• header

Behind the scenes

Här kommer ett par behind the scenes-bilder från dagens plåtning med Bubbleroom magazine! Det var en väldigt rolig plåtning med snygga kläder (det kommer stå i tidningen vart allt kommer ifrån) och en “wet look” med olja lite överallt, hehe. Ni ser som sagt resultatet ute i butik i slutet av månaden! ♥

322 Comments

malin

först täntke jag såhär: jag måste säga nånting. sendan tänkte jag såhär: vafan då för? folk som du hör det jämt och ständigt och varför ge ännu en komplemang som du säkert ändå bara viftar bort (om du nu ens läser). >>>M-E-N!! sedan tänkte jag om, även om du inte läser eller bryr dig eller tar åt dig eller vafan som helst så måste jag ändå vika mig och säga att JAG TYCKER ATT DU ÄR DEN VACKRASTE MÄNNISKAN JAG NÅGONSIN SETT! Du är så himla fin Kenza, och hur avundsjuk jag än är så är jag så glad för att en sådan vacker människa som du kan vara så fin på insidan (som du verkar vara) också. Hoppas du hinner läsa detta och ta åt dig, för du är verkligen jättefin! Puss söta du!!

Reply
Kajsa Sjunnesson

Åååh vilka fina bilder, så våriga verkligen. Min favorit är den blåa klänningen :) kan du inte skriva när de kommer ut om du vet?:)
Du är superskön Kenza låt ingen trycka ner dig!

Reply
Linda

SNÄLLA, DU MÅSTE BERÄTTA VAD DET ÄR FÖR MOBIL SOM DU SITTER MED PÅ DOM 2 FÖRSTA BILDERNA!!!! Snälla, har sökt överallt efter en sån ungefär!

Peace

Reply
Olivia

Så underbart söt är du Kenza, kolla in dagens photoshoot jag hade i min blogg, love ! :) ´Fotoblogg med modellbilder :)

Reply
Vill helst vara anonym!

Hej!
Jag vet att du inte vill vara FÖR personlig osv. i din blogg, men jag har ändå en fråga som jag hoppas du kan svara på.
Jag vet inte vart jag ska vända mig för att prata om det här.. men jag hoppas att du kan ge mig några trådar på vägen iallafall.
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart tre år. Det funkar jätte bra och vi, eller jag, är iallafall jätte lycklig med honom. Problemet är att varje gång han ska ut och festa/dricka och jag inte följer med får jag en orolig känsla i magen. Typ Panik känsla i magen, du vet ångest och mår riktigt jävla dåligt. Jag kan inte somna så jag sitter uppe hela natten och ugglar.
Jag kan inte beskriva vad jag är orolig över, men det är väl avundsjuka och så tror jag att han ska vara otrolgen eller ngt såndat.
Jag undrar hur du klarar av att gå ut utan din pojkvän, eller resa utan din pojkvän?
Alltså, jag finner inget nöje utan att min pojkvän är med, så jag vill aldrig gå ut längre! och jag fattar inte varför inte han känner samma sak. Klart jag har pratat om detta med honom, men får bara skrik och gap om att han får göra som han vill tillbaka. Vet inte hur jag ska lära mig att INTE känna såhär, för jag orkar inte det längre.
Snälla hjälp!

Reply
Donika

Hey! I’m from Norway and I read you’re blog every day. And OMG you’re so pretty that…. Is it possible to be THAT pretty?

Love!

Reply
fuck you

du låssas vara så jävla snäll i din misslyckade blogg. men irl är du skit otrevlig, tog foto med dig en gång. du skulle verka så speciell och göra en söt min för att se så jävla mycket bättre ut än mig, och få mig att se ut som en jävla looser. sedan skriver du på din failade blogg ”åh träffade en gullig läsare lalalala” fast du var fett otrevlig irl , du skällde typ på mig för att jag ville ta bild med dig. idiot. du borde inte låssas vara trevlig all the time. fattar inte att du vann modepriset, no sense of fashion………?

Reply
Du skriver aldrig om fotografen...?

