• header

2a april 2010

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig och mina drömmar. Inatt drömde jag att Tokio Hotel hade konsert i mitt gamla flickrum hemma hos mamma. Jag ville ha Bill och vi började kyssas, sedan förvandlades han till en rysk gammal kärring med rött hår och fula tänder och jag ville ÄNDÅ ha honom? Hahaha.

Knäppt. Hur mår ni idag då? Jag mår prima. Solen skiner ute och det är 12 grader. Härligt! Jag borde egentligen hoppa in i duschen och tvätta håret för det har jag inte gjort sedan i måndags men jag är fan för lat. Tvättar det ikväll istället. Ska istället ta ut Armani nu och sedan laga lunch.

Ha en fin dag!

Jag idag

131 Comments

Desajn.nu

Hej! kom till min Design och Inredningsblogg!:D Den är full av bilder, inspiration, tips, snygg inredning, shopping-tips och massa mer överraskningar. ;)

Reply
Kenza

Sofie: Tack! Det får håret att se lite mindre smutsigt ut haha! :P

Michelle: :)

Reply
fanny

Hej Kenza, jag tycker din blogg är superduper bra och du är så fin! Jag slutar 9;an snart, och vill gärna ha en snygg vit fluffig klänning, och eftersom jag bor i Umeå suuuuger shoppingen och det fnns inga roliga affärer förutom typ h&m. Precis som jag vet jag många tjejer som också får panik genom att hitta kläder, så det vore kul om du tipsade om snygga klänningar som typ kostar under 1000-lappen ;] gärna också internet sidor som man kan lita på, men det var bara ett kul tips ifall inserationen skulle ta slut på en dag… :)

pusspuss!:)

Reply
Lexi

Du är alltid lika snygg, men vad använder du får hårprodukter när du tvättar och så? Kam eller borste? :D

Reply
ida

Grym du är :D Jag undrar om du vet något bra sajt på internett där man kan hitta skor med klack? Kraaaam

Reply
amanda

hur gör du för att håret inte ska bli smutsigt? mitt blir det på en dag så jag tvättar det varje dag!! snälla säg hur du gör:D super bästa kenza??:D<4

Reply
Linnea

Här i Borås (lite utanför) så har det haglat. Det är mulet och solen kommer fram då och då.

Jag duschade igår och då hade det också gått tre dagar, som det har gått för dig =)
Inte mer än 3 dagar emellan från mig. Jag tycker om att vara fräsch.

Reply
fanny

haha alltid kul att drömma sjuka drömmar! :D det värsta är att man kommer ihåg dem som om det hände på riktigt hah

Reply
carina

Drömmar blandar ihop gammalt nytt och helt galna grejer på en och samma gång! Tufft egentligen vad man kan komma på i sömnen!

Reply
hahaha

HAHAHHA KENZA OM DU ÖVERSÄTTER DET HÄR INLÄGGET TILL ENGELSKA SÅ KOMMER DU SE ATT DET STÅR “CHARGE” ARMANI ISTÄLLET FÖR ATT GÅÅ UT, ATT DU SKA LADDA DIN EGNA HUND ! HAAHAHAHAHAHAH… lite kul

Reply
Mia

Hej Kenza! Din vita bikini överdel är så snygg. är själv ute efter en liknande virkad i vit men kan verkligen inte hitta sådan någonstans. jag skulle vara evigt tacksam om du kunde hjälpa mig eller tipsa om någon sida där man hittar. skulle vara jätte snällt! Kram

Reply
sara

hur får du det att inte bli fett sen i måndas?? mitt blir fett på en dag typ! snälla säg hur du gör :):)

Reply
Emelie

Jag har precis börjat blogga eftersom jag inspirerats så mycket av denna tjej! Är hon inte en av svergies bästa förebilder för tonårstjejer?! Alltid så glad och sprallig. Jag tycker det är så härligt med Kenzas självförtroende och självkännsla, det smittar av sig! Och jag tror det är viktigt att tjejer lär sig tycka om sig själva istället för att skaffa förebilder som opererar, sätter ett enormt värde i pengar och så vidare…

Borde finnas fler starka tuffa tjejer som inspirerar och glittrar. Energin från bloggen kan nog få vem som helst att dra på smilbanden.

