• header

Don’t blame it on the sunshine

Ännu en härlig vårdag med mina närmsta vänner (Dilay, du är otroligt saknad varenda jävla dag!!). Vi möttes upp för lunch och hamnade på Grodan som vanligt. Åt god mat, njöt av solen, snackade lite skit, skrattade en massor och planerade lite inför min födelsedag nästa vecka. Är lite kluven där med hur vi ska fira… Jay vill ordna en stor fest på Caféet men jag trivs ju allra bäst med mina närmsta bara. Vi får se!

Efter ett snabbt besök hos tandregleringen gick vi till Ginatricot för att kika på baseballjackorna ni tipsat om men de var ju tråkigt nog tröjor, väldigt tunna… Har dock beställt en “egendesignad” från en hemsida. En marinblå med ett stort vitt K. ;-) Vill fortfarande ha den röda från Bikibokiiii dock, tror att jag har den på g. Vår härliga dag slutade iallafall med lite häng i Kungsan!

Nu sitter jag och kikar på hotell i Rom. Det verkar som att det blir av! Kul! Vet dock inte vart “centralt” är? Vart ska man bo? Centro Storico-området? Vill ha nära till bra shopping och mysiga restauranger. Uppskattar alla tips ♥

Dagens bilder. Sprang in i Jays vän Lazee!

267 Comments

Madeleine

Jag ska till Rom nästa vecka med min latin-kurs på skolan, och jag vet att vi ska bo ganska nära Colusseum. Har ingen aning om vad området heter, men av tidigare besök i Rom så vet jag att det ligger ganska så centralt. :] Boka inte det absolut billigaste hotellet bara! :P Hoppas att det hjälpte lite iaf. Du är grym bruden! :]

Reply
Catrin

Hej! Jag och min mamma var i Rom för 2 år sedan, och vi bodde på ett hotell som heter Casa de Fiori. En aning utanför själva “stan” men det var bara kul att gå en promenad in till city, då man fick se en del :) Hotellet är litet och personligt med bara 6 rum. Vi satt bokstavligt talat utanför vår rumsdörr och åt frukost. Ett mysigt hotell, men inte riktigt passande om man vill ha stora hotellfrukostar med allt möjligt.. Detta ligger nära Piazza Navona, som en annan också skrev om. Ett jättemysigt torg med bra matställen :) Lycka till!

Reply
Sanna

Åååh dina leggings :) , kan du säga vart dom är ifrån ?

Älskar din blogg!:D

Reply
gabbi

rom är en liten stad, så vart du än bor är det centralt :) Men centro-storico är de mysigaste, restauranger överallt och underbart folk :) som sagt är Rom en liten stad och man kan gå till allt, att åka buss eller tunnelbanan behövs inte, så skräms inte av kartan, den ljuger ;D

btw, du är bäst…läst andra bloggar, men dom är dumma i huvudet :) love <3

Reply
fanny

Åh, han har nyligen släppt en singel “Calling out” tillsammans med min brors band “Apollo Drive” för BRIS! Hoppas att du har lyssnat på den ;)

Reply
linn

Testa Wesc dem har visserligen i herr men en xs kan vara värd att testa finns i röd/beige
Kram

Reply
Anna

Thihi! Spanade in er på grodan idag! ;-) Hehe, var så skummt. Va uppe på Sthlms visit under dan med syster yster och när vi kommer ut ur gallerian å jag såg grodan så tänkte jag att “Ha! Där ligger ju den ja!” (Serveringen jag endast känner genom stockholmsbloggar! :-P ) Iaf, var glad att jag hade solglajjorna på så att ingen såg hur dum jag såg ut när jag fick synd på dig! :-P Du vet, stora ögon, lite halvsnett och lätt efterblivet ansiktsuttryck! Haha! Så kan det gå! Ni såg ut att ha det skönt i solen iaf! :-)

Reply
Mathilda

oh ho kära nån vilken kompis haha.. Han Lazee kan vara bland den snyggaste kille jag skådat!

Reply
frida

bo vid piazza navona eller nära fontana di trevi. allt är endå ganska i centrum. rom är inte så jätte stort och med tunnelbanan kan du fara runt på 15 min! :) puss

Reply
Victoria

Via Nazionale bodde jag på i Rom, det är nära till i princip allt, vi hade gångavstånd till allt vi va på allt från shopping, restauranger, cafér och sightseing. Rom är en sjukt underbar stad! Sjukt avundsjuk :D

Reply
Caroline

tjenare

skulle du ha kunnet ge mig adressen el blogge om vilken adresse du har väert å sett på dessa baseball jakkene som man kan egendesigna :)

tack så mycket

Dagens fråga: Kan du prata franska?

