• header

Gråter blod…..

Vilken underbar dag! Riktigt härlig temperatur och klarblå himmel. Den här staden är verkligen helt fantastisk under vår & sommar. Lunchade och fikade med Nadia och Mika innan det var dags för ett besök hos tandregleringen. Sedan kollade vi på smycken och jag hittade två fina ringar. Hittade även en snygg rutig skjorta och en cool orange klocka. Kan visa sen om ni vill! Efter den lilla shoppingen blev det glass i solen.

Nu ska jag fortsätta gråta blod här. Ok inte bokstavligt talat, men fan vad jag är klantig. Berättar sen. Måste nämligen springa och bajsa nu. Puss!

116 Comments

rebecca

Vart ligger stället på bilden, där ni alltid äter ute? Ser så himla mysigt ut!

Reply
KAAAAAAAAAAAAAAAAJSA

HAHAHAHAHAHAH det tog ett tag innan jag fattade att du menade färgen ‘orange’… tänkte först att du skrev på engelska och menade apelsin, och sen försökte jag föreställa mig hur en ‘apelsinklocka’ skulle se ut. Men det gick inte ens med min fantasi, hehe!

Eller finns det någon apelsinklocka? :p

Kram!

Reply
C

Hej. Undrar vad för regler som gäller för små hundar i sthlm? Har en liten egen. Uteserveringar, gallerior och affärer? =)Har du väska till honom?

Reply
emelie

hej kenza! jag tycker verkligen du är otroligt söt. tror inte jag har sätt någon sötare tjej än dig! avis hihi* men du jag tänkte kolla med dig om du kan lägga upp vad du använder för smink både till vardags och festligt!
Pusss från din idol

Reply
ammani

älksar verkligen din blogg ! älskar din klädstil o allt men ja tycker du har förändrats mycke ! liksom de e inte många som skriver på sina bloggar att de ska gå o bajsa! ja tycker de e lite omoget för att liksom va du :P

Kenzas svar: Haha, skojaru? Att skriva sådär är MOGET för att vara mig. Du ska bara veta, hahaha.

Reply
Paulinne ;)

Haha ! Du är så rolig och jätte bra ! för att du vågar skriva det du känner och kör det ändå komiskt :D hihi !love your blog

Reply
DEN COOLA AZRA !

Gash vad rädd jag blev när du skrev ” gråter blod”
oppas du berättar varför :p
heheh , du skrev väll det ? :)

det är så coolt när som gör ett hjärta i kaffet ;)

Reply
Fadia

åh vad mysigt! man kanske borde åka till stockholm någon dag, det verkar väldigt mysigt där. bor dock 4timmar där ifrån men någon dag så! :)

Ja visa gärna kläderna!

Reply
stina

ja, det skulle vara jättekul om du visade vad du har köpt! ;)
fina du& mani är, sådan hund, sådan matte haha!

Reply
Anne

hva er det som foregår med deg? begynner å bli bekymret! (selv om jeg ikke kjenner deg)

Reply
Felicia

Hej Kenza!

Jag tror inte att du kommer svara på detta men det är värt ett försök.

Du har ju tandställning på insidan vilket jag också funderar på att skaffa. Gjorde det jätteont när du skulle sätta fast den och hur mycket kostade det?

Kenzas svar: Tandreglering är en väldigt smärtsam process men det är värt det! Min behandling kostade 80 000 kronor. Kram!

Reply
majken

guuud vad mysigt! :D känner att jag måste besöka stockholm i sommar :)

vad söt armani e, du också för den delen:D:D
älskar din blogg och din stil! du e så rolig också :) <3 <3

Reply
olivia

haha fan va du är härlig :D
kan du inte börja att ha dagens fråga lite oftare? :)

Reply
Malin

Det mest underbara jag finner i dina bilder från idag är det välkomnande som hundar verkar ha på era uteserveringar! Underbart – han ser verkligen ut att trivas :)
Ska börja ta med mig mina hundar och protesterar cafépersonalen så blir jag arg! ;)
Mycket snygg tröja förresten.

Reply
Therese

Haha fyfan va du är söt, jag gillar att du inte är så fin i kanten och vågar skriva tex att du ska iväg på toa och bajsa. Det är precis så jag är med, älskar när bloggare är sig själva och är utåt . . keep it up girl !

Reply
noa

asså jösses vad armani är söt!! :D
vill gärna se dina shoppingfynd ;)
och tips ang kameran, torka inte med vanlig handduk/tygstycke utan använd sådant som är speciellt utformat till kameror :)

kram!

Reply
hanna

kan inte du i ett inlägg nämna bra fika ställen samt billder till ? :) (det skulle vara snällt)

Reply
sarah jonsson

åh så fin du är i alla kläder!
läser din blogg varje dag, det står alltid något roligt att läsa :) men vad jobbigt med din mage! är du verkligen dålig hela tiden från när du var utomlands eller var det bara ett skämt? :)

Reply
helene

asså är armani verkligen en cihuaua? han är så himla söt för den rasen.. tycker att de normalt sätt kan se en aningen ut som ailiens :P ahah

Reply
a

söta ni är ;)

p.s. förstår inte vad som är så jävla “skönt” med att säga att man ska gå och BAJSA.. :S lol elr så är det kanske bara jag som är lite “old-fashioned” & oxå när det gäller artigheter,

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*