Här kommer jag absolut kika in mer, härlig blogg tjejen! You go girl!

Hälsnigar Empa.

Reply
sara

haha känns de nt äckligt om du nt tvättat håret på ett tag? mitt blir helt fettit om ja nt har duchat på tre dagar. uch.

Reply
anonym (a)

asså Kenza för helvete, du är så jäkla snygg asså jag menar alla är ju snygg på sitt sätt men du har en speciel snygghet (eller vad man en kallar det).
Liksom du tar så fina bilder, okey, jag måste vara ärligt, tycker inte att du tar så bra bilder som forograf med du tar så fina bilder på dig, såklart för att du är sååå SNYGG, VACKER, SÖT !!!
Du är så snygg :)
Kram!

Reply
emma

Hej, skulle gärna vilja att du lägger upp den här frågan i din blogg för jag vet att det finns fler som vill ha svar på den. Hur ofta tvättar du ditt hår? Du skrev att du inte har tvättat det sen i måndags, skulle jag göra så skulle det kännas värre än ett smörpaket. Och du har verkligen underbart fint hår! =)
tack för en fin blogg!

Reply
Bella!!

Måste fråga!!
alla röda läppstift jag haft är jag inte nöjd med, har inte hittat något superduper som jag fastnat för… TIPSA MIG om något bra :(
Avlivder snart, alla blir så kletiga om de ligger i handväskan vill ha ett som är mer fast och inte kladdar :)

Reply
uijfkr

åh, så du kysste bill i drömmen! Jag vill OCHSÅ kyssa han i mina drömmar :O haha ;D

Reply
amanda

Kan du ta kort på alla dina ringar och ha de som ett inlägg “ur garderoben”? :D Jag vill se alla dina snyggingar på nära håll :D

Reply
Bella!!

en till fråga….

Hur mycket kostade Egypten resan?
Har hört mycket om det där stället!
Ni körde all inclusive va? :*

Reply
Malin

heej, hur gör du så att inte håret blir flötigt?
för du har ju lixom inte tvättat håret sen i måndag.
Din blogg är bäst!

Reply
Saga

Dagens fråga: Hej! Jag har kommenterat förut och jag har sett att massa andra gjort det samma och frågat samma fråga som jag, Frågan är iallfall: Vart har du köpt den där fina tröjan? Du har en liknande/likadan i vit också? Dom är skitfina. Ha en bra dag! kramkram

Reply
san

blir ditt hår aldrig smutsigt? tvättar du det bara EN gång i veckan? jag måste tvätta mitt varannan dag.

Reply
Julia

hej kenza :D as bra blogg och kollar den varje dag, men dock är jag avund för du typ har perfekt kropp och man får dåligt självförtroende, vad äter du för se ut som du gör? för på bilder tkr jag det ser ut som du kan äta vad som heslt

Reply
razone

jaa samma här har nt tvättat håret sen i söndags tvättade det idag :P :D :D :D

Reply
Steffy

Haha, underbar dröm, va ? :D Att pussa sin drömkändis (om man säger så) Men kmr din kille nt bli arg nu ? :O ♥

Reply
maira

du ser så fin ut!:)
själv mår man skit.
broshan hamna i slagsmål
och blev kallad svartskalle,
han skall te sjukhuset.
ha det bra<3

Reply
Filippa

Man ser att det börjar bli fett i botten där.

Jag har vant mitt hår vid att tvättas 1 gång i veckan, så det går skitbra. Tvättar max 2 ggr i veckan. Det är BARA bra för håret att tvättas sällan! :)

Reply
Nikolaj

This makes absolutely no sense at all – you look unbelievable fine!