Reply
Jennifer

Jag var i Rom förra våren och nu ska jag dit igen över valborgshelgen, en sån himla fin stad, man blir helt kär!
Själv skulle jag rekomendera att bo nära Termini (typ stationen där) Därifrån kan man hur enkelt som helst ta sig överallt och eftersom Rom är alldeles för stort att bara vandra omkring i (alla shoppingställen finns runt Fontana di Trevi, men alla mysiga resturanger finns lite överallt, dock en bra bit bort) så är det ju väldigt bra att bo nära ett ställe där man lätt kan ta sig överallt. Alltså – Termini! Det är mycket ljud och rörelse så jag rekomenderar ett hotell som är ordentligt ljudisolerat, men det brukar det finnas gott om. Ha en bra resa! Kram

Reply
Dasha

Hi Kenza!
Its really great that you decided to visit Rome! I’ve been twice in this wonderful place ( july’09 and october’09) I would recommend you to stay in the Twenty One hotel. Its small but very new and located near the city center) I was staying there with my bf and we really enjoied it!
I would also higly recommend you to visit the Villa Borghese which is beautifull park near the Piazza del Popolo) And if you are looking for places with good food there is a Macaroni restaurant near the Pantheon. They’ve got the best Lazania ever!)
P.S. if u need more travel tips I would be glad to give u more information just simply mail me;) Have a nice trip!

Reply
fia

Bäst är att bo runt termini. Då är det lätt att ta sig överallt. både till fots och med tunnelbanan. Annars är trastevere helt kanon. Det är den äldre fina stadsdelen i Rom.

Reply
fia

Bäst är att bo runt termini. Då är det lätt att ta sig överallt. både till fots och med tunnelbanan. Annars är trastevere helt kanon. Det är den äldre fina stadsdelen i Rom

Reply
Samantha

Åååå Rom är såå fantastiskt!

På SAS Radisson Blu som ligger precis vid terministationen bor ni asbra, världens shysstaste bar på taket där det finns pool och utsikt över alla hustaken i Rom.
Sjukt sjukt sjukt coooolt hotell med världens coolaste lobby. Och så sjukt fräscht hotell, hyfsat nybyggt.
Snabbtåget från flygplatsen rullar in på terministationen precis vid hotellet, och från hotellet kan ni gå precis vart ni ska. Tio minuters promenad till Colosseum och från Colosseum går man sen vidare i Rom för det ligger alltid nåt som man vill se på vägen till nåt annat. Och så ett, tu tre så har man gått ett par mil utan att man märkt det.

Underbara Rom.
Ett hett tips för att gå och äta på kvällarna – torget Campo di fiori. Där finns massor med shyssta ställen med fantastisk mat och otroligt bra drinkar. Framförallt Magnolia som ligger på det torget. Deras pasta Carbonara är att dö och döda för. Faan, ta med mig till Rom!!

Reply
-

BO I TERMINI DET ÄR BÄST OCH NÄRA TILL ALLT. DU KOMMER HA DET JÄTTEBRA, ROMA ÄR BÄST!!! BOUN VIAGGIO!

Reply
Lollo

Jag bor i Rom nu och skulle rekomendera via nazionale för boende, där finns de bästa hotellen men dom kostar en slant. Tror dock det är värt för det är väldigt centralt, gångavstånd till allt inprincip. Sen är det väldigt lätt att ta sig fram med buss och Metro i Rom :)

Hoppas ni får det trevligt här i Rom, det är verkligen en underbar stad enligt mig! Kram

Reply
Mary

Jag har bott i Rom och säger bara: du ska utan tvivel bo i Trastevere-området! Bästa området i hela Rom och livat på nätterna :) Tänk på att hotellstandarden i Rom generellt sett är urusel, ett 3-stjärnigt hotell är oftast likvärdigt med ett 1-stjärnigt.

Reply
jammi

Det finns ett hotell vid fontana de tevi och ett riktigt schysst hotell vid colosseum med, mycket vackert!!!

Reply
Ane

HOTEL CAMPO DE FIORI :) tretti meter unna der jeg bor til vanlig. kjempefint område og veldig sentralt!

