• header

17e april 2010

K-k-k-k-kill meeeeee!!

Här är man lagom trött alltså. Vi dansade loss på Collage inatt men var hemma innan tre så det var ändå helt okej. Klockan ringde nu klockan nio och både jag och pojkvän skrek NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i slowmotion typ.

Nu ska vi äta frukost och sedan ska vi ta tåget till mormor och morfar och vara där över dagen. Vi ska baka bullar och äta lunch/middag. Har saknat dem så det ska bli kul att träffa dem igen! Jag är så dålig på att åka och hälsa på och jag skäms riktigt mycket över det. Det ska det bli ändring på.

Nu är det lite bråttom här. Vi ska åka om 40 min och jag sitter här i pyjamas och väntar på frukost ;-) Ha en underbar dag så hörs vi ikväll. Kram! ♥

Last night on Collage

179 Comments

Mag

God morgon kenza =)
Diggar din stuuura ring :O me want!!

Anyway, hoppas du får en fin dag. Kramar

Reply
catherine

Alltså vart hittar du alla snygga ringar??!! fuck alltså karlstad är en för liten stad för att hitta snygga grejer i!

Reply
Blerta

Asså du är verkligen den finaste som finns :D, ha det bra hos din mormor och morfar :)

Reply
Anna Pedersen

Kenza! Jag måste bara fråga…

HAR DU TWITTER?

Jag vill jättegärna veta (det finns många posers, uh), vore tacksam om du tog upp det i dagens fråga eller liknande. Tror fler vill veta också :) Kram på dig!

Reply
DAGENS FRÅGA

Vilka språk kan du egentligen? Eftersom du har bott i Marocko menar jag. Att du kan svenska och engelska bra vet jag, men kan du arabiska? Lite franska?

Reply
tina

Åhhh!! Vilka snygga ringar!! Ge mig, var har du inskaffat dem?! Är ringgalen, så om jag verkligen ser en ring jag bara MÅSTE ha, så ger jag mig inte! (Fråga min mamma, haha)
Ha det så mysigt hos din mormor och morfar, och en fortsatt trevlig helg!

Reply
KiZnic - DET SENASTE INOM MODE & TRENDER♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Viktigt att inte glömma bort =D
Hoppas ni kommer ha en bra dag kram!

PS. KOLLA IN MIN BLOGG FYLLD MED INSPIRATION INOM MODE OCH TRENDER

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Nathalie

Jag kommenterade ett annat inlägg innan men förstår att du inte kan läsa alla kommentarer haha. men jag fyller 18 idag och skulle vilja veta vart man osar till gästlistan på collage idag :) jag och ett gäng ska nämligen dit!

Reply
Lina

Vad är det för åldersgräns på Collage på fredagar och lördagar? Är det omöjligt för en 19-åring att komma in?

Reply
eva

Hej, måste bara fråga dig vart du köper alla dina ringar? Hittar ingenstans ! =)

Reply
Hanna

Oj vad ledsen du ser ut på kortet i den nya headern. Du ser ut som det ordspråket “sålt smöret och tappat pengarna”. Jag ser dig mer som en glad tjej men nu får jag en tycka synd om känsla när man klickar in här för att du ser sorgsen ut. Jaja jag får vänta tills den byts igen haha.. Ha en toppen helg trots inställd resa!

Reply
emma

Du är perfekt!alltid snygg, till och med när du äter, och jag hatar att se någon äta! Du är en bra förebild, tack för en grym blogg!

Reply
dj

Tycker att det är synd att du som är sån fin tjej som många ser upp till röker

Reply
Linda- The Eliassons

Jag känner igen det där med att träffa morföräldrarna alldeles för sällan. Jag får dåligt samvete över att jag inte hälsar på dem lika ofta som jag borde.

Reply
felli

hej kenza jag undrar om du vet hur man fixar smilisar på bloggen jag vill gjärna ha sånna på min blogg
från felli

Reply
Ebba

hej, kan inte du ta kort inuti din lägenhet?
har precis köpt en egen och skulle vilja ha lite insperation :) jätte bra blogg!

Reply
valentina

hej kenza!
dagens fråga; kan du ta bild på alla dina ringar o skriva var du har köpt de?
jag älskar dig o din blogg. ! <3

Reply
Karolina

Du är så fin! :)

En fråga(som jag gärna vill ha svar på): Hur mångaolika modell jobb har du haft? Och brukar de som vill att du ska modellera kontakta dig eller kontaktar du dem? :) Ta gärna upp det här i dagens fråga :) Puss <3

Reply
hassti

hoppas att du har en bra dag kenza!
men du, jag skulle bli jättetacksam om du svarade på detta.. jag köpte en jeansjacka för mer än ett år sen som bara legat i garderoben och ruttnat pga att den är för stor, och du vet inte hur tacksam jag skulle bli om du kunde lägga upp på bloggen att jag säljer den, för den är hur fin som helst och jag VET att någon skulle vilja ha den, för jag vill inte ha den om den är för stor till ingen nytte, isåfall ge bort den för den är så fin! ha det bra. kram. <3

Reply
josefin

Jag drömde om dig inatt.
Vi var i en affär och du skulle köpa glass. Men du ville bara ha glass som var turkos, för du hade fått för dig att allt som var turkost smakade godast. Så vi plockade på oss massor av turkos glass och sen ville du ha godis också. Så vi fyllde påse efter påse och plötsligt kom två av dina bloggläsare fram till oss. Dom frågade om du var ute och köpte bönor, och då fick du värsta utbrottet. Du började skrika “bönor? hur sjutton skulle det se ut som sveriges största bloggerska var ute och köpte bönor?! skulle jag gå hem och skriva ett inlägg och uppmana mina läsare att köpa bönor istället för godis? Uppmana dom att äta nyttigt istället för att njuta av det goda? ni är ju sjuka i huvudet”. sen fyllde du din påse till max och så gick vi.
Det var en ganska rolig dröm.
ha en fin dag.