Du brukar ju skriva vad makeup artisten heter och sånt… men du skriver aldrig vad det är för fotograf? Skulle vara väldigt roligt om du börjar göra det med tanke på att det är ju ändå människan bakom kameran som gör större delen utav jobbet… lite mer kredit på det! :)

Reply
Jessica H

Gud vad snygg den sista outfiten var!! :D

En sak jag funderat på bara: Om du måste ha BH under kläderna på en plåtning, har du med en egen då, eller får du låna? Har du fått säga din storlek i förväg isf?

Kramar!

Reply
Nybloggare

snyggt kenza, skulle också vilja bli plåtad sådära,
tips till alla tjejer kolla in min blogg med hjälp till unga tjejer som vill prata :)

Reply
Nina Roshan

Grymt snygga outfits! Spec den 6e bilden, outfiten med jeansshortsen… maste va bland det snyggaste ja har sett!

Reply
Lisa

Heej!
Ojojoj, vad fin du är(som alltid)..
Petra ser jätte fin ut på den sista bilden;)
ha en bra dag!!

Reply
anna

god morgon Sunshiine sitter och väntar på ett härligt inlägg men får väl vänta ett tag tills du vaknar!! puss älskar din blogg!

Reply
Emelie

Kenza, så jävla vacker. Du betyder mer än du tror för oss dårar med dåligt självfötroende och allmänna problem^^ Tack.

Reply
Linda

Snygga kläder fast samtidigt känns som om du skulle kunna ha en trasa på dig och få den att se sjukt snygg ut.

Reply
elizabeth

btw, klockren kommentar av en “Sandra” “Alla äter sushi efter modelljobbet utom Kenza” Haha, jag hoppas pizzan var din! :D kram

Reply
Angelica

Hej Kenza!
Jag är i stockholm just nu och eftersom du bor där så undrar jag om du kan tipsa om något/några ställen som måste besökas när man ändå är här? :-)

Reply
emmy

hejsan!
jag ville bara säga att du har en så otroligt bra blogg vilket förmodligen är p.g.a. att du är en sån underbar människa!
alltid go och glad och är inte rädd för att verkligen vara dig själv!
du är dessutom fantastiskt vacker och jag hoppas att du kommer fortsätta vara den du är utan att ta till en massa plastikoperationer( till skillnad från vissa andra självupptagna bimbos”kissie” *host*).
hoppas du mår bra, keep the good work up girl!:D
stora kramar!<3

Reply
Vilmis =)

Kenza det finns inga ord hur vacker du är! :D
Jätte fina bilder. Ska defenitivt köpa lite av kläderna och tidningen.. Hehe…

VIKTIG FRÅGA SNÄLLA SVARA Tacksam för svar..
Kan inte du ha någon läsarträff typp i lindköping eller nåt! Skulle så gärna vilja träffa dig..

Reply
Sejla D.

Super snygga bilder (:
Du, skulle du inte kuna lägga ut en videoblogg där du uttalar ditt namn? xdd För jag har hört folk som både uttalar det Känsa, Kinza och som det stavas Kenza, vilket är egentligen det rätta? (:

Reply
cissi

hejsan! först vill jag bara säga att du är en stor inspiration till mig! Du hör det säkert hela tiden, men jag ville ändå säga det och visa min uppskattning :) du är en sån glad person så jag blir smittad och livet är mycket enklare om man är glad! :) Dessutom såg fotona du tog igår ut att bli skit bra, you go girl! :D Tack för att du inspirerar mig i livet, och även till min egna blogg :’D

kram

Reply
sara

Jätte fina bilder! har en fråga, när jobbar som modell tex för bubbelroom, då får du la pengar för det? i så fall hur mycket :)

Reply
Elii

Grymt snygga kläder! :) Var även inne och kollade på Wildflower och jag blev helt kär i ett par av dina skor! De beställs lätt med en gång! Du har verkligen grymt snygg klädstil :)

Reply
Amanda

HAHAHA, Kenza är det du som äter pizza när alla andra är nyttiga och äter sushi!?!?!
Förstår dock i fall det är så, skulle aldrig äta rå fisk, urk!

