• header

PICTURES

Behind the scenes from Petra

178 Comments

linn

hej var kommer jeansshortsen och den blåa klänningen du hade på dig på plåtningen från? letat hur länge som helst!
tack på förhand

Kenzas svar: Jag tror att allt finns på bubbleroom!

Reply
J

vad tycker du om den nya “skatta för presenter-lagen” ? :)
roligt att veta, då alla andra bloggare berättar sin åsikt.
snygga bilder! kramar

Reply
eee

meh du gör typ 100 inlägg av en händelse. vi har liksom redan sett dom bilderna! :s

Reply
Anna

Men snälla du.. vi orkar inte se mer bilder från denna plåtning. Så intressant är det inte!

Reply
ida

gud vad du e snygg. så vacker kropp du har. du skall vara stolt över dig själv.
kolla snälla in min blogg om Vägen bort från Anorexin, skulle bli så glad.
kram ida

Reply
emma

VI HAR REDAN SETT DOM DÄR JÄVLA BILDERNA TYP SJUTTIOELVA GÅNGER!!! DET RÄCKER

Reply
Kenza

*
*
*
*
Emma & Anna: Jag förstår att det är tråkigt, men jag har ärligt talat ingen blogglust. Jag brukar alltid kunna koppla på ett happy face trots att jag inte mår bra, men just nu går det inte. Då slänger jag bara in lite bilder för att det inte ska bli så tomt här.

Kram!
*
*
*

Reply
Anna

Ber om ursäkt Kenza för att jag skrev negativt angående att du la ut dessa bilder från plåtningen igen. En dålig dag.. så lite lättretad. ;) Menade inget illa. Det lät värre än det va menat. He he

Reply
Amanda

Hej Kenza :D Jag älskar din blogg, och jag läser den varje dag! Riktigt fina bilder, förresten! När jag blir stor så funderar jag på att bli antingen modell, programledare eller fotograf. Hur fick du ditt första jobb som modell och vad gjorde du för att bli modell? :)

Det skulle vara en stor ära om du skulle vilja besöka eller kommentera min blogg, kramkram!

Reply
shazia

Vad tycker du om bråket mellan kissie och Jackie som pågår just nu?

SNÄLLA TA DET SOM DAGENS FRÅGA!!:D <3

Reply
Beatrice

Dagens fråga (?)
Hade inte din expojkvän Anthony en blogg innan? Har han fortfarande den skulle väl du kunna länka? :)

Reply
liss

Tycker inte Kenza behöver försvara sig om varför hon väljer att lägga ut dessa bilder från senaste plåtningen. Sjukt snygga bilder förövrigt! Men som sagt, det är fortfarande HENNES blogg, hon som väljer vad som ska publiceras och inte. Blir ni less på det och inte orkar, så ja, ni behöver inte gå in på bloggen.. Inte så svårt. Men sluta klaga. Bara onödigt!

Reply
E

Jätte snyggt! den första borde du andvända som display bild där i vänstra columnen där du skriver din basic info :)

Reply
Siggi

Brukar inte skriva reklam, men kolla min blogg och skriv vad ni tycker om dom enligt mig groteska byxorna i inlägget “Groteskt eller inte?” ;P

Tack!♥

Reply
Baow

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller en såikt om den, kan vara riktigt roligt och veta vad folk tycker! :)

pusss

Reply
Martina

Kenza varför har du ingen kategori där du lägger alla dina musik tips? =( hörde en bra låt för ett ganska bra tag sedan i din blogg men kommer inte ihåg vad den heter nu och jag vet inte riktigt om jag orkar leta igenom din blogg efter youtube klippet.. Det var iaf en låt med chris brown och någon ung kille, dom var i en skola i musikvideon..

