• header

Bitterfittan

Idag är jag lite bitter och irriterad som ni kanske märker här nedan, hehe. Jag är bara så trött på människors fixering vid pengar, publicitet och utseende. Det finns så mycket annat att bry sig om.

455 Comments

L

aha, men jag fattar inte. blir du irriterad på folk som är utseende fixerade. För jag är lite så att jag kan inte lägga ut bilder där jag ser ut hur som helt. Asså jag menar det är internet. Alla i hela världen kan se de jag lägger ut. Så jag tycker att man ska vara utseende fixerad. Eller iallafall vad man lägger ut.

Men jag håller med om att alla andra kommenterar saker på andra om man har rynkor i pannan eller som du sa. det blir man ju irriterad på

Reply
anna

skitbra inlägg. bra att någon bloggare äntligen bara kan snacka lite normalt och avslappnat/slänga ut sig det man vill istället för att sitta och puta med läpparna och ba “chaha”. you go girrrrl

Reply
Annah B.

Men va fan va irriterad ja blir. Fattar du inte det är sånt som säljer?! Dom gör ju vad som helst för att tjäna pengar. Du är ju helt rubbad som inte verkar ha fattat det än. Och dom skiter väl fullständigt i att vara trevlig när dom gör sin interjuv. Varför? jo för dom bryr sig bara om pengar lilla du!
P.s kan du göra någon annat smil, än dina “oskulds” fulla leenden? Ser ut som du är 14.. Och för att tillägga, (är också en bitterfitta idag!) så ser de ut som du å din pojkvän är syskon?

Reply
Rebecka

Kenza, du har helt rätt att vara en “vanlig” person och bara ha kul med dina vänner. Du har ingen plikt att ställa upp på intervjuer! SKIT I DEM rent ut sagt!!!

Reply
Julia

Du verkar vara en riktigt jordnära person som fortfarande inte (som många andra verkar bli) fixerad vid pengar, framgång och publicitet. Jag gillar din inställning och att du inte alltid är så brydd. Du är så skön! De människor som roar sig med att skriva elaka kommentarer har för det första inte bättre för sig. Ibland tittar man på dig och avundas för det framstår verkligen som att du har allt – trots att jag förstår att det finns många baksidor med att vara “offentlig”. Däremot finns det så otroligt många som blir helt knäckta av den avundsjuka de förmodligen drabbas av när de ser dig. De vill att folk ska tycka illa om dig, vill se flaws och framför allt påpeka det så att du ska förstå att du inte har allt. Egentligen älskar de att följa ditt liv, men hatar att deras egna inte ligger på samma nivå. CREDS till dig, du är starkare än de flesta!

Reply
Lina

KENZA DU ÄR SÅ FUCKING BÄST (efter mig då, hehehe)! Håller med dig och det är så härligt att du säger vad du tycker, kör hårt tjejen! Tysta flickor kommer till himlen, andra kan gå hur långt som helst! ;)

Reply
Caroline

Tjena Kenza! Ville bara slänga in en kommentar angående vad jag tycker om dig! Du är fan den skönaste människan jag sett! Du står för alla dina åsikter och jag har alltid sett dig som en person jag skulle kunna hänga med. Ute och festa, samtidigt som man kan sitta och gotta sig i mjukisar med en pizza. Du är fan en förebild, och många anser att en förebild behöver vara äldre, men jag håller inte med. Jag är imponerad av dig och vad du gör. Grym är du!

Reply
täss

Så jääävla grym du är! :D Tack, tack, tack för det där sista! Blir själv så sjukt irreterad när folk håller på som de gör, men i grund och botten är det ju p.g.a. osäkerhet.. Grymt synd bara… Men shit vad du är gryyyyyyym!! :D

Reply
Elina

Hej Kenza!
Känner bara att jag måste kommentera ditt lilla “filminlägg” (kallas säkert inte alls så men jag och datorer säger jag bara, hehe ) Det här låter säkert löjligt men jag blev så rörd av det du sa att jag kom på mig själv med att sitta och gråta framför dataskärmen. Du verkar vara en så himla fin person. Trevlig, rolig, go och glad, en sådan människa som alla människor vill ha som vän helt enkelt! Var bara tvungen att säga detta, så du vet!! Ha en underbar dag och ett underbart liv ;D
Hepåre! ;)

Reply
elin

jätte bra sagt, jag håller med dig till 100%
började läsa din blogg typ förra veckan och du är redan min favorit blogg, jag älskar verkligen dig och din personlighet

Reply
helena

Du är den bästa bloggerskan som finns!!!! De som kommenterar hur du ser ut, rynka i pannan har jag aldrig lagt märke till, är bara avundsjuka eller har inget liv!! :P Bra inlägg! Som alltid :D Din blogg äger :)

Reply
Felicia

Gilla gilla gilla!
Skönt att få se någon som bara pratar ut sådär helt spontant och inte så himla tillgjort.. Och att det du säger dessutom är helt sant och vettigt får mig bara att gilla dig ännu mer! :) tack för en bra blogg

Reply
Sofia

hahahaha, du är så jävla cool! jag avgudar dig!
du har helt rätt, vissa folk vill man ju bara spy på!
men keep up the good work tjejen, din blogg äger så sjukt mycket :D hoppas du fortsätter att blogga i en evighet till!