Reply
Elina

HAHAHAHAHAHAHAHAHA, men så jävla klockrent! Alla sitter där med sin nyttiga sushi och sedan du med din feta pizza….. HAAH, gud så kul alltså! :D

Reply
Sara

seriöst, på varje jäkla bild ser du ut som den snyggaste människan på jorden!!! hur fan lyckas du? :P
du är både snygg, vacker, söt osv osv!!!
jag är sååå avis ;P
helt sjuuukt att man kan vara så fin!!

Reply
Ullis

Kikade in på Petras blogg, och JÄVLAR vad snygga bilder, du är makalöst snygg kvinna!!

Reply
Åza

Herregud vad vacker du är, helt otroligt. =) Kul att läsa din blogg och titta på alla fina kort. Har precis kommit in i blogg världen på ett snesteg en regnig dag på internet. Är nu helt fast i att följa bloggar. Tycer om hur du skriver och tänker. Ha det toppen! keep up the good work!

Reply
Mylène

Is it right, that I see a LG GW 620 mobile, or isn’t it? I’m curious about your phone, he looks so pretty!! And so do you of course ;)

xoxo Mylène (from Holland)

Reply
alice

har gjort dig och armani till mina favorit simsgubbar:)
ni bor i ett jättestort rosa hus med swimingpol:)

Reply
Jenny

Skiitsnyggt!!! :o Du ser verkligen ut som en riktig Victoria Secret Modell!! Kanske t o m snyggare! Heja Kenza! ;)

Reply
M

du är så fin Kenza :)
hur lång är du egentligen? sista bilden ser du jättelång ut jämfört med dom andra två? :P

Reply
carro

Shit va du ser kvinnlig och exotisk ut på bilderna, assnygg!! O annars med förståss, men du är mer söt utan smink, o ser yngre ut då också:) Vill ha ditt utseende!!!

Reply
Lovisa

Så fina foton! längtar tills man kan få se dem i tidningen :D ÄLSKAR också hur snygg du har blivit! Du är himla snygg nu när du har fått höfter och lite mer kött på benen ;) fortsätt så :D

älskar din blogg
Kram

Reply
Elin

Haha, matbilden är klockren. Äter alla sushi och är pizzan din? SÅ jävla härligt och fy fan vad snygg du är! <3

Reply
virginia

Du är ju den absolut snyggaste, hetaste människan i världen! Jag drömde förresten en jätte-weird dröm om dig förra veckan och nu kan jag inte sluta tänka på att vi egentligen är kompisar(vi var det i drömmen) och vilken härlig männsika du var. Jag tror naturligtvis att du är det i verkligheten också. Ha det bra och fortsätt vara snygg(inte så svårt men..)

Reply
tasha

Du är så sjukt fucking vacker,lite lik Tyra Banks (du har inte hennes alien-huvud men ögonen och håret och så..) :)

Reply
johanna

Du liknar ju Tyra Banks på den översta bilden! Trodde nästan att det var hon!

Reply
michaela

Du kan verkligen ha på dig vad som helst och ändå se lika bra ut. Måste verkligen säga att du är grymt snygg. Tack för en inspirerande blogg

Reply
Malin

Hej!

Du har ju gått upp lite i vikt som du både sagt själv och som syns. Jag tycker det är skit bra, men vad gör du om du ex. inte skulle bli anställd på ett modelljobb för att du väger “för mycket”? Skulle du gå ner i vikt då för att behålla dina modelljobb?

Reply
Simona

Åååå du är så sjukt vacker. Du har utseendet, kroppen, håret, stilen ALLT! Du är en miniversion av Megan Foxx mihi.

Reply
[email protected]

asså Kenza du är så himla snygg!! Tror nog flera tusen ungdomar har dig som förebild och vill vara och se ut som dig!!
älskar din blogg! BÄSTA bloggen jag vet iaf!!! ;D
hare så braaa!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*