• header

FROM SHECITY

Snodde lite pics från Petra från gårdagens jobb! Jag tycker att ni ska gå in och berömma henne för hennes grymma styling. Aldrig har jag varit på en plåtning och velat plocka ner varenda litet plagg i en påse och springa därifrån ;-)

(Ps. Jag har bytt namn på kategorin “Mina modellbilder” till “Plåtningar”. Där kommer nu även alla behind the scenes-bilder hamna i framtiden)

304 Comments

♥KiZnic - Just nu TÄVLING i bloggen♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Gillade bara västen ^-^ kul att se bilderna sen

Ps. Kollar gärna in i min blogg för att få inspiration inom mode och trender!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Johanna

Hej :) Måste bara säga att du har en helt fantastisk blogg! Jag är inne minst en gång om dagen ;) Det sköna med dig är att du är så jordnära och seriös jämfört med många av dom andra stora bloggerskorna. Du har en jätte bra balans mellan att vara personlig men ändå hålla det på en proffsig nivå! Sen är du så galet söt också :)

Kramar Johanna :)

Reply
maja

Du är så hiiimlahimla fin på bilder när du har “backslick”!
Så himla snyggt på dej!!!!

Reply
Lina

Hej alla kenzas läsare!
Jag har just nu en tävling på min blogg som går ut på att man ska göra en ny blogg design till mig!
kika in och va med du också vetja! :)

puss&kram

Reply
anna

Du verkar ganska stolt över bilderna eftersom du visar dom väldigt mycket. Jag tycker faktiskt du SKA vara det. Du är en otroligt vacker människa och du är väldigt lycklig lottad att se ut som du gör. Hoppas du läser detta och att det gör dig lite gladare :)
kram!

Reply
zita

Jättefina bilder :) ser väldigt roligt ut ! :D Måste bara säga att du är väldigt duktig modell, ärligt ! (: kram!

Reply
Sofia

Shit tjejen, du är så fruktansvärt himla fin så de nästan göra ont!! Har läst din blogg nu i typ 1 ½ år och kan säga att de är som ett litet gift :P Snyggare än dig är nog svårt att bli<3
Tack för en dunderblogg! KRAM

Reply
Caroline

Hej!! Jättesnygg du var på plåtningen, sjukt. Kläderna var även helt underbara. Den bruna kortäramde skjortan du har på dig och den glansiga byxdressen, vart kommer dem ifrån?

Tacksam för svar!! Ska till sthlm snart, tänkte att jag kanske kunde få chans att köpa plaggen då…

Läser din blogg varje dag! :) Pussis

Reply
Sara

Du är så grymt vacker! Du lever upp till min bild av den perfekta kvinna, måste bara få det ur mig! Du är självklart inte bara vacker – du har en väldigt bra blogg också. gillar ditt sätt att skriva på och det faktum att du är så jordnära! Keep it up =)

Reply
sandra

Va fina bilder :) kolla görna in min blogg, skulle tycka att det var kul om du kolla min blogg och komenterade

Reply
Mimmi

jätte fina biler! :D
jag har en fråga vet inte om det är här eller om man frågar i ett “frågeinlägg” men gör det iaf, nu till frågan hur lång är du? :)

Reply
amanda/bergström

hey :) kollade på din datorpic, använder inte du/hon som använde datorn Print Screen? :) jag tycker att du är väldigt bra designer, man kan leta efter sånna som du i evigheter :)

Reply
Emma

Vilka otroligt fina bilder! :):):) och din kropp skulle många döda för att ”få ha”, kan jag tänka mig! :)

KIKA GÄRNA IN; EMMATRONNHAGEN.BLOGG.SE. Uppdateringar om ALLT möjligt och om det mesta i mitt liv! :)
kram

Reply
Emma

Alltså herreguuuuud vad du är vacker! JAG DÖR! Du är enligt mig en av sveriges vackraste tjejer, eller kvinnor kanske man säger? Haha, aja, det spelar ingen roll. Men bara så att du vet, DU ÄR BÄST! :)

Reply
Paulinne ;)

Heej Kenza !! Du är å vacker! -Vet du vart man kan köpa billiga men snygga kläder ? :D
– Det skulle vara jätte kul om du kunde göra fler tävlingar !
Behövs inte om du inte vill,men det skulle vara riktigt kul :D
// En tjej som ÄLSKAR Green Day och läser din blogg varje dag!

Reply
Avin

Hej Kenza !! Jag undrar bara vart du köpt din fina blåa skjorta från LEE ? Alltså vilken affär då :D

Reply
julia

Fasiken vad snygg den där skinnvesten var…Är lite kär ni, och outfiten på sista bilden var riktigt riktigt riktigt snygg, hehe =)

Reply
simåne

ser lite flottigt och kletigt ut, men as snygga kläder ;p ! och du e as söt btw [:

Reply
Sanna Magdalienah

DAGENS FRÅGA:

Vad för typ av hårborttagningsmetod använder du på de mindre områden som under amarna och vid bikinilinjen? (Rakhyvel, rakapparat, hårborttagningsmedel, vax?)
Jag har testat det mesta men lyckas verkligen inte få det att se så fräscht och rent ut som du lyckas.