Reply
Kicki

Alltså anledningen till att många läser din blogg, är pågrund av att du tycker så. att du kan fisa , rapa , och sådant :o att du liksom är en helt jävla vanliga människa ! VI ÄLSKAR DIG FÖR DET. du är ju en realistisk förebild !

Reply
Lisa

Den här videobloggen var helt härligt den bästa jag nånsin sett. You go girl! <3

Reply
Sharona

WOW!! Skönt att slänga ut sig det där va? Bra sagt iallafall! Det är så mycket skit som skrivs. Känns bara som om det blir mer och mer hela tiden också… :( Kram <3

Reply
Ida

Du fan grym! :D Håller med allt handlar om utseende publicitet pengar och allt tjafs så GO KENZA :D

Reply
clara

Men det är lätt för dig att säga, du har ju redan pengar, publicitet och ett jättefint utseende?

Reply
Ester

Håller med! Fan va skönt med nån annan som tänker som mig! asså jag och mina vänner är inte sånna som tänker på utseendet och på att se snygga ut hela tiden absolut inte! men alla andra i min skola.. shit asså, dem e sjukt löjliga.. kan såklart inte säga att alla e de, men dem flesta!
När en pinnsmal tjej sitter och tar på sin mage och säger att dem e tjocka! jag blir sjukt irriterad på sånt!
Alla e inte perfekt!

Reply
Anna

du är så jävla cool kenza! helt rätt. du är verkligen en förebild. fortsätt vara den du är. jag blir också skitirriterad när man läser i tidningar t. ex. där det står något om att en kändis har en massa “finnar” och “utslag” i pannan och så har den typ jättefin hy, och de där “finnarna” syns knappt. och vem bryr sig om de skulle synas liksom? vad är grejen? vad är det som är så fel med en kändis som har finnar? är de mindre värda för det? NEJ.

och tidningar gillar att överdriva allting så mkt oxå med “hon bara stack” och sånt. fy vilken otrevlig reporter! du gjorde helt rätt i det du gjorde. bry dig inte om vad elaka webbsajter och tidningar skriver, vi som läser din blogg är såååå många fler än de. (nu verkar det som att jag försöker trösta dig, men jag ville bara säga att du är en stor förebild och att du rockar)

ha det bäst!
//Anna

Reply
becka

du har rätt man är bra som man är man ska inte ändra sig bara för att visa tycket si och så omg kom igen !!!
jag tycket inte att jag är inte specigelt snygg men ändå jag är nöjd med mig själv
och du har sjukt bra blogg !!!!!! <33

Reply
TERREH

Grymt bra sagt! Du är så otroligt skön du Kenza! Samtidigt har du humör vilket jag gillar! Du så otroooligt vacker och det finns människor som brukar vara väldigt dryga och liksom tro att dom är bättre än alla andra (och dom tar även hjälp av sitt utséende) men du är bara så jäääkla grym :) Vet inte riktigt hur jag ska förklara på ett bra sätt! Men du får ha det så bra! :D Kram!

Reply
Hanna

Hej , i videon uttalar du ( som jag hör det ) Dilay såhär typ “Dilaj” är det så? Jag har jämt läst det som “Dilej” :)

Reply
johanna

Heej! Såg videon på hotgossip.se asså vadå smiter iväg ni båda sa ju tavk till varandra brukar det inte vara slut på intevju då?

Sööt blogg :)

Kram Johanna

Reply
Josefin

Du är bäst alltså! :)
Så himla bra av dig att du vågar stå för vad du tycker, till och med i video inlägg! Om man jämför dina video inlägg med de flesta andra bloggares video inlägg så är de jätte stor skillnad, du är dig själv och så jävla cool säger jag bara! :D En skitgrym förebild helt enkelt.
Ha de underbart,

kramar från Josefin♥

Reply
Rebecka

Håller med dig som fan Kenza! Fortsätt som du gör, du äger! Verkligen en riktigt bra förebild. Älskar dig och din blogg.

Puss & kram.

Reply
Johanna

Det känns rätt skönt att du som Sveriges största bloggerska har rätt värderingar i livet. Trots att du får uppleva mycket och är “stor” så vet du vad det är som EGENTLIGEN betyder något.

Tyvärr är ju vissa(många) precis som du beskriver dem… stå ut! Never let them jump on you!

XXX

Reply
Mika

Asså du är så jävla härlig Kenza! verkligen en sjukt skön tjej! ser verklign upp till dig :D :D :D <333333333333

Reply
Liz

Du har så rätt! Jag håller med dig till hundra, även om jag inte är i närheten av så känd som du är så tycker jag att det är helt patetiskt. Det är ju så tråkigt för du är så frammåt och glad och de kunde fått en jätte bra intervju men så håller de på såhär! Buu på dom. Köpte din jacka idag :D älskar den jätte mycket och den passar skitbra! Tack för att du designar så fina saker, fortsätt så! Jag undrar en annan sak, kan du inte berätta lite om det företag du driver? Kramar till dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*