Reply
Anna

Försök att hitta något så nära spanska trappan som möjligt, för de ligger nära de bästa shoppinggatorna. Men Rom är inte i närheten lika stort och utspritt som London så man kan utan problem ta sig runt stan till fots! Kram

Reply
karin

jag var i Rom på sportlovet! det är defenitivt den bästa resan jag gjort. bo nära spanska trappan. där finns jättabra shopping, både de “lite finare” kvarteren men också jätteroliga vintagebutiker. om du ska hitta bra restaurang så gå in i gränder och titta runt, det billigare och mindre är oftast godare. och ett MÅSTE om du åker till Rom: ät frukost i solen på campo di fiori! det är underbart! campo di fiori betyder blomstertogret på svenska. ett annat “måste” är just att äta frukost på café. ha det underbart!

Reply
P

Såg att någon tipsat om att bo nära Termini. Du läser säkert inte alla kommentarer, men ser du detta så råder jag dig att Inte bo så nära Termini. Det är inte alls roliga kvarter på kvällarna! VÄLDIGT mycket skumma typer!

En gata som ligger bra till är Via Del Tritone. Vid Barberini-tunnelbanestation. Det är väldigt centralt, man tar sig lätt till alla “vanliga” sevärdheter som tex. Spanska trappan, fontana di trevi etc.

Eller hitta något precis vid spanska trappan. Där finns alla bra shopping!

;)

Reply
Ellie

Jag var precis där och firade min födelsedag! Vi bodde nära Spanska Trappan, på Piazza Barberini, hotell Boscolo Aleph Luxury Design Hotel. Därifrån var det gångavstånd till nästan alla sevärdheter och framförallt all shopping på Via Condotti och Via del Corso! Där finns också metrostationen och med tågen tar det bara några minuter till Vatikanen eller Colosseum om man vill se det också. Annars så är ju festkvarteren i en helt annan del av staden, i Trastevere, om man hellre vill ha det! Hoppas ni får lika mysigt och romantiskt som vi hade! Tack för en inspirerande blogg! Kram Ellie

Reply
Sarah

Hej Kenza! Du gör heeelt rätt att dra till Rom! Roma e pazzzzo! (Rom är craaazy!) Jag bodde där och pluggade italienska en höst för några år sedan och det var bland det bästa jag gjort. Jag var just precis där, och kom hem nu i förrgår. Spenderade en lång week-end med min kille.. som friade där! Så underbart! I alla fall så har jag en massa massa tips jag lätt kan ge dig, så maila mig (vill dock inte skrva ut min email här). Snabbt kan jag säga att jag rekommenderar er att bo kring Pantheon eller Campo di Fiori. Perfekta områden! Finns supersöta Bed & Breakfasts där som jag kan rekommendera. Jag vet inte hur höga krav på standard ni har? Kram, Sarah

Reply
Pam

Vet inte var precis i Rom man ska bo.. central område låter ju perfekt.. nåstans nära Piazza di spagna och via dei condotti (condotti vägen, typ..) vore ju mysigt, och det är var alla superglamour affärerna ligger! Förresten jag tycker att du skulle komma i Trieste, där jag bor, för att det är en jätte mysigt ställe, och framför allt för att jag är säkert din större italiensk berömmer!! ;)

Reply
kiana

hej kenza! jag var i norge under påsklovet och under en shoppingtur där såg jag att de hade kvar den efterlängtade baseboll tröjjan =) men tyvärr hade jag ingen aning om du hade fått tag på den eller inte eftersom din blogg inte funkade i norge :( hur som helst ville jag bara säga att den fortfarande finns kvar där och om någon läsare ska dit snart kan du fråga om de kan tänkas köpa den? själv skulle jag ha gjort det om jag visste att du fortfarande letede efter den!

puss och kram!! älskar din blogg <33

Reply
amanda

Hej Kenza, vad lyx för dig som ska åka till Rom på fredag, eller när de nu va haha. Jag tänkte bara säga att jag var i Rom i sommras och älskade verkligen staden,helt underbar. Vid fonta di trevi är det väldigt fint och tipsar dig till alla glass barer som ligger där. Sen vid Panteon ligger det väldigt många fina reasauranger. En bra shoppinggata är gatan som ligger rätt nedanför spanska trappan om du hittar den ;) bara massa dyra märkes affärer som var jätte roliga att gå och titta i :D Ha det så himla kul i Rom, och vill också säga att du har en väldigt bra blogg! Kram

