• header

Älskade skor

Städade lite i en av mina garderober och hittade mina hallonröda Converse som jag inte hunnit använda än. De blir så jäkla fräscha i sommar till bara ben!

Converse är som ni vet mina absoluta favoritskor. Ända sedan jag var 12 år gammal har jag ägt Converse i olika färger. Mina favoriter när jag var 13 var mina oxblodsröda. Finns sånna fortfarande? Vill ha!! Diggade också mina svarta som jag satte några nitar på och trädde i ett knallrosa skosnöre på ena skon och ett neongrönt skosnöre på den andra. Slet dem med hälsan och jag grät den dagen mamma tvingade mig att kasta dem.

256 Comments

ljuna

har exakt ett par såna :D,hur många converse har du vilka färger hur många höga och låga osv?

Reply
alva

converse är så jävla snyggt ! :D
ja har 4 par (;
ett par vita&röda
svarta
gråa
röda
:)))))
ja älskr de till jeans ;) <3 KRAM !

Reply
liza

Hej Kenza! Jag har en fråga som du gärna får ta upp i ett inlägg och svara på :)
När du knyter skosnörena på dina Converse, hur gör du då för att de inte ska synas? Jag brukar ta in dem bakom plösen, men de åker ut efter en stund och det brukar bli knöligt eftersom det är snyggast att ha skorna tight runt vaden. Tacksam för svar :D

Reply
Ellinor

Råkade se att det finns oxblodsröda converse på junkyard. :D
If you want to know.. ha en bra dag. :P

Reply
Converse

Samma här, har också haft converse sen jag gick i sjuan ;D Har faktiskt kvar dom, aldrig varit med om ett par skor som håller så länge! Nu har jag massvis ;D Dock är det lite synd att det har blivit en sån modegrej..,när jag köpte mina första sprang jag runt hela stockholm för att hitta vanliga vita ;D Det är liksom inte bara ett par skor, de symboliserar punkrock och allt jag står för =)

Reply
Cecilia

Det här kanske är en väldigt dum fråga, men hur knyter du dina converse…? För ser ut som att du bara stoppat ner snörena men gör jag det så börjar skorna glipa rätt snabbt, och knyter jag dem och försöker trycka ner knuten i skorna så blir det ju som en bulle under tyget… :P

Färgen är btw helt underbar, jag försöker satsa på att ha, tja, typ alla färger och har la en… 10-12 än kanske, men inga hallonröda. ;) Jag kör på fejk dock, billigast så. ;P Speciellt med tanke på hur snabbt jag sliter ut dem.. :D

Reply
Greta :)

Det är så bra att du inte redigerar dina bilder. Att du visar att du har former. Och med det menar jag absolut INTE att du är tjock för du är smal! Och en jävligt bra förebild.

Juste, jag har gjort en sak till dig. Hur får jag tag i din adress så att jag kan skicka det? Du kan ju svara på mail. Kram :)

Reply
Filip

gaaah det är så himla mainstream att ha converse! inte ens snygga heller, ser ut som sånna clownskor? Men diggar din lilla blogg kenza :)

Reply
Sofia

ja converse äger! absolut dom skönaste skorna! :D skulle vilja se dom med nitar på, vore ju så coolt!

du har en jättebra blogg btw :)

Reply
Alica

Haha gjorde precis likadant med mina, hur lyckas man slita ut dom så¨mkt egentligen =) de kärlek de där

Reply
Emma L

åh nu blev jag sugen på converse i nån liknande färg, riktigt härlig! själv har jag svarta å jag älskar dom! :D converse ftw <3

Reply
Noor

JAA eller hur varför tvingade föräldrar att slänga skor som man älskade bara för det var ett litet håål hahhaha eller det kanske va bääst så annars hade ja sprungit runt o sett ut som en hemlös unge hahah snygga converse vill ha ett par vita fast dom är slut överallt i min storlek bläää :( hatar det!! Kramisar kenza benza krovza

Reply
Linda

Ser att det är fler än jag som undrar hur du knyter dina converse så att knuten inte syns!?!
Gör gärna ett inlägg om det tack=)

Reply
ehlin

hur sjutton knyter du dom så att skosnörena inte syns?? försöker som en galning men kan inte haha :(

Reply
Linda Jensvoll P

Riktigt HETA!

Kan förstå det, hahha, converse, ens egendom liksom. Dem vill man inte att någon ska kasta bort precis.
Fick hem ett par gråa converse härom dagen, mina FÖRSTA All star, chuck Taylor(!) HJÄRTA på dem! så sjukt sköna och grymt snygga! lär inte bli dem sista jag köper kan jag säga :)

ooh, oxblodsröda skulle inte vara helt fel. var kan man köpa sånna?! ;D

Reply
BELLA

Kenzakenzakenza! jag vet hur du får såna skor!
Allt du behöver göra är att gå in på converse.com och då kan du göra ett par converse, precis hur du vill!
Du är en ängel. Jag har gjort en grupp på fb om dig också!

Reply
gabriella

heej kenza! vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och du är sjukt söt snygg och har allt! jag bara undrar vad dom hallonröda conversen heter? alltså färgen!? :)

Reply
gabriella

hej kenza! vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg! du är också sjukt söt och snygg, jag bara undrar vad dom hallonröda conversen heter? alltså färgen? :)

Reply
Julia

Vart köpte du dina hallonröda converse? Jag har länge letat men inte fått nått reslutat! :)
Vore väldigt tacksam om du svarade!

Kram!

Reply
matilda

jätte snygga !

jag undrar om du har köpt dom på internet eller ute i en affär ? :)
hittar dom inte ute på näten… :/

KRAM !:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*