• header

Står i köket..


Just nu. Såhär ser min hårfärg ut nu irl, den ser mycket mörkare ut på bilder tagna med blixt

 

Tjejerna har dragit iväg nu så nu har jag tid att blogga lite. Det känns ju så jäkla osocialt att sitta vid datorn när de är här liksom.. Står iallafall i köket och gör lunch. Både kyl och frys är rätt tomma nu så jag tog typ det enda som fanns, tortellini. Måste handla måste handla måste handla.

Går igenom alla bilder från igår och herregud det syns att vi hade kul för 90% av alla bilder är helt störda. Men några ska nog vara helt ok att lägga upp här, hehe.

Många av er undrar vart klänningen jag hade på mig igår kommer ifrån. Det är ju den från Irland! Som en söt läsare skickade till mig. Älskar den verkligen. Många undrar också vad jag har för bh under och jag har ingen alls. Det har jag aldrig under klänningar som är sådär snygga i ryggen. Nipple covers duger gott och väl.

Nu kokar vattnet. Puss!

64 Comments

Felicia

Vill inte framstå som ett syko , men älskar att dagligen besöka din blogg.
Du är en utav sveriges största bloggare men står fortfarande med båda fötterna på backen .
Du är en bra förebild för unga tjejer som har livet framför sig vill bara tacka dig för det :D

PS: Ändra dig aldrig för någon , det finns bara en utav alla och ingan kan ersätta de . Så va rädd om dig .
Och det gäller alla andra också .

Kram felicia

Reply
abbii

du borde kanske använda solskydd i håret när du reser, ser rätt slitet ut på många bilder :/

Reply
Maja

Hej! Jag skulle bli jätteglad om du kunde svara på hur du gör när du smörjer in dig med B.U.S, hur funkar det att smörja in över tatueringar? Smörjer du dig i ansiktet? Hur gör du för att det inte ska bli orange runt naglar osv? Grattis i efterskott btw :)

Reply
bella

vill se dom knäppa bilderna, de är ju de som är roligt :D kom igen släng upp några knasiga bilder också :) puss och kram

Reply
Christina

Hur funkar nipple covers? Undrar om man kan använda dem fast man har c-kupa… !?

Reply
Johanna

Snälla Kenza, kan du inte berätta hur du gjorde för att få ditt hår sådär vågigt och fint som du hade på bilden med din vita klänning!? Jag skulle såååå gärna också vilja fixa mitt hår så där..

Reply
Therese

Hej Kenza!!!!

Jag skulle så gärna att du svarade på min fråga på dagens fråga nästa gång :) HUR KAN DU HA SÅ KORTA KLÄNNINGAR PÅ DIG ? :) Om jag har det så visar jag hela rumpan. jag är 1,70 lång lika lång som dig , men det går liksom inte alla du har från nelly och den vita du hade på din födelsedag och den söta rosa från topshop, jag visar hela rumpan har du något trix eller:) massa kramar på dig snygging :)

Reply
Kenza

Therese: Jag får gå och dra ner dem hela tiden men det är det värt :)

Johanna: Jag har förklarat det en miljon gånger haha.. Orkar inte igen =P Det är iallafall med en smal locktång från OBH nordica

Christina: Jadå, nipple covers är bara som tejp. Du tejpar fast dem på bröstvårtorna så att de inte ska synas igenom klänningen bara.

Felicia: Tack, vad bra! Vet inte hur jag skulle klara mig genom livet om jag inte visste att det hette asocial och inte osocial. Du har räddat min framtid ;-)

Maja: Tatueringar fungerar bra. Jag har en för ansiktet från L300 (köpt på apoteket). Ta en bommulspad och blöt ner den och rengör naglarna ordentligt så att de inte blir orangea!

Felicia: Tack så hemskt mycket! :)

Reply
Rebecka

din spetsklänning var så otroligt fin! Du kanske ska passa på att byta till en 19-årig halvmarockansk tjej istället! Grattis än en gång! :)

Reply
sofia

fan kenza, tyckte jag såg någolunda fräsch ut i morse när jag klev upp och så klickar man sig in på din sida och ser hur jävla snygg du såg ut efter en utekväll och vill bara gå och lägga sig under täcket igen…

Tack för en bra blogg iaf! ^^

Reply
friduus

du är så sjukt vacker kvinna, men har du någon som du skulle vilja se ut som? Pussss

Reply
Therese

Tack söta underbara du för att du svarade på min kommentar!! Du är för gullig :)

Reply
moa

Jag var i irland för inte så länge sen :)
du borde verkligen åka ditt på en resa någon gång rekomenderar det allt är gammel dags där. Och detfinns en varning där trafiken är helt galen.Ha en bra kväll!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*