Reply
Emelie

Hej Kenza!
På vilken hemsida kan man egendesigna basebolljackor?
För jag har också tänkt köpa en men vill ha en speciell färg vilket jag inte hittat ännu :)

Reply
Karin

SNÄLLA KENZA kan du berätta vars du beställde den marinblå jackan med ett K på? har letat efter en jätte länge! skulle bli otroligt glad!:)

Reply
nicole

“I’m not pop” Lazee? Dina vänner verkar helt sjukt underbara. Och Jays solglasögon är skittuffa!:) kram

Reply
mirna malek

vilken hemsida beställde du baseballjackan från? Har letat som en galning men hittar inge:S

Reply
Livea

Ta er till Napoli och ta därifrån dagsfärjan till semesterön CAPRI, underbart vackert där !
Funkar superbra att bara ta en dagstur dit!

Reply
Livea

Ta er till staden Napoli, ta därifrån dagsfärjan över till semesterön Capri.
Bra shopping, restauranger och badplatser!
En superfin dagstur!!

Reply
Sarah

Shit, vad stor din underläpp ser ut på den första bilden haha ^^
Kan inte jag få dina ben btw?! o:

Reply
gjrsaoxo

Search For An Article [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] “My late father, Syd Mitchell, was a member of the tool vans which went out from Bank Top to assist any derailed railway engines or carriages, ” she says. q [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]www.abercrombieandfitch.mobi[/url]
Another plus is a proximity key that not only unlocks the vehicle as you approach, but allows you to stand behind the power liftgate for just a second or two before it automatically powers up. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie[/url] As part of its warmup, the Stealth Phoenix team fans across the practice floor, a blur of spandex and muscle. Members configure themselves in the form of a teetering human pyramid, three stories of athletes standing atop each other’s shoulders. From the pyramid’s base, a few strong men launch a petite young woman into the air 鈥?all the way to the third story.
[url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]http://www.abercrombieandfitch.mobi[/url] $34,387: Average income of the bottom 99 percent of Florida wage earners in 2012. y [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie outlet[/url]
1. They kept ’em on their feet: Florida Georgia Line is a polarizing band that has generated a backlash proportionate to its success. Say what you want about Tyler Hubbard and Brian Kelley and bro-country in general, the vast majority of this crowd stood for the entire show. Something about those party-hearty anthems seems to make people want to shake their hips. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] “A traitor and a bridge are very much alike,” he remarked. “They both go over to the other side.”
o Moreover, for families juggling a host of activities and commitments, booth sales and the familiar tradition of passing the order sheet around the office are more convenient than random door-to-door sales, said Carey, who spent more than a year researching the cookie program and following a troop for her MFA thesis at Goucher College, “Thin Mint Memories: Scouting for Empowerment Through the Girl Scout Cookie Program.” [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]http://www.abercrombieandfitch.mobi[/url] Daniel Mooney, 68, veteran actor with the Milwaukee Rep [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url]
(hash)Technologyandstuff was trending on Twitter, as was (hash)ChevyGuy, with many comparing Wilde to the late comedian Chris Farley. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch outlet[/url] Schyler is homeschooled, so she will be hanging out in Orange County as long as her brother stays in the contest. Bellesi is looking for dance classes for her. The family has a fondness for frozen bananas, so you might bump into them on Balboa Island. http://www.abercrombieandfitch.mobi
Response byProfessor P. Mark Bartold AM, Professor of Periodontology, University of Adelaide. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]http://www.abercrombieandfitch.mobi[/url] In front of it are two small cannon which always excite considerable interest, especially from children. l 锘縖url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url]
“I was coming home from class, and I looked up and heard an explosion and saw the plane come down and the upper part of it break up and crash in the street. Part of the plane hit the car, and pieces flew everywhere.” 锘縖url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] McLellan moved Matt Nieto into Wingels’s spot on a line with Couture and Patrick Marleau, keeping the top line of Joe Pavelski, Joe Thornton and Melker Karlsson intact.
The Christmas Market on the main square had its opening ceremony on 29th November but for Krak贸w people the Christmas season always starts with the Nativity Scene Contest organised by the Historical Museum of the City of Krak贸w on the first Thursday of December. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] Clippers 120, Suns 100
Actually any adventure with the word Indian draws me into the woods in search of it. But the trip to the Indian Council Caves of Barkhamsted was different. It felt more like a journey into the past as if I was an actual Native American brave heading off to the caves for a gathering under the starry skies. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch outlet[/url] * traditionalSignIn_emailAddress *