Kram

Reply
Kristina

Verkligen snygga bilder! Ska bli kul att se hur dom blir.. kika gärna in på min inredningsblogg om du vill:) Ps: Jag vill se bilder på hur du har det hemma!

Reply
Isabell

De där plaggen skulle mer än gärna få flytta in i min garderob! Hur är det att vara med på plåtningar egentligen? Verkar vara riktigt kul, speciellt om man blir sådär snygg som du blev på den här senaste plåtningen!

Reply
lisa

ursäkta för en kanske konstig fråga?? hahah
iallafall, du pratar mycket om bajs och sånt skit (hehe) i din blogg. Men vad anser du om rapar och fisar? är det något du kan göra framför vänner/pojkvän? haha :D

Reply
Tania

SÅ himla vacker!!!:D Kenza jag måste bara fråga vem sminkade dig? älskar sminkningen den är helt perfekt! Letar efter en bra make up artist så jag skulle bli skit glad om du svarade:D
pusss

Reply
s

Hej Kenza

Vart köper man kläderna från plåtningen?
kommer de finnas i nån butik eller på bubbleroom?

Snygga kläder på en snygg person! Plåtningen såg
skitbra ut

Reply
Hanne

Hvor er den blusen på de øverste bildene fra?
Den var utrolig fin, hvor er den kjøpt?
Håper du kan svare, bor i Norge og får derfor ikke kjøpt bladet. Du er utrolig vakker!!!

Reply
Sisterhood

Vilka otroligt underbara och fina bilder, om man endå såg ut om du Kenza! :)

Den 8 maj IDOL i Stockholm, vem vet kanske ni ser mig där då! ;) Kolla in min blogg, lagt upp film osv..

Mvh Sisterhood – En tävlingsryttare & en blivande bartenders vardagsblogg..

Reply
Anne

hej! tycker din blogg är jättebra! Snygga modellfoton, verkligen! Det syns att du gått upp lite i vikt. snyggt :) hur lång är du och hur mycket väger du just nu? kram anne <3

Reply
Madamee:)

Måste bara säga att jag tkr du är så himla vacker och har dessutom mer i huvudet än kissie-tjejen. Keep it up Kenza!;)

Reply
Emma

grymma bilder Kenza! men jag har en fråga till dig, jag har hört nånstanns att du ska vara värsta bitchen (kommer inte ihåg vem som sa det till mig) och är värsta otrevlig och du skriker fetto osv till människor som är stora. Är det sant?? Är du som “kissie” – asså otrevlig när människor vill ta bild med dig osv? jag har hört så jävla mkt om dig och jag blir störd! Jag säger alltid till personer som börjar snacka skit om dig att det inte är sant osv, och sen kom en person och berättade (i min skola, nämner inge namn) att hon hade träffat dig och frågat om du kunde ställa upp på kort med henne men du var värsta otrevlig och kallade henne en massa saker.. Jag tror inte det är sant men jag blir förvirrad! (tjejen har nu flyttat och vart vet jag inte, men hoppas du kan svara på detta)

Ledsen för en konstig(a) fråga(/or) men jag har suttit och frågat mig den frågan hela tiden om det är sant eller inte. Skulle uppskattas om du kunde svara på dessa frågor.

Reply
Carolina

Hej Kenza! måste berömma dig för en grym blogg. Och jesus! fan va vacker du är!

Reply
amanda

Hej Kenza! Jag undrar om du har slutat röka, och vad din familj tycker om att du röker? Vad tyckte de om att du började röka i sån tidig ålder? Jag själv är 13år och har börjat röka, men vet inte hur jag ska sluta?! Need tips ! :)
DIn blogg äger !! <3

Reply
Ellen

heya kenza, i read your blog daily, via translator, as i’m from belgium, but i never comment.

now i do because i just got a confirmation mail saying my wildflower by kenza wednesday night, in grey are finally being sent over!

I can’t wait for them to arrive! <3 I can't buy them anywhere here -crycry-

pusspuss ;)

Reply
Shejda

Hej Kenza! riktigt fina bilder du har =) Du är sjukt vacker, men det vet du redan :p
Tänkte fråga dig en sak och hur du ser på det. Det är så här att någon i min klass håller på att kommentera min blogg med nedvärderande kommentarer. Jag känner ju av, eller får ju misstankar om att det är en person i min klass som håller på. Men är det verkligen så lätt att strunta i sånna kommentarer…gör ju inte saken lättare heller, när de väljer att vara anonyma. Anledning till varför jag frågar dig är för att du själv brukar skriva om folks elaka kommentarer…tycker att det är sjukt onödigt att man förstör andras lycka. Hoppas du hinner ge ett svar, hade varit kul och få lite respons på min fråga av just dig =) KRam

Reply
Shejda

Haha vänta nu, jag ställde aldrig någon fråga ju. Men hur hade du gjort? Hur ser du på sånna saker, alltså folk som nedvärderar andra genom elaka kommentarer. Hur brukar du göra..ignorerar du det bara eller?

