besök vår blogg och följ oss tre tjejer i våra liv! Läs även om vårt RADIOPROGRAM Stiletto!

Reply
Emma

hej kenza! älskar dig blogg! :D du är så vacker. hoppas du får en bra dag! :) vart har du köpt skjortan på bilden? den var ju svin snygg!:D och sen har jag en fråga till. Vet du vart man kan köpa dina strumpbyxor med hjärtan på eller några liknande? :) har sett dom på bikbok oxå men nu är dom slusålda där och man vet ju aldrig om dom tar in nya. så har du sett dom för budjetpris någon annan stanns? :)

kram! <3

Reply
sanna

hej du , asså du är så himla fin ! vill ha ditt hår + hur sminkar du dej så fin ?
och hur gör du med din klädstil , köper du efter mode, eller vad du tycker är snyggt?
du är den finaste jag vet <3

Reply
angelica

Åhh gud så fin du är Kenza!! Önskar jag också kunde bli brun, men tyvärr verkar jag pigmentlös… Hehe. Har sagt det men måste säga det igen, du är så fin Kenza! Ingen är perfekt, men du är nog så nära man kan komma skulle jag tro! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*