• header

RAAAAAAAAP

Så låter det här hos mig nu! Vi har proppat i oss varsin kebabtallrik och nu ligger vi och klagar över hur mätta vi är. Vet ni? Jag har äntligen tagit tummen ur och fixat riktigt bredband (har kört på mobilt bredband sedan jag flyttade hemifrån) så nu ska vi installera det här. Skönt det ska bli med snabbt internet igen!

Jag har haft en underbar dag med Nadia och ett par killkompisar. Vi började med lunch och sedan satte vi oss på en uteservering, drack kaffe och njöt av solen. Så grymt härligt att våren äntligen är här!! När vi hade suttit där ett bra tag så var det dags att åka och storhandla och efter det åkte vi ut till Nacka där Mani fick leka med Kenneths lilla vovve. De sprang runt och lekte som galningar. Gissa vem som kommer sova gott inatt?

Hoppas ni har haft en fin dag. Puss! ♥

88 Comments

Ems

hur klarar du dig med segt internet? skulle bli galen ^^
jag tror Mani sover nice inatt ^^
diggar bilden på dig och Jayson :P

Reply
anna

Du är så mycket med dina kompisar, det är ju fint, men varför träffas du och din pojkvän så sällan ? Eller skriver du bara inte om det vad du gör med honom?

Reply
Edina♥

Hej Kenza!
Jag älskar verkligen din blogg du har en superfin känsla för mode:d Du skriver verkligen intressant man tröttnar aldrig utan tittar alltid om du har skrivit något nytt:D’

Peaace!

Reply
Johanna

Du verkar ju vara ett stort fan av converse, tycker du att låga converse funkar också eller? :)

Reply
DESIGN BLOGG!

Jätte fin due kenza, åh! :) ps. CHECKA IN MIN BLOGG FÖR HJÄLP MED BLOGG DESIGN, DET ÄR LUGNT! JAG HJÄLPER GÄRNA! :) OCH SÄG GÄRNA VAD NI TYCKER OM MIN EGEN DESIGN! :)

Reply
A

KEEEEEEEEEEEENNNZAAAA!!!!!!!!!!! Haha förlåt:) Ville bara fråga ifall du sett “Superprinsen”? Nästa avsnitt kommer handla om Bloggtjejernas hemlighet där bl.a. Foki, Kissie, Blondinbella och DU är med som tecknade figurer:)

Reply
Desajn.nu

Hej! kom till min Design och Inredningsblogg!:D Den är full av bilder, inspiration, tips, snygg inredning, shopping-tips och massa mer överraskningar. ;)

Reply
Isabelle

Hej :) Det bästa med din blogg är all kläd-inspiration man får! Kan inte du tipsa om lite billiga affärer du gillar? Eller kanske internet-butiker med låg frakt eller liknande?
Kram :D

Reply
Donnaa

Hur kommer det sig att du aldrig nämnt din pappa? :), du nämner ofta din mamma att du träffar henne osv.. men har aldrig sett att du nämner din pappa.. hmm?

Reply
sara

HEEJJ.
Jag ska ta studenten snart och det känns som ett omöjligt projekt att hitta studentklänning. Du har inte några bra tips på vart man kan hitta? Vad hade du på dig?

Reply
en tjej i malmö

oooooh din blogg är verkligen sjuukt fiin, mke bättre än kissies, de första gången ja läser din o älska den direkt hihi mwaah (L)(L)(L)

Reply
Sanna Magdalienah

DAGENS FRÅGA:
Vad för typ av hårborttagning använder du under armarna/i armhålorna? (Vax, hårborttagningsmedel, rakhyvlar, rakapparat?) Personligen lyckas jag aldrig – hur jag än försöker – få det att se lika rent och fräsht ut som du lyckas. Hoppas på svar!

Reply
delila

Vad synd att du känner “att du måste slå klackarna i taket” bara för att du hemma en helg! Det är inte världens undergång att inte festa en helg!

Reply
Evelina

Hej!
Jag tror att Mani kommer sova gott inatt om man får gissa, haha! Gutt med bredband nu då.. / Kram Evelina

Reply
steff

Ni ser ut att ha riktigt härligt väder uppe o Stockholm! Här nere i Halland är det bara piss regn och tråkigt, haha!

Reply
Elin

Heej! :D
Jo jag undrar bara var du har köpt de där solbrillorna? Jag har letat jäääätte mkt men har inte hittat ngr..
Btw så älskar jag din blogg! <3 :P

Reply
tina

är det din vän som är med på lindsay lohans profilbild på twitter? :)
Undrade baar, han liknar honom i alla fall väldigt mycket! :)

Reply
Fanny

1. Är din pojkvän också med din familj ibland och så?
2. När du går utanför dörren, tänker du ofta på hur du ska se ut och så? Jag menar är du utseendefixerad? Kan läsarna ibland påverka dig..om du nu då är utseendefixerad? Ärligt talat :)
3. När var du i ditt hemland senast?

4. Vad är du MEST nöjd på dig själv? Och vad är du MINST nöjd med på dig själva? (Personlighet och utseendemässigt)

Tack på förhand. Bra blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*