SUNNYVALE — The SaberCats seemed to be tettering on the brink at several points this season. They endured a rocky 2-3 start. They lost starting quarterback Russ Michna twice to injury, both times having to turn to a rookie quarterback. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie[/url] Mark Hurd was forced out of Hewlett-Packard in 2010 and joined Oracle as a president shortly after that. He’s now co-CEO.
p Fetterman says it is important to ask a pharmacist about whether any new medication will mix well with other things you are already taking. 锘縖url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] * socialRegistration_signInButton *
Beth Pilar Strongwater Cooking in Community (Diana Mieczan / Photo courtesy “Tartine”) 锘縖url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] In a written statement on Dec. 2, City Manager Frank Edmunds said that at the Nov. 18 meeting 聯City Clerk (Rose Benoit) approached the dais with seven ballots, even though there were six council members. She distributed six ballots and returned to her desk. She stated that she set aside the seventh ballot on the corner of her desk and did not open the folded ballots.聰 t [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]http://www.abercrombieandfitch.mobi[/url]
“The new government will cement and create more economic ties with India especially in the fields of infrastructure, smart cities, corridors for enterprising economic development,” Cameron said. “Britain and India also should work towards a common foreign policy to challenges of our time like terrorism and climate change.” [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch outlet[/url] 09/14/2014 12:01:00 AM MDTUpdated:
e aGUgbmVlZCB0byByZWZyYWluIGZyb20gZGVuaWdyYXRpbmcgdGhlIGltYWdlIG9mIGFub3RoZXIg [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie[/url] Allahabad l
(I heard that Riken researcher Obokata submitted her letter of resignation to the institute.) [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] Limited, metered street parking on Hayes Street. 锘縖url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url]
One missing piece in Chengdu has been high-end Western dining. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]www.abercrombieandfitch.mobi[/url] They have little sympathy for parents who willfully put their children into such a situation. And yet they’ll also be the first to tell you that the system meant to protect those children is broken and doesn’t do what it sets out to accomplish. They’ll tell you that the law is also enforced arbitrarily and subjectively, that it’s likely unconstitutional, and that it mostly just targets women who are already caught up in a cycle of poverty, poor education, abuse and more, and does very little to break them out of that cycle. The kids are still born addicted. t [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]www.abercrombieandfitch.mobi[/url]
To appreciate our favorite t-shirt for sale, you must know two things. One: “Soft Kitty” is a silly lullaby featured on “The Big Bang Theory.” Sheldon insists on having it sung to him when he’s sad or sick. This is how it goes: Soft Kitty, warm kitty, little ball of fur/Happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr. Two: Tribbles are furry, purry creatures in the world of “Star Trek” that reproduce at alarmingly fast rates. The shirt we love depicts a tribble and the lyrics for a “StarTrek”/”Big Bang” mash-up song called “Soft Tribble”: Soft tribble, warm tribble, eating all my lunch/Happy tribble, purring tribble, munch, munch, munch. [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] Get the news
Steady 锘縖url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] Dreps has represented the Milwaukee Journal Sentinel. e [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie outlet[/url]
“All life forms on Earth contain exclusively left-handed amino acids, whereas right-handed amino acids exist elsewhere,” B枚hnhardt says. “Should amino acids on comets also be left-handed, that would be a substantial indication that these chunks of ice indeed brought the building blocks of life to our young Earth.” [url=http://www.abercrombieandfitch.mobi/]abercrombie and fitch[/url] Speaking of Iran’s crude nuclear bomb technology and inaccurate delivery systems, “If I were the (west bank) Palestinians, I’d be a little nervous.” –John Wohlstetter, a senior fellow at the Discovery Institute”Goodbye, my beloved friend. A great voice falls silent. A great heart stops. ” –Salman Rushdie (On the death of Christopher Hitchens, Dec.,16, 2011) “The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not.”….”To compel a man to furnish funds for the propagation of ideas he disbelieves and abhors is sinful and tyrannical.”– Thomas Jefferson”If Congress can employ money indefinitely to the general welfare鈥?The powers of Congress would subvert the very foundation, the very nature of the limited government established by the people of America.”–Alexander Hamilton:鈥淵ou can always count on Americans to do the right thing – after they’ve tried everything else.” –Winston Churchill

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*