I wish i could plant you and grow a whole field of y’all :)

Have a good weekend

Reply
e

Du har inte tvättat håret sen i måndags men det ser ändå helt jävla perfekt ut?! gud ta vara på den gåvan säger jag bara!

jag är tvungen att tvätta det varje dag om jag inte vill gå runt och se ut som någon lortis som smetat smör i håret -.-

Reply
emma

älskar verkligen din blogg !
vore väldigt snällt om du tipsade om nån affär där man kan beställa kläder ifrån, har nästan tröttnat på H&M, ginatricot osv.
kram!

Reply
linn

till alla er kommentarer som får fett hår på en dag:

Hår blir fett ju oftare man duschar. man måste börja duscha mer sällan om håret ska få en bra balans. duschar man varje dag så får man fett hår efter en dag. de e bättra att duscha typ var tredje dag så blir håret inte fett lika ofta och så mår det bättre.

Reply
browneyedgirl

*skrattar* ja drömmar är bra konstiga, sist jag drömde , drömde jag om nicklas whalgren *haha* japp vi var på dejt han och jag, jisses stackars laila =)
Hoppas du får en fin påsk!

Reply
Emma

Hej världens gulligaste Kenza!! :) <333

Är din pojkvän 26 år?
Och du är 18?
Då är det altså 8 år imellan er.?!
Funkar det bra emellan er ävem om det är så stor åldersskillnad?
Bara undra, för då kanske man har en chans på Tom K. ;) hahaha

Underbar blogg, puss §

Reply
Kiri

Jaa-aa du har rätt, det är galet jobbigt att tvätta håret när man har ett hårsvall som du o jag hehe, fick tvinga mig själv till att göra det idag, men efteråt är det ju sååå värt det! Ha en skön fredag ute i solen, själv jobbar jag heeela påsken o får bara skåda det vackra vädret från fönstren på jobbet… kram från finska flickan!

Reply
Kiri

Ja o på tal om drömmar, har förstått att du en längre tid drömt mardrömmar, typ? Kan du berätta mera om det? Jag drömde mardrömmar under ett års tid VARJE natt, sen flytta jag till stockholm och mardrömmarna försvann till en stund, men nu är de tillbaka…drömmer allt från häxor till tunnelbanor som sprängs…jobbigt!

Reply
Sanna

Du och dina drömmar asså HAHAxD älskart! jag drömmer ofta om Tokio hotel, den mest störda var när jag träffa dem på min gammla skola, jag blev helt tokig med skolans fetaste kille, vi sprag efter dem och sedan fick jag en kram av Tom!men inte killen, för de tyckte han va för fet, haha:) ha en skönkväll:D

Reply
Evelina

Hej!
Det var en konstig dröm du hade! Jag mår jätte bra idag för nu är det ju också PÅSKLOV! Heheheh. / Kram Evelina

Reply
M

Vad gör du med ditt hår för att inte de ska se fettigt ut eftersom du inte tvättar de så ofta? själv måste jag tvätta varje dag så har du några bra tips som håller de rent?

Reply
julia ♥

wow! om jag inte tvättar håret minst varannan dag, så ser det ut som något jävla smörpaket!
hur gör du för att inte få det fettigt?
skulle vara sjukt tacksam om jag fick ngt bra råd, är ganska jobbigt att det blir fettigt så lätt!
kram till sötaste kenza & tack på förhand! ♥

Reply
Amanda

hur i hela friden kan ditt hår se så underbart ut när du inte har tvättat det sen i måndags? :O tvättar inte jag mitt hår varje kväll så vågar jag inte visa mig bland folk för att mitt hår ser så hemskt ut. vad är din hemlighet? :D

Reply
Elise fra volda i norge

Hvilken type menneske er du ?
halvt svart ? halvt mulatt ? litt kinesisk kansje ?:)Eller er du spansk ?

Reply
Francesca

Haha,that dream doesn’t sound bad at all lol.You have a great blog.And congrats on all of your success.And yes,I too am a HUGE Tokio Hotel fan,They are amazing.

Reply
Tränings-Galen

God Morgon!!
Solar du i solarium?? hehe du ser alltid så brun ut!
:P :) Skulle gärna vilja ha ett tips på någon som skulle kunna hjälpa oss med våran design… :)
Ha det bra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*