Reply
cornelia

Riktigt snygg header Kenza. Hopppas du inte ska göra om hela designen den är riktigt snygg faktiskt, headern gjorde mycket på designen ändå ! ;);)

ha en bra dag =)

Reply
Belinda

Mika passar grymt bra i rött läppstift, jättefint! ♥
Och du passar asbra i din nya baseballjacka! :D
kram♥

Reply
helene

tröttnar du aldrig på att gå ut nästan varje helg? jag har bara varit 18 i drygt ett halvår och börjar redan tröttna på det. Kanske beror det på vilken krog man går till och med vilka …. några bra tips på krogar som man bör besöka om man går ut i sthlm… förutom berns och opera där bara sliskgubbar hänger puss <3 hoppas du får kul med bullbaket :)

Reply
marie

mika är ju jätte söt verkligen!!! förstår inte kommentarer om dina kompisar :S

Reply
- en blogg om tvillingar

Vi vet att du är intresserad av en enäggstvilling-blogg! Därför ska du gå in på vår blogg för att läsa om allt möjligt! Vi skriver om hur det är att vara tvilling, till vad vi gör och mycket mer! Dessutom har vi en hel del kategorier där du kan läsa om det som intresserar just dig! Hoppas att vi hörs snart sötnos! :)

Reply
elin

älskar din blogg! och fin ny design. :)
folk, kika gärna in på min blogg, det skulle uppskattas! :D

Reply
maria.....

vad ska man göra om man aldrig blir bjuden på fester?!? och när man frågar så säger de bara nej typ… NEEED KENZAS HEEEEEELP SNEEEEEEEEEEELA SVARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSS FR MARIA :)

Reply
anna

Du vet att kissie också skaffade sig en sån jacka. Kommer du bry dig om det? Hon verkar vilja va som dig, vad tycker du om det?
– färgar håret brunt
– har svart stora ringar
– försöker va lika vacker som du är (lyckas inte)
– försöker få lika stora läppar som du …..
kram!

Reply
Madeleine

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NU HAR VECKANS OUTFIT TÄVLING BÖRJAT, KOM IGEN OCH VA MED! BILDER OCH BLOGGADRESS SKICKAR NI TILL: [email protected]

http://annuenbloggg.blogg.se/2010/april/tavling.html

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

pssst, kolla även in alla kändisar utan smink + KISSIE Råsnygg är dem ;) haha, eller inte

Reply
Emelie

KENZA! JAG VILL BARA SÄGA ATT DIN BLOGG ÄR GRYM. OCH TROTS ATT JAG ÄR ÄLDRE ÄN DIG SÅ ÄR DU VERKLIGEN EN AV MINA FÖREBILDER. TYCKER DU ÄR SÅ HÄRLIGT SPRALLIG, GLAD OCH VERKAR VARA EN GENOMGOTJEJ! STÅR MED BÅDA FÖTTERNA PÅ JORDEN OCH SKÄNKER SJÄLVFÖRTROENDE TILL MÅNGA TJEJER. YOU GO GIRL!

OCH DU HAR INSPIRERAR MIG ATT BÖRJA BLOGGA OCH DET ÄR JU SÅ HIMLA KUL! KIKA GÄRNA IN PÅ MIN NYSTARTADE BLOGG OCH KOMENTERA.

KRAMAR FRÅN EMELIE, HA EN FIN DAG!

Reply
haley

Hej kenza! Jag tar risken att drunkna i floden av kommentarer du får varje inlägg. Jag sätter tro till att du iallafall skummar igenom varje kommentar du får.

Jag har tänkt. Du har så extremt mycket inflytande över sveriges tonårstjejer. Köper du en jacka från zara, kan du garantera att hundratals tjejer gör likadant. Tänk, tänk om du kunde använda den respekten folk har för dig, till att göra någonting gott. tänk om du bestämde dig för att bojkotta H&M och deras fasansfullt underbetalda arbetskraft i u-länderna. Tänk om du bestämde dig för att sluta köpa pälsprodukter och därmed bojkotta sveriges och europas fruktansvärda pälsuppfödning och industri. Tänk om du bestämde dig för att köpa krav- och/eller rättvisemärkta produkter i affär, och därmed visa att du inte stödjer hur de ursprungliga odlarna får en bråkdel av det som distributörerna tar ut på marknaden.

Tänk hur många som skulle följa ditt exempel! tänk vilka skillnader du kan åstadkomma, Kenza, bara genom att skriva om någonting som verkligen betyder!

Reply
Agnes

Hi Kenza.
First of all: I LOVE YOUR BLOG!
Second: Where you buy your rings? They are so beautiful! I love them. If you can answer me, thanks :D

Reply
Sica

Den där bikbok tröjan känns inte riktigt hemma i krogmiljö i mina ögon. Den klär ner din outfit på krogen när det är ett ställe man bör vara mer uppklädd än vardagsstilen, enligt mig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*