Reply
Jessica

Är det vatten eller olja du har på kroppen under fotograferingen? puss kenza!

Reply
Lisa

Hej Kenza, riktigt heta kläder o jag bara älskar din lilla väska (den bruna) o din beige topp! vart kommer kläderna o väskan från? du gör ett grymt jobb, Kram

Reply
lolly

K klädmedveten
E envis
N namnet är fint
Z zmidig
A aldrig ful, vare sej på in elr utsidan

Reply
Elin

Men Kenza! Jag vill skicka dig till Victorias Secret! Vilken fantastiskt fin ängel du skulle bli! Du är nog den vackraste människan jag sett. Delad plats med J. Alba.

Reply
Jessica

Så vacker du är Kenza! <3
en fråga.
hur många gånger har du träffat Tokio Hotel? och är dom verkligen sådär gulliga och sjukt roliga som dom verkar? :D

Reply
Malin

Shit vilka häftiga kort. Snygga kläder och häftig styling! Du passar i allt :) Jag fastnade för ett kort på dig, den andra bilden, dina ögon fångade verkligen kameran, bra gjort!

Reply
Daria

Jag har ett förslag för *dagens fråga*… När man är en sån offentlig person som du är kan jag förstå att det är svårt att kunna få sitt lilla revir omkring sig ifred ibland. Var tycker du går gränsen? kan folk vara jobbiga och vad är det som är jobbigt för dig isf? vet att många är nyfikna på den här frågan eftersom många gärna hade velat komma fram och ta kort, maila till dig osv. men är rädda för konstig respons eller ingen respons alls :P..

Reply
linnea ^^

Du är sååå dutkig bloggerska, asså riktigt duktig. Jag älskar hur du skriver och älskar preciiiiiiiiiis vart ända inlägg<3 åh! :D

Reply
Madde

Mode.Smink.Skor.VIKT.Liv.Hälsa.
Nystartad blogg, många bilder, mycket uppdateringar!

Du har verkligen en superbra blogg och dina bilder var skit snygga! Stor kram

Reply
Ida Lindgren

Hej Kenza. Gud vilken härlig väska du håller i på ett av korten.. jag känner det samma när jag ser på kläderna du bär. usch vad snyggt.. men jag undrar vad anväder du för medel för att alltid hålla din kropp så naturligt brun.. All Love To You, Ida!!

Reply
Fashion by Emma

En rolig grej du hade kunnat ta med i “Ur Kenzas gaderober” hade varit typ ett bortglömt plagg! :D Ha det gött, och fan va du är snyggg!!!

Reply
Daiane

du er så utrolig vakker !! elsker bloggen din, leser den vær dag du er stor inspirasjon !!! men jeg lurte på noe? hvor har du kjøpt den dongeri jakken?

x Daiane

Reply
Mimmi

Grattis till över 1miljon läsare:) Ser att det börjar jämna ut sig på bloggportalen.. Tar inte lång tid innan du är Sveriges största bloggare igen. Men en sak ska jag säga. Det är du VÄRD!

Reply
Katia

Man kan bara njuta av dig. Sluta aldrig att vara en så fin tjej. Jag älskar ditt smink, du måste också lära dig att sminka dig själv så där, för att du passar i det fantastisk mycket!!!!
Du har en fantastisk kropp.
Var stolt för det!!
Kram :)))

Reply
ezzi

HAHAHAHA KENZA!! Du måste se videon som ANAGINA har gjort ”vi vill gifta bort Kenza” hahahahaha för rolig :D
Kram!

Reply
Emelie

Wow, vilken vacker människa du är. Nog för man själv är modell, men du är enastående. Vore kul att se ett inlägg med en bild från varje session, sen du börja. För att se utvecklingen. Lycka till med allt vad du åtar dig!

Mvh
Em

Reply
Knorkan

Hej Kenza, snygga bilder! Vill du vara med och tävla om ett tufft armband från Cocoo? Besök min blogg i så fall =) Kram!

Reply
louise

Snygga bilder och snygg du!

Skulle inte du kunna skriva ett inlägg nu inför alla studenter och baler, med tips på klänningar acces., skor osv.?

Gärna hemsidor med snygga klänningar!

Snälla, jag är nog inte den enda som sitter med klädpanik, haha. Är det någon man lyssnar på med sånt är det ju DU

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*