Reply
Elin♥

Kenza, jag tycker det är jätte roligt att se bilderna från plåtningen! Du passar verkligen som en modell. Jag tycker inte att det är ett dugg tråkigt, bloggtorka alla får ju det ibland eller hur? :)

Du kan ju inte bara sitta & blogga hela tiden, du har ju annat för dig! Älskar din blogg och dig :D du är lika fin som alltid på bilderna!:)

Ska du vara med i någon tidning framöver?:)

Reply
Anna

Hoppas du mår bättre snart, Kenza. Du är en pärla som ens orkar gå i närheten av en dator för att göra några människor lite mindre uttråkade när du själv inte mår bra. Ta hand om dig!

Reply
svenja

hey =)
what did you do first?
blogging or modelling? and what would you work today if not blogging or medelling?

Reply
Emma

jättesnygga! kläderna ser ut att passa bra i min garderob hehe.. längtar efter att få se mer utav detta ;D

Reply
a happy reader

men det räcker vi har sett dessa bilder femtio gånger.. palla göra sån fet grej av det. menar du är fin tjejen men inte sååååååååå fin..

Reply
julia

är det inte jobbigt att sova när du hör din tinnitus hela tiden? och hur är ditt riktiga hår, kan man få se en bild på det? asså utan att det är fixat!

Reply
Mika

Tycketr det är jätte kul att du arbetar som modell eller ja i alla fall går på en massa olika fotograferingar! Du inspererar tjejer till att göra det dom verkligen vill, och det är as bra att du gör sånna saker utan att vara läskigt smal! You go girl! Älskar din blogg! puss

Reply
Paulina

Har du löshår på den där bilden?
Om man kollar på inlägget under och det här så är det stooor skillnad ;P .

Reply
Jonna

Hur gammal var du när du fick din första pojkvän?

och när du var yngre var du en av dom mer populära som alla ville umgås med eller var du mest för dig själv?’

Tack på förhand!<3<3

Reply
http://sandraahhs.blogg.se

Du är verkligen vacker Kenza, ditt hår,läppar allt på dig ser verkligen bra ut:) och du verkar så himla jordnära och söt i sättet:) Gillar verkligen din blogg och har gjort det sen första gången jag läst :)

Reply
bella

hej Kenza.. vill bara säga att ja tänker sluta följ din blogg, trodde du var en förebild för oss tjejer men du är precis som alla andra.. och lyssna inte på dom 12 åringar som kommenterar din blogg ” du borde bli modell” snälla förlåt men du har inget modell utseende du är vacker men det räcker inte för att bli modell! din blogg handlar om samma saker varje dag du har samma bilder vilket är mycket tråkigt.. om du hade börjar blogga idag hade du inte varit alls så populär som du är nu, det var för att det inte fanns många bloggare då, och där hade du tur! En fråga bara jag är inte ens sån som gillar att såra personer men VAD skulle du egentligen vara utan din blogg? för både du och jag vet ju att folk kommenterar här för att bli synliga själva! men du är en fin tjej Kenza tycker det är så tråkigt bara! kram på dig

Reply
Tina

Du är grym Kenza. Jag och troligtvis -de flesta- ser nog mer än gärna samma bilder om och om igen (Vilket Inte händer särskilt ofta ändå) Du är otroligt vacker!

Reply
Emma W

Hej Kenza hur gör man en blogg som du? jag vill nämligen göra en blogg/modeblogg men vet inte hur jag gör det kan du hjälpa mig! Tacksam av svar kram/Emma W

Reply
Emma W

Frågor och svar

Hej hur gör ma en blogg som du? ja kannämligen inte göra en blogg för jag vill göra en mode blogg m.m tacksam för / Emma W

Reply
Sanna

Snälla snälla berätta var den snygga bruna clutchen du hade på plåtningen nyligen kommer ifrån??

Reply
sara

hejhej, jag undrar om du vet vad dom ljusa jeansshortsen är köpta tycker dom är skit snygg om du inte vet kan inte du ta reda på det då, vill så gärna ha dom!!!!!!! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*